vlachaquito Δημ. July 1, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 3.000.000; σαν πολλά δεν είναι; Από χρυσό καλά πάω, έχω152 και ξόδεψα ελάχιστα και αυτά κατά λάθος! Μαζεύω χρυσό για το Pagani Zonda R. Το καλύτερο update για μένα θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος να πουλήσεις τα άχρηστα αυτοκίνητα που τυχόν αγόρασες. Την πάτησα με αυτήν την βλακεία BMW M3 GTS, η γερμανική μπούρδα είναι ο ορισμός της υποστροφής :thumbdown: Μια χαρα ειναι. οταν φτασεις στο σημειο να παρεις ακριβα αυτοκινητα δεν θα σου φτανουν με τιποτα. Επισης 100αριζω τις φτηνες κατηγοριες, προσεχοντας να αναβαθμισω τα αυτοκινητα τοσο οσο να φτασω στο 100 % ;) Δεν βγαινεις για το Agera R?? Το καλυτερο πρεπει να ειναι... Στο λεξους; Πολυ ακυρο αυτοκινητο. Η εκπτωση ειναι καλη, αν υπολογισεις οτι στο τελος βγαζεις καμια 70αρα χρυσο, τοτε δεν στοιχιζει τπτ ;) Να πάρω το Audi r8 lms δενξερωπωςδιαολοτολενε; Θα το εχουν σε εκπτωση στις 13 Αυγουστου, αν μπορεις περιμενε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μέχρι στιγμής έχω αγοράσει μόνο τρία αυτοκίνητα, το focus, την m1και την κοτσάνα το m3 gts. Θέλω να ασχοληθώ και να το πάω σωστά το παιχνίδι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Η εκπτωση ειναι καλη, αν υπολογισεις οτι στο τελος βγαζεις καμια 70αρα χρυσο, τοτε δεν στοιχιζει τπτ ;) ) Βασικα καταλαβα οτι το αναβαθμισες πληρως σπαταλωντας χρυσο και οχι οτι απλα το αγορασες, οποτε ακυρο το σχολιο μου. Οντως μια χαρα ειναι η εκπτωση που δινει. Εγω δεν κρατηθηκα και το πληρωσα κανονικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μπορούμε να φτιάξουμε μια ομάδα από το myphone και να παίζουμε μεταξύ μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μπορούμε να φτιάξουμε μια ομάδα από το myphone και να παίζουμε μεταξύ μας; Μπορει απλα ο ενας να προσθεσει τον αλλο σαν φιλο στο game center Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Μπορει απλα ο ενας να προσθεσει τον αλλο σαν φιλο στο game center Και μπορούν να παίζουν έτσι ; πρέπει να είναι φίλοι στο facebook ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Και μπορούν να παίζουν έτσι ; πρέπει να είναι φίλοι στο facebook ; Η στο game center η στο facebook. ο ενας θα συναγωνιζεται τον αλλον μαζι με ολους τους υπολοιπους φιλους που θα εχει και ετσι θα κερδιζει περισσοτερα χρηματα μεσα απο καθε αγωνα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 3.000.000; σαν πολλά δεν είναι; Από χρυσό καλά πάω, έχω152 και ξόδεψα ελάχιστα και αυτά κατά λάθος! Μαζεύω χρυσό για το Pagani Zonda R. Το καλύτερο update για μένα θα ήταν να υπήρχε ένας τρόπος να πουλήσεις τα άχρηστα αυτοκίνητα που τυχόν αγόρασες. Την πάτησα με αυτήν την βλακεία BMW M3 GTS, η γερμανική μπούρδα είναι ο ορισμός της υποστροφής :thumbdown: Οντως,το να πουλησεις αμαξια που δεν θελεις θα ηταν οτι καλυτερο στο επομενο update.Ειδικα τα αμξια που πλεον σου ειναι αχρηστα γιατι 100ρισες τα event που ετρεχαν...καθονται,αχρηστα τελειως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 2, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 δεν υπαρχει περιπτωση. δεν θα ξαναγορασει κανεις τιποτα, δεν τους συμφερει. Παντως ειδα update me Mercedes kai Bentley... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 δεν υπαρχει περιπτωση. δεν θα ξαναγορασει κανεις τιποτα, δεν τους συμφερει. Παντως ειδα update me Mercedes kai Bentley... Δεν θα υπαρχει δυνατοτητα πωλησης αυτοκινητων στο επερχομενο update. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 στο ενα κινητο το κινεζακι μου παιζω κανονικα και εχω αγορασει την McLaren και καποια αλλα μικρα οπως την 911 την απλη. Παιζει ρολο να κανεις αναβαθμισεις στο αυτοκινητο. Εχω μαζεψει περιπου 400χιλ αλλα θελει πολλα παιχνιδια για να αγορασεις τα μεγαλα οπλα. Σε ενα samsung S4 συναδελφου του εβαλα σημερα προφιλ με απειρα χρηματα και χρυσα,μια και δεν ειχε ξαναπαιξει. Για μενα τα καλυτερα αυτοκινητα ειναι 1.Agera R ωμη δυναμη και στριβει καλα 2.Zonda R στριβει καλυτερα απο ο,τι επιταχυνει,πιο αργο απο το agera 3.Lambo Gallardo GT3 δεν την περιμενα ετσι πολυ ομοιογενες σαν συμπεριφορα 4.911 GT3 cup κορυφαιο. απο εκει και περα οι BMW ειναι σχετικα γαμπριατικες σοφτ ενω η Bugatti εχει φαει θαψιμο δεν στριβει με την καμμια. Οπως καταλαβατε μολις τον εκαψα...1 ωρα στο διαλειμα ειμασταν και παιζαμε... :lol: στα μειον που δεν εχει επαναληψη του αγωνα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 στο ενα κινητο το κινεζακι μου παιζω κανονικα και εχω αγορασει την McLaren και καποια αλλα μικρα οπως την 911 την απλη. Παιζει ρολο να κανεις αναβαθμισεις στο αυτοκινητο. Εχω μαζεψει περιπου 400χιλ αλλα θελει πολλα παιχνιδια για να αγορασεις τα μεγαλα οπλα. Σε ενα samsung S4 συναδελφου του εβαλα σημερα προφιλ με απειρα χρηματα και χρυσα,μια και δεν ειχε ξαναπαιξει. Για μενα τα καλυτερα αυτοκινητα ειναι 1.Agera R ωμη δυναμη και στριβει καλα 2.Zonda R στριβει καλυτερα απο ο,τι επιταχυνει,πιο αργο απο το agera 3.Lambo Gallardo GT3 δεν την περιμενα ετσι πολυ ομοιογενες σαν συμπεριφορα 4.911 GT3 cup κορυφαιο. απο εκει και περα οι BMW ειναι σχετικα γαμπριατικες σοφτ ενω η Bugatti εχει φαει θαψιμο δεν στριβει με την καμμια. Οπως καταλαβατε μολις τον εκαψα...1 ωρα στο διαλειμα ειμασταν και παιζαμε... :lol: στα μειον που δεν εχει επαναληψη του αγωνα Απο το επισημο φορουμ της firemonkeys. - Taking action against the hackers! We've received many complaints about the cheaters and hackers ruining the experience for legitimate players. Just as we've done in the previous Real Racing games, we'll investigate and take action where necessary. Instead of manually checking certain individuals out, we're working on a faster and better system that automatically targets obvious hackers and cheats. This may actually roll-out prior to the update, we'll see. Κοινως, τον εκαψες τον φιλο σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Να το δω και να μην το πιστεψω... :p Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Κάτι άκουσα πως με το νέο update θα έχει προκριματικά, είναι αλήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Κάτι άκουσα πως με το νέο update θα έχει προκριματικά, είναι αλήθεια; Στο επισημο φορουμ δεν ανεφεραν κατι τετοιο. Time trial ειναι το καινουριο στοιχειο. Οχι προκριματικα. Διαθεσιμη η νεα αναβαθμιση. Edited July 3, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχει γίνει ευκολότερο ή είναι ιδέα μου; μόλις τελείωσα έναν αγώνα τεσσάρων γύρων στην Laguna Seca και έριξα γύρο σε περίπου 10 αυτοκίνητα. Wi-Fi ανοικτό κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχει γίνει ευκολότερο ή είναι ιδέα μου; μόλις τελείωσα έναν αγώνα τεσσάρων γύρων στην Laguna Seca και έριξα γύρο σε περίπου 10 αυτοκίνητα. Wi-Fi ανοικτό κανονικά. Δεν ανανεωσα γιατι διαβασα ασχημες εντυπωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 οχι απλα πιο ευκολο, εκνευριστηκα πιο ευκολο. σε πιστα που δεν την τερματιζα πρωτος με τπτ εριξα και γυρο!!! μεσα σε μιση ωρα ξεμπερδεψα με πιστες που δεν μπορουσα να τελειωσω πρωτος με τπτ. Παντως τα παλικαρια εκαναν καταπληκτικη δουλεια. το παιχνιδι μου φαινεται πιο ομορφο στα γραφικα, και ακομα πιο γρηγορο κατα την διαρκεια των παιχνιδιων. Προσθεσαν πολλα event, ενω με το time trial θα μπορουμε να τσιμπησουμε παραπανω χρυσο, ειδικα σε event που τα εχουμε τελειωσει. Ως προς το καινουργιο συστημα επιδιορθωσεων, μαλλον μου φαινεται καλυτερο, πιο οικονομικο θα ελεγα. Για τα υπολοιπα σε λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχουν προσφορά το Nissan που ήθελα να πάρω 40% αλλά είναι... κλειδωμένο! Αυτό για μένα είναι μείον. Προσέξτε μήπως χρειάζεται να κάνετε πάλι login μετά την αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 3, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν θα στο συνειστουσα το συγκεκριμενο, αν και η προσφορα ειναι καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Δεν θα στο συνειστουσα το συγκεκριμενο, αν και η προσφορα ειναι καλη. Το είχα πάρει όταν είχα το ***** και πιστεύω πως είναι από τα καλύτερα. Για ποιον λίγο δεν το συνιστάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Τραγικα παραπονα απο ολο τον κοσμο. Το οτι εγινε ευκολοτερο δεν ειναι πλεονεκτημα για μενα οπως και για πολλους αλλους. Τι να το κανω αν ειναι να τερματιζω πρωτος σε καθε αγωνα; Χανει το ενδιαφερον του. Το μεγαλυτερο ομως μειονεκτημα της αναβαθμισης ειναι οτι επεσαν κατω απο το μισο τα χρηματα που κερδιζες απο την τελικη καταταξη καθε αγωνα και αναλογα το ποσους φιλους κερδιζες. Απο εκει που κερδιζες 55000 αν εβγαινες πρωτος στις καλες πιστες τωρα δεν παιρνεις πανω απο 25000. Απλα τραγικο. Αλλο μειονεκτημα ειναι οτι αυξηθηκε παρα πολυ, σχεδον διπλασιαστηκε, το κοστος αναβαθμισεων των αυτοκινητων. Συμπερασμα; Οσοι δεν αναβαθμισατε καλα κανατε. Μαζεψτε οσο πιο πολλα χρηματα μπορειτε και μετα σκεφτειτε ενδεχομενη αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχω ένα backup με το titanium, να το προσπαθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχω ένα backup με το titanium, να το προσπαθήσω; Αν μπορεις ανα πασα στιγμη να γυρισεις στη παλια version κανε την αναβαθμιση. Να μας πεθς και εσυ τις δικιες σου εντυπωσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Οντως το εκαναν πολυ ευκολο...1,5 λεπτο στον 2ο σε αγωνα 4 γυρων...Στο service πλεον σου λεει μονο τον χρονο που απαιτειται κ οχι για ποιο σημειο π.χ. φρενα,αναρτησεις με αποτελεσμα να μην ξερεις τι κανεις,με χαλαει λιγο....Τα γραφικα μου φαινονται λιγο καλυτερα,τα μενου θελουν λιγο συνηθεια...Γενικα μου αφηνει αναμικτα συναισθηματα το update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts