gerstavros2 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ωραιος.Ισχυς wifi και οθονη στον ηλιο; τα συμπλήρωσα. Wifi μια χαρά, η οθόνη δεν είναι αρκετά φωτεινή όμως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σταυρο ευχαριστω για την αποψη σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Σταυρο ευχαριστω για την αποψη σου :) Ό,τι είδα είπα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teisos Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Tώρα πήρα tracking number, με παραγγελία 2 μέρες πριν ( antelife/ Hongkong Post) Παράθεση ƒ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xariscd Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 νεα rom http://www.needrom.com/mobile/vowney-v5-sony-s39h/ και http://www.miui.com/getrom.php?r=93 Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο παρακάτω πρόβλημα ; Έχω βάλει cwm recovery και εγκατέστησα κάποιες rom για δοκιμή. Κάτι πρέπει να πήγε στραβά και δεν βλέπω τώρα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μόνο την εξωτερική sd. (Οι rom κατά τα άλλα δουλεύουν κανονικά) Στο cwm όταν πάω στο mount and storage -> mount /emmc μου βγάζει μήνυμα "Error mounting /emmc!" Το ίδιο και στο mount /sd-ext : "Error mounting /sd-ext! Στον αποθηκευτικό χώρου του κινητού βλέπω κανονικά τον "Εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο" με μέγεθος συνολικού χώρου 2,72GB (με την υπόλοιπη διαθέσιμη - εφαρμογές - δεδομένα προσωρινής μνήμης - κανονικά όπως πρέπει) Αλλά στα προγράμματα explorer (ES file explorer) φαίνεται μόνο η κάρτα sd. Η "Συλλογή" φωτογραφιών δεν δείχνει αρχεία. Όπως επίσης όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία χωρίς την micro sd μου βγάζει μήνυμα να βάλω πρώτα την κάρτα για να μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες. Όπως επίσης και στα windows δεν εμφανίζεται η εσωτερική μνήμη αλλά η εξωτερική (micro sd). Μήπως ξέρει κάποιος τί συμβαίνει; Έχω φάει ατελείωτες ώρες σήμερα χωρίς να βρω λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο παρακάτω πρόβλημα ; Έχω βάλει cwm recovery και εγκατέστησα κάποιες rom για δοκιμή. Κάτι πρέπει να πήγε στραβά και δεν βλέπω τώρα τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Μόνο την εξωτερική sd. (Οι rom κατά τα άλλα δουλεύουν κανονικά) Στο cwm όταν πάω στο mount and storage -> mount /emmc μου βγάζει μήνυμα "Error mounting /emmc!" Το ίδιο και στο mount /sd-ext : "Error mounting /sd-ext! Στον αποθηκευτικό χώρου του κινητού βλέπω κανονικά τον "Εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο" με μέγεθος συνολικού χώρου 2,72GB (με την υπόλοιπη διαθέσιμη - εφαρμογές - δεδομένα προσωρινής μνήμης - κανονικά όπως πρέπει) Αλλά στα προγράμματα explorer (ES file explorer) φαίνεται μόνο η κάρτα sd. Η "Συλλογή" φωτογραφιών δεν δείχνει αρχεία. Όπως επίσης όταν πάω να τραβήξω φωτογραφία χωρίς την micro sd μου βγάζει μήνυμα να βάλω πρώτα την κάρτα για να μπορέσω να βγάλω φωτογραφίες. Όπως επίσης και στα windows δεν εμφανίζεται η εσωτερική μνήμη αλλά η εξωτερική (micro sd). Μήπως ξέρει κάποιος τί συμβαίνει; Έχω φάει ατελείωτες ώρες σήμερα χωρίς να βρω λύση. 2.72GB? αυτό σημαίνει ότι έχεις κάνει repartition δίνοντας ΟΛΟ το phone storage στην internal memory (για εγκατάσταση εφαρμογων), οπότε λογικό είναι να μην βλεπεις τίποτα από phone memory. Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης παπαλα... Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 (edited) Νομίζω ότι τόσο ήταν από την αρχή όπως το πήρα. Δες εδώ μια φωτογραφία που έβγαλα μόλις το αγόρασα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4806933#post4806933 Ακόμη και έτσι όπως το λες να είναι δεν θα έπρεπε να περισσεύει τουλάχιστον 1 mb για να φαίνεται προς χρήση ; Παρόλα αυτά αν έχεις κάποια ιδέα για το πως να το διορθώσω θα σου ήμουν ευγνώμων. Edited September 30, 2013 by Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Νομίζω ότι τόσο ήταν από την αρχή όπως το πήρα. Δες εδώ μια φωτογραφία που έβγαλα μόλις το αγόρασα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4806933#post4806933 Ακόμη και έτσι όπως το λες να είναι δεν θα έπρεπε να περισσεύει τουλάχιστον 1 mb για να φαίνεται προς χρήση ; Παρόλα αυτά αν έχεις κάποια ιδέα για το πως να το διορθώσω θα σου ήμουν ευγνώμων. Τι να διορθώσεις; Έχεις 2.7GB για τις εφαρμογές στο κινητό, και τα αρχεία σου στην κάρτα μνήμης, επομένως το να χεις εσωτερικό χώρο αποθήκευσης είναι περιττό, ανεκμετάλλευτος χώρος. Μια χαρά είσαι, μην πειράξεις τίποτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Τι να διορθώσεις; Έχεις 2.7GB για τις εφαρμογές στο κινητό, και τα αρχεία σου στην κάρτα μνήμης, επομένως το να χεις εσωτερικό χώρο αποθήκευσης είναι περιττό, ανεκμετάλλευτος χώρος. Μια χαρά είσαι, μην πειράξεις τίποτα Σταύρο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Δεν μου αρέσει να βλέπω μηνύματα λάθους !!! Φοβάμαι μήπως κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα και εμφανιστεί αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2013 Σταύρο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Δεν μου αρέσει να βλέπω μηνύματα λάθους !!! Φοβάμαι μήπως κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα και εμφανιστεί αργότερα. Ποιο μήνυμα λάθους; Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει, απλά το κινητό δεν θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κάρτα μνήμης. Μπορείς πάντως με το meteos να κάνεις repartition και να έχεις 2.5GB εσωτερική για εφαρμογές, και να περισσέψουν 200MB περίπου για την περίπτωση που ξεμείνεις από κάρτα μνήμης Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Σταύρο σε ευχαριστώ για την απάντηση. Απλά έλεγα μήπως μπορούσα να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Δεν μου αρέσει να βλέπω μηνύματα λάθους !!! Φοβάμαι μήπως κρύβεται κάποιο άλλο πρόβλημα και εμφανιστεί αργότερα. ο μόνος τρόπος για να επανέλθεις στα αρχικά μεγέθη των partition είναι να φλασάρεις τα stock EBR1-EBR2 (τουλάχιστον αυτά), με τα αντίστοιχα backup - wipedata / restore Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 ο μόνος τρόπος για να επανέλθεις στα αρχικά μεγέθη των partition είναι να φλασάρεις τα stock EBR1-EBR2 (τουλάχιστον αυτά), με τα αντίστοιχα backup - wipedata / restore Δεν υπάρχει λόγος, μπορεί με το meteos να αλλάξει σε μικρότερο /data και να χει και εσωτερικό χώρο για αρχεία όπως είπα πριν. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι θα το αφήσω ως έχει. Αν και σήμερα χρειάστηκε να κάνω μια προσθήκη στο αρχείο build.prop βάσει του οδηγού εδώ και δεν με άφηνε. Μάλλον πρέπει το πρόβλημα να είναι στα permissions. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι θα το αφήσω ως έχει. Αν και σήμερα χρειάστηκε να κάνω μια προσθήκη στο αρχείο build.prop βάσει του οδηγού εδώ και δεν με άφηνε. Μάλλον πρέπει το πρόβλημα να είναι στα permissions. έχεις κάνει root στο κινητό? να έχεις κάνει τότε από τον root explorer σου... κάνοντας παρατεταμένα click στο αρχείο θα επιλέξεις το open with text editor Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Νομίζω ότι θα το αφήσω ως έχει. Αν και σήμερα χρειάστηκε να κάνω μια προσθήκη στο αρχείο build.prop βάσει του οδηγού εδώ και δεν με άφηνε. Μάλλον πρέπει το πρόβλημα να είναι στα permissions. έχεις root; βάλε απ το play store το x-plore και στις ρυθμισεις του επέλεξε root access-mount writable Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τελικά όταν το άνοιγα με τον text editor του es file explorer δεν το έσωζε. Ενώ με τον editor του x-plorer το έσωσε μια χαρά. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 έχω το vowney... θέλω να το ροοτάρω... δοκίμασα αρκετά... μέσα από google αλλά δεν κατάφερα τίποτα. προσπαθούσα αυτό αλλά τίποτα... : http://www.pandawillforum.com/showthread.php?21213-ROM-Android-4-2-Samsung-S4-UI-Customizd-ROM-for-Vowney-V5-sku41873& έχει κανείς να μου προτείνει κάποιον ασφαλή τρόπο... γιατί γίνεται χαμός στο google και όσα δοκίμασα έτρωγα error. px. στο bataki μέσα από ms-dos μετά την αναζήτηση δεν γινότανε τίποτα. root και κάποια custom rom (σταθερή όσο περισσότερο γίνεται...) δοκίμασα και μέσα από snappea... εβαζα τις εφαρμογές (με 10000000 ζόρια και στο τέλος... όταν άνοιγα...το mobileuncletools μου έβγαζε πρόβλημα από superuser και πάνω έλεγε με κόκκινα unroot).... οταν μπαίνω σε recovery mode μου είναι στα κινέζικα και δεν μπορώ να επιλέξω... βλέπω κάτι βίντεος στο youtube αλλά δεν είναι ίδιοι χαρακτήρες...(pause/play ktlp...) καταλάθος έβαλα κινέζικα από το recovery και το γύρισα μετά από πόσο ψάξιμο... είδα ότι στο recovery γράφει και κάποιους αγγλικούς χαρακτήρες... σε μένα ούτε cache ούτε τπτ... θα το σπααααααααααααααάσω... ^_^ περιμένω κάποιο λινκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δες ΑΥΤΟ για το root. Επιβεβαίωσε ότι έχεις τους drivers... εάν όχι χρησιμοποίησε αυτούς που θα βρεις στο post. Εάν έχεις ήδη βάλει κάποιους drivers και δεν παίζουν (φαντάζομαι ότι αυτό είναι το πρόβλημά σου) επέλεξε πρώτα το αρχείο remove.bat και μετά το install.bat Για το recovery προφανώς έχει το stock πάνω και όχι κάποιο custom. Στο ίδιο ποστ θα βρεις οδηγίες και για custom recovery Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 έγινε root με τον οδηγό σου... αλλά δεν μπορώ να βάλω recovery... 2 δοκίμασα και μου βγάζει error... το droid (σήμα) με θαυμαστικό κόκκινο κτλπ... πρέπει να φτιάξω δλδ.. ~ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) έγινε root με τον οδηγό σου... αλλά δεν μπορώ να βάλω recovery... 2 δοκίμασα και μου βγάζει error... το droid (σήμα) με θαυμαστικό κόκκινο κτλπ... πρέπει να φτιάξω δλδ.. ~ Δοκίμασες 2? από που τα βρήκες? αυτό που εννοώ είναι σίγουρα για το κινητό σου? κάνε αυτό που θα βρείς στον παρακάτω οδηγό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 και είσαι σίγουρος ότι και θα δουλέψει και θα είναι για το κινητό σου ;) Για να σου βγάζει το droid τ'ανάσκελα (που λέει και η μάνα μου) τότε λογικά δεν εγκαταστάθηκε τίποτα ή κάτι πήγε στραβά. Την εγκατάσταση του recovery μπορείς να την κάνεις εύκολα με το MobileUncle Tools από το googelplay Edited October 15, 2013 by aiakos Παράθεση Cubot GT99 Doogee DG100 Android Guides [HowTo]Port COT Touch Recovery to your MTK phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
insiderGR Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) λοιπόν δοκίμασα το recovery-V5-maomi και το recovery CWM MTK6589... μου το βγάζει ανάσκελα... ναι ^_^ χαχαχααχ καλά τα λέει η μητέρα σου...λοιπόν δεν έχω playstore... και το έκανα εγκατάσταση μέσα από VOW V5 - SnapPea. θα κοιτάξω και το Link που έδωσες και βλέπουμε... πρέπει πρώτα να βάλω κάποια recovery (να είναι φυσικά αγγλικά...) και μετά να πειραματιστώ με τις rom. διάβασα για ένα παλικάρι που έχασε τον εσωτερικό "σκληρό" και φοβάμαι μην κάνω κάτι ανάλογο σαν λάθος... από εκεί και πέρα... να φανταστείς το πρόγραμμα το βάζω και επιλέγω την recovery μέσα από το πρόγραμμα και τις βρίσκω... τις κάνω εγκατάσταση... κάνει ρεσταρτ και τσουπ ανάσκελα το ανδροειδές μαζί με κόκκινο θαυμαστικό... μετά αφού βγάλω μπαταρία γιατί μόνο έτσι νοιώθει επανέρχεται στο παλιό καλό λειτουργικό του... recovery chin chan chon.. και stock rom... δυστυχώς να δημιουργήσω κάτι δικό μου φοβάμαι μην δεν με καλύπτει... γιατί δεν ξέρω τι να φτιάξω... απέχω αρκετά από το κομμάτι recovery... παρόλαυτα θα το τεστάρω... αναγκαστικά... εκτός αν βρω κάποιο άλλο recovery... ~ Edited October 15, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsolos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Είμαι στο στάδιο που περιμένω αυτό το κινητό να μου έρθει....Το έχει κανείς ώστε μετά απο καιρό να μου μεταφέρει την εμπειρία του πάνω στο μοντέλο?Έκανα καλή επιλογή??:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HitNrun Δημ. November 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2013 καλημερα, εχω παρει το κινιτο αυτο και ειμαι ευχαρηστιμενος απλα εχω ενα προβλημα, δεν μπορω να αποθηκευσω τις φοτο πουθενα. δεν βγαζει καθολου γιατι μου λεει να αλλαξω το μερος αποθηκευσης στον εσωτερικο χωρο ενω δεν τον βλεπει και οταν παω να τις αποθηκευω στην εσ ντι μου λεει οτι δεν εχει ελευθερο χωρο ενω εχει 1.36 γκιγκα ελευθερο. Σας παρακαλω δωστε μου μια λυση:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Έχει κάποιος άλλος κάτοχος του συγκεκριμένου κινητού εγκαταστήσει την τελευταία (ως σήμερα) επίσημη έκδοση από needrom Version: S5009_1022 ? Το πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν εγκαθιστά κανένα νέο widget. Ενώ η εφαρμογή δείχνει εγκατεστημένη, κανένα widget δεν εμφανίζεται στα widgets ώστε να το σύρω στην επιφάνεια εργασίας. Και στο επίσημο forum αναφέρεται το πρόβλημα. Επίσης με μια πρόχειρη ματιά, άλλο πρόβλημα είναι ότι δεν λειτουργεί το network location γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει το αντίστοιχο networklocation.apk εγκατεστημένο. Ίσως να υπάρχουν και άλλα προβλήματα που δεν βρήκα, γιατί επέστρεψα στην προηγούμενη version. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δούμε ποια έκδοση των gapps είναι εγκατεστημένη ; Edited November 15, 2013 by Dimitris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts