diofar Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν γινετε να σας καταναλωνει τοσο πολυ στην αναμονη κατι παιζει με τις εφαρμογες σας επισης μπρορειτε να το βαζετε στην λειτουργια πτησης οπου η καταναλωση ειναι κατω απο 0.5% ανα ωρα και εχετε και ξυπνητηρι κανονικα.. Συμφωνώ. Χωρίς root, χωρίς σβήσιμο χειροκίνητα εφαρμογών κτλ, κατεβαίνει το πολύ 2% όλη τη νύχτα. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Chrome, εφόσον χρησιμοποιείτε τον stock browser. Ο Chrome είναι πάντα φορτωμένος και ΟΧΙ inactive. Αν το ελέγξετε, κάθε χ δεύτερα απασχολεί την cpu 3-6%, πράγμα καταστροφικό για την μπαταρία. Δεν έχω εμπειρία για την Facebook εφαρμογή γιατί δεν έχω profile σε αυτό το social. Το Google+ είναι καθαρό, παίζει μόνο με push. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Συμφωνώ. Χωρίς root, χωρίς σβήσιμο χειροκίνητα εφαρμογών κτλ, κατεβαίνει το πολύ 2% όλη τη νύχτα. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Chrome, εφόσον χρησιμοποιείτε τον stock browser. Ο Chrome είναι πάντα φορτωμένος και ΟΧΙ inactive. Αν το ελέγξετε, κάθε χ δεύτερα απασχολεί την cpu 3-6%, πράγμα καταστροφικό για την μπαταρία. Δεν έχω εμπειρία για την Facebook εφαρμογή γιατί δεν έχω profile σε αυτό το social. Το Google+ είναι καθαρό, παίζει μόνο με push. 2% όλη τη νύχτα ? Ακόμα και με κλειστά τα Data , χάνω περίπου 4%-5% ανά 7ωρο/8ωρό σε Standbye Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Συμφωνώ. Χωρίς root, χωρίς σβήσιμο χειροκίνητα εφαρμογών κτλ, κατεβαίνει το πολύ 2% όλη τη νύχτα. Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε το Chrome, εφόσον χρησιμοποιείτε τον stock browser. Ο Chrome είναι πάντα φορτωμένος και ΟΧΙ inactive. Αν το ελέγξετε, κάθε χ δεύτερα απασχολεί την cpu 3-6%, πράγμα καταστροφικό για την μπαταρία. Δεν έχω εμπειρία για την Facebook εφαρμογή γιατί δεν έχω profile σε αυτό το social. Το Google+ είναι καθαρό, παίζει μόνο με push. Εγω μονο με wifi ανοιχτα χανω περιπου 1% καθε μισαωρο... ουτε gps ουτε δεδομενα... εχω ομως chrome, facebook, foursquare, push email κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gourgi Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Κι εμένα με wifi ανοιχτό το βράδυ κατανάλωση 0.5% το δίωρο. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι με το 3g ανοιχτό το κινητό ζεσταίνεται αρκετά. Και εννοείται την μπαταρία την τελειώνει για πλάκα. . Παράθεση Όσο ζω , μαθαίνω ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_na Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Υπαρχει τροπος να βαζεις τα app στη προσθετη sd? Για να εχεις μεγαλυτερο χορο στο κντ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ότι και να κάνει κανείς αποκλείεται να νικήσει το bug της αναμονής. Τέλεια και παύλα. Η μονη λύση ειναι το σβήσιμο το βραδυ. Άντε ρε samsung βγάλε το 4.4 να δούμε αν θα λυθεί . Ελεοςςςςςςς:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σε μένα όλη νύχτα (8 ώρες περίπου) με ενεργοποιημένη την λειτουργία πτήσης, καταναλώνει 2%-3% στο σύνολο. Προφανώς παίζει ρόλο ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Σε μένα όλη νύχτα (8 ώρες περίπου) με ενεργοποιημένη την λειτουργία πτήσης, καταναλώνει 2%-3% στο σύνολο. Προφανώς παίζει ρόλο ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο. το ιδιο και εδω, με λειτ. πτησης την νυχτα η μπαταρια πεφτει 2 με 3 %. κανενα drain. ακομα και χωρις flight mode , δεν εχω δει να χανει πανω απο 5-6 % απο 12 μεχρι 6.30-7 το πρωι Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Και μενα χωρις wifi ολο το βραδυ εχασε 4!! Με wifi ανοιχτα γινεται πανηγυρι και πεφτει 15-20!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ρε παιδιά γιατί τέτοια κατανάλωση με wifi; Ίσα ίσα π.χ. η δική μου συσκευή έχει τρομερή αυτονομία με wifi on, ακόμα και για ώρες; Μήπως δεν έχετε προσέξει τι τρέχει στο παρασκήνιο; Και γενικά στην αναμονή, δε πέφτει πολύ, ειδικά τις νύχτες πέφτει το πολύ 10%... Έχετε να προτείνετε κάποιον player για βίντεο και ταινίες; Από μουσική είμαι καλυμμένος με το TTpod, σας το προτείνω. Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diofar Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ότι και να κάνει κανείς αποκλείεται να νικήσει το bug της αναμονής. Τέλεια και παύλα. Η μονη λύση ειναι το σβήσιμο το βραδυ. Άντε ρε samsung βγάλε το 4.4 να δούμε αν θα λυθεί . Ελεοςςςςςςς:lol: Όπως είπα και πιο πάνω, με μόνο το Chrome disabled, σε Flight Mode καταναλώνει 2% σε 8 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ρε παιδιά γιατί τέτοια κατανάλωση με wifi; Ίσα ίσα π.χ. η δική μου συσκευή έχει τρομερή αυτονομία με wifi on, ακόμα και για ώρες; Μήπως δεν έχετε προσέξει τι τρέχει στο παρασκήνιο; Και γενικά στην αναμονή, δε πέφτει πολύ, ειδικά τις νύχτες πέφτει το πολύ 10%... Έχετε να προτείνετε κάποιον player για βίντεο και ταινίες; Από μουσική είμαι καλυμμένος με το TTpod, σας το προτείνω. Εχω ακυρωσει πολλες εφαρμογες ηδη αλλα και παλι χανω πολυ στην αναμονη!! Μονο με κλειστα wifi εχω ικανοποιητικη ανταποκριση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπερα. Εχει η κοπελα μου το s4 mini. Το παραπονο που εχουμε ειναι οτι και στο τερμα να ρυθμισουμε το ηχειο η ενταση δεν ειναι ικανοποιητικη. Το συγκριναμε με το note 2 που εχω και ειναι σχεδον η μιση η ενταση με αποτελεσμα να μην κανει για ξυπνητηρι. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο; Επισης εχουμε εικονα τι και πως για αναβαθμισεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Έχετε να προτείνετε κάποιον player για βίντεο και ταινίες; Από μουσική είμαι καλυμμένος με το TTpod, σας το προτείνω. MX player από μένα, τον χρησιμοποιώ καιρό και παίζει άνετα κάθε είδους βίντεο, ακόμα και πολύ υψηλής ανάλυσης. Προσαρμόζονται και οι υπότιτλοι για τις ταινίες, έχει πολλές επιλογές να τους κάνεις όπως σε βολεύουν. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Καλησπερα. Εχει η κοπελα μου το s4 mini. Το παραπονο που εχουμε ειναι οτι και στο τερμα να ρυθμισουμε το ηχειο η ενταση δεν ειναι ικανοποιητικη. Το συγκριναμε με το note 2 που εχω και ειναι σχεδον η μιση η ενταση με αποτελεσμα να μην κανει για ξυπνητηρι. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο; Επισης εχουμε εικονα τι και πως για αναβαθμισεις; Θα διαφωνήσω ... το χρησιμοποιώ για ξυπνητήρι εδώ και 6 μήνες και πραγματικά με πετάει στον αέρα. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 παιδια πραγματικα δεν γινεται αυτο ψες σε κατασταση πτησης απο 63 ξυπνησα και ηταν 47!! εχει καταντησει εκνευριστηκο, τι μπορει να τρωει τοση μπαταρια σε κατασταση πτησης?? εχω βαλει και wakelock detector αλλα δεν εβγαλα ακρη, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 http://www.s4miniarchive.com/2014/01/safely-root-galaxy-s4-mini-without-tripping-knox-flag.html για δείτε τι είναι αυτό ενδιαφέρον φαίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ponaei8anasi Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Θα διαφωνήσω ... το χρησιμοποιώ για ξυπνητήρι εδώ και 6 μήνες και πραγματικά με πετάει στον αέρα. Οποτε το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι το ηχειο εχειβκαποιο προβλημα η ειναι ρυθμισμενο ετσι απο την μαμα ρομ του(ολλανδικη). Υπαρχει κανα προγραμμα που να αυξανει τον ηχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyias Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να έχει απάντηθει;;; (αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι). Υπάρχει τρόπος να αλλάξω θέση στα κουμπιά της συσκευής;;; Να βάλω δηλαδή το κουμπί της επιστροφής από αριστερά δεξία και το κουμπί των επιλογών από αριστερά στα δεξιά;;; Σας κούφανε τώρα ε;;;; Απλά το χειρίζομαι με το αριστερό χέρι και ο αντιχειράς μου έχει αρχίσει και παθαίνει κράμπες πλέον για να πατάω το κουμπί της επιστροφής που είπαι τέρμα δεξιά κάτω. Για να βοηθήσω να πω ότι δεν το έχω κάνει root γιατί είναι MJ7. Φαντάζομαι πάντως αν δεν γίνει root δεν υπάρχει λύση... Παράθεση THATS ALL I HAVE TO SAY ABOUT THAT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Να κάνω μια ερώτηση η οποία μπορεί να έχει απάντηθει;;; (αν και έψαξα δεν βρήκα κάτι). Υπάρχει τρόπος να αλλάξω θέση στα κουμπιά της συσκευής;;; Να βάλω δηλαδή το κουμπί της επιστροφής από αριστερά δεξία και το κουμπί των επιλογών από αριστερά στα δεξιά;;; Σας κούφανε τώρα ε;;;; Απλά το χειρίζομαι με το αριστερό χέρι και ο αντιχειράς μου έχει αρχίσει και παθαίνει κράμπες πλέον για να πατάω το κουμπί της επιστροφής που είπαι τέρμα δεξιά κάτω. Για να βοηθήσω να πω ότι δεν το έχω κάνει root γιατί είναι MJ7. Φαντάζομαι πάντως αν δεν γίνει root δεν υπάρχει λύση... αυτό που λες δεν γίνετε .φαντάζομαι λιώσιμο που κάνεις για να παθαίνεις κράμπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toyias Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Άσε το χρησιμοποιώ πολύ λόγω δουλειάς...την έχω πατήσει!!!! Αφού σκέφτομαι να το πουλήσω φαντάσου. Πάντως αν έχει γίνει root έχω βρεις τρόπο. Για όποιον ενδιαφέρεται μπαίνεις στο system/user και μετά στον φάκελο layouts εκεί υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα sec_touchkey.kl το ανοίγεις με text app και αλλάζεις εκεί που λέει menu σε back και εκεί που λέει back σε menu (προσοχή θέλει όλα κεφαλαία) κανείς reset και είσαι έτοιμος. Το θέμα είναι αν υπήρχε τρόπος χωρίς root γιατί έχω αυτή την έκδοση που δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση. Παράθεση THATS ALL I HAVE TO SAY ABOUT THAT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Άσε το χρησιμοποιώ πολύ λόγω δουλειάς...την έχω πατήσει!!!! Αφού σκέφτομαι να το πουλήσω φαντάσου. Πάντως αν έχει γίνει root έχω βρεις τρόπο. Για όποιον ενδιαφέρεται μπαίνεις στο system/user και μετά στον φάκελο layouts εκεί υπάρχει ένα αρχείο με το όνομα sec_touchkey.kl το ανοίγεις με text app και αλλάζεις εκεί που λέει menu σε back και εκεί που λέει back σε menu (προσοχή θέλει όλα κεφαλαία) κανείς reset και είσαι έτοιμος. Το θέμα είναι αν υπήρχε τρόπος χωρίς root γιατί έχω αυτή την έκδοση που δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση. ωραίος έτσι να μαθαίνουμε και κολπάκια σιγά σιγά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vladimir360 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Black edition http://instagram.com/p/j1AUCmG-CG/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 παιδια πραγματικα δεν γινεται αυτο ψες σε κατασταση πτησης απο 63 ξυπνησα και ηταν 47!! εχει καταντησει εκνευριστηκο, τι μπορει να τρωει τοση μπαταρια σε κατασταση πτησης?? εχω βαλει και wakelock detector αλλα δεν εβγαλα ακρη, ευχαριστω και σε εβενα το κανει αυτο που και που, στην αρχη το εκανε καθε μερα, μετα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και ηταν οκ για 2-3 μερες, μετα παλι τα ιδια, μετα βγηκε μια αναβαθμιση και τωρα μου το κανει σπανια, πολυ σπανια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 και σε εβενα το κανει αυτο που και που, στην αρχη το εκανε καθε μερα, μετα εβγαλα την μπαταρια την ξαναεβαλα και ηταν οκ για 2-3 μερες, μετα παλι τα ιδια, μετα βγηκε μια αναβαθμιση και τωρα μου το κανει σπανια, πολυ σπανια Σε ποια εκδοση εισαι φιλε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts