NickTheGreek99 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Παιδιά μόλις πέρασα kitkat χωρίς hard reset , από πάνω την πέρασα, θα το δω πως πηγαίνει και θα ποστάρω. koskefgr στο ζουμ θολώνουν οι φωτογραφίες λίγο, πιξελιάζουν πιο πολύ.Προσωπικά περίμενα κάτι παραπάνω από την 8άρα του. Ωραία το κινητό ζει ! Στον dialer μειώθηκε κατα πολύ η τραγική καθυστέρηση μόλις άνοιγες το κινητό, το Gps έγινε τοποθεσία, τα εικονίδια πάνω άσπρισαν :p και μέχρι στιγμής η επίδοση αυξήθηκε και στο σκάλισμα δεν πέφτει γρήγορα. Βέβαια 10 λεπτά έχει που την έβαλα :lol:, το κυριότερο: knox 0x0, αυτό που φοβόμουν περισσότερο, όποιος είναι σε σκέψεις να την βάλει, να το κάνει σίγουρα, εγώ μέχρι στιγμής την προτείνω.Η ram είναι σε χαμηλά επίπεδα με το άνοιγμα πολλών εφαρμογών κάτι που με την 4.2 κολλούσε. Σημείωση: δεν έκανα hard reset πριν και μετά την αναβάθμιση. Επίσης δεν έχει το μεγάλο drain όταν είναι σε αναμονή. Edited August 24, 2014 by NickTheGreek99 συνενωση συνεχόμενων μυνηματων Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Παιδια μια ερωτηση. Σε καποια s4 mini τα light keys στην μπροστινη οψη (το back button και το multitasking) ακομα και οταν ειναι σβηστα ειναι ορατα, απλως δεν φωτιζονται. Σε καποια αλλα ειναι εντελως αορατα μεχρι να τα πατησεις. Προκειται για διαφορά εκδοσεων i9190-i9195? Στο black edition ειναι συνεχως ορατα ας πουμε. Το ιδιο εχω δει και στα μεγαλα s4. Γνωριζει κανεις; Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Έχει βρει κάποιος μπαταρία-πέρα από τη κανονική-που να ταιριάζει στη συσκευή και να μη προκαλεί προβλήματα; Εγώ πήρα αυτή http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00F379MJ0/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 αλλά δεν κρατάει πιο πολύ από την κανονική. Τουλάχιστον την έχω για backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seeker22 Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Παιδιά, έχω κι εγώ αγορασμένο το S4 Mini από τον Απρίλιο και μόλις τελευταία δοκίμασα να μπω στο internet μέσω vodafone. Παρόλα αυτά, όταν μπαίνω μετά από λίγη ώρα με πετάει εκτός βγάζοντας το μήνυμα "Unfortunately Internet has stopped" ή "Aw snap" και τις περισσότερες φορές κάνει restart το κινητό. Το δοκίμασα και σε χώρο που πιάνει 4G, αλλά πάλι τα ίδια. Όταν μπαίνω μέσω Wifi δεν μου το κάνει ποτέ αυτο, συνδέεται κανονικά. Είναι πρόβλημα της συσκευής? Σε άλλους με samsung S3 και vodafone internet δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Καλημερα.ενω μεχρι πρωτινος συνδεομουν κανονικα στο wifi εδω και μερες δε με βαζει και χανεται αμεσως η συνδεση.ξερετε τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλημερα.ενω μεχρι πρωτινος συνδεομουν κανονικα στο wifi εδω και μερες δε με βαζει και χανεται αμεσως η συνδεση.ξερετε τι μπορει να φταιει? restart στο router έκανες ; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambis_7 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Σταμάτησαν οι επίσημες αναβαθμίσεις απο Samsung εδώ ακι λίγο καιρό ή μου φαίνεται; Εγώ έχω το κινητό αγορασμένο απο skroutz (είναι Τσέχικο) και ακόμα να πάρει την αναβάθμιση σε 4.4.2 κι απο ότι βλέπω στο sammobile έχει να βγεί αναβάθμιση για το κινητό απο Ιούλιο!!! Τους έπιασε κι αυτούς στην Samsung η θερινή ραστώνη του Αυγούστου; :D Παράθεση Huawei P8 Titanium Grey, Android 5.0.1 Samsung Galaxy S4 mini (GT-I9195 Black), Android 4.4.2 Samsung Galaxy S Advance (GT-I9070 Black) Android 4.1.2 Samsung Wave I (GT-S8500) BadaOS 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Το πηγα φιλε για αναβαθμιση.ειχε προβλημα και η καμερα και θα μου την αντικαταστησουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Σταμάτησαν οι επίσημες αναβαθμίσεις απο Samsung εδώ ακι λίγο καιρό ή μου φαίνεται; Εγώ έχω το κινητό αγορασμένο απο skroutz (είναι Τσέχικο) και ακόμα να πάρει την αναβάθμιση σε 4.4.2 κι απο ότι βλέπω στο sammobile έχει να βγεί αναβάθμιση για το κινητό απο Ιούλιο!!! Τους έπιασε κι αυτούς στην Samsung η θερινή ραστώνη του Αυγούστου; :D Φίλε πέρνα την μέσω odin, μην περιμένεις Ota. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Τι έγινε ρε παιδιά; Σταμάτησαν οι επίσημες αναβαθμίσεις απο Samsung εδώ ακι λίγο καιρό ή μου φαίνεται; Εγώ έχω το κινητό αγορασμένο απο skroutz (είναι Τσέχικο) και ακόμα να πάρει την αναβάθμιση σε 4.4.2 κι απο ότι βλέπω στο sammobile έχει να βγεί αναβάθμιση για το κινητό απο Ιούλιο!!! Τους έπιασε κι αυτούς στην Samsung η θερινή ραστώνη του Αυγούστου; :D Για το i9195 έχει καιρό να έρθει αναβάθμιση αλλά τις τελευταίες μέρες έχει έρθει για το i9190 και το δίκαρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Έχω ένα δίκαρτο εδώ και λίγες μέρες από το katanou.gr. Το πέτυχα σε Black Edition, παραγωγής 17/07/14 και είναι πανέμορφο. Μιάς και δεν μ' ένοιαζε η εγγύηση από την πρώτη στιγμή το ρουτάρισα, άλλαξα το CSC σε Χιλιανό και πέρασα την ολόφρεσκη Χιλιανή 4.4.2. Τώρα το κινητό έχει ξερουταριστεί και αναγνωρίζεται σαν κανονικό Χιλιανό και για τις ΟΤΑ και για τις Kies αναβαθμίσεις. Το "τίμημα" βέβαια ήταν το 1 του Knox...αλλά δεν πρόκειται να χαλάσει. Η Χιλιανή έκδοση είναι ότι λιγότερο φορτωμένο κυκλοφορεί η Samsung και δεν του λείπει τίποτε από τις Ελληνικές εκδόσεις. Η 4.4.2 έχει μιά τεράστια διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με ένα άλλο δίκαρτο που είχα πριν δύο μήνες. Είναι επίσης και απίστευτα απαλή. Στο Antutu πλησιάζει τις 22000, το ακουστικό του είναι εκπληκτικό όπως επίσης και το σήμα του. Από το themrgadget.gr πήρα ένα απίθανο Tempered Glass Screen Protector, που κάθισε σαν εργοστασικό, με μόνο 6.90 και μιά ωραία θήκη gel με μόνο 1.20! Πολύ ωραίο πακέτο με άψογο λογισμικό, δύο κάρτες, ξεχωριστή εμφάνιση και πολύ καλή κάμερα! Φίλε κακώς το ρούταρες από την 4.2, στην 4.4 λένε ο κνοχ δεν γραφει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Αν πας σε 4.4.Χ δεν μπορείς να αλλάξεις πλέον το CSC. ;) Α, δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτό, εγώ δεν έχω σκοπό να το ρουτάρω ακόμα.. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Γεια σας παίδες. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να πάρω το S4 Mini (i9195) και έχω μπει σε κάποιες σκέψεις. Στο skroutz το βρίσκω στα ~230€, αλλά όλοι οι "μεγάλοι" πωλητές (πλαίσιο, e-shop, public κλπ.) το έχουν στα 280+. Είναι μεγάλη διαφορά και αναρωτιέμαι γιατί να είναι τόσο μεγάλη και αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέχει κανείς στους "μικρότερους". Παρατήρησα επίσης πως η περιγραφή λέει π.χ.: S4 mini GT-i9195 LTE (8GB) EU. Αυτό το ΕU έχει να κάνει με καμιά branded έκδοση που εμπορεύονται; Διότι είχα μια παρόμοια εμπειρία με branded κινητό που δεν μπορούσε να πάρει αναβάθμιση και πέρασα μια ολόκληρη διαδικασία για να το επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και περιμένω απάντησή σας. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maeral Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 (edited) Την περίοδο που το αγόρασα εγώ φίλε dimxr (Ιανουάριος 2014), δεν είχε βγει το Galaxy S5 και οι τιμές των S4 και S4 mini ήταν ακόμα ψηλά. Τότε αυτό που βρίσκεις τώρα ~230€ ήταν ~300€ και αντίστοιχα στους μεγάλους πωλητές 400-450!!! Το EU δηλώνει ότι το κινητό προορίζεται για κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης (κάτι μας είπες τώρα ρε maeral :P). Βάζεις κανονικά Ελληνική γλώσσα και ελληνικό πληκτρολόγιο. Έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας. Γενικά συμφέρει. Υ.Γ. Το δικό μου προοριζόταν για Ιταλία. Τώρα όμως που το λες, δεν έχει έρθει η αναβάθμιση στο κινητό μου (μόλις το έλεγξα). Αλλά και σε αρκετούς άλλους όπως βλέπω στο thread. Edited August 27, 2014 by Maeral Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Την περίοδο που το αγόρασα εγώ φίλε dimxr (Ιανουάριος 2014), δεν είχε βγει το Galaxy S5 και οι τιμές των S4 και S4 mini ήταν ακόμα ψηλά. Τότε αυτό που βρίσκεις τώρα ~230€ ήταν ~300€ και αντίστοιχα στους μεγάλους πωλητές 400-450!!! Το EU δηλώνει ότι το κινητό προορίζεται για κάποια χώρα της ευρωπαϊκής ένωσης (κάτι μας είπες τώρα ρε maeral :P). Βάζεις κανονικά Ελληνική γλώσσα και ελληνικό πληκτρολόγιο. Έχει κανονικά εγγύηση αντιπροσωπίας. Γενικά συμφέρει. Υ.Γ. Το δικό μου προοριζόταν για Ιταλία. Τώρα όμως που το λες, δεν έχει έρθει η αναβάθμιση στο κινητό μου (μόλις το έλεγξα). Αλλά και σε αρκετούς άλλους όπως βλέπω στο thread. Είναι θέμα να μην σκάσει κανένα branded κινητό... Εμένα η κακή μου εμπειρία περιλάμβανε ένα LG που ερχόταν από την TIM Ιταλίας. Όταν άνοιγε, έβγαζε logo TIM και είχε και διάφορα άλλα μέσα της ΤΙΜ που δεν μπορούσες να αφαιρέσεις. Και προφανώς το χειρότερο απ'όλα ήταν ότι την αναβάθμιση την έπαιρνε από την ΤΙΜ Ιταλίας, οπότε ενώ όλα τα άλλα μοντέλα της αντιπροσωπείας είχαν κάνει αναβάθμιση, το δικό μου δεν έκανε. Οπότε το επέστρεψα. Δε θα ήθελα να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο καθώς δεν υπάρχει τεράστιο χρονικό περιθώριο για αλλαγές και τέτοια... Ξέρουμε πώς γίνεται να το εξακριβώσω; Τηλέφωνο στον εκάστοτε έμπορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν υπάρχουν branded συσκευές πια. Και αν είναι θα έχουν ένα startup logo και 2-3 εφαρμογές που τις αφαιρείς αν θες. Φυσικά αν θέλετε αναβάθμιση κάντε αυτό που έκανα και εγώ και άλλοι. ;) --------------------------------------------------- Σχετικά με αυτονομία, στην χρήση τελικά είναι το ίδιο πράγμα συν πλην 5% ανάλογα το τι χρησιμοποιείς, η βελτίωση είναι όμως στο standby, εκεί έτρωγε πολύ, τώρα ελάχιστο. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν υπάρχουν branded συσκευές πια. Και αν είναι θα έχουν ένα startup logo και 2-3 εφαρμογές που τις αφαιρείς αν θες. Φυσικά αν θέλετε αναβάθμιση κάντε αυτό που έκανα και εγώ και άλλοι. ;) --------------------------------------------------- Σχετικά με αυτονομία, στην χρήση τελικά είναι το ίδιο πράγμα συν πλην 5% ανάλογα το τι χρησιμοποιείς, η βελτίωση είναι όμως στο standby, εκεί έτρωγε πολύ, τώρα ελάχιστο. αφου πρωτα μεσκασες... :) για μενα δεν υπαρχει κανενα θεμα σε ότι σφορα την official rom δεν υπαρχει περιπτωση εφόσον είναι official να σου πουνε γιατι την περασες με odin τη στιγμη που στο sammobile γραφουν αναλυτικα τη διαδικασια. τωρα σε ότι αφορα το root και σαυτο δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα το κnox παραμενει στο 0χ0 αν και εγω το εκανα και απεγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimxr Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Δεν υπάρχουν branded συσκευές πια. Και αν είναι θα έχουν ένα startup logo και 2-3 εφαρμογές που τις αφαιρείς αν θες. Φυσικά αν θέλετε αναβάθμιση κάντε αυτό που έκανα και εγώ και άλλοι. ;) --------------------------------------------------- Σχετικά με αυτονομία, στην χρήση τελικά είναι το ίδιο πράγμα συν πλην 5% ανάλογα το τι χρησιμοποιείς, η βελτίωση είναι όμως στο standby, εκεί έτρωγε πολύ, τώρα ελάχιστο. Άρα δηλαδή αν αγοράσω το S4 mini, από κάποιον που λέει "EU" στην περιγραφή, θα περάσει KitKat ή θα πρέπει να το περάσω μόνος μου; Δηλαδή αν πατήσω το κουμπί της ενημέρωσης θα έρθει KitKat ή όχι; Και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που να ξέρουμε ότι παίρνει KitKat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Το δικό μου πάντως που το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο και είναι αυστριακό δεν έχει πάρει ακόμα την kit kat. Μπορώ να του περάσω από πάνω την βελγική χωρίς πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν? Άμα το πάω στο service μπορώ να τους ζητήσω να το κάνουν αυτοί χωρίς κόστος και χωρίς να χαθεί η εγγύηση? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) αφου πρωτα μεσκασες... :) για μενα δεν υπαρχει κανενα θεμα σε ότι σφορα την official rom δεν υπαρχει περιπτωση εφόσον είναι official να σου πουνε γιατι την περασες με odin τη στιγμη που στο sammobile γραφουν αναλυτικα τη διαδικασια. τωρα σε ότι αφορα το root και σαυτο δεν υπαρχει κανενα πρόβλημα το κnox παραμενει στο 0χ0 αν και εγω το εκανα και απεγκατασταση. Άντε καλέ υπερβολές :p:lol: Απλώς ήθελα να βεβαιωθώ ότι δεν θα κάνω καμιά πατάτα με το knox και δεν θα έχω εγγύηση. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα δηλαδή αν αγοράσω το S4 mini, από κάποιον που λέει "EU" στην περιγραφή, θα περάσει KitKat ή θα πρέπει να το περάσω μόνος μου; Δηλαδή αν πατήσω το κουμπί της ενημέρωσης θα έρθει KitKat ή όχι; Και υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που να ξέρουμε ότι παίρνει KitKat; Θα περαστεί ota μόνο αν έχει έρθει η kitkat για την χώρα που προορίζεται η συσκευή σου. Αλλιώς διάβασε τις προηγούμενες 1-2 σελίδες που έπρηζα τον zorbas100. ----- προσθήκη μηνύματος 73 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το δικό μου πάντως που το αγόρασα από σκρουτζομαγαζο και είναι αυστριακό δεν έχει πάρει ακόμα την kit kat. Μπορώ να του περάσω από πάνω την βελγική χωρίς πρόβλημα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν? Άμα το πάω στο service μπορώ να τους ζητήσω να το κάνουν αυτοί χωρίς κόστος και χωρίς να χαθεί η εγγύηση? Αν την περάσεις από επάνω δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, έτσι έκανα και εγώ, αν και κανονικά λένε πρέπει να κάνεις hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση. Μπορεί να έχεις κάποιο drain στη μπαταρία ίσως. Edited August 28, 2014 by NickTheGreek99 Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 (edited) βρε παιδια εσας σας βολευει το κινητο στην συνταξη μηνυματων?εμενα με δυσκολευει παρ ολο που ειχα και αλλα κινητα στις ιδιες ιντσες..ισως η ελλειψη δονησησ κατα το πατημα των πληκτρων...και η "εξυπνη δημιουργια κειμενου" σε αλλα κινητα με βολευε πολυ σ αυτο με δυσκολευει..:!: μεσω ΟΤΑ μπορω να το αναβαθμισω αντι να το συνδεσω με το κιες στον υπολογιστη? Edited August 29, 2014 by anastasiah Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 βρε παιδια εσας σας βολευει το κινητο στην συνταξη μηνυματων?εμενα με δυσκολευει παρ ολο που ειχα και αλλα κινητα στις ιδιες ιντσες..ισως η ελλειψη δονησησ κατα το πατημα των πληκτρων...και η "εξυπνη δημιουργια κειμενου" σε αλλα κινητα με βολευε πολυ σ αυτο με δυσκολευει..:!: μεσω ΟΤΑ μπορω να το αναβαθμισω αντι να το συνδεσω με το κιες στον υπολογιστη? Αν δεν χρησιμοποιεις gestures/swype είναι δύσκολο ναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiah Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Και Πώς το κάνουμε αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Και Πώς το κάνουμε αυτό? Αν πας στις ρυθμίσεις του πληκτρολογιου έχει μια επιλογή που σε εμένα που έχω αγγλικά την γράφει σαν enable gesture typing. Μπορείς να την βρεις και σαν continuous input (συνεχόμενη εισαγωγή κειμένου). Με αυτή την επιλογή δεν χρειάζεται να πατάς ένα ένα πλήκτρο αλλά απλά περνάς το δάχτυλο πάνω από τα γραμματα της λέξης χωρίς να το σηκώσεις από την οθόνη. Edited August 31, 2014 by michpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist02 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Μπορεί κάποιος να μου δώσει μια πιο καθοθηγητικη οδηγεία γιατί δεν έχει ήχο τα μηνύματα που μου έρχονται. δεν μπορώ να το φτιάξω και λόγω δουλείας το χρείαζομαι. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts