Jump to content

προβλημα με φορματ στον desktop

mmart
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια ο υπολογιστης μου κολλουσε και ετσι αναγκαστικα να του κανω φορματ με τα χιλια ζορια τακαταφερα και το φορματ εγινε μετα απο 2 μερες εγινε ενα προβλημα και δεν μπορουσανα μπω στα windows και εδω και 3 μερες την παλευω να του κανω φορματ παλι! εχω δοκιμασει με 3 dvd των windows αλλα τιποτα να βαλω ubuntu επισης μου βγαζει προβλημα οταν παω να κανω εγκατατασταση μου βγαζεις το εξης (δειτε φωτογραφιες)

τι μπορει να φταει;

ευχαριστω

γεια σας παιδια ο υπολογιστης μου κολλουσε και ετσι αναγκαστικα να του κανω φορματ με τα χιλια ζορια τακαταφερα και το φορματ εγινε μετα απο 2 μερες εγινε ενα προβλημα και δεν μπορουσανα μπω στα windows και εδω και 3 μερες την παλευω να του κανω φορματ παλι! εχω δοκιμασει με 3 dvd των windows αλλα τιποτα να βαλω ubuntu επισης μου βγαζει προβλημα οταν παω να κανω εγκατατασταση μου βγαζεις το εξης (δειτε φωτογραφιες)

τι μπορει να φταει;

ευχαριστω

Αν μπορεις δοκιμασε με καποιον αλλο σκληρο.

Ποσο καιρο τον εχεις αυτον τον σκληρο δισκο? Τι χρηση κανεις στον ΗΥ σου?

Επισης δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο usb.

Αν μπορεις δοκιμασε με καποιον αλλο σκληρο.

Ποσο καιρο τον εχεις αυτον τον σκληρο δισκο? Τι χρηση κανεις στον ΗΥ σου?

Επισης δοκιμασε να κανεις εγκατασταση απο usb.

Ένα χρόνο των έχω τον σκληρό. Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιώ κυρίως για σερφαρισμα,χαζα παιχνίδια στο φβ και λολ μπορώ να κάνω εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο?

Ένα χρόνο των έχω τον σκληρό. Τον υπολογιστη τον χρησιμοποιώ κυρίως για σερφαρισμα,χαζα παιχνίδια στο φβ και λολ μπορώ να κάνω εγκατάσταση σε εξωτερικό δίσκο?

Βεβαιως μπορεις αρκει να δωσεις την εντολη στο ξεκινημα της εγκαταστασης.

Αν ξεκινησουν ολα σωστα, μαλλον εχει προβλημα ο σκληρος δισκος.

Επομενος ελεγχος το CD player, μετα το τροφοδοτικο, μετα οι ραμ και τελος επεξεργαστης ΜΒ.

Αν εχεις ευκαιρα καποια ανταλλακτικα απο καποιον αλλο υπολογιστη αλλαζεις και δοκιμαζεις.

Αν ομως βαλεις το ακριβες μηνυμα στο γκουγκλ θα βρεις σιγουρα απαντηση.

Επισης υπαρχει ελευθερη εφαρμογη, με την οποια μπορεις να μετατρεψεις μια USB μνημη σε δισκακι εγκαταστασης των windows, παρακαπτοντας το DVD.

Βεβαιως μπορεις αρκει να δωσεις την εντολη στο ξεκινημα της εγκαταστασης.

Αν ξεκινησουν ολα σωστα, μαλλον εχει προβλημα ο σκληρος δισκος.

Επομενος ελεγχος το CD player, μετα το τροφοδοτικο, μετα οι ραμ και τελος επεξεργαστης ΜΒ.

Αν εχεις ευκαιρα καποια ανταλλακτικα απο καποιον αλλο υπολογιστη αλλαζεις και δοκιμαζεις.

Αν ομως βαλεις το ακριβες μηνυμα στο γκουγκλ θα βρεις σιγουρα απαντηση.

Επισης υπαρχει ελευθερη εφαρμογη, με την οποια μπορεις να μετατρεψεις μια USB μνημη σε δισκακι εγκαταστασης των windows, παρακαπτοντας το DVD.

Το έχω δοκιμάσει με υσβ πάλι το ίδιο τεσσάρων εδώ και καμία ώρα έχω αρχίσει την διαδικασία με υσβ. Άμα γίνει όπως την δηλαδή φτάσει η επέκταση των windows 100%και βγάλει αυτά τα μήνυματα θα δοκίμια με εξβτερικο σκληρό

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στον εξωτερικό σκληρό αλλά μου λέει το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε υσβ και κάτι αλλο που δεν θυμάμαι.....

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Προσπάθησα να κάνω εγκατάσταση στον εξωτερικό σκληρό αλλά μου λέει το πρόγραμμα δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε υσβ και κάτι αλλο που δεν θυμάμαι.....

Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.

Πιο λειτουργικο προσπαθεις να εγκαταστησεις?

Αν εχεις δευτερο υπολογιστη διπλα, προσπαθησε να κανεις την εγκατασταση, βαζοντας τα win σ ενα στικακι, ν αποκλεισουμε προβλημα στο DVD player.

Win to USB stick. Google it.

Αν παλι δεν γινει τιποτα, αντικατεστησε το σκληρο.

Αν εχεις Skype το απογευμα να συνδεθουμε να μπορεσω να βοηθησω, γιατι με το τσατ θα μας παρει μηνες.:D

Αυτο δεν ειναι φυσιολογικο.

Πιο λειτουργικο προσπαθεις να εγκαταστησεις?

Αν εχεις δευτερο υπολογιστη διπλα, προσπαθησε να κανεις την εγκατασταση, βαζοντας τα win σ ενα στικακι, ν αποκλεισουμε προβλημα στο DVD player.

Win to USB stick. Google it.

Αν παλι δεν γινει τιποτα, αντικατεστησε το σκληρο.

Αν εχεις Skype το απογευμα να συνδεθουμε να μπορεσω να βοηθησω, γιατι με το τσατ θα μας παρει μηνες.:D

Δοκιμασία με δυο windows CDs όπως και με υσβ και στα 3 μου είπε ότι δεν γίνεται εγκατάσταση τα windows σε υσβ. Μήπως φταίνε τα BIOS?

Νο

Δοκιμασία με δυο windows CDs όπως και με υσβ και στα 3 μου είπε ότι δεν γίνεται εγκατάσταση τα windows σε υσβ. Μήπως φταίνε τα BIOS?

Κατι δεν εχω καταλαβει. Προσπαθεις να κανεις εγκατασταση με στικακι υσβ? Δλδ το λειτουργικο το εχεις μεταφερει σε στικακι και ξεκινας εγκατασταση απο υσβ?

Και του δινεις εντολη να εγκαταστησει το λειτουργικο στον εξωτερικο?

Αν παντως εχεις σταθερο εγω εχω δωρεαν σε σταθερα να μιλησουμε.

Εχω περασει απ το ιδιο λουκι παλια και καταλαβαινω την ταλαιπωρια σου.

Τι μηνυμα σου δινει?

διαβασε αυτο μηπως κανεις τπτ λαθος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4635989#post4635989

εγκατασταση windows σε εξωτερικο δεν γινετε .

κανε διαγραφη τομων και διαμορφοση του σκληρου.επιτα επελεξε νεος τομος και κανε εκει την εγκατασταση .αν εχεις περασει σωστα τα win στο cd/usb τοτε φταει ο σκληρος !!!

λοιπον για να το ξεκαθαρισω προσπαθησα να κανω εγκατασταση με φλασακι καμποσες φορες αντιγραφοντας τα αρχεια των windows με το προγραμμα Windows 7 USB/DVD Download Tool .Eπισης με διαφορα cd .Να διευκρινησω οτι εχω προσπαθησει με διαφορες εκδοσεις που βρηκα στο ιντερνετ (3 για την ακριβεια 2 ελληνικες και την πιο κατεβασμενη αγγλικη) οπως και ubuntu αλλα παντου σφαλματα.Λοιπον στα windows παντα φτανει το 2ο σταδιο απο τα 5 δηλαδη αυτο που λεει επεκταση αρχειων των windows φτανει 100 % και μετα βγαζει αυτα τα σφαλματα....... Στο θεμα φορματ δεν ειμαι ασχετος επισης πριν μια εβδομαδα εκανα επιτυχη εγκατασταση των windows σε ενα λαπτοπ που εχω . Λοιπον τωρα λεω να αναβαθμισω τα bios και να κοιταξω τον οδηγο που δινει ο φιλος παραπανω......Αλλα εμενα η αμφιβολια μου για τον σκληρο ειναι η εξης : αμα ηταν χαλασμενος 1ον θα φαινοταν η χωριτηκοτητα του ; επισης εγω μπορω να τον κανω φορματ και να τον χωρισω σε παρτισιονς κλπ... τελος αμα ηταν χαλασμενος δεν θα μου εβγαζε κατευθειαν σφαλμα αντι να περιμενει να φτασει στο 100 % η επεκταση αρχειων.Τεσπα παω να ξαναδοκιμασω εγκατασταση των 7 και αμα δεν πιασει παλι ισως να δοκιμασω την τυχη μου για χπ.......

ευχαριστω παιδια για την βοηθεια............

χμμμμ τωρα που βλεπω τον οδηγω εγω δεν πρεπει να αλλαζα στο σεταπ ποιο να ειναι το κυριο εργαλειο εγκαταστασης και πατουσα κατευθειαν φ11. Τελος παντων τωρα βρηκα ενα usb 3.0 που εχει ο πατερας μου και θα προσπαθησω να κανω με αυτο την εγκατασταση γιατι το αλλο ηταν πολυ αργο.Επισης κατεβαζω τα windows ξανα μπας και ειχε γινει καποιο λαθος κατα το κατεβασμα.....

Edited by mmart

Πριν απογοητευτεις υπαρχει ενα προγραμματακι που εξεταζει την κατασταση των δισκων.

Στο λαπτοπ μου εχω 2 δισκους χαλασμενους που τους χρησιμοποιω σαν εξωτερικους κανονικα, αλλα το senitel (καπως ετσι) του βγαζει χαλασμενους.

Θα σου στειλω λινκ μολις παω σπιτι.

Καλη τυχη

πριν κανα μηνα μου χαλασε το pc.προσπαθουσα να κανω instaal windows αλλα σκαλωνε σττον σκληρο.πεδευτηκα πολυ και καταλαβα οτι ειχε προβλημα ο σκληρος και συγκεκριμενα το καλωδιο SATA .το θεμα ειναι οτι τον διαβαζε κανονικα αλλα δεν με αφηνε να τον επιλεξω για να γινει η εγκατασταση.αλλα οταν ανοιγα το pc τα Bios μια μου τον διαβαζαν μια οχι και ετσι το καταλαβα οτι κατι παιζει με την παρτι του.ελεξε τους δισκους σου απο τα bios αν το διαβαζει οπως και αλλα hardware σιγουρα δεν φταινε αυτα.μπορεις να χρησιμοποιησεις το Hiren’s BootCD (γουγλαρε το) μηπως εντοπισεις αν εχει σφαλμα ο σκληρος.ακομα αν εχεις τη δυνατοτητα συνδεσε τον σε αλλο υπολογιστη και δες αν ανοιγει και μπορεις να δεις τα αρχεια του !!!

λοιπον παιδια βρηκα ενα παλιο σκληρο και εκανα την εγκατασταση και ολα πηγαν ενταξει.τωρα το θεμα μου ειναι ο παλιος λοιπον τον συνδεω και αυτον (και οι 2 σκληροι συνδεμενοι με σατα 2) και ο υπολογιστης κολλαει στην αρχικη οθονη δηλαδη εκει που ειναι μαυρη και με μαυρα γραμματα λεει τα χαρακτηριστηκα του υπολογιιστη.τι μπορω να κανω;

λοιπον παιδια βρηκα ενα παλιο σκληρο και εκανα την εγκατασταση και ολα πηγαν ενταξει.τωρα το θεμα μου ειναι ο παλιος λοιπον τον συνδεω και αυτον (και οι 2 σκληροι συνδεμενοι με σατα 2) και ο υπολογιστης κολλαει στην αρχικη οθονη δηλαδη εκει που ειναι μαυρη και με μαυρα γραμματα λεει τα χαρακτηριστηκα του υπολογιιστη.τι μπορω να κανω;

Το μήνυμα λάθους που σου βγάζει στο πρώτο σου ποστ με αριθμό 102 σχετίζεται με τη ραμ. Κοίτα λίγο αν έχεις εκεί το πρόβλημα.

ακριβως τα ιδια παθαινα και εγω οταν εχει προβλημα ο σκληρος και την αλλη φορα το καλωδιο sata

Δοκιμασε να αλλαξεις τα βυσματα, γιατι μαλλον δινει σειρα το βιος να μπουταρει απ τον χαλασμενο.

Αλλαξε τις θυρες.

Η μπες στο βιος και ρυθμισε τη σειρα εκκινησης.

Αλλαξε και τα καλωδια γιατι τα σατα καμμια φορα εχουν προβλημα στην τροφοδοσια.