Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα, ένα s4mini ενός φίλου εκεί που σέρφαρε άρχισε να βγάζει μηνύματα ότι σταμάτησε η τάδε και η τάδε εφαρμογή μέχρι που ο φίλος μου δοκίμασε επανέκκιση και από τότε κόλλησε στο λογότυπο και δεν ανοίγει.

Προσπαθώ να μπω σε recovery αλλά αντι να με πάει στο recovery menu, βγάζει το ανθρωπάκι του android & από κάτω γράφει καμία εντολή,εν συνεχεία κάνει μόνο του επαναλμβανόμενες επανεκκινήσεις κολλώντας στο λογότυπο.

Το ίδιο ακριβώς κάνει και αφού φλασάρω official rom μέσω odin, δηλαδή μόλις τελειώσει η διαδικασία προσπαθεί να bootarei, βγάζει το ανθρωπάκι του android & από κάτω γράφει καμία εντολή,εν συνεχεία κάνει μόνο του επαναλμβανόμενες επανεκκινήσεις κολλώντας στο λογότυπο.

Γνωρίζετε τι παίζει & τι μπορώ να κάνω?

Mαλλων για μηχανικο προβλημα μου φαινετε οποτε μαλλων για σερβις το κοβω

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το διαφημίζουν σε προσφορά στα 149€ στο Media markt. Από ότι είδα υπάρχει για την ώρα σε 2 χρώματα.

Στη τιμή αυτή νομίζω αξίζει ή αγορά του

Φυσικα και αξιζει εμενα αν και δε μου βγηκε καλη η συσκευη(την ρημαδα την τυχη μου μεσα) λογο οτι αλλαχτηκαν σχεδον τα παντα δηλαδη πλακετα μπαταρια και η πλαστικη πλατη με το γυρω γυρω περιβλημα(μεσα στην εγγυηση εννοητε)δε μετανιωσα για την αγορα του το τηλεφωνο σαν ταχυτητα ειναι πολλη καλο και ειδικα στην τιμη του Media

από Voda στα 129€ με δωρεάν παραλαβή και πληρωμή από κατάστημα.

Για πείτε, αξίζει;

Υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός (εντός Ελλάδας) σε αυτά τα λεφτά;

Το θέλω για την κοπελιά μου, έχει ένα Blade II που φυσικά και σέρνεται μετά από τόσα χρόνια,

τα βασικά θα κάνει, να σερφάρει, κάνα fb, κάνα messenger.

http://www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-Galaxy-S4-mini

Για πείτε, αξίζει;

Το έχει συγκρίνει κανείς με το S3 neo που έχω εγώ; Φαντάζομαι θα είναι καλύτερο.

Η διαφορά του I9190 με το I9195 ποια είναι;

Το θέλω για την κοπελιά μου, έχει ένα Blade II που φυσικά και σέρνεται μετά από τόσα χρόνια,

τα βασικά θα κάνει, να σερφάρει, κάνα fb, κάνα messenger, κάνα τηλέφωνο :)

Καλή αγορά δεν είναι σε αυτά τα λεφτά ;

Edited by ekkli
κι άλλα ερωτήματα..

Για πείτε, αξίζει;

Για πείτε, αξίζει;

Στα χρηματα που το πηρα,200 κατι €,αυτη τη στιγμη θα επερνα κατι αλλο.Αλλα με 130€ αξιζει και με το παραπανω!

Οσο για την ερωτηση σου,αν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτα τα λεφτα,σε "επωνυμο" δυσκολα.Τουλαχιστον εγω δεν εχω κατι σοβαρο υποψιν.

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

Για πείτε, αξίζει;

Για πείτε, αξίζει;

Το έχει συγκρίνει κανείς με το S3 neo που έχω εγώ; Φαντάζομαι θα είναι καλύτερο.

Η διαφορά του I9190 με το I9195 ποια είναι;

Kαι δε το χτυπησες ακομα τη περιμενεις να ανεβασουν την τιμη?

Παιδια με την 4.4 stock και χωρις root, πως ειναι η συμπεριφορα; Εχει αρκετο bloatware; Σαν εμπειρια χρησης, καλυτερα ειναι με την 4.4 ή με την 4.2;

Στα χρηματα που το πηρα,200 κατι €,αυτη τη στιγμη θα επερνα κατι αλλο.Αλλα με 130€ αξιζει και με το παραπανω!

Οσο για την ερωτηση σου,αν υπαρχει ανταγωνισμος σε αυτα τα λεφτα,σε "επωνυμο" δυσκολα.Τουλαχιστον εγω δεν εχω κατι σοβαρο υποψιν.

Επωνυμο υπαρχει, g2 mini , moto E (2015) με μειον την απουσια led flash.

Edited by runner70

Παιδια με την 4.4 stock και χωρις root, πως ειναι η συμπεριφορα; Εχει αρκετο bloatware; Σαν εμπειρια χρησης, καλυτερα ειναι με την 4.4 ή με την 4.2;

Επωνυμο υπαρχει, g2 mini , moto E (2015) με μειον την απουσια led flash.

Εχει καποια ελαχιστα σπαστικα κοληματα μια στο τοσο αλλα δεν επηρεαζουν τη λειτουργεια του οποτε μια χαρα ειναι θα λεγα η συμπεριφορα του οσο για το g2 mini και το moto e το s4 mini ειναι ανωτερο και απο τα 2

Εχει καποια ελαχιστα σπαστικα κοληματα μια στο τοσο αλλα δεν επηρεαζουν τη λειτουργεια του οποτε μια χαρα ειναι θα λεγα η συμπεριφορα του οσο για το g2 mini και το moto e το s4 mini ειναι ανωτερο και απο τα 2

Τα σπαστικα κολληματα εννοεις απο θεμα lag ή απλα θελει επανεκκινησεις κατα διαστηματα; Για παραδειγμα κοιτα εδω απο 10:25 εως το 11:10

Και απο μπαταρια, ποσες ωρες οθονη βγαζει στο περιπου; Ισχυει το 9-10 ωρες browsing που λεει το gsmarena; Το ανωτερο απο ποια αποψη το λες; Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Edited by runner70

παιδια καλησπέρα.ξερει κανενας αυτά τα s4 Mini της προσφορας VODAFONE με τα 129 ευρω αν είναι unbranded η εχουν καποιο logo η εφαρμογή της εταιρειας?

Τα σπαστικα κολληματα εννοεις απο θεμα lag ή απλα θελει επανεκκινησεις κατα διαστηματα; Για παραδειγμα κοιτα εδω απο 10:25 εως το 11:10

Και απο μπαταρια, ποσες ωρες οθονη βγαζει στο περιπου; Ισχυει το 9-10 ωρες browsing που λεει το gsmarena; Το ανωτερο απο ποια αποψη το λες; Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Aυτα και που και που freezarei για λιγο αλλα επανερχετε μετα απο καποια δευτερολεπτα οσον αφορα τις επανεκινησεις ολα χρειαζοντε που και που τωρα οσον αφορα το browsing 9-10 ωρες το θεωρω υπερβολη ολα τα smartphone την μπαταρια την πινουν σαν διαολι

τωρα οσον αφορα το browsing 9-10 ωρες το θεωρω υπερβολη ολα τα smartphone την μπαταρια την πινουν σαν διαολι

Νταξει υπερβολες αλλα ποσο βγαζει πανω κατω; Τοσο χαλια ειναι και δεν το λετε; :p

Νταξει υπερβολες αλλα ποσο βγαζει πανω κατω; Τοσο χαλια ειναι και δεν το λετε; :p

Eγω πιστευω κανα 5ωρο το βγαζει ανετα

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδια καλησπέρα.ξερει κανενας αυτά τα s4 Mini της προσφορας VODAFONE με τα 129 ευρω αν είναι unbranded η εχουν καποιο logo η εφαρμογή της εταιρειας?

Κοιτα λογισμικο vodafone φορανε σιγουρα αλλα branded δεν ειναι 100% οτι ειναι αν και συνηθως ειναι

Eγω πιστευω κανα 5ωρο το βγαζει ανετα

Ωραια ειναι οκ για το ατομο που προοριζεται. Ευχαριστω.

Ωραια ειναι οκ για το ατομο που προοριζεται. Ευχαριστω.

Μια χαρα ειναι τηλ εμενα ακομα και καλο που δεν βγηκε δεν μετανιωσα για την αγορα του

απόκτησα το μινι απο τη vodafone ,ειναι το quad core και οχι το απλο εχει κωδικο GT-i9195I.υπαρχει τροπος για ρουτ?

Οντως τελικα η vodafone φερνει το i9195i που ειναι το plus ή value edition μοντελο με τον 4πυρηνο snapdragon 410 στα 1,2GHz.

Γνωρίζετε αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο?

Υπάρχουν άλλες διαφορές του σε σχέση με το απλό?

Υπαρχει και στο ηλεκτρονικο τους καταστημα να το παραγγειλεις. Δυο επιπλεον μικροδιαφορες ειναι οτι εχει οπως ειναι λογικο την καρτα γραφικων 306 αντι της 305 και μαλλον δεν εχει θυρα υπερυθρων για οποιον το ηθελε για τηλεκοντρολ (ασημαντο αυτο). Κατα τα αλλα πρεπει να ειναι τα ιδια.

Διαβαζω ομως σχολια για πολυ καλυτερη αυτονομια.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/general/galaxy-s4-mini-plus-t3041208/page2

Edited by runner70

Υπαρχει και στο ηλεκτρονικο τους καταστημα να το παραγγειλεις. Δυο επιπλεον μικροδιαφορες ειναι οτι εχει οπως ειναι λογικο την καρτα γραφικων 306 αντι της 305 και μαλλον δεν εχει θυρα υπερυθρων για οποιον το ηθελε για τηλεκοντρολ (ασημαντο αυτο). Κατα τα αλλα πρεπει να ειναι τα ιδια.

Διαβαζω ομως σχολια για πολυ καλυτερη αυτονομια.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/general/galaxy-s4-mini-plus-t3041208/page2

υπέρυθρες εχει σιγουρα το πηρα εχθες και εχει μεσα και εφαρμογες της VODAFONE

υπέρυθρες εχει σιγουρα το πηρα εχθες και εχει μεσα και εφαρμογες της VODAFONE

Αν ναι; Αλλος εγραψε οτι δεν εχει και για αυτο ειπα το "μαλλον". Ισως να μην το καταλαβε. Θα το δω και εγω απο αυριο.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)