teo_notis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στην αρχή απ' όσο θυμάμαι δεν είχα πρόβλημα. Δες πως θα πάει και τις επόμενες μέρες και αν είναι μίλα με samsung για κάποια βοήθεια. ok σευχαριστω..κατι ακομα αποτι ειδα εδω δεν εχουμε knox η κανω λαθος>δηλ ροοτ αφοβα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 ok σευχαριστω..κατι ακομα αποτι ειδα εδω δεν εχουμε knox η κανω λαθος>δηλ ροοτ αφοβα? Απ' αυτά λυπάμαι δε γνωρίζω αν ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες κάποιος έχει κάνει αναφορά. Νομίζω στις 2-3 προηγούμενες σελίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_kom Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βάλω δόνηση στην πληκτρολόγηση; (samsung I9195) Δεν μπορώ να το βρώ. Κάποιος έγραψε ότι υπάρχει εφαρμογή πληκτρολόγιο που περιέχει δόνηση αλλά είναι για trial για ένα μήνα(νομίζω swift key λεγεται)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athsak Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πώς μπορω να εχω προεπιλογη για data τη σιμ2 γτ στη sim 1 δεν εχω δωρεαν mb και με χρεωνει....Ευχαριστω!!! Παράθεση Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βάλω δόνηση στην πληκτρολόγηση; (samsung I9195) Δεν μπορώ να το βρώ. Κάποιος έγραψε ότι υπάρχει εφαρμογή πληκτρολόγιο που περιέχει δόνηση αλλά είναι για trial για ένα μήνα(νομίζω swift key λεγεται)... Δεν υποστηρίζει δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το κινητό Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δεν υποστηρίζει δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το κινητό Αν χρησιμοποιήσεις το Xperia keyboard έχεις δόνηση κανονικά. Προφανώς θα υπάρχει και σε άλλα πληκτρολόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αν πάει κάποιος στο service της samsung δεν μπορούν να ελέγξουν εκεί πέρα αν η μπαταρία είναι οκ, δηλαδή να κάνουν κάτι σαν "τεστ"; Παράλληλα να λύσει και όποια άλλα θέματα έχει με τη συσκευή του :P Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michpan Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 ok σευχαριστω..κατι ακομα αποτι ειδα εδω δεν εχουμε knox η κανω λαθος>δηλ ροοτ αφοβα? Αν κάνεις η έχεις στο κινητό το τελευταίο update τότε έχεις και Knox. Νομίζω πως ότι update έχει βγει μετά τον Δεκέμβρη περιέχει knox.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Γεια σας εχω ενα προβληματακι με το κινητο.. εδω και μια βδομαδα μου βγαζει περιεργες καταναλωσεις στην μπαταρια οσον αφορα την αναμονη(αυτη που μετραει ποση ωρα εχει μεινει το κινητο χωρις σημα.)..Δειχνει απο 20-40% συνηθως ενω κανονικα πρεπει να ναι 8-11%..δεν εχω καλο σημα μες στο σπιτι μου αλλα και παλι δεν δικαιολογειται.. πιστευετε πως εχει να κανει με το οτι εκοψα την παλια μου sim? αν την αντικαταστησω με μια 4G cosmote θα βελτιωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Γεια σας εχω ενα προβληματακι με το κινητο.. εδω και μια βδομαδα μου βγαζει περιεργες καταναλωσεις στην μπαταρια οσον αφορα την αναμονη(αυτη που μετραει ποση ωρα εχει μεινει το κινητο χωρις σημα.)..Δειχνει απο 20-40% συνηθως ενω κανονικα πρεπει να ναι 8-11%..δεν εχω καλο σημα μες στο σπιτι μου αλλα και παλι δεν δικαιολογειται.. πιστευετε πως εχει να κανει με το οτι εκοψα την παλια μου sim? αν την αντικαταστησω με μια 4G cosmote θα βελτιωθει? Δωσε 5 ευρω να παρεις μια φρεσκια sim, οχι κομμενη και τσεκαρ. Επισης, αν δεν εχεις καλο σημα στο σπιτι (οπως εγω), κλεισε απο τα settings το 4G και βαλε το να συνδεεται μονο σε 2g/3g . Αν συνεχισει το προβημα, πηγαινε το να το κοιταξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εαν υποστηρίζει Qi δηλαδή αυτή την ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζεται απο το S4 το κανονικό Λογικά δεν πρέπει αλλά ήθελα να το ελέγξω ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexas Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Η ενεργοποίηση του συγχρονισμού ποιές λειτουργίες αφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yo_rover Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 gmail , google+ , επαφες και αλλες 7 κατιγοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivlem Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γειά σας. Καινού ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά σας. Καινού ριος στο forum και 1ο smartphone. Αγορά από Birdphone πριν 20 μέρες. Μέσω του Phone INFO μου βγάζει χώρα προέλευσης Luxembourg (Lux). Το αναφέρω επειδή έχοντας διαβάσει όλο το νήμα, δεν το ξαναείδα. Το μικρό διάστημα που το έχω είμαι τρελά ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γεια σας. Έχω το Galaxy S4 mini. Χτες, πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού. Όταν τελείωσε και πήγε να κάνει επανεκκίνηση έδειχνε μόνο την αρχική εικόνα που δείχνει όταν ανοίγει (μαύρη με άσπρα γράμματα Samsung Galaxy S4 mini GT-...). Κι από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να το ξανα ανοίξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω στην έκδοση που είχε πριν την ενημέρωση; Ή γενικά κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γεια σας.. 2 πραγματακια θελω να ρωτησω για το κινητο. 1. Πως μπορω να βαλω Ελληνικες φωνητικες εντολες?(οχι στο google now),αλλα για παραδειγμα εκει που λεει κειμενο σε ομιλια ή στις φωνητικες εντολες που εχει για την camera ή για το ξυπνητηρι και τις κλησεις? 2. θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γεια σας.. θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg Δείτε το "Recent Apps Quick Button" https://play.google.com/store/apps/details?id=factory.widgets.recentapps Γίνεται και με άλλο luncher αν θες χωρίς αυτή την εφαρμογή Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 δουλεψε μια χαρα..ευχαριστω.. για τις φωνητικες εντολες γνωριζετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zorbas100 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Γεια σας.. 2 πραγματακια θελω να ρωτησω για το κινητο. 1. Πως μπορω να βαλω Ελληνικες φωνητικες εντολες?(οχι στο google now),αλλα για παραδειγμα εκει που λεει κειμενο σε ομιλια ή στις φωνητικες εντολες που εχει για την camera ή για το ξυπνητηρι και τις κλησεις? 2. θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg το πρωτο απ'οτι ξερω δεν γινεται. για το δευτερο δες εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipehomebuttonfree&hl=el θεωρω ότι είναι από τα καλυτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητακι σε black edition σημερα μολις τωρα εκανα την πρωτη φορτησει και διαπιστωσα αφου γεμησε μολιςτο εβγαλα απο τον φορτηστει επεσε αμεσος ταυτοχρονα στο 99%.εχει συνβει και σε αλλον? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητακι σε black edition σημερα μολις τωρα εκανα την πρωτη φορτησει και διαπιστωσα αφου γεμησε μολιςτο εβγαλα απο τον φορτηστει επεσε αμεσος ταυτοχρονα στο 99%.εχει συνβει και σε αλλον? Εμένα μου συμβαίνει αυτό όταν το χρησιμοποιώ αρκετά κατά τη διάρκεια της φόρτισης οπότε δεν είναι πλήρως φορτισμένη και όταν το βγάζω αμέσως μόλις φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τι να πω δεν ξερω................. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τι να πω δεν ξερω................. Συμβαίνει συχνά όταν το βγάζεις αμέσως. Μία λύση είναι να το αφήνεις παραπάνω στη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 τι να πω δεν ξερω................. Να το αφήνεις κανένα τέταρτο ακόμα μετά το 100% στην φόρτιση γεμίζει πιο πολύ η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Να το αφήνεις κανένα τέταρτο ακόμα μετά το 100% στην φόρτιση γεμίζει πιο πολύ η μπαταρία. παιζει ρολο που το φορτωνω με τον φορτηστει του s4 του μεγαλου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts