Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην αρχή απ' όσο θυμάμαι δεν είχα πρόβλημα. Δες πως θα πάει και τις επόμενες μέρες και αν είναι μίλα με samsung για κάποια βοήθεια.

ok σευχαριστω..κατι ακομα αποτι ειδα εδω δεν εχουμε knox η κανω λαθος>δηλ ροοτ αφοβα?

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ok σευχαριστω..κατι ακομα αποτι ειδα εδω δεν εχουμε knox η κανω λαθος>δηλ ροοτ αφοβα?

Απ' αυτά λυπάμαι δε γνωρίζω αν ψάξεις στις προηγούμενες σελίδες κάποιος έχει κάνει αναφορά. Νομίζω στις 2-3 προηγούμενες σελίδες.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βάλω δόνηση στην πληκτρολόγηση; (samsung I9195)

Δεν μπορώ να το βρώ. Κάποιος έγραψε ότι υπάρχει εφαρμογή πληκτρολόγιο που περιέχει δόνηση

αλλά είναι για trial για ένα μήνα(νομίζω swift key λεγεται)...

Πώς μπορω να εχω προεπιλογη για data τη σιμ2 γτ στη sim 1 δεν εχω δωρεαν mb και με χρεωνει....Ευχαριστω!!!
Οι αγγελίες είναι επιτρεπτές μόνο στο buy&sell.

Μπορεί κάποιος να μου πει αν μπορώ να βάλω δόνηση στην πληκτρολόγηση; (samsung I9195)

Δεν μπορώ να το βρώ. Κάποιος έγραψε ότι υπάρχει εφαρμογή πληκτρολόγιο που περιέχει δόνηση

αλλά είναι για trial για ένα μήνα(νομίζω swift key λεγεται)...

Δεν υποστηρίζει δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το κινητό

Όσο ζω , μαθαίνω ...

Δεν υποστηρίζει δόνηση κατά την πληκτρολόγηση το κινητό

Αν χρησιμοποιήσεις το Xperia keyboard έχεις δόνηση κανονικά. Προφανώς θα υπάρχει και σε άλλα πληκτρολόγια.

Αν πάει κάποιος στο service της samsung δεν μπορούν να ελέγξουν εκεί πέρα αν η μπαταρία είναι οκ, δηλαδή να κάνουν κάτι σαν "τεστ"; Παράλληλα να λύσει και όποια άλλα θέματα έχει με τη συσκευή του :P
Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2

Αν κάνεις η έχεις στο κινητό το τελευταίο update τότε έχεις και Knox. Νομίζω πως ότι update έχει βγει μετά τον Δεκέμβρη περιέχει knox..

Γεια σας

εχω ενα προβληματακι με το κινητο..

εδω και μια βδομαδα μου βγαζει περιεργες καταναλωσεις στην μπαταρια οσον αφορα την αναμονη(αυτη που μετραει ποση ωρα εχει μεινει το κινητο χωρις σημα.)..Δειχνει απο 20-40% συνηθως ενω κανονικα πρεπει να ναι 8-11%..δεν εχω καλο σημα μες στο σπιτι μου αλλα και παλι δεν δικαιολογειται..

πιστευετε πως εχει να κανει με το οτι εκοψα την παλια μου sim?

αν την αντικαταστησω με μια 4G cosmote θα βελτιωθει?

Γεια σας

εχω ενα προβληματακι με το κινητο..

εδω και μια βδομαδα μου βγαζει περιεργες καταναλωσεις στην μπαταρια οσον αφορα την αναμονη(αυτη που μετραει ποση ωρα εχει μεινει το κινητο χωρις σημα.)..Δειχνει απο 20-40% συνηθως ενω κανονικα πρεπει να ναι 8-11%..δεν εχω καλο σημα μες στο σπιτι μου αλλα και παλι δεν δικαιολογειται..

πιστευετε πως εχει να κανει με το οτι εκοψα την παλια μου sim?

αν την αντικαταστησω με μια 4G cosmote θα βελτιωθει?

Δωσε 5 ευρω να παρεις μια φρεσκια sim, οχι κομμενη και τσεκαρ. Επισης, αν δεν εχεις καλο σημα στο σπιτι (οπως εγω), κλεισε απο τα settings το 4G και βαλε το να συνδεεται μονο σε 2g/3g . Αν συνεχισει το προβημα, πηγαινε το να το κοιταξουν.

καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω εαν υποστηρίζει Qi δηλαδή αυτή την ασύρματη φόρτιση που υποστηρίζεται απο το S4 το κανονικό

Λογικά δεν πρέπει αλλά ήθελα να το ελέγξω

ευχαριστώ.

Γειά σας. Καινού

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γειά σας. Καινού

ριος στο forum και 1ο smartphone. Αγορά από Birdphone πριν 20 μέρες. Μέσω του Phone INFO μου βγάζει χώρα προέλευσης Luxembourg (Lux). Το αναφέρω επειδή έχοντας διαβάσει όλο το νήμα, δεν το ξαναείδα. Το μικρό διάστημα που το έχω είμαι τρελά ευχαριστημένος.

Γεια σας. Έχω το Galaxy S4 mini. Χτες, πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού. Όταν τελείωσε και πήγε να κάνει επανεκκίνηση έδειχνε μόνο την αρχική εικόνα που δείχνει όταν ανοίγει (μαύρη με άσπρα γράμματα Samsung Galaxy S4 mini GT-...). Κι από εκείνη την ώρα δεν μπορώ να το ξανα ανοίξω. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επαναφέρω στην έκδοση που είχε πριν την ενημέρωση; Ή γενικά κάποιος τρόπος να το φτιάξω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεια σας..

2 πραγματακια θελω να ρωτησω για το κινητο.

1. Πως μπορω να βαλω Ελληνικες φωνητικες εντολες?(οχι στο google now),αλλα για παραδειγμα εκει που λεει κειμενο σε ομιλια ή στις φωνητικες εντολες που εχει για την camera ή για το ξυπνητηρι και τις κλησεις?

2. θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg

Γεια σας..

θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg

Δείτε το "Recent Apps Quick Button"

https://play.google.com/store/apps/details?id=factory.widgets.recentapps

Γίνεται και με άλλο luncher αν θες χωρίς αυτή την εφαρμογή

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Γεια σας..

2 πραγματακια θελω να ρωτησω για το κινητο.

1. Πως μπορω να βαλω Ελληνικες φωνητικες εντολες?(οχι στο google now),αλλα για παραδειγμα εκει που λεει κειμενο σε ομιλια ή στις φωνητικες εντολες που εχει για την camera ή για το ξυπνητηρι και τις κλησεις?

2. θελω αν γινεται με καποια εφαρμογη ή αν μπορουσα πατωντας 2 φορες το home button αντι να το κραταω πατημενο να μου βγαζει τον task manager http://cdn.gottabemobile.com/wp-content/uploads/2013/03/Hidden-Samsung-Galaxy-S3-Features-6.jpg

το πρωτο απ'οτι ξερω δεν γινεται.

για το δευτερο δες εδώ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.matthewma.swipehomebuttonfree&hl=el

θεωρω ότι είναι από τα καλυτερα

καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητακι σε black edition σημερα μολις τωρα εκανα την πρωτη φορτησει και διαπιστωσα αφου γεμησε μολιςτο εβγαλα απο τον φορτηστει επεσε αμεσος ταυτοχρονα στο 99%.εχει συνβει και σε αλλον?
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα παιδια πηρα και εγω το κινητακι σε black edition σημερα μολις τωρα εκανα την πρωτη φορτησει και διαπιστωσα αφου γεμησε μολιςτο εβγαλα απο τον φορτηστει επεσε αμεσος ταυτοχρονα στο 99%.εχει συνβει και σε αλλον?

Εμένα μου συμβαίνει αυτό όταν το χρησιμοποιώ αρκετά κατά τη διάρκεια της φόρτισης οπότε δεν είναι πλήρως φορτισμένη και όταν το βγάζω αμέσως μόλις φορτίσει.

τι να πω δεν ξερω.................

Συμβαίνει συχνά όταν το βγάζεις αμέσως. Μία λύση είναι να το αφήνεις παραπάνω στη φόρτιση.

τι να πω δεν ξερω.................

Να το αφήνεις κανένα τέταρτο ακόμα μετά το 100% στην φόρτιση γεμίζει πιο πολύ η μπαταρία.

Να το αφήνεις κανένα τέταρτο ακόμα μετά το 100% στην φόρτιση γεμίζει πιο πολύ η μπαταρία.

παιζει ρολο που το φορτωνω με τον φορτηστει του s4 του μεγαλου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)