janpap08 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μου το εμφανίζει...κάνω όλη τη διαδικασία κανονικά αλλά στο τέλος τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μου το εμφανίζει...κάνω όλη τη διαδικασία κανονικά αλλά στο τέλος τα ίδια. Δηλαδή στον bootloader δίνεις flash-all.bat, κάνει όλη τη διαδικασία, γράφει okay παντού χωρίς λάθος και μπαίνεις σε bootloop; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 http://i343.photobucket.com/albums/o454/janpap08/Capture_zps9abc5072.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 http://i343.photobucket.com/albums/o454/janpap08/Capture_zps9abc5072.png Σωστά. Αν μπαίνεις recovery και κάνεις factory reset και δεν προχωράει δεν έχω ιδέα τι άλλο μπορείς να κάνεις. Αν δεν πετύχει και πάλι δοκίμασε να βάλεις 4.4.4 και βάλε ή περίμενε ΟΤΑ. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Οκ,θα το δοκιμάσω αύριο.... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο που ξόδεψες για εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Οκ,θα το δοκιμάσω αύριο.... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για το χρόνο που ξόδεψες για εμένα... Χαρά μου, μια παρέα είμαστε στο forum. Ότι μπορεί ο καθένας. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
janpap08 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Thanx gialakia...προφανώς έφταιγε αυτό που μου είπες στο pm,ότι δεν άφηνα αρκετό χρόνο για το πρώτο boot. Σήμερα έκανα τη διαδικασία από την αρχή,το άφησα και όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Thanx gialakia...προφανώς έφταιγε αυτό που μου είπες στο pm,ότι δεν άφηνα αρκετό χρόνο για το πρώτο boot. Σήμερα έκανα τη διαδικασία από την αρχή,το άφησα και όλα καλά. Το έκανα και γω χθες και πήρε 10 λεπτά. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Αρχικά εμφάνισε πρόβλημα και σε μένα. Ξεδείκλωσα bootloader, πέρασα και twrp recovery αλλά το πρώτο boot κράτησε πάνω από μισή ώρα. Βγήκα σε recovery τελικά και έκανα wipe data. Πέρασα μετά την 5.0 γιατί η 5.0.1 μου εμφάνισε μικροπροβλήματα. Η πρώτη εκκίνηση κράτησε πάνω από 20 λεπτά αλλά όλα πήγαν καλά τελικά! Πραγματικά καταπληκτική δουλειά gialakia. Άψογος οδηγός (...αν και αγχώθηκα λίγο). Τώρα όμως όταν βγαίνω σε recovery μου εμφανίζει το ρομποτάκι με το κόκκινο θαυμαστικό! Τι σημαίνει αυτό; Edited December 25, 2014 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Αρχικά εμφάνισε πρόβλημα και σε μένα. Ξεδείκλωσα bootloader, πέρασα και twrp recovery αλλά το πρώτο boot κράτησε πάνω από μισή ώρα. Βγήκα σε recovery τελικά και έκανα wipe data. Πέρασα μετά την 5.0 γιατί η 5.0.1 μου εμφάνισε μικροπροβλήματα. Η πρώτη εκκίνηση κράτησε πάνω από 20 λεπτά αλλά όλα πήγαν καλά τελικά! Πραγματικά καταπληκτική δουλειά gialakia. Άψογος οδηγός (...αν και αγχώθηκα λίγο). Τώρα όμως όταν βγαίνω σε recovery μου εμφανίζει το ρομποτάκι με το κόκκινο θαυμαστικό! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι δεν έχεις Custom recovery αλλά τη στοκ. Αν θες ξαναβάλε TWRP. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 (edited) Σημαίνει ότι δεν έχεις Custom recovery αλλά τη στοκ. Αν θες ξαναβάλε TWRP. Πληκτρολογώντας μόνο τις εντολές adb reboot bootloader και fastboot flash recovery ονομαcustomrecovery.img; edit: Thanx gialakia, όλα καλά! Αν κάνω wipe cache δε χάνω το root έτσι; Edited December 25, 2014 by stapd_21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Πληκτρολογώντας μόνο τις εντολές adb reboot bootloader και fastboot flash recovery ονομαcustomrecovery.img; edit: Thanx gialakia, όλα καλά! Αν κάνω wipe cache δε χάνω το root έτσι; Όχι βέβαια. Αλλά γιατί να κάνεις; Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Όχι βέβαια. Αλλά γιατί να κάνεις; Για μελλοντική χρήση! Ευχαριστώ για το χρόνο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Και ενώ όλα ήταν εντάξει, o su ζήτησε binary update.Πάτησα ναι αλλά έκτοτε το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση σε recovery και τίποτα άλλο. Όταν πατάω restart το τηλέφωνο μπαίνει σε bootloop. Καμιά ιδέα τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Και ενώ όλα ήταν εντάξει, o su ζήτησε binary update.Πάτησα ναι αλλά έκτοτε το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση σε recovery και τίποτα άλλο. Όταν πατάω restart το τηλέφωνο μπαίνει σε bootloop. Καμιά ιδέα τι συμβαίνει; Για κάνε ένα Wipe cache μόνο και restart. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Για κάνε ένα Wipe cache μόνο και restart. Έκανα ήδη εδώ και είκοσι λεπτά αλλά ακόμα δεν εκκινεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Έκανα ήδη εδώ και είκοσι λεπτά αλλά ακόμα δεν εκκινεί... Για κάνε ένα fastboot flash system system.img απο τη factory image την αντίστοιχη μπας και ξεκινήσει. Αν έχεις στοκ ρομ. Αλλιώς πας για factory reset. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Για κάνε ένα fastboot flash system system.img απο τη factory image την αντίστοιχη μπας και ξεκινήσει. Αν έχεις στοκ ρομ. Αλλιώς πας για factory reset. Στοκ ρομ έχω όποτε θα προσπαθήσω να περάσω το image που είχα. Αλλιώς; Factory reset από τη recovery; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Στοκ ρομ έχω όποτε θα προσπαθήσω να περάσω το image που είχα. Αλλιώς; Factory reset από τη recovery; Ναι, για δες το. Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ναι, για δες το. Ευχαριστώ. Θα περάσω το image που είχα και αν δεν εκκινήσει θα κάνω factory reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. December 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 Ευχαριστώ. Θα περάσω το image που είχα και αν δεν εκκινήσει θα κάνω factory reset. Όχι όλο το image. Μόνο το system.img Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπέρα, καλή χρονιά, φίλε @Giakakias θέλω να σε ρωτήσω το εξής, είμαι στη 5.0.1 στοκ ρομ κ kernel αλλά με ξεκλείδωτο boot loader, τί κάνω για να περάσω custom recovery κ να γίνει root η συσκευή; ρωτάω γιατί στη 5 άλλαξαν διάφορα. Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. January 10, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπέρα, καλή χρονιά, φίλε @Giakakias θέλω να σε ρωτήσω το εξής, είμαι στη 5.0.1 στοκ ρομ κ kernel αλλά με ξεκλείδωτο boot loader, τί κάνω για να περάσω custom recovery κ να γίνει root η συσκευή; ρωτάω γιατί στη 5 άλλαξαν διάφορα. Όπως παλιά, έχω φτιάξει τον οδηγό. Bootloader - >fastboot flash customrecovery.img - > recovery - >install supersu zip Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Οκ, Ευχαριστώ. Edited January 10, 2015 by dimitris762 Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris762 Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Λογικά δεν θα χάσω δεδομένα, αφού είμαι με ξεκλείδωτο boot loader, έτσι δεν είναι; Παράθεση sent from my Nexus 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts