Razoras Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Το έχω ακούσει και γω για το viber. Σε μένα το έκανε στο Nexus 5 που είχα. Θα δειξει το εβγαλα αντε να δουμε αν το ξανακανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 Καλα και μονο τα s4 και s4 mini εχουν θεμα? Note 3,4 s3 neo. Nexus που έγραψε και το παιδί. Σε συσκευές sony δεν είχα θέμα.ίσως η τελευταία έκδοση του viber να έχει Bugs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2015 (edited) Note 3,4 s3 neo. Nexus που έγραψε και το παιδί. Σε συσκευές sony δεν είχα θέμα.ίσως η τελευταία έκδοση του viber να έχει Bugs. Δε φταιει το viber με το που μου βγαλέ σφαλμα καμερας εκανα εκαθαριση δεδομενων στην καμερα απεγκατεστησα το viber και παλι τα ιδια μονο με restart εφτιαξε αν εφταιγε το viber δε θα χαν θεμα μονο τα samsung αλλα γενικα ολα πραγματικα εχω μετανοιωσει για την αγορα του μ αυτο το θεμα που χει Edited January 1, 2015 by Razoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Δε φταιει το viber με το που μου βγαλέ σφαλμα καμερας εκανα εκαθαριση δεδομενων στην καμερα απεγκατεστησα το viber και παλι τα ιδια μονο με restart εφτιαξε αν εφταιγε το viber δε θα χαν θεμα μονο τα samsung αλλα γενικα ολα πραγματικα εχω μετανοιωσει για την αγορα του μ αυτο το θεμα που χει Για βγάλε την κάρτα μνήμης αν έχεις και δες 1-2 μέρες αν στο κάνει πάλι. Αν το κάνει τότε μάλλον εέχει πρόβλημα η σσυσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Και σε μένα που υπήρχε πρόβλημα κάποτε στην 4.2.2, ήταν λόγω Viber. Καλή χρονιά σε όλους! :D Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Για βγάλε την κάρτα μνήμης αν έχεις και δες 1-2 μέρες αν στο κάνει πάλι. Αν το κάνει τότε μάλλον εέχει πρόβλημα η σσυσκευή σου. Το κανε και στο service αφου ειχα βγαλει τα παντα και το δωσα γ αυτο μου αλλαξαν καμερα και μου παν αν το ξανακανει παμε για πλακετα μετα αλλα καινουργιο τηλ επισκευασμενο ρε ****** μου δε το δεχομαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Ένα παιδί έχει τύχει σε 3-4 ελαττωματικά Ζ3 μέχρι τώρα.Είναι μην σου τύχει. Υπομονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 (edited) Μέσα στο πρόγραμμα είναι και αυτά. Ένα παιδί έχει τύχει σε 3-4 ελαττωματικά Ζ3 μέχρι τώρα.Είναι μην σου τύχει. Υπομονή Ti υπομονη αγοραζω καινουργια κινητα και αμεσως γινοντε επισκευασμενα και τωρα επισκευασμενο ειναι δεν το θεωρω καινουργιο απο τη στιγμη που ανοιχτηκε και αλλαχτηκε η καμερα τελος η samsung πουλαει refurbished κινητα δεν εξηγητε διαφορετικα θα το στειλω και θα ησυχασω Edited January 3, 2015 by Razoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. January 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2015 Εγώ το πάντως το έχω 8 μήνες το κινητό με 4.2.2 και δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Με Viber κανονικά εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 (edited) μου ήρθε νέα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ για το GT-I9195 45.38MB λουξεμβουργο. PDA: I9195XXUCNK1 CSC: I9195LUXCNI1 MODEM: I9195XXUCNK1 1.βελτιστοποίηση αποδοσης 2.υποστηρίζει samsung gear το samsung gear τι είναι; πριν ειχα CNH5 Edited January 3, 2015 by achilleas1234 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Εγώ το πάντως το έχω 8 μήνες το κινητό με 4.2.2 και δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα. Με Viber κανονικά εδώ και 2 μήνες τουλάχιστον. E ναι το δικο μου προφανος εχει προβλημα η πλακετα γ αυτο τα σφαλματα καμερα αλλαχτηκε οποτε αποκλειετε να ναι η καμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 μου ήρθε νέα αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ για το GT-I9195 45.38MB λουξεμβουργο. PDA: I9195XXUCNK1 CSC: I9195LUXCNI1 MODEM: I9195XXUCNK1 1.βελτιστοποίηση αποδοσης 2.υποστηρίζει samsung gear το samsung gear τι είναι; πριν ειχα CNH5 Τα smart watch της Samsung . Συνδέεται δηλαδή με τα ρολόγια της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achilleas1234 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 κατι πατησα και μου βγαζει στο πληκτρολογιο μονιμα τους τονους στα ελληνικα γραμματα π.χ α ε ο, θελω να βγαλω τους τονους αλλα δε μπωρω, σας παρακαλω βοηθηστεμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Τα smart watch της Samsung . Συνδέεται δηλαδή με τα ρολόγια της. Εμένα δε μου έχει έρθει η ενημέρωση (Ρουμανία) . Μακάρι να έρθει γιατί έχω ένα Gear 2 να δώσω στην γυναίκα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Tελικα το προβλημα που ειχα παιδια με την καμερα ειχατε δικιο το viber δειχνει να ταν απο χθες που το βγαλα δεν εχω σφαλμα καμερας κανα bug του viber λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Tελικα το προβλημα που ειχα παιδια με την καμερα ειχατε δικιο το viber δειχνει να ταν απο χθες που το βγαλα δεν εχω σφαλμα καμερας κανα bug του viber λετε? Ειδες που το κακολογουσες αδικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ειδες που το κακολογουσες αδικα; Φαινετε για την ωρα οπως ειπα δεν ειναι σιγουρο ακομα και δε το κακολογουσα καθολου τσαμπα γιατι η καμερα απ οτι μου παν τα ξεφτερια της samsung για να αλλαχτηκε ειχε οντος προβλημα και πλεον εχω στα χερια μου αντι για ενα καινουργιο τηλ ενα επισκευασμενο το οποιο ενοειτε οτι σε κανα 2μηνο 3μηνο το πολλη που θα χω κανα φραγκο θα παρει τον μπουλο μονο που σε 2 μηνων κινητο μπηκε χερι εχει φυγει με τα χιλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miros73 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 κατι πατησα και μου βγαζει στο πληκτρολογιο μονιμα τους τονους στα ελληνικα γραμματα π.χ α ε ο, θελω να βγαλω τους τονους αλλα δε μπωρω, σας παρακαλω βοηθηστεμε Δεξια στο πληκτρολογιο εχει ενα τονο.Πατα τον και εισαι Ο.Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γεια σας παιδια.. ειμαι κατοχος μια συσκευης samsung galaxy ace 2 και σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini!! Θελω την γνωμη σας για αυτο το κινητο γιατι μεχρι τωρα ολες οι συσκευες που ειχα βγηκαν μαπα και εχω τραβηξει τα πάνδεινα με κολληματα! Για αυτο θελω ενα κινητο που να μην κολλαει.. δεν κανω βαρια χρηση στο κινητο (facebook, viber και κατι αλλες εφαρμογουλες). Θελω να μου πειτε την γνωμη σας, αν αξιζει να το αγορασω!! Ευχαριστω εκ των προτερων.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γεια σας παιδια.. ειμαι κατοχος μια συσκευης samsung galaxy ace 2 και σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini!! Θελω την γνωμη σας για αυτο το κινητο γιατι μεχρι τωρα ολες οι συσκευες που ειχα βγηκαν μαπα και εχω τραβηξει τα πάνδεινα με κολληματα! Για αυτο θελω ενα κινητο που να μην κολλαει.. δεν κανω βαρια χρηση στο κινητο (facebook, viber και κατι αλλες εφαρμογουλες). Θελω να μου πειτε την γνωμη σας, αν αξιζει να το αγορασω!! Ευχαριστω εκ των προτερων.. Facebook messenger k viber είμαι απ τα πιο ramοφάγα app's στα κινητά. Ειδικά αν είσαι κάθε τρεις και λίγο από πάνω τους. Το S4 mini θα σε καλύψει αν δεν είσαι έμπειρος χρήστης με κάποιες παραχωρήσεις. Αν είσαι έμπειρος κοίτα για συσκευή με RAM 2 τουλάχιστον γιατί δεν είναι η επιτομή του άνετου ούτε του Smooth. Απ αυτό που είχες βέβαια είναι σαφώς καλύτερο. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n80_s700i Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα!Εκανα χθες αναβαθμιση σε 4.4.2 (μου την εβγαλε αυτοματα) και βγαζει συνεχως μια ειδοποιηση ''Η ανταλλαγη μηνυματων βελτιωθηκε'' και ειτε παταω ''οχι'' ειτε τον αριθμο του κινητου που μου ζηταει και ''ναι'' δεν γινεται τιποτα.Ανα λιγη ωρα εμφανιζεται αυτη η ειδοποιηση!Βοηθηστε παρακαλω!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Γεια σας παιδια.. ειμαι κατοχος μια συσκευης samsung galaxy ace 2 και σκεφτομαι να αγορασω το s4 mini!! Θελω την γνωμη σας για αυτο το κινητο γιατι μεχρι τωρα ολες οι συσκευες που ειχα βγηκαν μαπα και εχω τραβηξει τα πάνδεινα με κολληματα! Για αυτο θελω ενα κινητο που να μην κολλαει.. δεν κανω βαρια χρηση στο κινητο (facebook, viber και κατι αλλες εφαρμογουλες). Θελω να μου πειτε την γνωμη σας, αν αξιζει να το αγορασω!! Ευχαριστω εκ των προτερων.. Για να κολαει το μινι ελαχιστα σταδιακα για μερικα δευτερολεπτα μονο μου χει κολησει και μετα ολα οκ αλλα εχει θεμα σιγουρα με το viber στο θεμα καμερας μου βγαζε σφαλμα καμερας οσο το ειχα και τα ξεφτερια του σερβις ανοιξαν το τηλ μου αλλαξαν καμερα χωρις καν να ελενξουν τις εφαρμογες κατα τ αλλα προβλημα μηδεν αξιζει τα φραγκα του το τηλ. ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα!Εκανα χθες αναβαθμιση σε 4.4.2 (μου την εβγαλε αυτοματα) και βγαζει συνεχως μια ειδοποιηση ''Η ανταλλαγη μηνυματων βελτιωθηκε'' και ειτε παταω ''οχι'' ειτε τον αριθμο του κινητου που μου ζηταει και ''ναι'' δεν γινεται τιποτα.Ανα λιγη ωρα εμφανιζεται αυτη η ειδοποιηση!Βοηθηστε παρακαλω!! κανε μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_Mitsaras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ειχατε κι αλλοι θεμα με το viber και το "σφαλμα καμερας"?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Ειχατε κι αλλοι θεμα με το viber και το "σφαλμα καμερας"?? Aμα διαβασεις ποιο πισω θα δεις οτι καποιοι ειχαν καποιοι αλλοι μπορει να μην το προσεξαν γιατι δεν το κανει παντα εγω ξερω οτι απο τοτε που το βγαλα δε μου το ξανα εβγαλε μεχρι στιγμης τουλαχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. January 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2015 Ειχατε κι αλλοι θεμα με το viber και το "σφαλμα καμερας"?? Nai μόνο μια φορά, και λύθηκε με επανεκκίνηση. Δεν μου το έχει ξανακάνει. Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts