Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nai μόνο μια φορά, και λύθηκε με επανεκκίνηση. Δεν μου το έχει ξανακάνει.

Moνο μια φορα κ εχεις ακομα viber και δε στο κανει τι σκατα να πουμε εμενα γιατι το κανει ξανα και ξανα και ειναι πλεον σιγουρα απο το viber γιατι απο τοτε που το βγαλα δεν το ξανα εβγαλε ασχετα που τα ντουβαρια του σερβις μ ανοιξαν τζαμπα το καινουργιο μου τηλ και αλλαξαν την καμερα και ταχα το επισκευασαν ενω δεν ειχε τιποτα στην ουσια

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε μενα το κανε και μου ανοιξαν το κινιτο και μ αλλαξαν καμερα και στη τελικη εφταγε το viber το κακο ειναι οτι δε το κανει ολη την ωρα βεβαια απ οτι προσεξα μετα απο λιγο καιρο απο την αλλαγη της καμερα το κανε καθε μερα για να δεις βεβαια αν υπαρχει το προβλημα πρεπει να ανοιγεις την καμερα που και που καθε μερα ολη μερα οπως εκανα εγω κ οπως κανω και πλεον που εβγαλα το viber βλεπω οτι δεν το κανει ποια Edited by Razoras

Moνο μια φορα κ εχεις ακομα viber και δε στο κανει τι σκατα να πουμε εμενα γιατι το κανει ξανα και ξανα και ειναι πλεον σιγουρα απο το viber γιατι απο τοτε που το βγαλα δεν το ξανα εβγαλε ασχετα που τα ντουβαρια του σερβις μ ανοιξαν τζαμπα το καινουργιο μου τηλ και αλλαξαν την καμερα και ταχα το επισκευασαν ενω δεν ειχε τιποτα στην ουσια

Και να πεις ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιο από τα δύο.. συνέχεια τα δουλεύω και δεν έχω πρόβλημα ..

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Και να πεις ότι δεν χρησιμοποιώ κάποιο από τα δύο.. συνέχεια τα δουλεύω και δεν έχω πρόβλημα ..

Τι να πω μου φαινετε λιγο παραξενο σε καποια s4 mini να το κανει και σε καποια οχι

Καλησπέρα σε όλους.

Πλέον υπάρχει επίσημη υποστήριξη του κινητού μας από το CM12 εδώ.

Χαίρομαι γι' αυτό και σκέφτομαι για πρώτη φορά να αφήσω την stock rom του κινητού (έχω το Kit kat ύστερα από update της Samsung) και να περάσω το CM12 (προτιμώ την εμφάνιση και το design του Lollipop).

Αν κάποιος το έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει για τις διαφορές για να ξέρουμε αν αξίζει αυτή η μετάβαση.

Βάζεις και custom kernel ή όχι ;; να φανταστώ γράφει ο knox ??

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Δεν ξέρω και πολλά για το πως θα κάνω την εγκατάσταση. Θα το ψάξω.

Γι' αυτό άλλωστε γράφω εδώ, μπας και μάθω έστω τα βασικά.

Σχετικά με την CM12 (Android 5.0.2) έχω να πω πολύ θετικά λόγια. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και είναι πολύ καλή. Μεγάλη διαφορά από Kitkat!! Καλό είναι να μείνετε με τον κερνελ που έχει ενσωματωμένο η CM12, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι καλό σε κερνελ. Γράφει knox, προφανώς αφού πρέπει να περάσεις CWM Recovery πρώτα. Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι πάρα πολύ απλές, τις αναφέρει και στη σελίδα του XDA για την CM12.

Τι πρέπει να έχετε για να ξεκινήσετε? Ένα s4 mini 3G ή LTE, με οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού (4.2.2 ή 4.4.2)

1) Εγκατάσταση CWM Recovery για το κινητό σας.

1.1) Κατεβάζετε την έκδοση 6.0.5.1 του CWM Recovery από εδώ ανάλογα με το μοντέλο που έχετε I9190 (3G) / I9195 (LTE)

1.2) Στην ίδια σελίδα που έχει το recovery (στα attached files), έχει και το Odin v3.09. Αφού το κατεβάσετε, απενεργοποιείτε και βάζετε το κινητό σε Download Mode (Volume down + Home + Power).

1.3) Αποσυμπιέζετε το αρχείο του recovery που είναι σε .zip μορφή, ανοίγετε το Odin, συνδέετε το κινητό και επιλέγετε το CWM Recovery εκεί που λέει AP. Πατάτε Start.

2) Λήψη των απαραίτητων αρχείων.

2.1) Κατεβάζετε την CM12 για το κινητό σας (επιλέγετε τη συσκευή σας: I9190 (3G) / I9195 (LTE))

2.2) Κατεβάζετε τα Google Apps (gapps)

2.3) Κατεβάζετε το SuperSU, δεν είναι απαραίτητο αλλά προτείνεται. (supersu)

3) Εγκατάσταση CyanogenMod12

3.1) Περνάτε τα αρχεία των βημάτων 2.1, 2.2 και 2.3 στην κάρτα μνήμης (εσωτερική η εξωτερική, πχ για το LTE: cm-12-20150109-NIGHTLY-serranoltexx.zip, gapps-lp-20141109-signed.zip και UPDATE-SuperSU-v2.40.zip)

3.2) Απενεργοποιείτε και βάζετε το κινητό σε recovery mode (Volume up + Home + Power).

3.3) Μόλις μπει κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

-3.3.1) wipe data/factory reset - yes (θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, εκτός από internal/external sdcard) - απαραίτητο!!!

-3.3.2) install zip, choose zip from /sdcard (αν περάσατε τα αρχεία του βήματος 3 στην εσωτερική μνήμη) ή choose zip from /storage/sdcard1 (αν περάσατε τα αρχεία του βήματος 3 στην εξωτερική μνήμη) και επιλέγετε την CM12 (πχ: cm-12-20150109-NIGHTLY-serranoltexx.zip)

-3.3.3) επαναλαμβάνετετο 3.3.2 για τα Google Apps (gapps-lp-20141109-signed.zip)

-3.3.4) επαναλαμβάνετετο 3.3.2 για το SuperSU (UPDATE-SuperSU-v2.40.zip)

-3.3.5) reboot - yes

Σημειώσεις:

- Το ΟΤΑ updater της CM12 δεν λειτουργεί προς το παρόν οπότε θα πρέπει να κατεβάζετε και να περνάτε μόνοι σας τις νέες εκδόσεις μέχρι να φτιαχτεί.

- Γενικότερα είναι σχεδόν bugfree, δουλεύουν τα πάντα (εκτός από το bluetooth, το οποίο δεν είναι fully working ακόμα) και θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα να την βάλετε.

- Μη διστάσετε να ρωτήσετε για τυχόν απορία ή ερώτηση που έχετε αλλά καλύτερα να πάτε στο νέο θέμα που δημιούργησα ειδικά για αυτό το σκοπό, οδηγίες για την εγκατάσταση cyanogenmod: ΕΔΩ.

Edited by kyrillos13
δημιουργία dedicated thread

Σχετικά με την CM12 (Android 5.0.2) έχω να πω πολύ θετικά λόγια. Την χρησιμοποιώ εδώ και ένα μήνα και είναι πολύ καλή. Μεγάλη διαφορά από Kitkat!! Καλό είναι να μείνετε με τον κερνελ που έχει ενσωματωμένο η CM12, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι καλό σε κερνελ. Γράφει knox, προφανώς αφού πρέπει να περάσεις CWM Recovery πρώτα. Οι οδηγίες εγκατάστασης είναι πάρα πολύ απλές, τις αναφέρει και στη σελίδα του XDA για την CM12.

Τι πρέπει να έχετε για να ξεκινήσετε? Ένα s4 mini 3G ή LTE, με οποιαδήποτε έκδοση λογισμικού (4.2.2 ή 4.4.2)

1) Εγκατάσταση CWM Recovery για το κινητό σας.

1.1) Κατεβάζετε την έκδοση 6.0.5.1 του CWM Recovery από εδώ ανάλογα με το μοντέλο που έχετε I9190 (3G) / I9195 (LTE)

1.2) Στην ίδια σελίδα που έχει το recovery (στα attached files), έχει και το Odin v3.09. Αφού το κατεβάσετε, απενεργοποιείτε και βάζετε το κινητό σε Download Mode (Volume down + Home + Power).

1.3) Αποσυμπιέζετε το αρχείο του recovery που είναι σε .zip μορφή, ανοίγετε το Odin, συνδέετε το κινητό και επιλέγετε το CWM Recovery εκεί που λέει AP. Πατάτε Start.

2) Λήψη των απαραίτητων αρχείων.

2.1) Κατεβάζετε την CM12 για το κινητό σας (επιλέγετε τη συσκευή σας: I9190 (3G) / I9195 (LTE))

2.2) Κατεβάζετε τα Google Apps (gapps)

2.3) Κατεβάζετε το SuperSU, δεν είναι απαραίτητο αλλά προτείνεται. (supersu)

3) Εγκατάσταση CyanogenMod12

3.1) Περνάτε τα αρχεία των βημάτων 2.1, 2.2 και 2.3 στην κάρτα μνήμης (εσωτερική η εξωτερική, πχ για το LTE: cm-12-20150109-NIGHTLY-serranoltexx.zip, gapps-lp-20141109-signed.zip και UPDATE-SuperSU-v2.40.zip)

3.2) Απενεργοποιείτε και βάζετε το κινητό σε recovery mode (Volume up + Home + Power).

3.3) Μόλις μπει κάνετε τις παρακάτω ενέργειες:

-3.3.1) wipe data/factory reset - yes (θα διαγράψει όλα τα δεδομένα σας, εκτός από internal/external sdcard) - απαραίτητο!!!

-3.3.2) install zip, choose zip from /sdcard (αν περάσατε τα αρχεία του βήματος 3 στην εσωτερική μνήμη) ή choose zip from /storage/sdcard1 (αν περάσατε τα αρχεία του βήματος 3 στην εξωτερική μνήμη) και επιλέγετε την CM12 (πχ: cm-12-20150109-NIGHTLY-serranoltexx.zip)

-3.3.3) επαναλαμβάνετετο 3.3.2 για τα Google Apps (gapps-lp-20141109-signed.zip)

-3.3.4) επαναλαμβάνετετο 3.3.2 για το SuperSU (UPDATE-SuperSU-v2.40.zip)

-3.3.5) reboot - yes

Σημειώσεις:

- Το ΟΤΑ updater της CM12 δεν λειτουργεί προς το παρόν οπότε θα πρέπει να κατεβάζετε και να περνάτε μόνοι σας τις νέες εκδόσεις μέχρι να φτιαχτεί.

- Γενικότερα είναι σχεδόν bugfree, δουλεύουν τα πάντα (εκτός από το bluetooth, το οποίο δεν είναι fully working ακόμα) και θα σας πρότεινα ανεπιφύλακτα να την βάλετε.

- Μη διστάσετε να ρωτήσετε για τυχόν απορία ή ερώτηση που έχετε αλλά καλύτερα να πάτε στο νέο θέμα που δημιούργησα ειδικά για αυτό το σκοπό, οδηγίες για την εγκατάσταση cyanogenmod: ΕΔΩ.

Την έχω και γω και μ'αρέσει πιο πολύ από την 4.4.4. Το μόνο αρνητικό που βρήκα είναι ότι όταν βάζω δικό μου ήχο κλήσης δεν χτυπάει με αυτόν. Επίσης και στο ξυπνητήρι γίνεται το ίδιο. Στο κάνει και εσένα; Ελπίζω να διορθωθεί στην συνέχεια.

Καλησπερα παιδια. Να ρωτησω.. Ποια διαφορα υπαρχει αναμεσα S4 mini LTE με S4 mini?? Τι παραπανω εχει το LTE μοντελο απο το απλο?

Καλησπερα παιδια. Να ρωτησω.. Ποια διαφορα υπαρχει αναμεσα S4 mini LTE με S4 mini?? Τι παραπανω εχει το LTE μοντελο απο το απλο?

Το Lte ειναι και 4g.Δεν βλεπω τον λογο να προτιμησεις το απλο.

Το Lte ειναι και 4g.Δεν βλεπω τον λογο να προτιμησεις το απλο.

Δεν ηξερα τι ειναι το LTE! σε ευχαριστω για την πληροφορια! Και εννοειται οτι δεν υπαρχει λογος να παρω το απλο!

βασικά δεν το έγραψα σωστά , στα φτηνά πάγια δεν έχεις 4g , αυτό έπρεπε να γράψω

Σε καρτοσυμβόλαιο 15Ε φοιτητικό έχει γράψει λίγο πάνω από 90MB/s. Τώρα από την άλλη, όταν είχα καρτοκινητό, με ενεργοποιημένο 4G, capare στα ~ 15MB/s, ενώ έπιανα LTE. Οπότε μάλλον με καρτοκινητό, ακόμα και με 4G ενεργοποιημένο, δεν πιάνεις φουλ ταχύτητες.

Ναι για την s-view και επίσης δείχνει αν έχεις μήνυμα ή αναπάντητη κλήση, μπαραρία και ημερομηνία. Μεγάλη υπόθεση, γιατί εγώ πλέον έχω μειώσει τη χρήση του κεντρικού κουμπιού κατά 99%! Φθορές δηλαδή μηδέν!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Ti διαφορες εχει το I9190 απο το I9195. Μονο το LTE

LTE και NFC

που μπορω να βρω τα μενου δεδομενα παρασκηνιου για να τα ενεργοποιησω?

Πρεπει να ναι ενεργοποιημένα απο default. Παρόλαυτά πήγαινε στις ρύθμισεις, κάτω απο το Bluetooth είναι η επιλογή για τα δεδομένα συνήθως. Μπαίνεις εκεί, πατάς το κουμπί του μενού και σου έχει επιλογές για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των δεδομένων παρασκηνίου.

ΥΓ: Οι εικόνες είναι διαφορετικές γιατί έχω περάσει CyanogenMod. Ομως πρέπει να είναι παρόμοιες και για την kitkat της Samsung.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)