Jump to content

POTE και ADSL!!!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειχα κανει αιτηση για αδσλ πριν απο κατι μηνες και μου ειχαν πει φυσικα οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο 10 μερες πριν για να αγοραζα το μοντεμ που θα εγκαθιστουσα μονος μου κλπ.......ΟΙ $%^$%&$% μου εβαλαν τη γραμμη αλλα ξεχασαν να με παρουν τηλεφωνο......Εχω αδσλ εδω και 1,5 μηνα και δεν το ηξερα!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
:tease:

Καλα και εσυ περιμενες να σε παρουν για να σε ενημερωσουν οι ανευθυνουπευθυνοι μα πανω απ'ολα ασχετοι με το αντικειμενο, υπαλληλοι του πΟΤΕ;

Εγω παντως δεν εχω απολυτως κανενα παραπονο,αφου ειχα συνδεθει, μετα απο μερες με πηραν τηλεφωνο για να με ενημερωσουν οτι η αιτηση μου προχωρουσε κανονικα!!

:eek: :eek:

Και φυσικα αν και εχουν περασει 5 μηνες απο τοτε που εχω Adsl,ακομα περιμενω και εγω να με παρουν τηλεφωνο για να μου πουν οτι συνδεθηκα.

Δυστυχως φιλε εδω ειναι Ελλαδα...

Και το χειροτερο ειναι οτι στον επομενο λογαριασμο σου φυσικα και θα σε εχουν χρεωσει με αυτον τον 1,5 μηνα για τις πολυτιμες και υπερχρεωμενες υπηρεσιες που σου παρειχε ο πΟΤΕ.

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Εμένα πάλι γιατί μου ενεργοποίησαν την γραμμή σε 1 μέρα και με ειδοποίησαν άμμεσα;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (30 Ιούλ. 2004 , 20:31)

Και το χειροτερο ειναι οτι στον επομενο λογαριασμο σου φυσικα και θα σε εχουν χρεωσει με αυτον τον 1,5 μηνα για τις πολυτιμες και υπερχρεωμενες υπηρεσιες που σου παρειχε ο πΟΤΕ.

Δεν καταλαβες......ετσι διαπιστωσα οτι ειχα dsl ολο αυτο τον καιρο!!!!!Απο το λογαριασμο που μου ηρθε και ειμαι χρεωμενος παγια για το μηνα που μας περασε και τον επομενο καθως και αναδρομικα για τον προηγουμενο μηνα λιγες μερες!!!!!ΕΛΕΙΝΟΙ!!!!!!Παιρνω τηλεφωνο στο 134 να επιβεβαιωσω μιας και η isdn δουλευε κανονικα και μου λεει....μα φυσικα εχετε εδω και 1+ μηνα adsl!!!! :wacko: :wacko: :wacko: και ξανα :wacko:

Nα διεκδικήσεις να σου αφαιρέσουν τον 1,5 μήνα που άδικα πλήρωσες με έγγραφη επιστολή σου προς το τμήμα παραπόνων ή το τοπικό γραφείο. Γιατί να τους χαρίσεις 45 ευρώ;

Για ενημερωστε με με τι δικαιολογητικα πρεπει να παω να παρω το splitter που δικαιουμαι στον ΠΟΤΕ και τι ωρες ειναι ανοιχτος?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (31 Ιούλ. 2004 , 14:20)

Για ενημερωστε με με τι δικαιολογητικα πρεπει να παω να παρω το splitter που δικαιουμαι στον ΠΟΤΕ και τι ωρες ειναι ανοιχτος?????

θα πας στον Οτε της γειτονιας σου,θα τους πεις οτι εχεις κανει αιτηση για Adsl και θελεις να παρεις το splitter-φιλτρο που δικαιουσαι δωρεαν.

Σου ζητανε καποια στοιχεια Ονοματεπωνυμο,ΑΦΜ,κτλ.Παρε μαζι σου και εναν παλιοτερο λογαριασμο που εχει επανω ολα τα στοιχεια για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Νομιζω οτι 08.00 - 14.00 μπορεις να εξυπηρετηθεις σιγουρα.

Egw pali se 3-4 meres eixa dsl alla tous eperna tilefono kathe mera 3 fores kai tous epriza!kalitera etsi para na perimeneis kai na xreotheis adika :cool:

Vevea to kalitero tha itan ligo upeuthinotita parapanw...den vlaptei kanenan nomizw :rolleyes:

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποιες εταιριες δινουν demos, ποσες μερες και πως τα αποκτουμε τα πολυποθητα demos?????

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 1 Αύγ. 2004 , 16:07)

Μηπως μπορειτε να με ενημερωσετε ποιες εταιριες δινουν demos, ποσες μερες και πως τα αποκτουμε τα πολυποθητα demos?????

Παρε και ζητα απο forthnet ισχυει για 3 μερες αλλα συνηθως τα κρατανε περισσοτερο,εχω ακουσει περιπτωση που ειχε ακομη και για 2 εβδομαδες demo :cool:

Επισης ξερω οτι δινει και η Acn αλλα οταν πηρα να ζητησω μου ειπαν οτι θα με παρουν τηλεφωνο σε 10 λεπτα και απο τοτε περασαν 3 μηνες :mad:

Ειναι δυνατον να δουλευει το netmod και επομενως και τα τηλεφωνα εαν εχει ενεργοποιηθει η adsl στη γραμμη χωρις να υπαρχει splitter?????? :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 2 Αύγ. 2004 , 00:41)

Ειναι δυνατον να δουλευει το netmod και επομενως και τα τηλεφωνα εαν εχει ενεργοποιηθει η adsl στη γραμμη χωρις να υπαρχει splitter?????? :confused:

Nαι δουλεύει αλλά το ένα προκαλεί παράσιτα στο άλλο.

Ο splitter τα διαχωρίζει για να μην υπάρχει πρόβλημα.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μια χαρα καθαρη ηταν η γραμμη μου σε ολα τα τηλεφωνα.......συνδεδεμενα σε netmod βεβαια!!!!Πηρα και το splitter και τωρα σεταρω τη συνδεση....ειδωμεν..........Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας........ :D

ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................. :happy: :happy: :happy: :happy:

Να μαι με τη νεα συνδεση!!!!!!!!Forthnet demo αλλα βλεπω ταχυτητες μεχρι 32ΚΒps!!!! :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS ( 2 Αύγ. 2004 , 15:38)

ΟΛΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.................. :happy: :happy: :happy: :happy:

Να μαι με τη νεα συνδεση!!!!!!!!Forthnet demo αλλα βλεπω ταχυτητες μεχρι 32ΚΒps!!!! :whistle:

Λογική είναι η ταχύτητα που πιάνεις γιατί η forthnet δίνει demo μόνο στα 256/128 ...

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimangelid ( 4 Αύγ. 2004 , 04:13)

Λογική είναι η ταχύτητα που πιάνεις γιατί η forthnet δίνει demo μόνο στα 256/128 ...

Οχι 384 ειναι το demo........... :whistle:

Ηταν η ωρα φαινεται..........μερικες φορες πιανει 40+ .............Αλλα εχω προβληματα με το zyxel μου γιατι μετα απο καποια ωρα δεν το βλεπει το pc μου!!!!! :wacko: :wacko: :wacko: Ελπιζω να λυθουν γιατι θα τα παρω κανονικα και θα την ξυλωσω τη γραμμη........... :mad:

• 1 month later...
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος AGNOSTOS (30 Ιούλ. 2004 , 18:36)

Ειχα κανει αιτηση για αδσλ πριν απο κατι μηνες και μου ειχαν πει φυσικα οτι θα με επαιρναν τηλεφωνο 10 μερες πριν για να αγοραζα το μοντεμ που θα εγκαθιστουσα μονος μου κλπ.......ΟΙ $%^$%&$% μου εβαλαν τη γραμμη αλλα ξεχασαν να με παρουν τηλεφωνο......Εχω αδσλ εδω και 1,5 μηνα και δεν το ηξερα!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημειωστε αλλη μια παθουσα!Μου ηρθε ο λογαριασμος και δεν πιστευα στα ματια μου.Επαθα ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που εμενα ειναι λιγο χειροτερα τα πραγματα.Και για να γινω πιο συγκεκριμενη,εκτος του οτι δεν με ειδοποιησαν ποτε οτι η γραμμη ενεργοποιηθηκε και τωρα θα πληρωσω και την απλη συνδεση και το παγιο της adsl που δεν την χρησιμοποιησα,μου ειπαν οταν πηρα και το εξης κουφο!Oτι στην αιτηση μου ειχα δηλωσει οτι θα βαλω μονη μου modem που θα αγοραζα απο το εμποριο,ενω εγω ειχα ζητησει να ερθουν αυτοι και θα επαιρνα modem απο τον οτε!!!Το αποτελεσμα;Εκεινοι με πηραν και μου ειπαν να παρω το modem για να ειμαι ετοιμη και οτι σε λιγες μερες θα με επαιρναν να κλεισουμε ραντεβου!Κατι που δεν εγινε ποτε και τωρα ξαφνικα πανε να με βγαλουν και τρελη!Εχε χαρη που ειχα ακομα αλλους εξι μηνες στην otenet.....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος valeria ( 5 Σεπ. 2004 , 16:07)

Εχε χαρη που ειχα ακομα αλλους εξι μηνες στην otenet.....

Α εσύ είσαι κολλημένη με τον ΟΤΕ!

Τόσοι ISP, ΟΤΕnet έβαλες; :alien:

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton ( 5 Σεπ. 2004 , 16:32)

Α εσύ είσαι κολλημένη με τον ΟΤΕ!

Τόσοι ISP, ΟΤΕnet έβαλες; :alien:

Δεν ξερω δυστυχως πολλα απο τιμολογια σε αλλες εταιριες δεν ασχολουμαι και παρα πολυ βλεπεις οποτε επεσα στην παγιδα! :( Αστα...Και τωρα το modem ακομα δεν εχει συγχρονιστει,να δω ποτε θα το κανουν κι αυτο οταν μιλησα μετα απο πολυ προσπαθεια σε καποιο helpdesk,μου ειπαν οτι θελουν υπομονη αυτα τα πραγματα,ξερετε πως ειναι μ'αυτες τις συνδεσεις και τετοια.... :angry: Ελπιζω να μην πληρωσω κι αλλο μηνα ετσι :blink:

A ειπαμε ειναι ευαισθητα αυτα... (να του βαζεις προδερμ το βραδυ, μονο αυτο δε σου λενε). Εγω ελπιζω να τη γλιτωσω την ταλαιπωρια γιατι εκανα εξουσιοδοτηση στη vivodi να αναλαβει τα της γραμμης απο τον οτε και ολα τα υπολοιπα... Τουλαχιστον ελπιζω αυτοι να μπουν στον κοπο να με ειδοποιησουν -κατα τα χριστουγεννα που θα συγκινηθει μαλλον ο οτε να μου δωσει τη γραμμη...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am