Jump to content

Vowney v5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 115
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως ξέρει κάποιος πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά για να πάει Κίνα ;

γύρω στα 10€ για να στείλεις το κινητό

Έκανα όλα αυτά που μου είπες, βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση αλλά καμμία σχέση με το w100

περίεργο. Δεν μπήκα βέβαια στον κόπο να δω αν είναι γενικό θέμα της συσκευής, δηλαδή κακής ποιότητας κεραία ή κακή τοποθέτηση. Δες πίσω, την αυτοκόλλητη κεραία του GPS (99% είναι στο πάνω μέρος) αν είναι εντάξει. δοκίμασε να εφαρμοσεις κι ένα χάλκινο καλώδιο να δεις αν βελτιώνεται (όσες φορές έχω δοκιμάσει, βελτιώνει αισθητά την απόδοση σε συσκευές με μικρή φθηνή κεραία)

Το τηλέφωνο έχει πυξίδα. Δες εδώ
υπάρχει κανείς που να του δουλεύει; αν όχι, τότε δεν έχει, ειναι για φιγούρα ο driver στην rom:p

To w100 είναι φτηνότερο. Άρα δεν ισχύει (εδώ τουλάχιστον) το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Φυσικά κι ισχύει. Το w100 με το Vowney v5 έχουν διαφορά τιμής ούτε 20€, αλλά το V5 έχει μεγαλύτερη οθόνη, HD ανάλυσης, μεγαλύτερη μπαταρία (που βέβαια δεν είναι 2500mAh όσο λένε οι ψευτες κινέζοι, αλλά 2000), υποστήριξη OTG (το χει δοκιμάσει κανείς τελικά αν όντως ισχύει; ). Αντίστοιχα 5ιντσα κοστίζουν αρκετά παραπάνω. Το Vowney είναι φθηνιάρικο γι αυτά που προσφέρει. Φθηνό είναι και το W100 βέβαια αλλά είναι της THL, κι άλλο THL, άλλο «δεν με ξέρει η μάνα μου» Verne (vowney)

Edited by gerstavros2

δεν ξερω τι λετε αλλα εχθες πηγα στη wind να αγορασω εναν καινουριο αριθμο για το τηλεφωνο και ο ανθρωπος μολισ το ειδε μου λεει ...τι μαρκα ειναι ?...κινεζικο του απαντω..

να προσεχεισ οταν το φορτιζεις να μην σκασει μου λεει ....και βλεπω εκει διπλα το samsung Σ4 738 ευρω και μπορει σε ποιοτητα πλαστικων ισως και οχι μονο να ειναι καλυτερο αλλα 738 ευρω με τιποτα ...δεν φταιει η wind το κρατος πιστευω με τοσους φορουσ κτλ ουτος σι αλλοσ και στην κινα το ιδιο 3500~ 4000 γουαν κανει .λοιπον με το τηλεφωνο ειμαι αρκετα ικανοποιημενος δεν ξερω αν εδεινα 20 παραπανω να επερνα και καλυτερη ποιοτητα αλλα δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα ακριβα των 300 και πανω ευρω στη λειτουργια και στην αποδοση ....με 130 ευρω εισαι με 5΄' και με 2 μπαταριες των 2400 mah οπως γραφουν πανω τους.

τα χρηματα μου απεδοσαν ..ισως να εχω προταρχικο οτι την εξοικονομιση χρηματων ...δεν ξερω....ο καθενας κρινει ...εγω δεν μετανιωσα....

και το gps παιζει σε 10 '' ειμαι οκ .και αντε και ο φακος δεν κανει για πυροφάνι....ε και ?...γιαυτο το πηρα ?....

οσο για το πισω ηχειο ειπα οτι δεν εχω μετρο συγκρισεις,παντως αρκετα καλο ειναι ....

Edited by xariscd
:ninja:

Το τηλέφωνο αν εξαιρέσεις την πυξίδα που δεν δουλεύει, το gps που ασθενεί λίγο (ίσως να θέλει περισσότερο έλεγχο από μεριά μου) και το flash led που είναι ψόφιο, είναι πολύ καλό. Από χθες το χρησιμοποιώ για να έχω μια εικόνα πριν το στείλω πίσω (αν τελικά το στείλω) και είμαι ευχαριστημένος. Η τιμή του σίγουρα είναι καλή για αυτά που προσφέρει. Πιστεύω από Δευτέρα να παραλάβω και ένα OTG cable να δω αν δουλεύει και αυτό.

Αν τελικά το στείλω πίσω θα πάω ή σε THL που τα έχω δοκιμάσει και είναι ok (μάλλον στο w200), ή σε Lenovo λόγω εταιρίας (μάλλον στο A830) ή στο NEO N003 που ήταν η αρχική μου επιλογή, απλά καθυστερούσε να κυκλοφορήσει. Τώρα φάγαμε τον γάιδαρο και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορεί και να μου βγει σε καλό.

• 2 weeks later...

http://en.v5zn.com/mediatek-can-be-into-the-worlds-first%EF%BC%9F.html

λοιπον εδω διχνει οτι τελικα το vowney v5 δεν ειναι ενα φθινιαρικο τηλ.οπως περιγραφθηκε παραπανω...και ακομα εδω http://www.needrom.com/phone-roms/vowney/v5/ βλεπεις οτι εχει 8 ρομ να διαλεξεις (εγω εβαλα την τελευταια και τα προβληματα με τον χαμηλο ηχο διορθωθικαν .το μονο που δεν δουλευει ακομα ειναι η πυξιδα ,δεν ειναι προβλημα hardware οποτε υπομονη θα τακτοποηθη και αυτο το τηλεφωνο υποστιριζετε οσο και αλλα ποιο επωνυμα για την ελληνικη αγορα ,απο οτι βλεπω στην σελιδα με τισ ρομ μονο καποια τηλεφωνα εχουν συχνη αναβαθμιση της ρομ οπως το zopo c2 που μετρα πανω απο 20 ,αλλα τα περισοτερα το πολυ 5 ρομ να εχουν ως συγκεκριμενο μοντελο τηλεφωνου...

:ninja:

Μετά από αρκετές μέρες που το έχω στα χέρια μου και μέχρι να αποφασίσω αν το στείλω πίσω, να προσθέσω ακόμη μερικές παρατηρήσεις:

Η φωτεινότητα σε μια λευκή σελίδα δεν είναι ίδια σε όλα τα σημεία της οθόνης. Προς τα κάτω σκοτεινιάζει λίγο. Δεν είναι βέβαια έντονο αλλά αν το προσέξεις φαίνεται.

Σε ξένα wifi (καφετέριες κλπ) η σύνδεση κολλάει κάποιες φορές και θέλει κλείσιμο το wifi και άνοιγμα ξανά για να συνεχίσει. Το τσέκαρα με το w100 δίπλα δίπλα, και το w100 δεν κόλλησε πουθενά. Στο σπίτι μου πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Το GPS είναι πολύ ασθενές. Ότι και αν έχω κάνει δεν καταφέρνει να πιάσει δορυφόρους όσους το w100 (και πολύ πιο αργά).

Αυτό είναι γενικό πρόβλημα όπως συζητείται σε forum του εξωτερικού και δεν φταίει η δική μου συσκευή.

Καλά για την πυξίδα που δεν δουλεύει ούτε λόγος.

Το μόνο που με ενθουσίασε στο κινητό είναι η διάρκεια της μπαταρίας. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά με ανοιχτό το wifi όλη μέρα, ομιλία περίπου στα 15 λεπτά και browsing για 4-5 ώρες καθημερινά, βγάζει χωρίς κόπο 2 μέρες. (Το w100 12 ώρες max με την ίδια χρήση).

Αν δεν είχα πιάσει στα χέρια μου άλλο τηλέφωνο (με τον ίδιο επεξεργαστή) θα είχα μόνο καλά λόγια να πω.

• 2 weeks later...
καλημερα σημερα παρελαβα απο το buyincons το vowney παω να το αναψω και δεν αναβει,το βαζω να φορτισει που δειχνει το σηματακι της μπαταριας και καθεται ετσι απο το πρωι.πολυ πιθανον η μου στειλανε νταμυ τηλεφωνο η η μπαταρια ειναι off καλα δεν το δοκιμασανε πριν το στειλουνε??τελειως απαραδεκτοι και εκτος αυτο ειχα παραγγειλει μαζι με αυτο και ενα thl w100 ανοιγω το δεμα και δεν υπηρχε μεσα,μπαινω στον λογαριασμο μου στο σαιτ τους και βλεπω στα εμαιλ οτι δε το εχουν διαθεσιμο και να παρω το μαυρο,περιμενα εγω δηλαδη σα γκεκας 15 ημερες για να μου πουνε σημερα οτι δεν το εχουνε διαθεσιμο,περνεις αεροπλανο να πας στη κινα τωρα να τους σπασεις στα κατακεφαλα για δε περνεις,θελω να φυγω και για διακοπες ευκαιρεια ειναι ειναι για τα ελατα εκει ολοι τους παω για dispute και βαζω στην πιστωτικη ενα note 2 s3 θα δω εκεινη την ωρα και δεν ξαναεχει τσαινα

καλημερα σημερα παρελαβα απο το buyincons το vowney παω να το αναψω και δεν αναβει,το βαζω να φορτισει που δειχνει το σηματακι της μπαταριας και καθεται ετσι απο το πρωι.πολυ πιθανον η μου στειλανε νταμυ τηλεφωνο η η μπαταρια ειναι off καλα δεν το δοκιμασανε πριν το στειλουνε??τελειως απαραδεκτοι και εκτος αυτο ειχα παραγγειλει μαζι με αυτο και ενα thl w100 ανοιγω το δεμα και δεν υπηρχε μεσα,μπαινω στον λογαριασμο μου στο σαιτ τους και βλεπω στα εμαιλ οτι δε το εχουν διαθεσιμο και να παρω το μαυρο,περιμενα εγω δηλαδη σα γκεκας 15 ημερες για να μου πουνε σημερα οτι δεν το εχουνε διαθεσιμο,περνεις αεροπλανο να πας στη κινα τωρα να τους σπασεις στα κατακεφαλα για δε περνεις,θελω να φυγω και για διακοπες ευκαιρεια ειναι ειναι για τα ελατα εκει ολοι τους παω για dispute και βαζω στην πιστωτικη ενα note 2 s3 θα δω εκεινη την ωρα και δεν ξαναεχει τσαινα

Ηρέμησε. Για το πρώτο, δοκίμασε την άλλη μπαταρία, ή άστο να φορτίσει αρκετή ώρα, προφανώς η μπαταρία είναι τελείως άδεια.

Το άδειο δέμα, από πειραιά το παρέλαβες;

μια μπαταρια ειχε μεσα φιλος δεν μου το στειλανε καθολου το αλλο τηλ οχι οτι ηρθε αδειο δεμα απλα εγω περιμενα και αυτοι εκαναν την παπια δεν ειπανε τιποτα,εχεις κανεις καμια μπαταρια για πουλημα??να δοκιμασω τουλαχιστον.το εχω απο το πρωι δειχνει τη μπαταρια ενα κεραυνο στη μεση και αυτο δεν ανεβοκατεβαινει ειναι μονιμα κοκκινο στον πατο της μπαταριας,αλλαξα και φορτιστη τιποτα

μια μπαταρια ειχε μεσα φιλος δεν μου το στειλανε καθολου το αλλο τηλ οχι οτι ηρθε αδειο δεμα απλα εγω περιμενα και αυτοι εκαναν την παπια δεν ειπανε τιποτα,εχεις κανεις καμια μπαταρια για πουλημα??να δοκιμασω τουλαχιστον.το εχω απο το πρωι δειχνει τη μπαταρια ενα κεραυνο στη μεση και αυτο δεν ανεβοκατεβαινει ειναι μονιμα κοκκινο στον πατο της μπαταριας,αλλαξα και φορτιστη τιποτα

τελικα ακομη παιδευομε με αυτους στο buyincoins δε πουλανε μπαταρια ξεχωριστα λενε και αλλα διαφορα,ανοιξα στο paypal Μια υποθεση κανωντας και claim κατευθειαν και εχω παραγγειλει απο το minideal ενα vowney v5 και τρεις μπαταριες μαζι με αυτη που περιεχει το τηλ,τωρα απο το buyincoins δε βλεπω καμια απαντηση θα περιμενω απο το παυπαλ να μου στειλουν τα λεφτα πισω

τελικα ακομη παιδευομε με αυτους στο buyincoins δε πουλανε μπαταρια ξεχωριστα λενε και αλλα διαφορα,ανοιξα στο paypal Μια υποθεση κανωντας και claim κατευθειαν και εχω παραγγειλει απο το minideal ενα vowney v5 και τρεις μπαταριες μαζι με αυτη που περιεχει το τηλ,τωρα απο το buyincoins δε βλεπω καμια απαντηση θα περιμενω απο το παυπαλ να μου στειλουν τα λεφτα πισω

καμια ακρη ακομη τα παλικαρια ειναι απατεωνισκοι

Κύριοι καλησπέρα...

Έκατσα και διάβασα μία μία όλες τις υποβολές όλων σας... και η απορία παραμένει...

Τελικά δοκίμασε κανείς αν δουλεύει το OTG? Δοκίμασε κανείς αν μπορείς να συνδέσεις ένα ποντίκι (και ασύρματο και ενσύρματο)?

Δοκίμασε κανείς αν μπορείς να συνδέσεις ένα φλασάκι και να δεις φωτογραφίες, κείμενα, βίντεο κ.α.?

Ο λόγος που ρωτάω είναι ότι το συγκεκριμένο τηλέφωνο μου αρέσει πολύ και το ξεχώρισα μεταξύ πολλών άλλων ΜΤΚ 6589 διότι δηλώνει ότι υποστηρίζει OTG. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο βιντεάκια στο youtube για τα οποία δεν είμαι σίγουρος γιαυτό παρακαλώ όποιος το έχει δοκιμάσει ας μας πει την εμπειρία του...

Ευχαριστώ Dimitris για την άμεση απάντηση...

Η αλήθεια είναι ότι είχα μια αμφιβολία (μέχρι τώρα) αν ήταν μούφα η όλη ιστορία του OTG...

Καλημερα Σταυρο, εκτος απο αυτα που θα γραψεις, γραψε αν μπορεις και για το gps, αν εχει Led για αναπαντητες/sms, αν ειναι δυνατο το ακουστικο.

Επισης μια γενικη ερωτηση, γραφει 3G: WCDMA 2100MHz, το οτι δεν ειναι 3G: WCDMA 850 - 2100MHz υπαρχει καποιο θεμα?

Ευχαριστω :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Επισης μια γενικη ερωτηση, γραφει 3G: WCDMA 2100MHz, το οτι δεν ειναι 3G: WCDMA 850 - 2100MHz υπαρχει καποιο θεμα?

Στην Ελλάδα και οι τρεις πάροχοι, δουλευουν το 3G στα 2100MHz

Σε κάποιες χώρες προφανώς (οχι Ευρώπη) χρησιμοποιούν το 850

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Καλημερα Σταυρο, εκτος απο αυτα που θα γραψεις, γραψε αν μπορεις και για το gps, αν εχει Led για αναπαντητες/sms, αν ειναι δυνατο το ακουστικο.

Έχει led για αναπάντητες, sms που δουλεύει από τη μάνα του. Δεν χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα.

Το ακουστικό όπως και το μικρόφωνο είναι αρκετά δυνατά με ένα tweek από το mobile uncle tools. (Πολύ δυνατότερο από το w100 που έχω).

Όσο για τις συχνότητες:

SIM1:

http://imageshack.us/a/img69/4396/0f41.jpg

SIM2:

http://imageshack.us/a/img28/136/ndkd.jpg

Ευχαριστω για της απαντησεις :)

Με το gps πως τα παει ?

Και απο μπαταρια πως το βλεπεις ποσο σε βγαζει ?

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Το gps δεν τα πάει και τόσο καλά. Μάλλον είναι γενικό με τα mtk chips. Χειρότερα πάντως από το w100.

Η μπαταρία του με έχει ενθουσιάσει. Μου κρατάει 2 μέρες με αρκετή χρήση.

Σχόλια χρηστών

Το gps με ανοικτα τα data (a-gps) εχει προβλημα ?

Το w100 μου εκανε εντυπωση που ηταν πολυ καλο στο gps, το w7s που εχω αργει να κλειδωσει.

Το βλεπεις να ειναι ποιο γρηγορο σε σχεση με το thl w100 ? το w100 εχει τον mtk6589m, δεν πιστευω να εχει τον ιδιο ?

recovery υπαρχει ?

Δες και την υπογραφη μου για Ενοποίηση αποθηκευτικού χώρου σε mtk6589

Μου αρεσει το τηλεφωνο και ψαχνω να δω τι θα κανω ,

Δημητρη ευχαριστω και παλι

Ρωτησα τωρα και στο minideal για κουπονι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει γιατι εχει πεσει η τιμη του.

Το gps με ανοικτα τα data (a-gps) εχει προβλημα ?

Γενικά είναι πιο ασθενές από το w100.

Το βλεπεις να ειναι ποιο γρηγορο σε σχεση με το thl w100 ? το w100 εχει τον mtk6589m, δεν πιστευω να εχει τον ιδιο ?

Από ταχύτητα είναι ακριβώς ίδια με το w100 αν και έχει πιο μεγάλη οθόνη. Δεν παίζω πάντως παιχνίδια για να μπορώ να συγκρίνω. Ο επεξεργαστής είναι ο ίδιος και στα 2 (όχι m).

recovery υπάρχει ?

Δες εδώ

Ρωτησα τωρα και στο minideal για κουπονι και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει γιατι εχει πεσει η τιμη του.

Εδώ το έχει $149

Οι εντυπώσεις μου:

Γενικά μου άφησε ικανοποιητική εικόνα σε σχέση με δεκάδες άλλα κινέζικα που χω πιάσει, αλλά..

Στα θετικά, OTG δουλεύει, Led ειδοποιήσεων επίσης, κάμερες καλές όπως και του H7500+ μου, το ηχείο αρκετά καλό, το ακουστικό κλήσεων επίσης, ποιότητα κλήσεις άριστη, το GPS κλειδώνει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα όπως όλα με ίντερνετ, και σε μισό λεπτό χωρίς ίντερνετ, και έπιασε 7-8 δορυφόρους όπως τα περισσότερα MTK6589 στο μπαλκονάκι μου. Πυξίδα δεν μπήκα στον κόπο να δοκιμάσω. Η αυτονομία πολύ καλή, η μπαταρία όμως είναι 2000mAh περίπου μετά από μέτρηση κι όχι όσο γράφει, σιγά το πρόβλημα όμως, τόσο έχουν τα περισσότερα της τάξης του.

Τρέχω το firmware 26/6, δεν πρόσεξα κάποιο πρόβλημα.

Στα αρνητικά

Ποιότητα κατασκευής κάτω του μετρίου, αναμενόμενο λόγω του πολύ χαμηλού κόστους του. Τα πλαϊνά πλήκτρα απαράδεκτα κι εύκολο να χαλάσουν αν μπαινοβγάζεις το καπάκι. Φθηνά πλαστικά, αλλά οι κεραίες ευτυχώς καλές, επομένως και το wifi μια χαρά.

Το digitizer μου κακοφάνηκε, η αφή κάποιες φορές έπιανε πιο χαμηλά από όπου πατούσα, αλλά το συνήθισα μετά από λίγη ώρα χρήσης. Η μεμβράνη οθόνης στο πακέτο είναι φθηνιάρικη και κάνει κυματάκια αλλά δεν ενοχλεί. Το φλας της κάμερας πολύ χαμηλό, δεν βοηθάει σχεδόν καθόλου σε σκοτεινές λήψεις. Τέλος, η φωτεινότητα της οθόνης είναι μέτρια.

Edited by gerstavros2