Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έτσι ακριβώς! Νομίζω ότι λίγα κινητά (έξυπνα κινητά) έχουν τέτοια αυτονομία!

K ένα απο αυτά που έχει τη διπλάσια είναι το S3 το κανονικό :blink::blink:

"LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)"

Κ τώρα HTC U24pro

"Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους"

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η μπαταρία πάει ανάλογα με τη χρήση που κάνει ο καθένας εμένα κρατάει με απλή χρήση μόνο τηλέφωνα μηνήματα και κανα 2 ώρες WIFI την ημέρα σχεδόν 3 μέρες .εάν το λιώσω πραγματικά 1 μέρα. μπορεί να έχει 1900 αλλά κρατάει πολύ .

Οποιοδήποτε Smartphone το χρησιμοποιείς με τέτοιο τρόπο κρατάει σχεδόν 3 μέρες ... Ακόμα και το παλιό μου Xperia Arc που έχω δώσει σε φίλο μου κρατάει σχεδόν 4 μέρες αφού ο συγκεκριμένος το χρησιμοποιεί μόνο ως τηλέφωνο και όχι σαν Smartphone. Δεν μπορείς να κρίνεις έτσι τη διάρκεια της μπαταρίας.

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Επι του πρακτέους κ ασχέτος αριθμων, για μένα η μπαταρία είναι λίγη.

Ή πιο σωστά το κινητό είναι υπερβολικών απαιτήσεων σε σχέση με τη μπαταρία που φοράει.

λοιπον παιδια ακουω διαφορα προβληματα να εχεται με το s4 mini μηπως το μπερδευεται με αλλο! γιατι εγω το εχω 4 μηνες το εχω ξεσκιση και δεν μου εχη κολιση ποτε εκτος και τα εχεται σακατεψη με διαφορες μαιμουδιες που περνατε και μετα λετε διαφορα εαν περνατε εφαρμογες απο το σορο και δεν ανταποκρινεται το τηλεφωνο δεν φτεη το τηλεφωνο το προβλημα ειναι δικοσας εκτος και τα παραεισαγωγης εχουν προβλημα γιατι το δικομου ειναι ελληνικο και το πληρωσα 500 ευρω φιλικα

Edited by moyro

λοιπον παιδια ακουω διαφορα προβληματα να εχεται με το s4 mini μηπως το μπερδευεται με αλλο! γιατι εγω το εχω 4 μηνες το εχω ξεσκιση και δεν μου εχη κολιση ποτε εκτος και τα εχεται σακατεψη με διαφορες μαιμουδιες που περνατε και μετα λετε διαφορα εαν περνατε εφαρμογες απο το σορο και δεν ανταποκρινεται το τηλεφωνο δεν φτεη το τηλεφωνο το προβλημα ειναι δικοσας εκτος και τα παραεισαγωγης εχουν προβλημα γιατι το δικομου ειναι ελληνικο και το πληρωσα 500 ευρω φιλικα

Φαντάζομαι κανείς πλάκα με τα παρά εισαγωγής ε?

Τα500 φυσικά και δεν τα αξίζει το κινητό με τίποτα

Μάνο κάποιοι μπερδεύονται μάλλον νομίζοντας ότι ήμαστε τίποτα άσχετοι...

Ούτε μαιμουδιες φορτώνουμε ούτε και κάτι άλλο περιττό.

Και φυσικά το ότι είναι παραεισαγωγης δεν λέει κάτι.η μάλλον λέει...δεν κουτουλαμε πληρωνοντας το με τις τιμές πού πουλάνε οι αλυσίδες και κάτι άλλοι πού έχουν μαγαζιά.

Γιατί όχι 450 δεν αξίζει,αλλά και τα 300 τα βλέπω κάπως σε σχέση ποιότητας κατασκευής,υλικών,οθόνη qvga.κάτι πού άλλωστε σχολίασα και την πρώτη μέρα πού το πήρα.

Και δε λέω ότι το κινητό κολλάει και δεν δέχεται καμία εντολή.δεν κολλάει έτσι.για lag μιλάμε εδώ.στιγμιαίο.

Και φυσικά δεν υφίσταται πρόβλημα σε μας γιατί δεν θεωρώ άσχετους τους εαυτούς μας,εμένα και άλλων πάνω στο θέμα κινητή τηλεφωνία.

Το κινητό δεν είναι κακό,για τα 280 πού έδωσα μαζί με τα μεταφορικά είμαι ευχαριστημένος,για παραπάνω ούτε καν το συζητούσα.και η samsung ευελπιστώ ότι θα διορθώσει το θέμα αυτό.εκτός κι αν καταφέρουν να τσακίσουν και την kit kat πού αναμένουμε.

Αυτό το touch wiz τα κάνει όλα.

That's all;-)

Edited by ταξιδιωτης22

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Today Message @ 01:47 #1419

Φιλέ Γιάννη εννοείται ότι δεν τίθεται θέμα παρεξήγησης, αλίμονο και ενοείται ότι έκανες το σωστό εκφέροντας την γνώμη σου. Άπλα θα ήθελα να διευκρινίσω ότι προφανώς και δεν υπονόησα αυτό και μάλλον δεν διάβασες σωστά την δημοσίευση μου. Για να λέμε την αλήθεια δεν ήταν και σύντομη και σίγουρα κούρασε και μπέρδεψε πολλούς. Καταρχήν ουδέποτε ανέφερα κάποιο κόστος συσκευής η κάποια συγκεκριμένης συσκευής για να το ξεκαθαρίσω καλύτερα. Το ότι έγραψα εδώ οφείλεται στο γεγονός και καθαρά μόνο στην “γραφικότητα” του lag που η θέση μου διευκρινίζεται εύλογα (πιστεύω) στο πεδίο της προγραμματιστικής αρχιτεκτονικής του TouchWiz που ναι αυτόματα σηματοδοτεί και απευθύνεται στην Samsung χωρίς να κρίνω και να εστιάζω στην συσκευή αλλά στον τρόπο διαχείρισης της RAM (clear software issue), ωστόσο επισημαίνω και την Sony και τυχόν άλλες εταιρίες, το ότι το θέμα του “lag” προσδιορίζεται καθαρά από τον κατασκευαστή του κάθε κινητού. Μακάρι όλες οι συσκευές να τρέχανε καθαρό Android (i.e. Vanilla, Nexus) και να αφήναν στο χρήστη περισσότερες επιλογές customization. Από την άλλη για λόγους marketing και software ανταγωνισμού η κάθε εταιρία θέλει να ενσωματώσει όσο το δυνατό περισσότερα features τα οποία θεωρεί ότι θα κάνουν την διαφορά πάνω στην υπάρχουσα πλατφόρμα i.e. open source project που βάση χρηστών άλλα εμφανίζονται χρήσιμα και άλλα όχι και για αυτό όμως ακόμα, υπάρχει μια βαθμίδα σύγκρισης ανάλογα στην ανάγκη του κάθε χρήστη. Για μένα προσωπικά το “lag” δεν αποτελεί μια γενίκευση της έννοιας, το “κινητό κολλάει” αλλά όπως πολύ σωστά αναφέρεται, το τι βρίσκεται κάτω από αυτό (under the hood) και ακλουθώντας τον δρόμο του SDK ή οποιοδήποτε άλλου προγραμματιστικού αλγορίθμου προσπαθώ να τεκμηριώσω και να καταλήξω όσο είναι δυνατό σε ένα λογικό συμπέρασμα για την αντιμετώπιση του. Το τι προσέγγιση δίνει ο καθένας, είναι άλλο θέμα και σίγουρα αυτό εμπεριέχεται σε μία απόλυτα δεκτή άποψη. Χωρίς πολιτισμένο διάλογο και αντιπαραθέσεις δεν υπάρχει και έρευνα όποτε πιστεύω ότι όλοι κερδίζουμε από εδώ. Δυστυχώς δεν έχω περισσότερο χρόνο και ζητώ συγνώμη επειδή μακρηγόρησα πάλι. Ελπίζω μόνο να μην μπέρδεψα περισσότερο τα πράγματα. Best, Programmer

Μου εμφανίζει μήνυμα αρκετά συχνά ότι "Το S voice διακόπηκε". Ούτε που το χρησιμοποιώ τούτο.

very shortly, djalma οτι δεν χρειάζεσαι και δεν το χρησημοποιείς μπορέις να το θέσεις ανενεργό (αυτό δεν ισχύει σε όλα τα apps). Ρυθμίσεις > Περισσότερα > Διαχειριστής Εφαρμογών > Επιλέγεις Καρτέλα > Όλα > S Voice >> Ανενεργό Done!

Μέχρι στιγμής όλα καλά με το κινητό, σχεδόν το setαρα όπως θέλω, έκανε κ μια μίνι αναβάθμιση με το που το άνοιξα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα.

Ερώτηση, ο κωδικός ETL που μου δείχνει στο Kies, ποιάς χώρας είναι; Γνωρίζει κανείς; Έτσι πληροφοριακά. Το κινητό το πήρα απο Birdphone.gr

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Μέχρι στιγμής όλα καλά με το κινητό, σχεδόν το setαρα όπως θέλω, έκανε κ μια μίνι αναβάθμιση με το που το άνοιξα. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε νεότερα.

Ερώτηση, ο κωδικός ETL που μου δείχνει στο Kies, ποιάς χώρας είναι; Γνωρίζει κανείς; Έτσι πληροφοριακά. Το κινητό το πήρα απο Birdphone.gr

Τσεχία είναι .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα και απο μενα.:D

Ειμαι καινουργιο μελος,αλλα διαβαζα απο την αρχη το θεμα για το συγκεκριμενο smartpfone.

Εχει μια εβδομαδα που το εχω παρει και...εχω προβλημα με την μπαταρια...

Τι θελω να πω...οταν πηγαινω στην ρυθμιση Διαχειριση εφαρμογων-μπαταρια μου δειχνει στην αναμονη οτι εχω καταναλωση μπαταριας απο το ραδιοφωνο του κινητου,αλλα το θεμα ειναι πως δεν το χρησιμοποιω!:wacko:

Επισης κατεβασα το Wakelock Detector (που το διαβασα απο εδω) και μου δειχνει οτι την μπαταρια μου την ''ρουφαει'' το: τηλεφωνο και το 1013(δεν ξερω τι ακριβως ειναι αυτο)... και το συστημα Androit ...

Γενικα η μπαταρια μου σε αναμονη πεφτει (εχω παρατηρησει) και 10 μοναδες ανα τεταρτο!!!

Η εκδοση του βασικου φασματος ειναι XXUAMF6

Androit 4.2.2.

Kernel 3.4.0

Παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντησει ,μπας και βγαλω καμια ακρη...(ειμαι ασχετος γενικα απο συστηματα)

Ευχαριστω προκαταβολικα.:)

οταν πηγαινω στην ρυθμιση Διαχειριση εφαρμογων-μπαταρια μου δειχνει στην αναμονη οτι εχω καταναλωση μπαταριας απο το ραδιοφωνο του κινητου,αλλα το θεμα ειναι πως δεν το χρησιμοποιω!:wacko:

οταν λεει "radio" εννοει με λιγα λογια την επικοινωνια του κινητου με το δικτυο, δηλαδη το σημα του κτλ. οποτε μηπως η καταναλωση προερχεται απο το γεγονος οτι εκει που εισαι δεν εχει καλο σημα και η συσκευη συνεχεια ψαχνει για να συνδεθει,οποτε σου τρωει και την μπαταρια. γενικως νομιζω οτι καποια εκδοση λογισμικου ειχε θεμα με το αδειασμα της μπαταριας ,αλλα δεν θυμαμαι ποια εκδοση ηταν. δοκιμασες αν υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση?

Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις...

...σε έχω δει στην γ' εθνική...

Φαντάζομαι κανείς πλάκα με τα παρά εισαγωγής ε?

Τα500 φυσικά και δεν τα αξίζει το κινητό με τίποτα

φυσικα και δεν κακο πλακα μαθε ποσο αγοραζουν τα μεγαλα καταστηματα απο την αντιπρωσοπεια το s4 και μετα ελα να συζητησουμε και κατα δευτερον εαν εχωμε εγγυηση και ανταλακτικα στα μεγαλα καταστηματα το χροσταμε γιατι εαν δεν το εφερναν επισημα στην ελλαδα δεν θα ειχες φιλεμου εγγυηση διοτι δεν θα υπηρχαν ανταλακτικα για να στο φτιαξουν το huwei p2 το πουλανε 3 skroutzomagaza στα 280 ευρω περνο τηλεφωνο και μου λεν εχη 2 χρονια εγγυηση περνο την εδω αντιπρωσοπεια και μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο τηλεφωνο δεν εχη γινη εισαγωγη στην ελλαδα γιατι δεν μας το ζητησαν τα μεγαλα καταστηματα οποτε και δεν εχη εγγυηση διοτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα

φυσικα και δεν κακο πλακα μαθε ποσο αγοραζουν τα μεγαλα καταστηματα απο την αντιπρωσοπεια το s4 και μετα ελα να συζητησουμε και κατα δευτερον εαν εχωμε εγγυηση και ανταλακτικα στα μεγαλα καταστηματα το χροσταμε γιατι εαν δεν το εφερναν επισημα στην ελλαδα δεν θα ειχες φιλεμου εγγυηση διοτι δεν θα υπηρχαν ανταλακτικα για να στο φτιαξουν το huwei p2 το πουλανε 3 skroutzomagaza στα 280 ευρω περνο τηλεφωνο και μου λεν εχη 2 χρονια εγγυηση περνο την εδω αντιπρωσοπεια και μου ειπαν οτι στο συγκεκριμενο τηλεφωνο δεν εχη γινη εισαγωγη στην ελλαδα γιατι δεν μας το ζητησαν τα μεγαλα καταστηματα οποτε και δεν εχη εγγυηση διοτι δεν υπαρχουν ανταλακτικα

Το ποσο και γιατι αγοραζουν τα μεγαλα καταστηματα,δεν μας ενδιαφερει ιδιαιτερα.Κατα τ'αλλα ισχυει παντου η πανευρωπαικη εγγυηση (για συσκευες που δεν εχουν εισαχθει,δεν ξερω και δεν επιμενω).Για ολες τις συσκευες ομως,ειναι υποχρεωμενη η καθε αντιπροσωπεια να στο επισκευασει,εφοσον τηρουνται οι οροι της εγγυησης.Οπως μπορεις στη Γερμανια να επισκευασεις το κινητο που αγορασες απο την Ελλαδα,μπορεις και στην Ελλαδα να επισκευασεις το κινητο που αγορασες απο τη Γερμανια.

Σχετικα με τα κολληματα που ειπες νωριτερα,θελω να σε πληροφορησω οτι το "ελληνικο" S4 mini της αδερφης μου που ειναι απο το Γερμανο-Cosmote αγορασμενο,τραβαει κολληματα,μεχρι που θελει reboot.Και μιλαω για κανονικο κολλημα,να μην πηγαινει ουτε μπρος ουτε πισω,τιποτα,δεν μιλαω για lags γιατι δεν το καταλαβαινω κιολας το lags αν ειναι μικρο.Το δικο μου που ειναι παραεισαγωγης απο Γαλλια απο σκορουτζομαγαζο δεν εχει κανενα προβλημα.Κανενα απο τα 2 τηλεφωνα δεν ειναι ουτε ρουταρισμενο,ουτε πειραγμενο και εχει εφαρμογες μονο απο το play store.(Για να ειμαι ακριβης το δικο μου ειχει και 2 "σπασμενα" GPS,το navigon και το tomtom)

Καλημέρα παίδες. Έχω το κινητό ήδη 1 μέρα και έχω ήδη την πρώτη σημαντική απορία!!!

Πώς γίνεται ενώ στο προηγούμενο κινητό (Galaxy S Advance GT-I9070) με τα 768 MB RAM(625 διαθέσιμα στον χρήστη) όλες οι εφαρμογές που είχα περασμένες(Go Launcher, Viber, Firefox κτλ) να κάνουν το κινητό να δουλεύει κατα μέσο όρο στα 460-490ΜΒ/625 και οι ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ εφαρμογές στο S4 mini με το 1,5GB RAM να το κάνουν να δουλεύει στα 850-900MB/1,31GB διαθέσιμα για τον χρήστη;;;; :O :O :O

Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1

Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2

Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2

Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0

Λέτε να απενεργοποιήσω τον dialer και το touchwiz?αν έχει βέβαια ρύθμισή τέτοια

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Λέτε να απενεργοποιήσω τον dialer και το touchwiz?αν έχει βέβαια ρύθμισή τέτοια

Δεν μπορείς Γιάννη μόνο με ρουτ

οταν λεει "radio" εννοει με λιγα λογια την επικοινωνια του κινητου με το δικτυο, δηλαδη το σημα του κτλ. οποτε μηπως η καταναλωση προερχεται απο το γεγονος οτι εκει που εισαι δεν εχει καλο σημα και η συσκευη συνεχεια ψαχνει για να συνδεθει,οποτε σου τρωει και την μπαταρια. γενικως νομιζω οτι καποια εκδοση λογισμικου ειχε θεμα με το αδειασμα της μπαταριας ,αλλα δεν θυμαμαι ποια εκδοση ηταν. δοκιμασες αν υπαρχει καποια διαθεσιμη αναβαθμιση?

Καλησπερα και παλι,ευχαριστω που μου απαντησες και μου ελυσες την απορια!

Η αληθεια ειναι πως στην δουλεια δεν εχω καθολου σημα,ενω στο σπιτι,καμπανα.

Τωρα εχω την εκδοση 4.2.

Αν δεν κανω λαθος ,εσεις εχετε την 4.3?

Αν μου το βγαλει για να το αναβαθμισω να το κανω?Εχετε δει διαφορα?

...βρε λες να ειναι αυτη η εκδοση που ρουφαει την μπαταρια?:lol:

Αν δεν κανω λαθος ,εσεις εχετε την 4.3?

Αν μου το βγαλει για να το αναβαθμισω να το κανω?Εχετε δει διαφορα?

...βρε λες να ειναι αυτη η εκδοση που ρουφαει την μπαταρια?:lol:

Νομίζω οτι κανείς δεν έχει πάρει ακόμα την 4.3.

:worry:

Δεν έχουμε, επίσημα, ακόμα την 4.3

Κ τώρα HTC U24pro

Δεν έχουμε, επίσημα, ακόμα την 4.3

Καλημέρα . Πουθενά δεν υπάρχει επίσημα η 4.3 για το S4 mini.

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Ουπς γκαφα...:lol::lol::lol:

Δεν το ηξερα!

Εχω και καποια νεα απο το μετωπο μπαταρια...εχει στρωσει!

Επειδη δεν ηξερα,ειχα απενεργοποιησει τις ανανεωσεις εφαρμογων της Samsung (σκεφτηκα πως δεν τα χρειαζομουν):X και αφου τις ενεργοποιησα και μου ηρθαν οι ανανεωσεις,η μπαταρια εστρωσε!!!

Ευχαριστω που μου λυσατε τις αποριες που ειχα.

Όταν παρακολουθώ τα στατιστικά της μπαταρίας βλέπω στη μπάρα "Σε αναμονή" και πιο συγκεκριμένα από κάτω στις λεπτομέρειες χρήσης "Χρόνος χωρίς σήμα..6% " (Το νούμερο είναι ενδεικτικό). Το ποσοστό τον τελευταίο καιρό κυμαίνεται από 5% και πάνω.Το τηλέφωνο είναι μόνιμα ρυθμισμένο στο LTE/GSM/WCDMA.(To άλλαξα βέβαια τώρα GSM/WCDMA και θα παρακολουθήσω το πως θα πάει.)

Θεωρώ το νούμερο "Χωρίς σήμα" ιδιαίτερα υψηλό και δεν πρέπει να φταίει ο φορέας μου(Voda).Έχει παρατηρήσει κάποιος φίλος αντίστοιχο πρόβλημα;

Έχει πάρει κάνεις αυτή τη κάρτα?

http://Http://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html

Είναι συμβατη για το κινητό μας?

Παρέλαβα σήμερα μια θήκη για την κινητούμπα http://www.ebay.com/itm/370882092244?var=640116608199&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 δουλεύει και το s-view μια χαρά για ...5,5 ευρώ :happy::happy::happy:

Και σε εμένα σήμερα ήρθε αλλά το κινητό το πούλησα. Δεν έχει στο παράθυρο πλαστικό οποίος θέλει του την χαρίζω είμαι Ηράκλειο

Κλειστό κινητό.

Το ανοίγω.....δε κάνω τίποτα άλλο. Πάω ΑΜΕΣΩΣ στην εκκαθάριση μνήμης. 56!!!!!!!!!!! εφαρμογές κλείνουν??? Τι, πως, που????

Δε το πειράζω, καμια ώρα εκτός απο ένα τηλέφωνο. Ξαναπάω στην εκκαθάριση μνήμες, πατάω..........26 εφαρμογές κλείνουν?? Καλά ρε πως άνοιξαν αυτές???????

Τι σκατά έχει κάνει η Σαμσουνγκ??????

(σημείωση, όλο το κινητό μου έχει 10 εφαρμογές στημένες. Δεν το λες φορτωμένο)

Κ τώρα HTC U24pro

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)