Jump to content

Απορια!!!!!!!!!

machos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις 25 Ιουλιου ζητησα μια βοηθεια σχετικα με το Μozzila kai to systran δυστυχως δεν πηρα καμια απαντηση! ειναι γιατι ολοι λειπουν διακοπες? μηπως δεν εκανα καλη διατυπωση? η μηπως εκανα κατι αντιθετο με τις αρχες του Myphone και με εφαγε η μαρμαγκα αν ναι θα μπορουσε καποιος να μου τα χωσει, η μηπως για τους μη εχοντας γνωσεις στα pc δεν υπαρχει χωρος σ αυτες τις σελιδες? οπως και να εχει το θεμα σας ευχαριστω γιατι και μονο που σας διαβαζω περναω την ωρα μου.

Αναφέρεσαι στο topic: Mozilla+ Systran. Απλά δεν απάντησε κανείς και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να ξέρει να απαντήσει στην ερώτηση. Δεν συμβαίνει κάτι από τα υπόλοιπα που γράφεις.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος machos (31 Ιούλ. 2004 , 16:20)

Στις 25 Ιουλιου ζητησα μια βοηθεια σχετικα με το Μozzila kai to systran δυστυχως δεν πηρα καμια απαντηση! ειναι γιατι ολοι λειπουν διακοπες? μηπως δεν εκανα καλη διατυπωση? η μηπως εκανα κατι αντιθετο με τις αρχες του Myphone και με εφαγε η μαρμαγκα αν ναι θα μπορουσε καποιος να μου τα χωσει, η μηπως για τους μη εχοντας γνωσεις στα pc δεν υπαρχει χωρος σ αυτες τις σελιδες? οπως και να εχει το θεμα σας ευχαριστω γιατι και μονο που σας διαβαζω περναω την ωρα μου.

Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό το post:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=492615#post492615

Δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με την ερώτησή σου, όμως ρίξε μια ματιά εδώ: http://mozilla.gunnars.net

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (31 Ιούλ. 2004 , 17:01)

για ξαναρίξε την απορία .. δεν έτυχε να τη δω

οταν χρεισημοποιω τον browser mozzila πολλεσ φορεσ χρειαζωμαι τον μεταφραστη συστραν και δεν τον εχω και πρεπει να αλλαζω browser κουραστικο και αβολο γιατι ο μοζιλα τρεχει ποιο γρηγορα,πως μπορω να προσθεσω τον συστραν στον browser του μοζιλα? ευχαριστω

Στην ιστοσελίδα της Systran γράφει για τις απαιτήσεις του προγράμματος:

'Requires Microsoft Internet Explorer 6.0 or above'

Αν θες να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς firefox, για ευκολία μπορείς να κάνεις ένα απο τα παρακάτω:

1. Βάλε το extension του firefox που με δεξί κλικ σε url ανοίγει την συγκεκριμένη σελίδα σε i.explorer (view in i.explorer firefox extension) ή

2. Χρησιμοποίησε την δυνατότητα διαδικτυακής μετάφρασης, απο ιστοσελίδες όπως:

systran.otenet.gr

worldlingo

Επίσης, μπορείς να παραμετροποιήσεις στον Mozilla την μηχανή μετάφρασης που χρησιμοποιεί (μόνο για λέξεις; )

Περισσότερες πληροφορίες:

Mozilla links powertip: Set your translation engine

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (31 Ιούλ. 2004 , 17:02)

Αναφέρεσαι στο topic: Mozilla+ Systran. Απλά δεν απάντησε κανείς και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να ξέρει να απαντήσει στην ερώτηση. Δεν συμβαίνει κάτι από τα υπόλοιπα που γράφεις.

Σ ευχαριστω πολυ