Giannis_95 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κύριοι εδώ κ λίγες ώρες το κινητό firmwarίστικε κ έχει την MJ7.(Official) Έχει δει/διαβάσει τι διαφορές έχει με τις παλιές?? περιέχει το knox απο όσο ξέρω, θα σου πουν και άλλοι που την έχουν..!! Παράθεση Sony Ericsson W760i -> Sony Ericsson Xperia X8 (GingerDX 2.3.7 - OC) -> Samsung S3 Mini (R-Mod v2) -> Samsung Galaxy S6 (Stock) -> Samsung Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Κύριοι εδώ κ λίγες ώρες το κινητό firmwarίστικε κ έχει την MJ7.(Official) Έχει δει/διαβάσει τι διαφορές έχει με τις παλιές?? Δεν έχω δει διαφορές σε σχέση με ταχύτητα ή μπαταρία. Το μόνο που είδα ήταν το Knox counter στο download mode και ένα επιπλέον πρόγραμμα το οποίο σου αποκλείει κάποιες εφαρμογές που θεωρεί ότι είναι κακόβουλες. Να ξέρεις ότι αν επιχειρήσεις να το κάνεις downgrade θα σου ενεργοποιηθεί το knox counter και πάπαλα η εγγύηση. Ένα tip που έπιασε σε μένα για την μπαταρία. Βάλτε το κινητό σε σίγαση. Κάντε επανεκκίνηση και ξαναβάλτε το κανονικά σε λειτουργία ήχου. Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησε να μου κάνει trigger το AudioOut2 από το οποίο είχα κατανάλωση μπαταρίας. Edited November 8, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence0024 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Κύριοι εδώ κ λίγες ώρες το κινητό firmwarίστικε κ έχει την MJ7.(Official) Έχει δει/διαβάσει τι διαφορές έχει με τις παλιές?? αν πατήσω για αναβάθμιση θα πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή? Παράθεση iPhone XS MAX 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Δεν έχω δει διαφορές σε σχέση με ταχύτητα ή μπαταρία. Το μόνο που είδα ήταν το Knox counter στο download mode και ένα επιπλέον πρόγραμμα το οποίο σου αποκλείει κάποιες εφαρμογές που θεωρεί ότι είναι κακόβουλες. Να ξέρεις ότι αν επιχειρήσεις να το κάνεις downgrade θα σου ενεργοποιηθεί το knox counter και πάπαλα η εγγύηση. Ένα tip που έπιασε σε μένα για την μπαταρία. Βάλτε το κινητό σε σίγαση. Κάντε επανεκκίνηση και ξαναβάλτε το κανονικά σε λειτουργία ήχου. Με αυτόν τον τρόπο σταμάτησε να μου κάνει trigger το AudioOut2 από το οποίο είχα κατανάλωση μπαταρίας. Δεν έχω σκοπό να το ρουτάρω. Για φέτος τουλάχιστον............. Αυτό που λες ακούγετε λογικο, θα το δοκιμάσω αν πατήσω για αναβάθμιση θα πρέπει να τα ξαναπεράσω όλα από την αρχή? Οχι. Την έκανα σήμερα το πρωί φτιάχνωντας πρωινό για να έρθω στη δουλειά.. Edited November 8, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Ολως περιεργως μετα την σημερινη αναβαθμιση και ενα ψιλοκαθαρισματακι στις επαφες της μπαταριας,η συσκευη δειχνει 100% μπαταρια και ειναι εκτος φορτισης εδω και 1 ωρα και 8 λεπτα,με wifi+gps+ενημερωσεις ενεργοποιημενα και καθολου χρηση.Συνηθως μετα την αποσυνδεση απο το φορτιστη το πολυ σε 10-15 λεπτα επεφτε στο 99%!Λετε να εγινε κανα θαυμα;! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις το πήρα παλι φοραει την mg8 ειναι γαλλικό Με το knox τι παιζει; εχει η εκδοση που φοραω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόλις το πήρα παλι φοραει την mg8 ειναι γαλλικό Με το knox τι παιζει; εχει η εκδοση που φοραω ; Όχι, δεν έχει Knox η MG8. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μεσα στην διαχείριση εφαρμογων ειδα μια εφαρμογή knox τι ειναι αυτη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μεσα στην διαχείριση εφαρμογων ειδα μια εφαρμογή knox τι ειναι αυτη ; Και αυτή είναι για να σε προστατεύει από κακόβουλα προγράμματα αλλά δεν επηρεάζει το kernel του τηλεφώνου σε περίπτωση root ή εγκατάστασης custom Rom. Tο Knox counter βρίσκεται στο boot kernel του τηλεφώνου. Μέχρι και τις προηγούμενες εκδόσεις δεν υπήρχε στο boot loader. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παίδες έχει η δικιά μου ένα s4 mini αγορασμένο απο εδώ αλλά είναι γαλλικό (fw I9195XXUAMG8). Γίνεται να περάσω κάπως ελληνικό fw και να μην χάσω την εγγύηση; Το fw το ελληνικό αν δεν κάνω λάθος έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ήχου της κάμερας, σωστά; Είναι απίστευτα ενοχλητικό ακόμα και στο αθόρυβο να ακούγεται η κάμερα... Ακόμη, αν περάσω το ελληνικό, μπαίνει απο πάνω ή θα χρειαστεί wipe; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παίδες έχει η δικιά μου ένα s4 mini αγορασμένο απο εδώ αλλά είναι γαλλικό (fw I9195XXUAMG8). Γίνεται να περάσω κάπως ελληνικό fw και να μην χάσω την εγγύηση; Το fw το ελληνικό αν δεν κάνω λάθος έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ήχου της κάμερας, σωστά; Είναι απίστευτα ενοχλητικό ακόμα και στο αθόρυβο να ακούγεται η κάμερα... Ακόμη, αν περάσω το ελληνικό, μπαίνει απο πάνω ή θα χρειαστεί wipe; Και στην ελληνική έκδοση η κάμερα έχει ήχο.... Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις (χωρίς να του βάλεις χέρι) και είναι βάση ευρωπαϊκού κανονισμού... Μπορείς να βάλεις ελληνική έκδοση μέσω του προγράμματος odin χωρίς να χρειαστεί wipe...Αλλά θα σου συνιστούσα να το αφήσεις όπως είναι.... Δεν θα δεις καμία διαφορά. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Και στην ελληνική έκδοση η κάμερα έχει ήχο.... Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις (χωρίς να του βάλεις χέρι) και είναι βάση ευρωπαϊκού κανονισμού... Μπορείς να βάλεις ελληνική έκδοση μέσω του προγράμματος odin χωρίς να χρειαστεί wipe...Αλλά θα σου συνιστούσα να το αφήσεις όπως είναι.... Δεν θα δεις καμία διαφορά. Ωραία, ευχαριστώ. Πήγα να βάλω χέρι, κατάφερα εμφάνισα το μενού αλλά δεν γίνεται τίποτα παρακάτω... Δηλάδη πατάω απενεργοποίηση του ήχου και ακόμα φαίνεται ενεργή η επιλογή... Άραγε το S4 (το μεγάλο) γιατί στο αθόρυβο δεν ακούγεται; Όπως και να έχει, πως γίνεται να βγάλω το root ώστε να δέχεται πάλι τα ΟΤΑ; Έβγαλε ένα το μεσημέρι αλλά δεν το έκανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ano1982 Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Καλησπερα παιδια, πριν 20 μερες καποιος φιλος εκαμε αυτη την απορια, Γεια σας παιδιά έχω μια ερώτηση να κάνω. όταν με παίρνουν τηλέφωνο ο ήχος κλήσης για ένα δύο δευτερόλεπτα παίζει χαμηλά και μετά παίζει στο τέρμα που το έχω ρυθμίσει. Εγώ θέλω να παίζει κατευθείαν στο τέρμα. Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει γιατί γίνετε αυτό και αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; Η απαντηση ηταν οτι υπαρχει εφαρμογη no increase tone που λυνει το προβλημα,το εψαξα αρκετα κ δεν βρηκα κατι,αν οντως αυτο συμβαινει με ολους ας μην ψαχνω αδικα.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Είναι απίστευτα ενοχλητικό ακόμα και στο αθόρυβο να ακούγεται η κάμερα... Και στην ελληνική έκδοση η κάμερα έχει ήχο.... Αυτό δεν μπορείς να το αλλάξεις (χωρίς να του βάλεις χέρι) και είναι βάση ευρωπαϊκού κανονισμού... Παράξενο, εγώ έχω την ελληνική έκδοση και παρόλο που δεν υπάρχει ρύθμιση για τον ήχο της κάμερας, όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο ή στη δόνηση, τότε δεν βγάζει ήχο η κάμερα :confused: Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 παιδιά βρήκα ένα site (http://www.s4miniarchive.com/) που έχει ότι έχει βγει για το κινητάκι μας μέχρι τώρα .και σε μένα με MG8 δεν γίνετε να μην ακούγετε η κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 (edited) Ωραία, ευχαριστώ. Πήγα να βάλω χέρι, κατάφερα εμφάνισα το μενού αλλά δεν γίνεται τίποτα παρακάτω... Δηλάδη πατάω απενεργοποίηση του ήχου και ακόμα φαίνεται ενεργή η επιλογή... Άραγε το S4 (το μεγάλο) γιατί στο αθόρυβο δεν ακούγεται; Όπως και να έχει, πως γίνεται να βγάλω το root ώστε να δέχεται πάλι τα ΟΤΑ; Έβγαλε ένα το μεσημέρι αλλά δεν το έκανε... μόνο αν ξαναφλάσαρεις το επίσημο fw φεύγει.... Και αυτό μέσω odin. Αααα και πρόσεχε αν θα βάλεις την καινούργια έκδοση MJ7 που βγήκε σήμερα να μην κάνεις ROOT. Edited November 8, 2013 by jimsiv Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Παράξενο, εγώ έχω την ελληνική έκδοση και παρόλο που δεν υπάρχει ρύθμιση για τον ήχο της κάμερας, όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο ή στη δόνηση, τότε δεν βγάζει ήχο η κάμερα :confused: Και εγώ την ελληνική έχω αλλά γιατί έχω ήχο σε silent;; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 και κάτι άλλο το σηματάκι από το 4G,3G,H το βγάζει μόνο όταν ανοίξεις τα δεδομένα ?? γιατί τα ανοίγω και δεν βγάζει τίποτα .μήπως πρέπει να έχεις και MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 και κάτι άλλο το σηματάκι από το 4G,3G,H το βγάζει μόνο όταν ανοίξεις τα δεδομένα ?? γιατί τα ανοίγω και δεν βγάζει τίποτα .μήπως πρέπει να έχεις και MB? Μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα βγαίνει. Δες στις ρυθμίσεις-περισσότερα δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-ονόματα σημείων πρόσβασης αν έχεις apn για Internet. Αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις τα apn του παρόχου σου. Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Μόνο όταν έχεις ενεργοποιημένα τα δεδομένα βγαίνει. Δες στις ρυθμίσεις-περισσότερα δίκτυα-δίκτυα κινητής τηλεφωνίας-ονόματα σημείων πρόσβασης αν έχεις apn για Internet. Αν δεν έχεις θα πρέπει να βάλεις τα apn του παρόχου σου. και πως βάζω APN παρόχου ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 και πως βάζω APN παρόχου ?? Συνήθως με ένα SMS σου τα στέλνουν....Google my friend!!Αν και έπρεπε να τα πάρει από την sim σου. Έχεις Internet στην σύνδεση σου; Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 Γίνεται να περάσω κάπως ελληνικό fw και να μην χάσω την εγγύηση; Το fw το ελληνικό αν δεν κάνω λάθος έχει επιλογή για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του ήχου της κάμερας, σωστά; Είναι απίστευτα ενοχλητικό ακόμα και στο αθόρυβο να ακούγεται η κάμερα... thus you are in root conditions! θα πας (Root System not subfolder) /system/media/audio/ui και τα δυο .ogg camera_click_short & camera_click εχουν στοχο στον ηχο και κανουν απευθυνονται στην ιδια interface class στο camera app. Απλα τα κανεις rename (σε περιπτωση που θελεις να ξαναχρησημοποιησεις) και επανεκινηση. Οπως ειναι λογικο δεν υπαρχει κανενας ηχος καμερας ακομα και στο προφιλ με ήχο. * Προσωπική συμβουλη, χρησημοποιήσε κάποιο άλλο app, κανε μια έρευνα στο googleplay και θα βρεις, αν δεν θελεις να ανακατευτεις τοσο πολυ με το Root (αν επιδιώκεις μονο αποκλειστικα αυτο). Παράξενο, εγώ έχω την ελληνική έκδοση και παρόλο που δεν υπάρχει ρύθμιση για τον ήχο της κάμερας, όταν η συσκευή είναι στο αθόρυβο ή στη δόνηση, τότε δεν βγάζει ήχο η κάμερα :confused: Ακριβώς αυτο συνεβαινε και στην συσκευη που ειχα δοκιμασει και εγω. ** Καλο σαββ/κο σε ολους! *Μπορείς να φτιαξεις (να πείς σε καποιον που ασχολειται περισσοτερο) ενα loop (event loop or Behavior API δεν ειμαι και εγω expert σε αυτο το κομματι) το οποιο θα τσεκαρει απλά το profile και να δίνει return_values για την κατασταση. Λογικά βέβαια θα πρεπει να εχεις και αλλα δυο αρχεια ηχου i.e. camera_click_short_ΝΟ_SOUND & camera_click_NO_SOUND απο τα οποία θα αφαιρέσεις τον ήχο με Soundbooth, Audition e.t.c. και θα δίνει τις τιμες στο interface_profile. Πάντα μέσω του manifest.xml. Απλά μια ιδέα δεν ξέρω αν θα λειτουργήσει, θα τη προτείνω και στο XDA. ** Με κερνελ ..XXUAMF9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasfiatgt Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 έχω καινούρια σιμ δεν την έκοψα την παλιά δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα .δεν έχω βάλει ΜΒ ακόμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsiv Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 έχω καινούρια σιμ δεν την έκοψα την παλιά δεν μου έχει έρθει κανένα μήνυμα .δεν έχω βάλει ΜΒ ακόμα Ρίξε μια ματιά εδώ http://www.naviphone-hellas.gr/showthread.php/649-%CE%A1%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-APN-Cosmote-Vodafone-Wind για να τα βάλεις manual Παράθεση Samsung Galaxy S4 (GT-i9506) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 και πως βάζω APN παρόχου ?? Οπως σου ανέφερε και ο φιλος Δημητρης (jimsiv) ακολουθησε τις οδηγιες! Αν κολλησεις πουθενά και δεν δουλέψει δοκίμασε τα παρακάτω links: [1] - http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T58/section/ServiceInstr [COSMOTE] [2] - http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=2421&menuId=2421 [VODAFONE] [3] - http://www.wind.gr/gr/gia-ton-idioti/kinita-amp-suskeues/kinita-suskeues/ruthmiseis-suskeuon/ [WIND] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts