king2009 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πολυ λιωσιμο παιδια.Χθες επαιξα ενα τριωρο στο tablet και αργοτερα το βραδυ ακομα μια ωρα απο το κινητο.Ειναι πολυ κολλημα το ατιμο.Ειμαι συνεχως online και τρεχω με αληθινους παιχτες και το challenge ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Πολυ λιωσιμο παιδια.Χθες επαιξα ενα τριωρο στο tablet και αργοτερα το βραδυ ακομα μια ωρα απο το κινητο.Ειναι πολυ κολλημα το ατιμο.Ειμαι συνεχως online και τρεχω με αληθινους παιχτες και το challenge ειναι αρκετα μεγαλυτερο. Κι εγώ ενώ το είχα εγκαταστήσει και στο παρελθον, μόλις χτες αποφάσισα να το ξανακατεβασω. Τι το ήθελα όμως, παλι στο λιώσιμο.. η πλάκα είναι οτι ξεσκίζει τη μπαταρία του S2 (χτες για πρωτη φορά το φορτισα δυο φορες μέσα στη μερα!) και ακόμα χειρότερα, κανει τη συσκευή να καίει υπερβολικά πολύ. Προσωπικά άρχισα να το φοβάμαι αυτό και ίσως σβήσω ξανά το παιχνιδι.. για να παίζω "τεταρτακια" της ώρας δεν γίνεται, μέχρι να φορτώσει ενα δυο αγώνες παει, τηγάνι το S2.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Κι εγώ ενώ το είχα εγκαταστήσει και στο παρελθον, μόλις χτες αποφάσισα να το ξανακατεβασω. Τι το ήθελα όμως, παλι στο λιώσιμο.. η πλάκα είναι οτι ξεσκίζει τη μπαταρία του S2 (χτες για πρωτη φορά το φορτισα δυο φορες μέσα στη μερα!) και ακόμα χειρότερα, κανει τη συσκευή να καίει υπερβολικά πολύ. Προσωπικά άρχισα να το φοβάμαι αυτό και ίσως σβήσω ξανά το παιχνιδι.. για να παίζω "τεταρτακια" της ώρας δεν γίνεται, μέχρι να φορτώσει ενα δυο αγώνες παει, τηγάνι το S2.. Οντως ετσι ειναι.Στο lg στο κινητο κατεβαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα.Στο note στο tablet επαιξα 2 ωρες+ και κατεβηκε η μπαταρια μονο 20% κατι που θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλο.Και γραφικαρες εχει και οπως και να το κανουμε θες να προχωρησεις να ξεκλειδωσεις και αλλα αμαξια και αναβαθμισεις.Δοκιμασε και χωρις assist στο tablet για φρενα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φτασω το δαχτυλο στο φρενο.Στο κινητο ειναι μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Οντως ετσι ειναι.Στο lg στο κινητο κατεβαζει την μπαταρια πολυ γρηγορα.Στο note στο tablet επαιξα 2 ωρες+ και κατεβηκε η μπαταρια μονο 20% κατι που θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλο.Και γραφικαρες εχει και οπως και να το κανουμε θες να προχωρησεις να ξεκλειδωσεις και αλλα αμαξια και αναβαθμισεις. Δοκιμασε και χωρις assist στο tablet για φρενα αλλα ειναι πολυ δυσκολο να φτασω το δαχτυλο στο φρενο.Στο κινητο ειναι μια χαρα. Μα εννοειται οτι πρεπει να το παιζουμε χωρις καμια assist. Αυτο ειναι το νοημα. Το φρενο παντως ειναι ολη η οθονη by default. Α και μια ερωτηση. Το time trial δεν το πολυκαταλαβα. Παιρνουμε βραβειο ή οχι; Υπολογιζεται στο ποσοστο ολοκληρωσης ολου του challenge; Πρεπει ντε και καλα να ειμαι on line; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Το φρενο παντως ειναι ολη η οθονη by default. Αυτό συμβαίνει μόνο αν έχεις χειρισμό για δεξιά και αριστερά το tilt. Αν έχεις τα buttons είναι λίγο πρόβλημα στο tablet, επειδή μπορεί να πατήσεις φρένο και αυτό να στρίψει αν είσαι προς την μια μεριά της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Χωρις assist μονο στο κινητο πολυ δυσκολα στο tablet.Αλλα το challenge ακομα και στην τελευταια εκδοση που το εκαναν αρκετα πιο ευκολο αν ειστε online προσομοιωνει πραγματικους παιχτες οταν επαιξαν αλλες φορες και πχ βγαινω και τριτος καποιες φορες αν κανω καποια λαθακια.Το time trial ουτε εω το πολυ καταλαβα αλλα μονο χρηματα μου δινει.Επισης οταν παιζω το trial με τρωει και ενα drive point.Οταν δεν εχω αλλο δεν μπορω να παιξω trial Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Παιδες δεν υπαρχει καποιο hack που τα παει ολα λεφτα - χρυσο σε κατι 9,999,999 και που γινεται πολυ ευκολα απο οτι διαβασα.....:) για να αγοραζουμε οτι τουτου θελουμε και να μην περιμενουμε ποτε! Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Εμένα η τελευταία αναβάθμιση με τα PR και το όλο σύστημα με τα service δεν μου άρεσε, προτιμώ το παλιό Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 To Time Trial συνεισφέρει στο ποσοστό σειράς. Δεν περνεις έπαθλο, απλά πρέπει να το παίξεις για να ανεβάσεις το ποσοστό της σειράς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 To Time Trial συνεισφέρει στο ποσοστό σειράς. Δεν περνεις έπαθλο, απλά πρέπει να το παίξεις για να ανεβάσεις το ποσοστό της σειράς. Κατα ποσο; Οταν τρεχω μου λεει μετα Top 1% Group A (αν ειμαι on line). Τι σημαινει; Τι πρεπει να κανω για καλυτερα; Ποιο ειναι το τελειο, το μαχιμουμ που μπορουμε να παρουμε; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlachaquito Δημ. July 21, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 το ποσοστό είναι πάντα το ίδιο. Το μόνο που καταφερνεις να βελτιώσεις είναι την θέση σου στην παγκόσμια κατάταξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 το ποσοστό είναι πάντα το ίδιο. Το μόνο που καταφερνεις να βελτιώσεις είναι την θέση σου στην παγκόσμια κατάταξη Παιρνεις αρκετα χρηματα κ χρυσο αν φτασεις στο 100% καθε event Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Τελευταία βλέπω πως πιο πολύ εκνευρίζομαι παρά διασκεδάζω. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν σαν σκοπό να σε χτυπήσουν ή να σε καθυστερήσουν και στο τέλος μειώνονται τσ χρήματα που κερδίζεις στο τέλος κάθε event. Καταλαβαίνω πως ο στόχος της εταιρίας είναι να αγοράσεις χρυσό και λεφτά με πραγματικά χρήματα, αλλά δεν θα τους κάνω το χατήρι. Και πάντα αυτό το PR είναι εκεί για ανούσιες αναβαθμίσεις και για να ξοδέψεις χρυσό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπερβολές. Εγώ μια χαρά παίζω εδώ και καιρό, χωρίς να έχω δώσει πραγματικά χρήματα. Κερδίζω στις πίστες, προχωράω, αγοράζω αυτοκίνητα, ανοίγω νέες πίστες, κλπ. Μια χαρά παίζεις χωρίς να δίνει χρήματα! Τρελά πορωτικό παιχνίδι! :D Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Υπερβολές. Εγώ μια χαρά παίζω εδώ και καιρό, χωρίς να έχω δώσει πραγματικά χρήματα. Κερδίζω στις πίστες, προχωράω, αγοράζω αυτοκίνητα, ανοίγω νέες πίστες, κλπ. Μια χαρά παίζεις χωρίς να δίνει χρήματα! Τρελά πορωτικό παιχνίδι! :D Συμφωνω,ουτε εχω δωσει,ουτε προκειται να δωσω πραγματικα χρηματα.Λιγη υπομονη κ στρατηγικη να εχεις,εισαι μια χαρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Το κακο ειναι οτι οσο προχωρας και ανεβαινεις επιπεδο τα εσοδα απο τους αγωνες ειναι παντα τα ιδια. Οσο ανεβαινεις τα αμαξια ειναι ακριβοτερα, τα σερβις ακριβοτερα, τα upgrades ακριβοτερα, τα εσοδα ομως τα ιδια! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Στο Pure stock challenge και στο Street spec skirmish είχα και παράλληλα challenges ώστε να αγοράσω αυτοκίνητα και να κερδίσω χρήμα και χρυσό. Προχτές ξεκλείδωσα το V8 naturals αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Τι παίζει με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Αυτη η βλακεια με τα κουμπια για να χρισιμοποιησεις χρυσο μεσ'τη μεση και παντου....! Εχω χασει 25 χρυσο πατωντας τα καταλαθως! Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Στο Pure stock challenge και στο Street spec skirmish είχα και παράλληλα challenges ώστε να αγοράσω αυτοκίνητα και να κερδίσω χρήμα και χρυσό. Προχτές ξεκλείδωσα το V8 naturals αλλά δεν βλέπω κάτι αντίστοιχο. Τι παίζει με αυτό; Μάλλον θα ανοίξουν παράλληλα challenges όταν κάνεις κάποιες νίκες και στο V8 Naturals? Κι εγώ σε αυτό το σημείο είμαι. Γενικά το παιχνίδι τα σπάει, πολύ εθιστικό και μέχρι στιγμής δεν έχω βρει κανένα λόγοα να πληρώσεις πραγματικά χρήματα για χρυσό και $. Αργότερα λογικά η εξέλιξη όντως θα είναι πιο αργή με ακριβότερα αυτοκίνητα, σερβις, upgrades κλπ, αλλά ίσως αυξηθούν και τα έσοδα από τους αγώνες. 2 tips κι από εμένα για όσους ίσως δεν το έχουν παρατηρήσει μέχρι στιγμής: - Κάθε μέρα που έχετε το bonus 100% για τον πρώτο αγώνα, παίζετε κάποιον που έχετε ήδη κερδίσει και έχει μεγάλα έσοδα ώστε να πάρετε το max. - Μην αφήνετε τα time trials, ειδικά με φίλους κόντρα κερδίζετε αρκετά παραπάνω. Και μια απορία: Πώς μπορούμε να γίνουμε φίλοι στο παιχνίδι ώστε να "κοντραριζόμαστε" μεταξύ μας?? :cool: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Και εγώ έχω την ίδια απορία... Κανένα πρωτάθλημα myphone... Μπάμπης με το deat θα τρέξεις;; Χαχαχαχ.. Πάντως τα trial δίνουν αρκετά χρήματα Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Και εγώ έχω την ίδια απορία... Κανένα πρωτάθλημα myphone... Μπάμπης με το deat θα τρέξεις;; Χαχαχαχ.. Πάντως τα trial δίνουν αρκετά χρήματα dimgeo δεν σε πιάνω..! :) 200SX δυστυχώς δεν έχω δει να έχει το Real Racing 3.. :worry: Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχω πληρως αναβαθμισμενα 25 αμαξια και στα υπολοιπα 28 εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις που απαιτουν χρηματα. Θα μαζεψω 5.000.000$ και θα αναβαθμισω στην 1.2. Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα τα 5.000.000$. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Εχω πληρως αναβαθμισμενα 25 αμαξια και στα υπολοιπα 28 εχω κανει ολες τις αναβαθμισεις που απαιτουν χρηματα. Θα μαζεψω 5.000.000$ και θα αναβαθμισω στην 1.2. Ελπιζω μονο να ειναι αρκετα τα 5.000.000$. Μπορείς να μου στείλεις τον φάκελο data σου; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Πάντως παιδιά επειδή κι εγώ ψάχνω φίλους, αν θέλετε με προσθέτετε ως φίλο, ωστε να κερδίζουμε παραπάνω χρήματα. Το όνομα μου είναι Alkis P. Πολύ εθιστικό παιχνίδι, αν και με την τελευταία αναβάθμιση παραέγινε εύκολο... Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Μπορείς να μου στείλεις τον φάκελο data σου; :p Δεν το επιασα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts