machos Δημοσιεύτηκε July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 31, 2004 Στις 25 Ιουλιου ζητησα μια βοηθεια σχετικα με το Μozzila kai to systran δυστυχως δεν πηρα καμια απαντηση! ειναι γιατι ολοι λειπουν διακοπες? μηπως δεν εκανα καλη διατυπωση? η μηπως εκανα κατι αντιθετο με τις αρχες του Myphone και με εφαγε η μαρμαγκα αν ναι θα μπορουσε καποιος να μου τα χωσει, η μηπως για τους μη εχοντας γνωσεις στα pc δεν υπαρχει χωρος σ αυτες τις σελιδες? οπως και να εχει το θεμα σας ευχαριστω γιατι και μονο που σας διαβαζω περναω την ωρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androu Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 για ξαναρίξε την απορία .. δεν έτυχε να τη δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αναφέρεσαι στο topic: Mozilla+ Systran. Απλά δεν απάντησε κανείς και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να ξέρει να απαντήσει στην ερώτηση. Δεν συμβαίνει κάτι από τα υπόλοιπα που γράφεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος machos (31 Ιούλ. 2004 , 16:20) Στις 25 Ιουλιου ζητησα μια βοηθεια σχετικα με το Μozzila kai to systran δυστυχως δεν πηρα καμια απαντηση! ειναι γιατι ολοι λειπουν διακοπες? μηπως δεν εκανα καλη διατυπωση? η μηπως εκανα κατι αντιθετο με τις αρχες του Myphone και με εφαγε η μαρμαγκα αν ναι θα μπορουσε καποιος να μου τα χωσει, η μηπως για τους μη εχοντας γνωσεις στα pc δεν υπαρχει χωρος σ αυτες τις σελιδες? οπως και να εχει το θεμα σας ευχαριστω γιατι και μονο που σας διαβαζω περναω την ωρα μου. Προφανώς αναφέρεσαι σε αυτό το post: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=492615#post492615 Δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με την ερώτησή σου, όμως ρίξε μια ματιά εδώ: http://mozilla.gunnars.net Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. July 31, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος androu (31 Ιούλ. 2004 , 17:01) για ξαναρίξε την απορία .. δεν έτυχε να τη δω οταν χρεισημοποιω τον browser mozzila πολλεσ φορεσ χρειαζωμαι τον μεταφραστη συστραν και δεν τον εχω και πρεπει να αλλαζω browser κουραστικο και αβολο γιατι ο μοζιλα τρεχει ποιο γρηγορα,πως μπορω να προσθεσω τον συστραν στον browser του μοζιλα? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niriida Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 Στην ιστοσελίδα της Systran γράφει για τις απαιτήσεις του προγράμματος: 'Requires Microsoft Internet Explorer 6.0 or above' Αν θες να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς firefox, για ευκολία μπορείς να κάνεις ένα απο τα παρακάτω: 1. Βάλε το extension του firefox που με δεξί κλικ σε url ανοίγει την συγκεκριμένη σελίδα σε i.explorer (view in i.explorer firefox extension) ή 2. Χρησιμοποίησε την δυνατότητα διαδικτυακής μετάφρασης, απο ιστοσελίδες όπως: systran.otenet.gr worldlingo Επίσης, μπορείς να παραμετροποιήσεις στον Mozilla την μηχανή μετάφρασης που χρησιμοποιεί (μόνο για λέξεις; ) Περισσότερες πληροφορίες: Mozilla links powertip: Set your translation engine Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
0giorgos0 Δημ. July 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2004 μου φαινετε οτι υπαρχει και σε cd μεταφραστης το γραφεις στο pc και τελειωσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. August 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mcde (31 Ιούλ. 2004 , 17:02) Αναφέρεσαι στο topic: Mozilla+ Systran. Απλά δεν απάντησε κανείς και αυτό συνήθως συμβαίνει όταν δεν υπάρχει κάποιος στο forum που να ξέρει να απαντήσει στην ερώτηση. Δεν συμβαίνει κάτι από τα υπόλοιπα που γράφεις. Σ ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
machos Δημ. August 1, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2004 Νασται καλα καλο καλοκαιρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts