pisons Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Δίπλα από το κουμπί που λέει απεγκατάσταση (στο titanium) έχει ένα που λέει διακοπή, εκείνο πατάς και παγώνει Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 (edited) Δίπλα από το κουμπί που λέει απεγκατάσταση (στο titanium) έχει ένα που λέει διακοπή, εκείνο πατάς και παγώνει Κι έψαχνα μια ώρα! Ευχαριστώ ξανά. Οπότε δοκιμάζω και βλέποντας και κάνοντας. edit άσε φίλε μου.. "λυπούμαστε, οι εφαρμογές μπορούν να διακοπούν/ξεκινήσουν μόνο στη donate έκδοση". Οπότε λέω να το βγάλω να ξεμπερδεύω. 'Η καλύτερα, ν' αγοράσω την έκδοση, πιθανότατα θα μου χρειαστεί και γι' άλλες εφαρμογές. Edited August 5, 2014 by rodi Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotaras85 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 ^^ Βαλε το link2sd για να παγωσεις τις εφαρμογες που θελεις. Τις παγωνει με την δωρεαν εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 ^^ Βαλε το link2sd για να παγωσεις τις εφαρμογες που θελεις. Τις παγωνει με την δωρεαν εκδοση. ή το App Quarantine Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Eυχαριστώ παιδιά, μόλις το 'γραψα πήγα και τ' αγόρασα να ησυχάσω απ' τις συνεχείς ειδοποιήσεις. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Αυτό ακούγεται σαν πρόβλημα του proximity sensor. Κατέβασε κάποια εφαρμογή sensor test από το playstore να δεις αν δουλεύει σωστά ο συγκεκριμένος αισθητήρας. Κατέβασα εφαρμογή και μου δείχνει ότι ο αισθητήρας δουλεύει κανονικά. Καμία άλλη ιδέα; Να το πάω για service; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Κατέβασα εφαρμογή και μου δείχνει ότι ο αισθητήρας δουλεύει κανονικά. Καμία άλλη ιδέα; Να το πάω για service; για μενα 2 ενδεχομενα παιζουν.. ή δεν το ακουμπαει καλα και δεν βλεπει σωστα ο αισθητηρας.. ή καποιο screen protectror δημιουργει προβλημα.. Αν οχι, τοτε πριν πας σερβις ριξε μια επαναφορα εργοστασιακων, και εγκατασταση του λογισμικου απο την αρχη..καθαργη εγκατασταση που λεμε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 για μενα 2 ενδεχομενα παιζουν.. ή δεν το ακουμπαει καλα και δεν βλεπει σωστα ο αισθητηρας.. ή καποιο screen protectror δημιουργει προβλημα.. Αν οχι, τοτε πριν πας σερβις ριξε μια επαναφορα εργοστασιακων, και εγκατασταση του λογισμικου απο την αρχη..καθαργη εγκατασταση που λεμε. Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που το κρατάει. Τελευταία αν είναι αναμμένη η οθόνη, δε σβήνει στο καθορισμένο χρονικό όριο. Θα του κάνω επαναφορά που ήθελα να αποφύγω και βλέπουμε. Ευχαριστώ. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχετικά με τον τρόπο που το κρατάει. Τελευταία αν είναι αναμμένη η οθόνη, δε σβήνει στο καθορισμένο χρονικό όριο. Θα του κάνω επαναφορά που ήθελα να αποφύγω και βλέπουμε. Ευχαριστώ. αν εχεις τα σωστα εργαλεια η επαναφορα δεν ειναι τιποτα.. Εγω προσωπικα ουτε ρουτ κανω ουτε τιποτα, απλα παιρνω back up καταλογο στην SD Και κλησεις, σμσ,ημερολογια με το myphone explorer Που ειναι φτιαγμενο μονο για ericsson (και σονυ πλεον) με αποτελεσμα μετα την επαναφορα να κανεις μια ανακτηση και να στα ριχνει ολα οπως ηταν. Τις εφαρμογες θελω να τις εγκαθιστω απο την αρχη, και ετσι πρεπει..για να μην φερνεις πισω λαθη και περιττα ΜΒ.. Το στησιμο των εφαρμογων ποση ωρα ειναι? Εγω σου λεω οτι δε θες μια ωρα για ολα αυτα απο την στιγμη που θα ανοιξει το κινητο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 αν εχεις τα σωστα εργαλεια η επαναφορα δεν ειναι τιποτα.. Εγω προσωπικα ουτε ρουτ κανω ουτε τιποτα, απλα παιρνω back up καταλογο στην SD Και κλησεις, σμσ,ημερολογια με το myphone explorer Που ειναι φτιαγμενο μονο για ericsson (και σονυ πλεον) με αποτελεσμα μετα την επαναφορα να κανεις μια ανακτηση και να στα ριχνει ολα οπως ηταν. Τις εφαρμογες θελω να τις εγκαθιστω απο την αρχη, και ετσι πρεπει..για να μην φερνεις πισω λαθη και περιττα ΜΒ.. Το στησιμο των εφαρμογων ποση ωρα ειναι? Εγω σου λεω οτι δε θες μια ωρα για ολα αυτα απο την στιγμη που θα ανοιξει το κινητο. Δε διαφωνώ. Έχω και εμπειρία πλέον από πολλά κινητά μεταξύ των οποίων και xperia. Απλώς έψαχνα πιο εύκολη οδό. Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας. Θα κάνω επαναφορά και θα ενημερώσω με τα αποτελέσματα για να όποιον ενδιαφέρεται ή του τύχει κάτι τέτοιο (χτύπα ξύλο). Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpierro Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Μήπως δεν ακουμπάει σωστά στο αυτί της τη συσκευή και ενεργοποιηται ο αισθητηρας της οθόνης που βρίσκεται διπλα από τη μπροστά κάμερα? Εγώ κάτι φορές ενεργοποιώ κατα λάθος την αναμονή κλήσης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Μήπως δεν ακουμπάει σωστά στο αυτί της τη συσκευή και ενεργοποιηται ο αισθητηρας της οθόνης που βρίσκεται διπλα από τη μπροστά κάμερα? Εγώ κάτι φορές ενεργοποιώ κατα λάθος την αναμονή κλήσης.. Δυστυχώς δεν είναι αυτό φίλε μου. Το έχω κοιτάξει πολλές φορές. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Δυστυχώς δεν είναι αυτό φίλε μου. Το έχω κοιτάξει πολλές φορές. Ενδεχομένως να είναι από το λειτουργικό, είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που άλλαξα rom Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ενδεχομένως να είναι από το λειτουργικό, είχα το ίδιο πρόβλημα μέχρι που άλλαξα rom Ναι, είναι πιθανό. Οπότε θα κάνω επαναφορά για αρχή και βλέπουμε... Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ναι, είναι πιθανό. Οπότε θα κάνω επαναφορά για αρχή και βλέπουμε... Για όποιον ενδιαφέρεται: τελικά δεν χρειάστηκε να κάνω επαναφορά. Το πρόβλημα λύθηκε τυχαία αλλάζοντας τη διάρκεια που μένει αναμμένη η οθόνη από τα 30 δευτερόλεπτα στα 15 και ξανά στα 30. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδιά μήπως έχετε παρατηρήσει καμμένα pixels? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι εγω εχω δει σε φιλου 1 καμμενο κοντα στο κεντρο της οθονης από τοτε που το αγορασε αλλα δεν τον ενοχλουσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι εγω εχω δει σε φιλου 1 καμμενο κοντα στο κεντρο της οθονης από τοτε που το αγορασε αλλα δεν τον ενοχλουσε. Θα το πάω για service. Μέχρι 2 θεωρείται φυσιολογικό μου είπαν, αν έχει πιο πολλά το επιδιορθώνουν. Στο δικό μου μέτρησα 5. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Παιδιά έχει η αδερφή μου το εν λόγο τηλέφωνο και ήθελα να ρωτήσω το εξής. Η μνήμη του κινητού είναι μικρή και οι εφαρμογές δεν μεταφέρονται με αποτέλεσμα να γεμίζει αμέσως. Από ότι κατάλαβα μάλλον θέλει root για να μπορέσω να μεταφέρω τις εφαρμογές? Ας βοηθήσει κάποιος γιατί δεν βρίσκω άκρη. Edited September 1, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ούτε με ρουτ θα βγάλεις άκρη Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ούτε με ρουτ θα βγάλεις άκρη Άρα με 5 εφαρμογές τέλος η μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Ναι, εκτός αν βάλεις Custom rom που είναι ποιο μικρή και σου αφήσει περισσότερο χώρο, εγώ του έβαλα την cm11 και δεν έχω θέμα χώρου, βέβαια στο νετ μπορεί να βρεις οδηγούς που να λένε πως μεταφέρουν εφαρμογές στην sd αλλά πέρνεις ρίσκο Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georbap Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Κάποιο οδηγό για το πως θα περάσω την cm11? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Να το δούμε από την αρχή, θέλει ξεκλείδωτο bootloaber και Root είσαι οκ από αυτά? Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 Και μετά εδώ http://forum.xda-developers.com/xperia-m/development ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μετά εδώ http://forum.xda-developers.com/xperia-m/development Και εδώ http://theandroidclub.blogspot.gr/2013/12/sony-xperia-m-custom-rom-kitkat-442.html?m=1 Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts