duc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Το πρόβλημα παραμένει πάλι με τον chrome...Οπότε μάλλον βλέπω να κατεβάζω τον dolphin όπως και στο κινητό γιατί από την fb εφαρμογή δεν παλεύεται Κατέβασε τον next browser ή τον opera μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Μπα η τελευταια 4.2 είναι. Η 4.3 είναι η 10.4.Β.0.569;) Νομίζω πως αυτή έχω τώρα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, τώρα είμαι έξω και δεν μπορώ να δω...Όμως μόλις πάω σπίτι θα το κοιτάξω γιατί με έβαλες σε σκέψεις. Αν και νομίζω πως αυτή που αναφέρεις έχω κι εγώ. Edited February 8, 2014 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θα τους δοκιμάσω τώρα αυτούς που είπες φίλε. Είδα κάτι θήκες στο ebay με 15-30€.Έχει πάρει κάποιος απ αυτές?Αξίζουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Θα τους δοκιμάσω τώρα αυτούς που είπες φίλε. Είδα κάτι θήκες στο ebay με 15-30€.Έχει πάρει κάποιος απ αυτές?Αξίζουν? Αξίζουν με χίλια, εγώ πήρα δύο.Μια σιλικόνης και μια θήκη που μπαίνει μέσα το tablet και κλείνει και από πάνω, προστατεύεται τέλεια. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Αξίζουν με χίλια, εγώ πήρα δύο.Μια σιλικόνης και μια θήκη που μπαίνει μέσα το tablet και κλείνει και από πάνω, προστατεύεται τέλεια. Οπότε ας παραγγείλω μια από αυτές! Το πρόβλημα όμως ακόμα και με τον next υπάρχει :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Οπότε ας παραγγείλω μια από αυτές! Το πρόβλημα όμως ακόμα και με τον next υπάρχει :mad: Κουφό, παράξενο να μη μπαίνει με κανέναν browser.Μήπως γράφεις λάθος τον κωδικό:lol::lol: Πολύ παράξενο πάντως. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Κουφό, παράξενο να μη μπαίνει με κανέναν browser.Μήπως γράφεις λάθος τον κωδικό:lol::lol: Πολύ παράξενο πάντως. Έχω χτυπήσει κάτι ουισκακια αλλά βλέπω ακόμα :p . Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να ειδοποιούμαι όταν μπαίνω από μια άγνωστη συσκευή Facebook.Πατάω αποθήκευση αλλά δεν προχωράει στην αρχική σελίδα όπως και όταν πατάω να μην κάνει αποθήκευση την νέα συσκευή! Τώρα γιατί μου το κάνει ειλικρινά δεν ξέρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Έχω χτυπήσει κάτι ουισκακια αλλά βλέπω ακόμα :p . Έχω ενεργοποιημένη την επιλογή να ειδοποιούμαι όταν μπαίνω από μια άγνωστη συσκευή Facebook.Πατάω αποθήκευση αλλά δεν προχωράει στην αρχική σελίδα όπως και όταν πατάω να μην κάνει αποθήκευση την νέα συσκευή! Τώρα γιατί μου το κάνει ειλικρινά δεν ξέρω! Με έβαλες σε σκέψεις, οπότε έκανα ένα τεστ και μπήκα και εγώ με όλους τους browser που έχω (αλλά από τηλ όμως, το Xperia Z), όπως το περίμενα κανένα πρόβλημα και με τον next, Firefox, opera, boat,Chrome,Uc. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα και δεν μπαίνει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Επειδή έχω και εγώ το Ζ εκείνο λοιπόν μπαίνει κανονικά! Από το tablet όμως δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό! Μπήκα πριν από το iPad air χωρίς κανένα πρόβλημα! Χμμμ.., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Επειδή έχω και εγώ το Ζ εκείνο λοιπόν μπαίνει κανονικά! Από το tablet όμως δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό! Μπήκα πριν από το iPad air χωρίς κανένα πρόβλημα! Χμμμ.., Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων εργοστασιακών, αν δεν έχεις περάσει τίποτα σημαντικό.Αλλιώς προχώρα στην αναβάθμιση που σου έχει έρθει και θα σου στρώσει...Νομίζω δλδ ότι μετά από αυτό δεν θα έχεις πρόβλημα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τελικά μου ήρθε αναβάθμιση. Στην 4.3 και λύθηκε το πρόβλημα με το Facebook. Τώρα τι ακριβώς έφταιγε δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τελικά μου ήρθε αναβάθμιση. Στην 4.3 και λύθηκε το πρόβλημα με το Facebook. Τώρα τι ακριβώς έφταιγε δεν ξέρω. Σου το είχα πει ότι όλα καλά θα πήγαιναν....εν αναμονή της 4.4 λοιπόν..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Υπομονή και την επόμενη εβδομάδα έρχεται 2ο update για την 4.3 το οποίο προφανώς θα διορθώνει τα όποια bugs Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Υπομονή και την επόμενη εβδομάδα έρχεται 2ο update για την 4.3 το οποίο προφανώς θα διορθώνει τα όποια bugs Γεια σου Μάκη φιλαράκι μου...Καλό δούλευτο.......:lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Γεια σου Μάκη φιλαράκι μου...Καλό δούλευτο.......:lol::lol: Γειά σου Κώστα με τα ωραία σου τα χακί :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ξέρουμε τι διαφορά θα έχει η 569 από την 101 αναβάθμιση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Διαβάζουμε και λίγο... According to the changelog, the update brings an enhanced user experience, an improved battery life and software performance improvements. This includes better Bluetooth connectivity and YouTube app improvements. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Πιστεύω πως αν το είχα διαβάσει δεν θα την έκανα την ερώτηση. Οπότε ?.... Την Δευτέρα μου έκανε κάτι περίεργα η οθόνη αλλά δεν έδωσα σημασία. Πριν μου έκανε ακριβώς το ίδιο και το τράβηξα σε βίντεο. Συνέβη μόνο ενώ έχω ανοιχτό τον Chrome. Αν γυρίσω στην αρχική δεν μου το έκανε πριν,όταν ξαναμπηκα στον Chrome το έκανε μέχρι που έκλεισα την εφαρμογή και την άνοιξα. Αυτό που μου έκανε είναι ότι ενώ έκανα scroll πάνω -κάτω άσπρισε όλη η οθόνη και έβγαζε μαύρα γράμματα, πράσινα σαν σχέδια και κάτι τέτοια. Συνέβη σε κανέναν απ εσάς ? Το πήρα το Σάββατο και λέω αύριο να το πάω στο Media Markt να τους δείξω και το βίντεο Edited February 14, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αν θυμάμαι καλά είναι πρόβλημα του Chrome. Ψάξε στο ίντερνετ για παρόμοια προβλήματα Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Στο κινητό δεν έχω δει κάτι παρόμοιο. Αν όντως είναι του Chrome τότε μικρό το κακό. Θα googlάρω να δω αν βρω κάτι. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αν θυμάμαι καλά είμαι σε συγκεκριμένη έκδοση android , έχεις ίδια έκδοση στο tablet και στο τηλέφωνο ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Στο ταμπλετ την 569 και στο κινητό την 101. Στο κινητό λόγο Vodafone. De δεν πήρα ποτέ την 569.Με αναβάθμισε αμέσως στην 101 Άσχετο με το πρόβλημα μου. 75% σε 23 ώρες με 6ωρες οθόνη. 6 ώρες wifi και 7 ώρες lte. 10 ώρες όλα απενεργοποιημενα ήταν. Φωτεινότητα λίγο πιο κάτω απ την μέση.πάω τώρα για την 4η φόρτιση. Είμαι σε καλά επίπεδα ? https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/D34433Gz1dY οντως ειναι προβλημα του chrome. Edited February 13, 2014 by giorgos_dinamik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkal Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Updatechecker Xperia Devices http://abload.de/img/pic1h6j6i.png Supported devices: C2104 (Xperia L) C2105 (Xperia L) C5302 (Xperia SP) C5303 (Xperia SP) C5502 (Xperia ZR) C6502 (Xperia ZL) C6503 (Xperia ZL) C6506 (Xperia ZL) C6602 (Xperia Z) C6603 (Xperia Z) C6902 (Xperia Z1) C6903 (Xperia Z1) LT25 (Xperia V) LT26 (Xperia S) LT29i (Xperia TX) LT30p (Xperia T) SPDxxx (Xperia Tablet Z) Edited February 14, 2014 by gkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telnet05 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Εχει καποιος προβλημα με bluetooth tethering?? Προσπαθω να συνδεθω με ηχεια αλλα τιποτα. Διαβασα οτι και αλλοι εχουν παρομοιο προβλημα. Καμμια ιδεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Εχουμε κανενα νεο για κανενα update στο tabletaki μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Η .109 έχει έρθει στους περισσότερους Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts