Jump to content

Real Racing 3: Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολυ λιωσιμο παιδια.Χθες επαιξα ενα τριωρο στο tablet και αργοτερα το βραδυ ακομα μια ωρα απο το κινητο.Ειναι πολυ κολλημα το ατιμο.Ειμαι συνεχως online και τρεχω με αληθινους παιχτες και το challenge ειναι αρκετα μεγαλυτερο.

• Απαντήσεις 811
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πολυ λιωσιμο παιδια.Χθες επαιξα ενα τριωρο στο tablet και αργοτερα το βραδυ ακομα μια ωρα απο το κινητο.Ειναι πολυ κολλημα το ατιμο.Ειμαι συνεχως online και τρεχω με αληθινους παιχτες και το challenge ειναι αρκετα μεγαλυτερο.

Κι εγώ ενώ το είχα εγκαταστήσει και στο παρελθον, μόλις χτες αποφάσισα να το ξανακατεβασω. Τι το ήθελα όμως, παλι στο λιώσιμο.. η πλάκα είναι οτι ξεσκίζει τη μπαταρία του S2 (χτες για πρωτη φορά το φορτισα δυο φορες μέσα στη μερα!) και ακόμα χειρότερα, κανει τη συσκευή να καίει υπερβολικά πολύ. Προσωπικά άρχισα να το φοβάμαι αυτό και ίσως σβήσω ξανά το παιχνιδι.. για να παίζω "τεταρτακια" της ώρας δεν γίνεται, μέχρι να φορτώσει ενα δυο αγώνες παει, τηγάνι το S2..

Κι εγώ ενώ το είχα εγκαταστήσει και στο παρελθον, μόλις χτες αποφάσισα να το ξανακατεβασω. Τι το ήθελα όμως, παλι στο λιώσιμο.. η πλάκα είναι οτι ξεσκίζει τη μπαταρία του S2 (χτες για πρωτη φορά το φορτισα δυο φορες μέσα στη μερα!) και ακόμα χειρότερα, κανει τη συσκευή να καίει υπερβολικά πολύ. Προσωπικά άρχισα να το φοβάμαι αυτό και ίσως σβήσω ξανά το παιχνιδι.. για να παίζω "τεταρτακια" της ώρας δεν γίνεται, μέχρι να φορτώσει ενα δυο αγώνες παει, τηγάνι το S2..

Οντως ετσι ειναι.Στο lg στο κινητο κατεβαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα.Στο note στο tablet επαιξα 2 ωρες+ και κατεβηκε η μπαταρια μονο 20% κατι που θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλο.Και γραφικαρες εχει και οπως και να το κανουμε θες να προχωρησεις να ξεκλειδωσεις και αλλα αμαξια και αναβαθμισεις.Δοκιμασε και χωρις assist στο tablet για φρενα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φτασω το δαχτυλο στο φρενο.Στο κινητο ειναι μια χαρα.

Οντως ετσι ειναι.Στο lg στο κινητο κατεβαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα.Στο note στο tablet επαιξα 2 ωρες+ και κατεβηκε η μπαταρια μονο 20% κατι που θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλο.Και γραφικαρες εχει και οπως και να το κανουμε θες να προχωρησεις να ξεκλειδωσεις και αλλα αμαξια και αναβαθμισεις. Δοκιμασε και χωρις assist στο tablet για φρενα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φτασω το δαχτυλο στο φρενο.Στο κινητο ειναι μια χαρα.

Μα εννοειται οτι πρεπει να το παιζουμε χωρις καμια assist. Αυτο ειναι το νοημα.

Το φρενο παντως ειναι ολη η οθονη by default.

Α και μια ερωτηση. Το time trial δεν το πολυκαταλαβα. Παιρνουμε βραβειο ή οχι; Υπολογιζεται στο ποσοστο ολοκληρωσης ολου του challenge; Πρεπει ντε και καλα να ειμαι on line;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το φρενο παντως ειναι ολη η οθονη by default.

Αυτό συμβαίνει μόνο αν έχεις χειρισμό για δεξιά και αριστερά το tilt. Αν έχεις τα buttons είναι λίγο πρόβλημα στο tablet, επειδή μπορεί να πατήσεις φρένο και αυτό να στρίψει αν είσαι προς την μια μεριά της οθόνης.

Χωρις assist μονο στο κινητο πολυ δυσκολα στο tablet.Αλλα το challenge ακομα και στην τελευταια εκδοση που το εκαναν αρκετα πιο ευκολο αν ειστε online προσομοιωνει πραγματικους παιχτες οταν επαιξαν αλλες φορες και πχ βγαινω και τριτος καποιες φορες αν κανω καποια λαθακια.Το time trial ουτε εω το πολυ καταλαβα αλλα μονο χρηματα μου δινει.Επισης οταν παιζω το trial με τρωει και ενα drive point.Οταν δεν εχω αλλο δεν μπορω να παιξω trial

Παιδες δεν υπαρχει καποιο hack που τα παει ολα λεφτα - χρυσο σε κατι 9,999,999 και που γινεται πολυ ευκολα απο οτι διαβασα.....:)

για να αγοραζουμε οτι τουτου θελουμε και να μην περιμενουμε ποτε!

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Εμένα η τελευταία αναβάθμιση με τα PR και το όλο σύστημα με τα service δεν μου άρεσε, προτιμώ το παλιό

Φιλικά Γιώργος

To Time Trial συνεισφέρει στο ποσοστό σειράς. Δεν περνεις έπαθλο, απλά πρέπει να το παίξεις για να ανεβάσεις το ποσοστό της σειράς.

To Time Trial συνεισφέρει στο ποσοστό σειράς. Δεν περνεις έπαθλο, απλά πρέπει να το παίξεις για να ανεβάσεις το ποσοστό της σειράς.

Κατα ποσο; Οταν τρεχω μου λεει μετα Top 1% Group A (αν ειμαι on line). Τι σημαινει; Τι πρεπει να κανω για καλυτερα; Ποιο ειναι το τελειο, το μαχιμουμ που μπορουμε να παρουμε;

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

το ποσοστό είναι πάντα το ίδιο. Το μόνο που καταφερνεις να βελτιώσεις είναι την θέση σου στην παγκόσμια κατάταξη

το ποσοστό είναι πάντα το ίδιο. Το μόνο που καταφερνεις να βελτιώσεις είναι την θέση σου στην παγκόσμια κατάταξη

Παιρνεις αρκετα χρηματα κ χρυσο αν φτασεις στο 100% καθε event

Τελευταία βλέπω πως πιο πολύ εκνευρίζομαι παρά διασκεδάζω. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν σαν σκοπό να σε χτυπήσουν ή να σε καθυστερήσουν και στο τέλος μειώνονται τσ χρήματα που κερδίζεις στο τέλος κάθε event. Καταλαβαίνω πως ο στόχος της εταιρίας είναι να αγοράσεις χρυσό και λεφτά με πραγματικά χρήματα, αλλά δεν θα τους κάνω το χατήρι. Και πάντα αυτό το PR είναι εκεί για ανούσιες αναβαθμίσεις και για να ξοδέψεις χρυσό.

Υπερβολές.

Εγώ μια χαρά παίζω εδώ και καιρό, χωρίς να έχω δώσει πραγματικά χρήματα. Κερδίζω στις πίστες, προχωράω, αγοράζω αυτοκίνητα, ανοίγω νέες πίστες, κλπ.

Μια χαρά παίζεις χωρίς να δίνει χρήματα! Τρελά πορωτικό παιχνίδι! :D

"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw

Υπερβολές.

Εγώ μια χαρά παίζω εδώ και καιρό, χωρίς να έχω δώσει πραγματικά χρήματα. Κερδίζω στις πίστες, προχωράω, αγοράζω αυτοκίνητα, ανοίγω νέες πίστες, κλπ.

Μια χαρά παίζεις χωρίς να δίνει χρήματα! Τρελά πορωτικό παιχνίδι! :D

Συμφωνω,ουτε εχω δωσει,ουτε προκειται να δωσω πραγματικα χρηματα.Λιγη υπομονη κ στρατηγικη να εχεις,εισαι μια χαρα...

Το κακο ειναι οτι οσο προχωρας και ανεβαινεις επιπεδο τα εσοδα απο τους αγωνες ειναι παντα τα ιδια.

Οσο ανεβαινεις τα αμαξια ειναι ακριβοτερα, τα σερβις ακριβοτερα, τα upgrades ακριβοτερα, τα εσοδα ομως τα ιδια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Pure stock challenge και στο Street spec skirmish είχα και παράλληλα challenges ώστε να αγοράσω αυτοκίνητα και να κερδίσω χρήμα και χρυσό. Προχτές ξεκλείδωσα το V8 naturals αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Τι παίζει με αυτό;

Αυτη η βλακεια με τα κουμπια για να χρισιμοποιησεις χρυσο μεσ'τη μεση και παντου....!

Εχω χασει 25 χρυσο πατωντας τα καταλαθως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο Pure stock challenge και στο Street spec skirmish είχα και παράλληλα challenges ώστε να αγοράσω αυτοκίνητα και να κερδίσω χρήμα και χρυσό. Προχτές ξεκλείδωσα το V8 naturals αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Τι παίζει με αυτό;

Μάλλον θα ανοίξουν παράλληλα challenges όταν κάνεις κάποιες νίκες και στο V8 Naturals? Κι εγώ σε αυτό το σημείο είμαι.

Γενικά το παιχνίδι τα σπάει, πολύ εθιστικό και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα λόγοα να πληρώσεις πραγματικά χρήματα για χρυσό και $. Αργότερα λογικά η εξέλιξη όντως θα είναι πιο αργή με ακριβότερα αυτοκίνητα, σερβις, upgrades κλπ, αλλά ίσως αυξηθούν και τα έσοδα από τους αγώνες.

2 tips κι από εμένα για όσους ίσως δεν το έχουν παρατηρήσει μέχρι στιγμής:

- Κάθε μέρα που έχετε το bonus 100% για τον πρώτο αγώνα, παίζετε κάποιον που έχετε ήδη κερδίσει και έχει μεγάλα έσοδα ώστε να πάρετε το max.

- Μην αφήνετε τα time trials, ειδικά με φίλους κόντρα κερδίζετε αρκετά παραπάνω.

Και μια απορία: Πώς μπορούμε να γίνουμε φίλοι στο παιχνίδι ώστε να "κοντραριζόμαστε" μεταξύ μας?? :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

Και εγώ έχω την ίδια απορία... Κανένα πρωτάθλημα myphone... Μπάμπης με το deat θα τρέξεις;; Χαχαχαχ.. Πάντως τα trial δίνουν αρκετά χρήματα

Φιλικά Γιώργος

Και εγώ έχω την ίδια απορία... Κανένα πρωτάθλημα myphone... Μπάμπης με το deat θα τρέξεις;; Χαχαχαχ.. Πάντως τα trial δίνουν αρκετά χρήματα

dimgeo δεν σε πιάνω..! :) 200SX δυστυχώς δεν έχω δει να έχει το Real Racing 3.. :worry:

--- Sony Xperia 5 II ---

Εχω πληρως αναβαθμισμενα 25 αμαξια και στα υπολοιπα 28 εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις που απαιτουν χρηματα.

Θα μαζεψω 5.000.000$ και θα αναβαθμισω στην 1.2. Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα τα 5.000.000$.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω πληρως αναβαθμισμενα 25 αμαξια και στα υπολοιπα 28 εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις που απαιτουν χρηματα.

Θα μαζεψω 5.000.000$ και θα αναβαθμισω στην 1.2. Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα τα 5.000.000$.

Μπορείς να μου στείλεις τον φάκελο data σου; :p

Πάντως παιδιά επειδή κι εγώ ψάχνω φίλους, αν θέλετε με προσθέτετε ως φίλο, ωστε να κερδίζουμε παραπάνω χρήματα. Το όνομα μου είναι Alkis P.

Πολύ εθιστικό παιχνίδι, αν και με την τελευταία αναβάθμιση παραέγινε εύκολο...

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra