mike Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Με ανοικτό wi fi τελειώνει η μπαταριά πολύ γρήγορα, ενώ ,με κλειστό κρατάει και 4 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ta3idiaris Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά του Samsung i9195 Galaxy S4 Mini 4G White Frost EU με το Samsung i9195 Galaxy S4 Mini 4G White Frost?? Γιατί υπάρχει διαφορά 150 ευρώ στο birdphone? Παράθεση nonia 3310, nokia 6510, sharp v902sh, sony ericsson w900i, nokia N8 grey, nokia c2-01, Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikosskk Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 οταν ειναι ενεργοποιημενο το 4g δειχνει ξεκαθαρα το "4g" η ειναι το "H+" ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Αν ξεχάσω το κινητό στη φόρτιση καμιά φορά για κάποιες ωρες παραπάνω, επηρεάζεται η μπαταρία; Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Αν ξεχάσω το κινητό στη φόρτιση καμιά φορά για κάποιες ωρες παραπάνω, επηρεάζεται η μπαταρία; Όχι ,μην ξεχνάς ότι η μπαταρία του δεν ειναι ενσωματωμένη και με 10ευρω βάζεις καινούργια . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 (edited) Καλησπέρα. Μπορείτε να μου πείτε ποια η διαφορά του Samsung i9195 Galaxy S4 Mini 4G White Frost EU με το Samsung i9195 Galaxy S4 Mini 4G White Frost?? Γιατί υπάρχει διαφορά 150 ευρώ στο birdphone? Το πρώτο είναι ευρωπαικής αντιπροσωπίας και το δεύτερο ελληνικής. Δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά. Πάρε το πρώτο... Edit: Μετά από λιγό ψάξιμο: Μερικές συσκευές έχουν ένδειξη Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας και άλλες Ελληνικής, ποια είναι η διαφορά τους; Μήπως δεν έχουν εγγύηση; Η διαφορά τους είναι ότι, οι συσκευές Ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας δεν έχουν βιβλιαράκι στα ελληνικά και σε περίπτωση βλάβης η Ελληνική αντιπροσωπεία καθυστερεί 2-3 εργάσιμες περισσότερο ώστε να επισκευάσει ή αντικαταστήσει τη συσκευή. οταν ειναι ενεργοποιημενο το 4g δειχνει ξεκαθαρα το "4g" η ειναι το "H+" ? Δεν το έχω ακόμα το κινητό αλλά ισχύουν τα παρακάτω. G: GPRS (2G) E: Edge ("2.5G") 3G: UMTS (3G) H: HSPA ("3.5G") H+: HSPA+ (λίγο καλύτερο/γρηογορότερο από το H, ξέρω γω 3.7G) 4G: LTE ("4g") Απλά πρέπει να πας στην Cosmote/Vodafone, ότι έχεις εταιρία έχεις, για να το ενεργοποιήσεις, ή να πάρεις τηλέφωνο. Γεια σας. Έχω το Galaxy S4 mini. Χτες, πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού. Όταν τελείωσε και πήγε να κάνει επανεκκίνηση έδειχνε μόνο την αρχική εικόνα που δείχνει όταν ανοίγει (μαύρη με άσπρα γράμματα Samsung Galaxy S4 mini GT-...). Κι από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να το ξανα ανοίξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω στην έκδοση που είχε πριν την ενημέρωση; Ή γενικά κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ίσως έχεις λύσει το πρόβλημα σου, αλλα σε περίπτωση που δεν το έχεις λύσει, μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το Recovery Mode λογικά θα το διορθώσει. Edited April 7, 2014 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufere Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 γεια σας θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες 1)γιατί βρίσκω μεγάλη διαφορα στην τιμη αγορας σε μεγάλα καταστήματα με τα καταστηματα στο ιντερνετ?? 2) τι διαφορα έχει το ευρωπαικης αντιπροσωπίας που λεει σε κάποια μοντέλα?? 3) το i και ο αριθμος τι σημαίνει?? σας ευχαριστω Παράθεση i cant get no sleep Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλησπέρα. Έχει πάρει κανείς το black edition? Τι αίσθηση έχει το πίσω καπάκι; Γλιστράει σαν τα άλλα τα πλαστικά; (στα άλλα χρώματα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) γεια σας θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες 1)γιατί βρίσκω μεγάλη διαφορα στην τιμη αγορας σε μεγάλα καταστήματα με τα καταστηματα στο ιντερνετ?? 2) τι διαφορα έχει το ευρωπαικης αντιπροσωπίας που λεει σε κάποια μοντέλα?? 3) το i και ο αριθμος τι σημαίνει?? σας ευχαριστω Καλημέρα. 1. Τα καταστήματα "στο σκρουτζ" εχουν κινητά ευρωπαικής αντιπροσωπίας και όχι ελληνικής, γιαυτό το λόγο είναι μεγάλη η διαφορά τιμής. 2. ....... μολις το εξήγησα 2 ποστ πιο πανω. 3. Αν αναφέρεσαι στο i9195 είναι το μοντέλο του κινητού. Καλησπέρα. Έχει πάρει κανείς το black edition? Τι αίσθηση έχει το πίσω καπάκι; Γλιστράει σαν τα άλλα τα πλαστικά; (στα άλλα χρώματα). Απ'ότι έχω δει στα reviews, δεν έχει τόσο αίσθηση πλαστικού, είσαι δερματίνη οπότε δεν θα γλυστράει τόσο. Edited April 9, 2014 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timpavxr Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλημέρα. 1. Τα καταστήματα "στο σκρουτζ" εχουν κινητά ευρωπαικής αντιπροσωπίας και όχι ελληνικής, γιαυτό το λόγο είναι μεγάλη η διαφορά τιμής. 2. ....... μολις το εξήγησα 2 ποστ πιο πανω. 3. Αν αναφέρεσαι στο i9195 είναι το μοντέλο του κινητού. Απ'ότι έχω δει στα reviews, δεν έχει τόσο αίσθηση πλαστικού, είσαι δερματίνη οπότε δεν θα γλυστράει τόσο. Ειχα το s4 mini black mist μεχρι εχτες που παρελαβα το s4 mini black edition ! Λοιπον δεν γλυστραει , η αισθηση ειναι πιο πολυ δεματινου παρα πλαστικου και το το ασημι σασι πλεον ειναι πιο σκουρο ! Ειναι τελειο !!! Εβαλα και μια μεβρανη mat και ειναι λες και πηρα αλλο phone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ειχα το s4 mini black mist μεχρι εχτες που παρελαβα το s4 mini black edition ! Λοιπον δεν γλυστραει , η αισθηση ειναι πιο πολυ δεματινου παρα πλαστικου και το το ασημι σασι πλεον ειναι πιο σκουρο ! Ειναι τελειο !!! Εβαλα και μια μεβρανη mat και ειναι λες και πηρα αλλο phone! Πόσο καιρό είχες το mist? Βλέπεις καμιά διαφορά στη φωτεινότητα της οθόνης του νέου σε σχέση με αυτό που ειχες πριν? Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Και πάλι τίποτα. Έχω επικοινωνήσει και με samsung και μου είπαν τα ίδια. Όσον αφορά για τον ήχο του κλείστρου άμα βάλω το κινητό στο αθόρυβο παύει και ο ήχος του κλείστρου Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MJ7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Όσον αφορά για τον ήχο του κλείστρου άμα βάλω το κινητό στο αθόρυβο παύει και ο ήχος του κλείστρου Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MJ7 Εμένα δυστυχώς δε συμβαίνει αυτό. Εμένα είναι PDA:ML4 Edited April 9, 2014 by Christos21417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Όσον αφορά για τον ήχο του κλείστρου άμα βάλω το κινητό στο αθόρυβο παύει και ο ήχος του κλείστρου Τρέχουσα έκδοση υλικολογισμικού : PDA:MJ7 Εμένα δυστυχώς δε συμβαίνει αυτό. Εμένα είναι PDA:ML4 Νομίζω έχει σχέση και με το CSC code. Τι κωδικό έχει ο καθένας σας?, το βλέπετε όπως και το PDA (*#1234#) Edited April 9, 2014 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Νομίζω έχει σχέση και με το CSC code. Τι κωδικό έχει ο καθένας σας?, το βλέπετε όπως και το PDA (*#1234#) Δε ξέρω τι είναι αυτό. Κάποιος είχε πει πιο πάνω ότι λογικά παίζει ρόλο η νομοθεσία κάθε χώρας γιατί εμένα είναι γαλλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Δε ξέρω τι είναι αυτό. Κάποιος είχε πει πιο πάνω ότι λογικά παίζει ρόλο η νομοθεσία κάθε χώρας γιατί εμένα είναι γαλλικό. Αυτο ακριβώς. Αλλά να ξέρεις αλλάζει αυτό, διαδικασία 5 λεπτών. Πχ μπορεις να το κανεις ελληνικο, ή ότι άλλο θες. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Αυτο ακριβώς. Αλλά να ξέρεις αλλάζει αυτό, διαδικασία 5 λεπτών. Πχ μπορεις να το κανεις ελληνικο, ή ότι άλλο θες. Ξέρω ότι αλλάζει αλλά δε θέλω να μπλεξω με τέτοια. Άσε που το γαλλικό συμφέρει απ' άποψη αναβαθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Πως τα πηγαίνει η συσκευή στα "βαριά" παιχνίδια, τύπου gta. Σε θέματα μπαταρίας πως τα παει; Συνολική εικόνα ποια ειναι για την συσκευή; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 (edited) Υπαρχει καποια εφαρμογη που να μπορουμε να βγαλουμε φωτο με 8mpx σε 16:9 αντι για 6mpx? Edited April 10, 2014 by Dava22S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Είναι φυσιολογικό όταν ορισμένες φορές που βγάζω το κινητό από τη τσέπη του παντελονιού, το ξεκλειδώνω, κολλάει για λίγο και αρχίζει να κάνει τα δικά του έπειτα; Δε κάνει επανεκκίνηση, αλλά για παράδειγμα με βάζει σε ρυθμίσεις γενικές, ρυθμίσεις ώρας, ειδοποιήσεις, να ανεβοκατεβαίνει η μπάρα ειδοποιήσεων, να ανοίξει άκυρη εφαρμογή :P Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Πως τα πηγαίνει η συσκευή στα "βαριά" παιχνίδια, τύπου gta. Σε θέματα μπαταρίας πως τα παει; Συνολική εικόνα ποια ειναι για την συσκευή; Σε βαριές εφαρμογές εμένα μου κολλούσε αλλά όταν πήρα μια κάρτα μνήμης όλα πήγαιναν μια χαρά. Σε θέμα μπαταρίας εγώ είμαι ικανοποιημένος είναι πότε στα πάνω του και πότε στα κάτω του αλλά σε γενικές γραμμές είναι μια χαρά. Στα μείον θα πρόσθετα ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα 8 mp γιατί βγάζει φωτογραφίες σε 4:3 και χρησιμοποιείς τα 6 mp που βγάζουν σε 16:9 αλλά βγάζουν μια χαρά ειδικά τοπία. Επίσης το ηχείο δεν είναι πολύ δυνατό αλλά βγάζει καθαρό ήχο αλλά άμα ακούς κυρίως από ακουστικά, όπως εγώ, τότε δεν υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις βαριές εφαρμογές και την καρτα μνήμης. Πως συνδέονται αυτά τα δυο; Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Δεν κατάλαβα τι εννοείς με τις βαριές εφαρμογές και την καρτα μνήμης. Πως συνδέονται αυτά τα δυο; Κάποιες εφαρμογές που είναι βαριές κολλούσαν όταν τις είχα στην εσωτερική μνήμη προφανώς γιατί είχε γεμίσει η μνήμη αλλά όταν πήρα την κάρτα μνήμης και τις μετέφερα εκεί ήταν μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnako Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Κάποιες εφαρμογές που είναι βαριές κολλούσαν όταν τις είχα στην εσωτερική μνήμη προφανώς γιατί είχε γεμίσει η μνήμη αλλά όταν πήρα την κάρτα μνήμης και τις μετέφερα εκεί ήταν μια χαρά. Γίνεται να μεταφέρει κάποιος εφαρμογές και παιχνίδια στην κάρτα sd??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 Ειχα το s4 mini black mist μεχρι εχτες που παρελαβα το s4 mini black edition ! Λοιπον δεν γλυστραει , η αισθηση ειναι πιο πολυ δεματινου παρα πλαστικου και το το ασημι σασι πλεον ειναι πιο σκουρο ! Ειναι τελειο !!! Εβαλα και μια μεβρανη mat και ειναι λες και πηρα αλλο phone! φιλε μου την μεμβραvη ματ απο που την πηρες? γιατι δεν μπορω ναβρω! θελω να την βαλω στο βλακ μιστ. ειναι αυτη που ειναι σαν φιμε και δεν φενεται τιποτα? εχεις κανενα λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts