Jump to content

Real Racing 3: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο.

Και κλέβουν και παίρνουν τον χρυσό που δεν χρειάζονται.

Έχει αγοράσει κανείς όλα τα αμάξια;

Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

• Απαντήσεις 811
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο.

Και κλέβουν και παίρνουν τον χρυσό που δεν χρειάζονται.

Έχει αγοράσει κανείς όλα τα αμάξια;

Εγω εχω 76. Δεν εχω μονο την πορσε των 600 χρυσων. Level 235.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα πρόσεξα ότι το time trial tournaments είναι απαράδεκτα στημένο, γιατί κάθε φορά που μπαίνει νέα πίστα να τρέξεις, τα σπιλτ αθροίζονται (δηλαδή μεγαλώνει η διαφορά χρόνου που πρέπει να πιάσεις) και πλέον είναι άπιαστο όνειρο, ειδικά με αυτούς που κλέβουν! Θα ήταν πολύ πιο δίκαιο να μπαίνει κάθε εβδομάδα νέα ομάδα πιστών με άλλα αυτοκίνητα και ξανά από την αρχή για να μπορεί να ελπίζει κάποιος!! Τελικά το συγκεκριμένο είναι καθαρή απάτη και για τα μάτια του κόσμου και δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά! Επειδή όμως τους εκθέτει κατά κάποιο τρόπο, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρούν μια άλλη φόρμουλα!
Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Το ότι αλλάζουν μόνο μια πίστα είναι χαζομάρα, αλλά τι εννοείς τα σπλιτ αθροίζονται;

Έτσι γίνεται από την αρχή.

Edited by mathripper
Samsung galaxy S4, Samsung Ativ s, Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition, Asus Transformer Prime

Το ότι αλλάζουν μόνο μια πίστα είναι χαζομάρα, αλλά τι εννοείς τα σπλιτ αθροίζονται;

Έτσι γίνεται από την αρχή.

Εννοώ το παρακάτω. Ξεκινήσαμε με 4 πίστες όπου υπάρχει ένας χρόνος στόχος κατά κάποιο τρόπο που τον έχει θέση κάποιος ''χ'' με κλέψιμο και στην ουσιά είναι άπιαστος. Ο χρόνος που κάνουμε έχει μια διαφορά από τον χρόνο του 1ου. Αυτή η διαφορά των χρόνων μας αθροίζεται και για τις 4 πίστες και πχ εγώ είχα φτάσει να έχω 7''+ διαφορά για να μπω στο Group A και να πάρω τα 100 χρυσά. Με το που μπήκε η νέα πίστα η διαφορά του χρόνου εκτινάχτηκε στα 20'' αν θυμάμαι καλά, κάτι που το κάνει ΑΔΥΝΑΤΟ να το καλύψω! Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ....:confused:

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό, δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο.

Απλά αλλάζει η μία πίστα και οι χρόνοι στις άλλες παραμένουν. Η διαφορά προκύπτει από την πίστα που έφυγε και απ΄αυτή που μπήκε.

Απλά επειδή είναι πιο λίγοι αυτοί που έχουν ολοκληρώσει την καινούρια πίστα το 1% είναι επίσης πιο λίγοι, μένουν μόνο οι "κλέφτες" και φαίνεται ότι θέλεις περισσότερο χρόνο. Όσο παίζουν περισσότεροι, ο χρόνος που θα χρειάζεσαι θα μειώνεται.

Θα δείξει, αλλά ο χρόνος (split) που έχω να καλύψω δεν μαζεύεται!! Φυσικά για GROUP A που είναι τα 100 χρυσά ούτε λόγος!

Λοιπον, κατι που ανακαλυψα καταλαθος και εχω βγαλει πανω απο 100 χρυσα την τελευταια βδομαδα και συνεχιζω.

Κατεβαστε δωρεαν το tunnelbear vpn απο το store. Εχει επιλογες 5 χωρων. Για καθε χωρα καντε το εξης:

Αφου συνδεθειτε π.χ με Αμερικη, ανοιξτε το παιχνιδι και παντε στο store και στη συνεχεια top up your gold και τελος στο free section. Εκει θα δειτε δεκαδες προσφορες. Παρα πολλες ειναι βιντεακια του μισου λεπτου και κερδιζεις αμεσα απο 1 εως 4 χρυσα. Καντε το καθε μερα και για τις 5 χωρες του vpn και θα δειτε τον χρυσο σας να αυξανεται σημαντικα. Περιπου 15-20 χρυσα τη μερα.

Περιμενω τις εντυπωσεις σας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τα βιντεάκια δουλεύει με μια εφαρμογή που δοκίμασα όχι.

6 χώρες δίνει το VPN. Πολύ καλό! :D

Άλλα αφού δεις τα βιντεάκια μια φορά (το είχα δει το ένα που έδινε στο ελληνικό) μετά δεν τα ξαναφορτώνει. Πως το κάνεις κάθε μέρα;

Πολύ καλό πάντως, σε ευχαριστώ.

Με τα βιντεάκια δουλεύει με μια εφαρμογή που δοκίμασα όχι.

6 χώρες δίνει το VPN. Πολύ καλό! :D

Άλλα αφού δεις τα βιντεάκια μια φορά (το είχα δει το ένα που έδινε στο ελληνικό) μετά δεν τα ξαναφορτώνει. Πως το κάνεις κάθε μέρα;

Πολύ καλό πάντως, σε ευχαριστώ.

Πολλες φορες την επομενη μερα σου ξαναβγαζει διαθεσιμα τα ιδια βιντεακια. Οπως και απο χωρα σε χωρα. Δηλαδη βλεπεις το ιδιο βιντεακι σε διαφορετικη χωρα.

Το θεωρω πολυ καλη περιπτωση για ευκολο και γρηγορο χρυσο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίος!!!;) Θα το δοκιμάσω!!

Έκανα μια γύρα από όλες τις χώρες και πήρα 8 χρυσά απο βιντεάκια (ουσιαστικά μόνο από USA και UK).

Όπως φαινόταν λογικό δεν ξαναφορτώνει τα βιντεάκια (όπως έκανε και όταν ήταν κανονικά στο ελληνικό).

Πως παίρνεις εσύ τόσα πολλά χρυσά δεν ξέρω.

Κουραστική η διαδικασία πάντως. Προτιμώ να παίζω. :)

Έκανα μια γύρα από όλες τις χώρες και πήρα 8 χρυσά απο βιντεάκια (ουσιαστικά μόνο από USA και UK).

Όπως φαινόταν λογικό δεν ξαναφορτώνει τα βιντεάκια (όπως έκανε και όταν ήταν κανονικά στο ελληνικό).

Πως παίρνεις εσύ τόσα πολλά χρυσά δεν ξέρω.

Κουραστική η διαδικασία πάντως. Προτιμώ να παίζω. :)

Κλεινω τελειως το παιχνιδι και ξαναμπαινω και βγαζει νεες προσφορες.

Στο 235 level που ειμαι για να παρω 3 χρυσα πρεπει να παιζω 2 ωρες. Και για μενα ειναι βαρετο αλλα ειναι πολυ πιο αποδοτικο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το έκανα και εγώ αλλά δεν βγάζει άλλα. Με τις εφαρμογές που σου λέει να κατεβάσεις δουλεύει σε σένα;

Το έκανα και εγώ αλλά δεν βγάζει άλλα. Με τις εφαρμογές που σου λέει να κατεβάσεις δουλεύει σε σένα;

Μονο με βιντεακια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά το group Α του τουρνουά δεν είναι το 1% όπως είναι σε κάθε πίστα αλλά πολύ λιγότερο, ένας ακόμα λόγος που το κάνει άπιαστο.

Παράδειγμα στην Indianapolis με το Coeniggsegg CCXR είμαι group A και κάπου στο 2900 στη σειρά.

Δηλαδή περίπου 3000 άτομα στο group A (τουλάχιστον)

Αυτοί που είναι στο group A γενικά είναι κάτω από 300 που σημαίνει ότι το ποσοστό είναι μάλλον 1/1000!

Τσιφούτηδες. :mad:

Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει, αλλά το group Α του τουρνουά δεν είναι το 1% όπως είναι σε κάθε πίστα αλλά πολύ λιγότερο, ένας ακόμα λόγος που το κάνει άπιαστο.

Παράδειγμα στην Indianapolis με το Coeniggsegg CCXR είμαι group A και κάπου στο 2900 στη σειρά.

Δηλαδή περίπου 3000 άτομα στο group A (τουλάχιστον)

Αυτοί που είναι στο group A γενικά είναι κάτω από 300 που σημαίνει ότι το ποσοστό είναι μάλλον 1/1000!

Τσιφούτηδες. :mad:

το εχουμε ξαναπει. ειναι το 0,1%

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Σάββατο αν θυμάμαι καλά, ανοίγοντας το παιχνίδι έκανε μια μικρή ανβάθμιση των 2-3 δευτερολέπων. Από εκεί και μετά είδα ότι στο τουρνουά φύγαν εκείνει οι τρελοί-ψεύτικοι χρόνοι που κάναν κάποιοι και πλέον οι χρόνοι είναι πιο ρεαλιστικοί! Καλό αυτό, μια και πλέον στον τελευταίο αγώνα που μπήκε, μπήκα στο γκρουπ Α.

Το Σάββατο αν θυμάμαι καλά, ανοίγοντας το παιχνίδι έκανε μια μικρή ανβάθμιση των 2-3 δευτερολέπων. Από εκεί και μετά είδα ότι στο τουρνουά φύγαν εκείνει οι τρελοί-ψεύτικοι χρόνοι που κάναν κάποιοι και πλέον οι χρόνοι είναι πιο ρεαλιστικοί! Καλό αυτό, μια και πλέον στον τελευταίο αγώνα που μπήκε, μπήκα στο γκρουπ Α.

Επισης με αυτη την μικρη αναβαθμιση εριξαν αρκετα τα pr στις τελευταιες πιστες.

Με αυτη την αλλαγη και με τα χρυσα που παιρνω καθημερινα λογω tunnel bear αγορασα και την πορσε των 600 χρυσων( γυρισα πισω το ημερολογιο και την αγορασα με εκπτωση 40%). Ολοκληρωσα το παιχνιδι 1649/1649 και πλεον περιμενω την επομενη αναβαθμιση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν βλέπω κανένα pr πεσμένο.

Όλα είναι όπως ήταν.

Εγω δεν βλέπω κανένα pr πεσμένο.

Όλα είναι όπως ήταν.

δεν μπορει. το διαπιστωσα και εγω και πολυς κοσμος οπως γραφουν και στο myrealracing.com

εξαιτιας αυτης της μειωσης αλλωστε καταφερα να τερματισω και το παιχνιδι αλλιως ηθελα περιπου 500 χρυσα ακομη

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισης με αυτη την μικρη αναβαθμιση εριξαν αρκετα τα pr στις τελευταιες πιστες.

Με αυτη την αλλαγη και με τα χρυσα που παιρνω καθημερινα λογω tunnel bear αγορασα και την πορσε των 600 χρυσων( γυρισα πισω το ημερολογιο και την αγορασα με εκπτωση 40%). Ολοκληρωσα το παιχνιδι 1649/1649 και πλεον περιμενω την επομενη αναβαθμιση.

Κάτι πρόσεξα και εγώ αλλά μόνο στο ACCOLADE OPEN το οποίο το έχω βγάλει 100%. Συγκεκριμένα εκεί έχω την BMW GT2 ALMS με PR 70,2 και την PORSCHE 918 RSR με PR 67,1. Στην συγκεκριμένη πίστα πλέον δεν υπάρχει περιορισμός στα PR. Άλλο δεν δοκίμασα με 100%, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό συμβαίνει μόνο όπου έχουμε 100%. Σε άλλους αγώνες όμως που δεν τους έχω βγάλει 100% γιατί δεν θέλω να ξοδέψω χρυσό για να ανεβάσω τα PR, εκεί ισχύει ότι ίσχυε δυστυχώς.

Επίσης χθες δεν ξέρω τι έγινε και χθες έβγαλα 55 χρυσά με ένα συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο μου το έδινε συνέχεια!! Βέβαια τα παραπάνω για να τα πάρω χρειάστηκε 2,5 με 3 ώρες κάνοντας παράλληλα και άλλα πράγματα!

Θυμάται κανείς αν έχουν δώσει το ZONDA R κάποια στιγμή με μεγάλη έκπτωση και αν ναι πότε περίπου για να πάω να το πάρω;

Edited by topet

Καποιες φορες οντως κολλανε τα βιντεο και τα βλεπεις πολλες φορες. 55 χρυσα ειναι τεραστιο νουμερο. Μαγκια σου.

Στο παλιο φορουμ ειχε θεμα με ολες τις εκπτωσεις στα αυτοκινητα. Δυστυχως ομως δεν υπαρχει πλεον το φορουμ.

[sIGPIC][/sIGPIC]