Jump to content

kotsolos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kotsolos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

kotsolos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kotsolos

    LG V30

    Είσαι πάρα πολύ καλός φίλε μετά τις διακοπές μου θα ακολουθήσω τα βήματα σου γιατί ακόμα το πρόβλημα παραμένει όμως πιστεύω ότι τώρα βρήκα το γιατρό:lol::lol::lol::lol: Χίλια ευχαριστώ!!!!!!
  2. kotsolos

    LG V30

    Καλησπέρα στο παρεάκι θα επιβεβαιώσω και εγώ σαν κάτοχος του δίκαρτου όλα τα θετικά που αναφέρονται για τη συσκευή όμως θέλω να σταθώ σε κάτι που (πιθανότατα) συνέβη στην δική μου και με χάλασε αφάνταστα!Όταν πρώτο πήρα το κινητό στα χέρια μου έβαλα να ακούσω μουσική με τα ακουστικά της B&O που είχε μέσα στη συσκευασία και έπαθα κυριολεκτικά σοκ με την ποιότητα αλλά και την ένταση του ήχου! Να σημειώσω ότι το επίπεδο έντασης το άφηνα στο 52 απο τις 75 βαθμολογημένες μονάδες που έχει το hifi quad dac και σχεδόν μου έπαιρνε τα αυτιά. Ήρθε όμως εκείνη η κακή μέρα που ένα φιλαράκι ζήτησε το κινητό μου να κάνει ένα τηλέφωνο και κούμπωσε επάνω ένα πανάθλιο ακουστικάκι κινέζικο να μιλήσει και μόλις έκλεισε το τηλέφωνο άκουσε και μουσική στο Youtube για τα όσα θετικά του είχα πει για τον ήχο. Προφανώς ο ήχος απαράδεκτος το κακό είναι ότι στο καπάκι όταν πήγα σπίτι έβαλα πάλι τα ακουστικά της B&O και δεν άκουσα ποτέ το αρχικό απίστευτο αποτέλεσμα! Πέραν ότι δεν έχει πλέον μεγάλη διαφορά αν είναι ανοιχτό το quad dac την ένταση που έπαιρνα στο 52/75 δεν την παίρνω πλέον ούτε στο 75/75. Η επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν άλλαξε κάτι! Έχει κανείς γνώση του τι συνέβει ακριβώς και πως θα επαναφέρω την αρχική κατάσταση? Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλο?
  3. kotsolos

    LG V30

    Καλησπέρα στο παρεάκι θα μεγαλώσω και εγώ την κοινότητα των χρηστών v30 μιας και έκανα την παραγγελία μου και θα ήθελα υπεύθυνα παρακαλώ να προτείνεται τζαμάκι προστασίας και θηκούλα μιας και ακούω από πολλούς ότι δεν έχουν σωστή εφαρμογή στο κινητό τα screen protectors.Ευχαριστώ προκαταβολικά...
  4. kotsolos

    LG V20

    Καλησπέρα στην ομάδα είμαι κάτοχος και εγώ του κινητού απο εχθές!Δεν εχω τη δυνατότητα των ελληνικών παρα μονο στο πληκτρολόγιο!Το κινητό αγοράστηκε απο ελληνικό ιντερνετικό κατάστημα και επειδή δεν είμαι καθόλου έμπειρος με τα περι ρομ κλπ κλπ σας έβγαλα ενα σκρινσοτ με τι μου ήρθε το κινητό!Η ανησυχία μου δεν είναι τόσο τα ελληνικά στο μενού όσο οι υπόλοιπες λειτουργίες αν θα είναι κανονικες πχ.δεδομενα 4g gps για τη χώρα μας!Ευχαριστώ και θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε διευκρίνηση !
  5. Παιδες μια βοηθεια εχω εδς και 6 μερες τη συσκευη και δεν μπορω να δουλεψω το flip cover της μαμας εταιριας.Δεν είναι smart cover ειναι σκετο flip cover.Eχει κανενας καμια ιδέα πως θα το κανω να δουλεψει χωρις τη χρηση απατεωνιστικων εφαρμογων που μου διαλυουν μπαταρια κλπ και δεν δουλευουν και παντα...ΔΕν έχει η Lenovo software για την ενεργεια αυτη σε κινητο 500 ευρω...????
  6. Υπάρχει τροπος να έχουμε το double tap wake gesture στην συσκευή??αν ναι πως??
  7. Υπάρχει τροπος να έχουμε το double tap wake gesture στην συσκευή??αν ναι πως??
  8. Εχω το κινητο και εχω ενα θεματακι.Δημιουργω φακελο με εφαρμογες στην αρχικη οθονη κ οταν κανω ρεσταρτ χανεται ο φακελος!ξερεται τι παιζει;εχει καποιο προβλημα η συσκευη??
  9. Ρε παιδιά τι έχει γίνει με το τελωνείο ?Υπάρχει κάποιο δέμα με nl post που να πέρασε πρόσφατα Θεσσαλονίκη χωρίς εκτελωνισμό?Τι να ελπίζω????
  10. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες ελπίζω στα δικά μου από geekbuying να υπάρχουν γιατί έχω υποψίες ότι οι "μάγκες" Κινέζοι ανοίγοντας το κινητό για το test ότι όλα είναι οκ κρατάνε τα καπάκια και τα πουλάνε μετά.
  11. Καλημέρα και από εμένα που έχω παραγγείλει και περιμένω 2 τηλέφωνα. Ήθελα να ρωτήσω αν στην συσκευασία είχε όπως δείχνει σχεδόν σε όλα τα ρεβιου τα τρία πίσω καλύμματα διαφορετικών χρωμάτων.Επίσης θα ήθελα να μάθω αν του έχεις βάλει ακουστικά και πως ήταν σε ποιότητα και ένταση ο ήχος απο εκεί.
  12. Είμαι στο στάδιο που περιμένω αυτό το κινητό να μου έρθει....Το έχει κανείς ώστε μετά απο καιρό να μου μεταφέρει την εμπειρία του πάνω στο μοντέλο?Έκανα καλή επιλογή??:):)
×
×
  • Create New...