yiangoun Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Έχουμε root για lollipop; Κάτι έχει αναφερθεί για το Kingroot στους XDA ότι παίζει και με Lolipop... Δεν ξέρω κάτι παραπάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2015 Ναι το έκανα root κατευθείαν αφού το αναβαθμισα σε lollipop με το kingroot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Ναι το έκανα root κατευθείαν αφού το αναβαθμισα σε lollipop με το kingroot Δώσε ένα link φιλαράκι..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. June 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2015 Υπαρχει τροπος να κανουμε καθαρη εγκατασταση της lolipop αποφευγωντας ολα τα ενδιαμεσα upgrade; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Υπαρχει τροπος να κανουμε καθαρη εγκατασταση της lolipop αποφευγωντας ολα τα ενδιαμεσα upgrade; Μέσα από το PC Companion, ψάξε υπάρχει επιλογή. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Δώσε ένα link φιλαράκι..... http://forum.xda-developers.com/xperia-tablet-z/general/how-to-root-lollipop-xperia-tablet-z-t3115107 Εδώ φίλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 http://forum.xda-developers.com/xperia-tablet-z/general/how-to-root-lollipop-xperia-tablet-z-t3115107 Εδώ φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 και εγω στο κινητο Ζ μου το περασε απο πανω μολις ολοκληρωσα την εγκατασταση προχθες και επιτοπου την ξανα περασα σαν καθαρη τα εσβησε ολα απο το κινητο και ειναι super εχουμε ξανα πει ας παει καλα η εγκατασταση απο πανω αλα καλυτερα για μενα να γινει παντα μια καθαρη εγκατασταση για να μην υπαρχουν μελοντικα προβληματα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2015 Ναι το έκανα root κατευθείαν αφού το αναβαθμισα σε lollipop με το kingroot Μίλτο, θέλει όλη αυτή την διαδικασία για να γίνει Root; Κανένας πιο εύκολος τρόπος δεν υπάρχει; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2015 Android 5.1.1 rolling to older Xperia Z series (10.7.A.0.222) Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 367mb αναβάθμιση μου ήρθε λέει για την 5.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Άλλοι "γελάνε", άλλοι κλαίνε... Δεν ανάβει. Αναβοσβήνει κόκκινο led 3 φορές και αυτό ήταν...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Άλλοι "γελάνε", άλλοι κλαίνε... Δεν ανάβει. Αναβοσβήνει κόκκινο led 3 φορές και αυτό ήταν...:!: Μια χαρά την πέρασα μέσω ΟΤΑ μόλις τώρα. Εσένα πάνω στην αναβάθμιση έγινε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 όχι, χθες...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 Δοκίμασες τις εναλλακτικές λύσεις για να το ανοίξεις και δεν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2015 (edited) Δοκίμασες τις εναλλακτικές λύσεις για να το ανοίξεις και δεν? Για πες... ΔΕΝ δε λες τίποτα. Edited September 12, 2015 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Άλλοι "γελάνε", άλλοι κλαίνε... Δεν ανάβει. Αναβοσβήνει κόκκινο led 3 φορές και αυτό ήταν...:!: Πιστεύω πως έχεις περασμένο το PC Companion στον υπολογιστή σου, οπότε πηγαίνεις και κάνεις Repair το λειτουργικό σου. Θα περάσει την τελευταία διαθέσιμη έκδοση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 Πριν κάνεις οτιδήποτε βάλε το να φορτιστεί κάνα δίωρο, είτε ανταποκρίνεται είτε όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. September 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 (edited) Παιδιά, ΔΕΝ...Τα έκανα ΟΛΑ. Μάλλον δεν ήθελε με τίποτα την 5.1.1 και... Πάμε για άλλα. Edited September 13, 2015 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3581 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλησπέρα Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει. Δοκίμασα και άλλο καλώδια αλλά παλι τίποτα. Έχει τύχει σε κανένα από εσάς η έχετε καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gouglis Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Προχθες σταματησε να φορτιζει. Δοκιμαζοντας αλλους φορτιστες εσπασα το φισακι της Microusb. Σε service που το πηγα για αντικατασταση του Microusb, με ενημερωσαν οτι το κοστος θα ειναι 40 ευρω με παραγγελια οριτζιναλ ανταλλακτικου και παραλαβη σε τρεις μερες. Ελπιζω μονο να φταιει η θυρα Microusb για το οτι δεν φορτιζε, και να μην ειναι αλλη βλαβη. Απο λιγο ψαξιμο στο ιντερνετ, φαινεται οτι δεν ειναι σπανια η συγκεκριμενη βλαβη στο συγκεκριμενο μοντελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos3581 Δημ. March 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2016 Στη δική μου περίπτωση έφταιγε η θύρα micro usb την οποία παρήγγειλα από το eBay και κόστισε σχεδόν 5 ευρώ. Το να το αλλάξεις είναι πάρα πολύ ευκολο. Δυστυχώς όμως λόγω του ότι ήταν μάπα το ανταλλακτικό,δεν έπαιζε το ένα ηχείο. Παρήγγειλα δεύτερο από άλλο μαγαζί κι έπεσαν και τα 2 ηχεία αλλά δεν ακούγεται δυνατά πλέον. Εννοείται ότι και με τα δύο ανταλλακτικά φορτηζει κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. February 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2023 επειδη ισως σε λιγες ημερες ερθει στα χερια μου,εαν καποιος το εχει ακομα θελω να μου πει εαν ειναι ακομα USABLE δλδ μπορεις να δεις ενα βιντεο στο youtube ενα νετφλιξ, η θα απλα θα κολλαει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alzcore397 Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 UPDATE: μολις παρελαβα στα χερια μου καινουργιο .το πηρα απο ebay .απο σκοπια.τα βρηκε καποιος σε παλια αποθηκη στοκ. ειλικρινα δεν το πιστευα οταν το πηρα στα χερια οντως καινουργιο.η μπαταρια μεχρι στιγμης σε καλα επιπεδα. οσοι πιστοι και συλλεκτες προσέλθετε εδω: https://www.ebay.com/itm/404088529467?hash=item5e158da23b:g:WJUAAOSw8PhjnEYg 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2023 Για πες πως την παλεύει στη σημερινή εποχή;έχω ένα που έχει χαλάσει η usb θύρα τού. Έχω πάρει και το ανταλλακτικό, αλλά βαριέμαι να κάνω τη διαδικασία.Στάλθηκε από το XQ-AS52 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts