brokesmack Δημ. December 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2004 Paidia thelw na parw radio hands-free.Apo oti xerw den ehei vgei eidiko gia to E398.Pio hands-free apo ta ala montela tis motorolla teriazei kalitera me to diko mas???Rotaw giati akousa pos me merika den sinergazetai poli kala (px diakopes lipsis klp). Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 εδω και καιρο με ενδιαφερει αυτο το κινητακι.αυτο που θελω να ρωτησω τους κατοχους και θα κρινει το αν τελικα το αγορασω ειναι το αν η ανταποκριση των πληκτρων οταν γραφεις μηνυμα ειναι γρηγορη οπως στα νοκια για παραδειγμα..ας μου πει καποιος παρακαλω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos27 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 help me! ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟ PST6.7 ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣA ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ JAVA APP LOADER. ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕ .JAR ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ JAD ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΕ BLUETOOTH. ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΑ RESTART ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΩ PASTE ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ OBEX ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ: SERVER DOES NOT SUPPORT THIS OPERATION! ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ J-APPLOADER... :( ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ PLEASE... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Pano min agxonesai re, an k to exo xanagrapsei, Anoixe to entire bluetooth neiborhood, pane sto e398 kai meta anoixe ena deytero parathyro explorer ekei pou exeis to jar sou k trava me to pontiki to .jar pano sto OBEX object push. Katalaves? pano tou. Tha to steilei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Pio radio hands-free apo ta ala montela tis motorolla teriazei kalitera me to diko mas??? Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos27 Δημ. December 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lousou76 (21 Δεκ. 2004 , 09:39) Pano min agxonesai re, an k to exo xanagrapsei, Anoixe to entire bluetooth neiborhood, pane sto e398 kai meta anoixe ena deytero parathyro explorer ekei pou exeis to jar sou k trava me to pontiki to .jar pano sto OBEX object push. Katalaves? pano tou. Tha to steilei. λοιπόν είσαι απίθανος και πάντα άμεσος! τα καταφερα επιτελους και εστειλα! διαπιστωσα βεβαια οτι οσα παιχνιδια ειχα κατεβασει (και δεν μου τα απερριψε ως ακυρο αρχειο) ηταν ψιλομουφες. εχεις να προτεινεις κανενα πορωτικο? αληθεια, τα περασμενα μ΄αυτον τον τροπο παιχνιδια ειναι παντα χωρις ηχο? σαν τα προεγκατεστημενα μπορουμε να βρουμε τιποτα στο ιντερνετ? ευχαριστω εκ των πρωτερων αλλα κι εκ των υστερων για τις χρησιμες συμβουλες και την γενικοτερη βοηθεια στο θεμα!! αν βρω κανενα καλο παιχνιδι θα το ανεβασω στο forum! αυτα για σημερα, χαιρετω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lousou76 Δημ. December 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2004 Pano ta paixnidia pou perniountai me bluetooth duleuoun kanonikotata me ixo klp, ektos k an i java tous den einai akrivos simvati me tou kinitou mas, opote eite vgazei akyro arxeio eite kati d duleuei sosta. Vrika arketa paixnidia sta opoia de duleuei i ploigisi me to moxlo k g ayto d boro na paixo sosta. Den apokleietai omos kati na mi duleuei epeidi perastike xoris jad apo kalodio, opos p.x. o MP3 player pou exei mesa, o opoios sto .jad tou exei ena kryptografiko kleidi pou epitrepei prosvasi sti memory card k etsi ama d ton peraseis me to kalodio o MP3player d vriskei tragoudia sto kinito. Episis i diafora pou exo paratirisei se sxesi bluetooth vs kalodio einai oti sinithos sto jar iparxoun plirofories gia to eikonidio pou exei to paixnidi sti lista paixnidion sto kinito k etsi me bluetooth d pernietai to eikonidio. Poly oreo paixnidi vrika to SplinterCell Pandora kati, k to 1942. Exo steilei ena link se kapoia apo tis selides me to software pou iparxoun ena soro paixnidia apo kei ta pira. Ante happy gaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Χαιρετώ όλους τους φίλους και κατόχους του E398. Αν και παρακολουθώ αρκετό καιρό την συζήτηση δεν συμμετείχα μιας και δεν είχα το Ε398 στα χέρια μου. Εδώ και 2 μέρες λοιπόν που το πήρα, δοκίμασα τα περισσότερα που γράφτηκαν εδώ και θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όσον αφορά την δυνατότητα προσθήκης επιπλέον skin (Προσοχή Skins και όχι themes, μην μπερδευτούμε...), γιατί είναι βλακεία να αλλάζουμε κάθε φορά τα ήδη υπάρχοντα. Υπάρχει άραγε τρόπος να φτιάξουμε ένα νέο directory μέσα στον φάκελο skins του κινητού; Δοκίμασα να το κάνω με το p2ktools, το p2kman, αλλά δεν γίνεται. Ξέρει κανείς κάτι για αυτό; Ελπίζω τώρα το Σαββατοκύριακο που θα έχω χρόνο να το ψάξω περισσότερο, όπως επίσης και άλλα θέματα που μας απασχολούν και δεν έχουν ληθεί ακόμη (π.χ. ελληνικό πακέτο για την αναβάθμιση κλπ..) Καλές γιορτές σε όλους.... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. December 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2004 Υπάρχει λύση για να μην αφαιρείται η κάρτα μνήμης, κάθε φορά που θέλουμε να συνδέσουμε το τηλέφωνο με το PC και να μην το βλέπει σαν σκληρό δίσκο, χωρίς να κάνετε αναβάθμιση (και χάσετε έτσι τα ελληνικά- τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει αναάθμιση με ελληνικά). Η λύση αυτή μας εμφανίζει το εικονίδιο Ρύθμιση USB που είχε προαναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα.... Ανοίξτε με το P2ktools ή το P2kman το directory a/mobile/system και κατεβάστε στο PC σας το αρχείο mma_ucp Κρατήστε ένα backup και στην συνέχεια ανοίξτε το, με έναν HEX EDITOR (αν δεν έχετε μπορείτε να κατεβάσετε αυτόν http://www.handshake.de/user/chmaas/delphi/download/xvi32.zip ) Προς το τέλος του αρχείου, θα βρείτε να γράφει @IRDALink πριν και μετά από αυτό εμφανίζει κάτι κουτάκια. Εμείς απλά αλλάζουμε το IRDALink και στην θέση του γράφουμε UsbSetting . Προσοχή. Θα πρέπει να το γράψουμε όπως είναι παραπάνω με κεφαλαία και μικρά γράμματα. (θα αντικαταστήσουμε και κάποια κουτάκια, μιας και η λέξη αυτή είναι μεγαλύτερη από την IRDALink. Το σύμβολο @ το αφήνουμε ως έχει. Μετά περνάμε πάλι το αρχείο στο κινητό στην ίδια θέση που ήταν και πριν. Αν πάτε στο μενού στις Ρυθμίσεις > Σύνδεση , θα δείτε ότι πλέον υπάρχουν 3 εικονίδια αντί για δύο που ήταν πριν. Το μεσαίο ονομάζεται Ρυθμίσεις USB και κάνει αυτό ακριβώς που θέλουμε. Πλέον μπορούμε να χρησιμοποιούμε το κινητάκι όπως θέλουμε εμείς χωρίς να χρειάζεται να βγει η κάρτα μνήμης. Απλά θα πρέπει κάθε φορά που αλλάζουμε την επιλογή από κάρτα μνήμης σε FAX/Modem να αποσυνδέουμε το καλώδιο από το PC και να το ξανασυνδέουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faidrak Δημ. December 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2004 ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: Φορτωτής JAVA, Προτεραιότητα Εφαρμογής, Επιλογή Εφαρμογής, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ R372_G_OE.20.59R. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος faidrak (25 Δεκ. 2004 , 01:47) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ: Φορτωτής JAVA, Προτεραιότητα Εφαρμογής, Επιλογή Εφαρμογής, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ. ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ R372_G_OE.20.59R. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Για το Φορτωτής JAVA (Java Uploader) Μπορείς να το εμφανίσεις χρησιμοποιώντας το προγραμματάκι p2ktools. Η χρήση του αναφέρεται σε προηγούμενες σελίδες, όπως και link για να το κατεβάσεις. Στο μενού Other Features, στο Seem 32 Features βρες την επιλογή Java, πάτα αρχικά Get για να σου εμφανίσει τα ήδη ενεργοποιημένα Features του κινητού σου. Λογικά ο Java Uploader θα είναι απενεργοποιημένος. Τίκαρέ τον και πάτα Set ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. December 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2004 Θα ήθελα λίγο να αναφερθώ στο θέμα των skins και στην προσοχή που θα πρέπει να έχουν όσοι ασχολούνται με το p2ktools. Παίζοντας με το p2ktools θέλησα να αλλάξω το skin Moto και να δοκιμάσω κάποιο άλλο που είχα βρει. Δυστυχώς έκανα την βλακεία και έσβησα τα αρχεία του φακέλου Moto (ενώ απλά θα έπρεπε να πατήσω το upload και να αντικαταστήσει τα παλιά), με αποτέλεσμα να μου σβήσει όλο τον φάκελο Moto από το κινητό. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πλέον είχα μία μαύρη οθόνη και φαινόντουσαν μόνο οι πάνω πάνω ενδείξεις (σήμα, μπαταρία). Προσπάθησα μπαίνοντας στα "τυφλά" στο μενού των skins να επιλέξω κάποιο από τα υπόλοιπα, αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα και άλλα πολλά, αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα δεν ξέρω να υπάρχει τρόπος να φτιάξεις κάποιο φάκελο μέσα στο κινητό με κάποιο προγραμματάκι. Οπότε αναγκαστηκά θα προχωρήσω στην λύση να το φλασάρω, μπας και διορθωθεί. Δοκιμάζω τώρα να του περάσω την ίδια έκδοση...... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατι αν την πατήσετε σαν και μένα σίγουρα θα σας την σπάσει άπειρα, ειδικά σήμερα που παίρνουν συνέχεια τηλέφωνα για ευχές και στέλνουν και μηνύματα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epivitoras Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος xerox (25 Δεκ. 2004 , 20:35) Θα ήθελα λίγο να αναφερθώ στο θέμα των skins και στην προσοχή που θα πρέπει να έχουν όσοι ασχολούνται με το p2ktools. Παίζοντας με το p2ktools θέλησα να αλλάξω το skin Moto και να δοκιμάσω κάποιο άλλο που είχα βρει. Δυστυχώς έκανα την βλακεία και έσβησα τα αρχεία του φακέλου Moto (ενώ απλά θα έπρεπε να πατήσω το upload και να αντικαταστήσει τα παλιά), με αποτέλεσμα να μου σβήσει όλο τον φάκελο Moto από το κινητό. Το αποτέλεσμα ήταν ότι πλέον είχα μία μαύρη οθόνη και φαινόντουσαν μόνο οι πάνω πάνω ενδείξεις (σήμα, μπαταρία). Προσπάθησα μπαίνοντας στα "τυφλά" στο μενού των skins να επιλέξω κάποιο από τα υπόλοιπα, αλλά δυστυχώς δεν λύθηκε το πρόβλημα. Δοκίμασα και άλλα πολλά, αλλά τίποτα. Μέχρι τώρα δεν ξέρω να υπάρχει τρόπος να φτιάξεις κάποιο φάκελο μέσα στο κινητό με κάποιο προγραμματάκι. Οπότε αναγκαστηκά θα προχωρήσω στην λύση να το φλασάρω, μπας και διορθωθεί. Δοκιμάζω τώρα να του περάσω την ίδια έκδοση...... ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατι αν την πατήσετε σαν και μένα σίγουρα θα σας την σπάσει άπειρα, ειδικά σήμερα που παίρνουν συνέχεια τηλέφωνα για ευχές και στέλνουν και μηνύματα :p to idio tha prepei na prosexoume kai gia olous tous fakelous giati se pieriptwsh pou svisoume ola ta arxeia apo enan fakelo(px ixous) tote tha svistei automatws olos fakelos apo to root kai meta den tha iparxei opote thn patisame thrlei polly prosoxh to olo thema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Valkan Δημ. December 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2004 Java uploader!! και USB settings!! Με ελληνικά!! Photos HERE Χωρίς καινούρια φλασαρίσματα και φλεξαρίσματα!! Για τον Φορτωτή Java ο xerox έχει οδηγίες που αρκούν.. Απλώς, πρέπει να κάνετε restart το κινητό αφού τελειώσετε.. Για το USB, o τρόπος που προτείνει ο xerox δουλεύει μια χαρά, αυτό έκανα και εγω: Η διαδικασία βήμα - βήμα είναι η παρακάτω: 1. Ανοίγετε P2Ktools, Switch to...>P2K mode, βάζετε το κινητό στη USB ΧΩΡΙΣ την transflash και κάνετε connect. Στο tab Explorer κάνετε Refresh (από το File Control) και έχετε το shot1. 2. Μόλις τελειώσει το Refresh, θα έχετε όλα τα αρχεία του τηλεφώνου σας! (Είναι μια καλή ευκαιρία για Backup!!!) Backup μπορείτε να κάνετε αν επιλέξετε κάποιο από τα αρχεία και μετά Download. (Επιλέγετε και πολλά με Shift). Στη δουλειά μας τώρα: Πηγαίνετε στο system και θα έχετε το shot2. 3. Κάνετε download το αρχείο mma_ucp. ΠΡΟΣΟΧΗ μην κάνετε λάθος, υπάρχει και άλλο ένα που είναι σχεδόν ίδιο και με το ίδιο μέγεθος! (mma_dcp). shot3. 4. Αφού κρατήσετε backup του αρχείου mma_ucp ανοίχτε το με το XVI32. Πηγαίνετε κάτω με τα scroll bars και θα έχετε το shot 4. 5. Εκεί που γράφει IRDALink γράψτε UsbSetting με το πληκτρολόγιο. Σώστε το αρχείο. Shot 5. 6. Στο P2KTools και ενώ βρίσκεστε στον φάκελο system και βλέπετε τα αρχεία, κάντε Upload και επιλέξτε το αρχείο που μόλις αλλάξατε. ΔΕΝ κάνει κάποιο warning για την αντικατάσταση του αρχείου.Shot 6. 7. Βγείτε από το P2KTools, δεν έχει disconnect για το τηλέφωνο, αποσυνδέστε το USB. Αν δεν έχει γίνει κάποια μ@λ@κ* τότε:: Δεν χρειάστηκε να κάνω restart στο κινητό. Ψάχτε το! Έχετε ένα νέο animated εικονίδιο!! Το εικονίδιο υπάρχει και στις συντομέυσεις!!! Μπορείτε να το βάλετε και στην αρχική οθόνη!! ΤΕΛΕΙΑ!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον xerox που άνοιξε τον δρόμο!! Photos HERE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jazz Δημ. December 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2004 GEIA SAS RE PAIDIA.. POU THA VRO NA KATEBASO TO P2KTOOLS ?? EXO KI EGO E398 KAI ANTIMETOPIZO TO IDIO PROVLHMA ME TO USB. EYXARISTO.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Jazz (28 Δεκ. 2004 , 09:22) GEIA SAS RE PAIDIA.. POU THA VRO NA KATEBASO TO P2KTOOLS ?? EXO KI EGO E398 KAI ANTIMETOPIZO TO IDIO PROVLHMA ME TO USB. EYXARISTO.. Εδώ http://p2ktools.motofan.ru/download.shtml Όσον αφορά το θέμα που ανέφερα σε προηγούμενο post με το σβήσιμο ολόκληρου του φακέλου σε περίπτωση που σβήσουμε τα αρχεία που βρίσκοντα ι μέσα σε αυτόν, δοκίμασα τα παρακάτω: Έσβησα τα αρχεία του skin Techno. Μετά από αυτό, ο φάκελος Techno δεν φαίνεται πουθενά, ούτε με το p2ktools, ούτε με το p2kman. Στην συνέχεια, με το p2kman έκανα πάλι upload στο κινητό τα αρχεία του skin techno. Το p2kman έχει στο κάτω μέρος μία επιλογή select upload directory (ή κάπως έτσι). Εκεί έγραψα /a/mobile/skins/Techno/ και πάτησα στο upload 2 phone. To p2kman αντέγραψε τα αρχεία του Techno skin και ως δια μαγείας ξαναεμφανίστηκε ο φάκελος Techno. Το συμπέρασμα που μπορεί να προκύψει είναι ότι ίσως δεν σβήνει πραγματικά ο φάκελος, απλά τα προγράμματα που χρησιμοποιούμε εμφανίζουν μόνο τους φακέλους που έχουν μέσα τους κάποιο αρχείο, ή κάποιον άλλο φάκελο.... Επίσης σε αυτό το συμπέρασμα συνηγορεί και το γεγονός ότι έχοντας σβήσει το Techno Skin προσπάθησα με τον ίδιο τρόπο ( γράφοντας δηλαδή στο p2kman σαν upload path το /a/mobile/skins/Test/) να φτιάξω έναν φάκελο με το όνομα Test, αλλά μου έβγαλε failed και δεν έγινε τίποτα. Άρα κάπου αλλού κρύβεται η αλήθεια!!! Δυστυχώς δεν ξέρω πολλά από προγραμματισμό για να το φτιάξω αυτό. Απ'ότι έχω προσέξει, το p2ktools και το p2kman χρησιμοποιούν την Create.FileA για τα αρχεία στο κινητό. Ίσως αν χρησιμοποιούσαν και την Create.Folder, να μπορούσαμε να τσεκάρουμε αν μπορούμε να φτιάξουμε ένα νέο directory. Η άποψή μου είναι πως γίνεται και ελπίζω οι φίλοι μας οι Ρώσοι να το βρουν σύντομα. Κάτι άσχετο. Όταν χρησιμοποιείτε την κάμερα και κάνετε ζουμ, οι φωτογραφίες που παίρνετε τι μέγεθος έχουν; Παρατήρησα, ότι ενώ έχω βάλει 640x480 ανάλυση για capture, όταν κάνω zoom, η φωτό που βγάζει είναι μικρότερη. Έτσι είναι κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. December 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Παιδες μπορει να μου πει κανεις πως γινετε να βαλω ενα mp3 που εχω φορτωσει στο κινητο σαν ηχο κλησης ; Μου βγαζει σαν επιλογες μονο τους ηχους της μνημης του τηλεφωνου. . . THNX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. December 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2004 Hronia polla kai kali hronia se olous :D Tha ithela na rotisw an to e398 sas kathos akoute mp3s apo ta megafona stin megisti entasi (entasi 7) ''trizei'' se merika komatia.Emena pantos mou to kanei sihna auto to triximo :cry: ...Einai fisiologiko????Akomi pio radio-hands free tis motorola einai katalilotero gia to kinito mas :worry: Thanx Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyroshi Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 katarxin kali xronia se olous sto foroum.gia na baleis hxo klhshs mp3 prepei prota na ton apothikeyseis sti syskeyh sou kai meta bazei epilogi na to baleis san hxo klhshs. oso gia to triksimo pou proanefere o brokesmack file mou to kanei kai se mena an einai poli dinato to mp3 tora den ksero an to kaneis se olous kai pali kali xronia se olous Παράθεση o kosmos den paei kala telika Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sav Δημ. January 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2005 To oti paizei mp3 gia ixo klisis mono an einai apothikevmeno sto tilefono to diapistosa alla epliza pos tha paizei kai apo ti karta . . . Tora oso anafora to triksimo,to kanei kai se mena alla se elaxista tragoudia . . .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos27 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Θελω να ευχηθω σε ολους καλη χρονια πρωτα απ' ολα. Οταν κανεις ζουμ μικραινει και την αναλυση της φωτογραφιας δυστυχως.. Τριξιμο δεν εχω παρατηρησει κατα την αναπαραγωγη mp3 τουλαχιστον οχι σε βαθμο που να γινεται ενοχλητικο. ισως παιζει ρολο και που το ακουμπας οταν ακους μουσικη. κατι αλλο (λουσου αν μ ακους) ή οποιος ξερει: εσβησα με το p2kman pst κατι αρχεια που θεωρησα ακινδυνα, δηλαδη τους ηχους που ειχε το κινητο εξαρχης και κατι εικονες που ειχε για wallpaper k screensave για να αυξηθει η εσωτερικη μνημη πιστευοντας οτι θα αυξηθει κ η χωρητικοτητα στα μηνυματα (κατι που δεν εγινε) και εκτος αυτου εφαγε φλασιες το κινητο κ μου κανει κατι τρελλα οπως στον τηλ καταλογο παω να δω εναν αριθμο κ μου γυρναει στην αρχικη οθονη η παω να ρυθμισω ηχο για τα μηνυματα και μου εχει εξαφανισει τελειως την επιλογη αυτη! Περα απο τον φορτωτη τζαβα δεν εχω πειραξει ακομα κατι αλλο. διορθωνεται αυτο ή παω για φλασαρισμα κλπ ή μηπως δεν φτιαχνεται πια??? και κατι αλλο σημαντικο: θελοντας να περασω τα μηνυματα μου στον υπολογιστη με το phone tools βλεπω οτι τα κοβει στους 50-100χαρακτηρες περιπου!!! Τι κανουμε γι αυτο?? πως τα περναμε ολοκληρα τα μηνυματα αλλα και τα ονοματα στον τηλ καταλογο?? οποιος δεν βαρεθηκε να διαβασει ολα τα προηγουμενα και ξερει κατι ας βοηθησει... και παλι καλη χρονια σε ολους!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xerox Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Καλή χρονιά σε όλους ........ Δεν ξέρω αν σβήνοντας ήχους και εικόνες μόνο θα μπορούσε να σου κάνει αυτά που λες. Ίσως έσβησες και κάτι άλλο. Δεν έχεις κρατήσει κάποιο backup, ώστε να τσεκάρεις ποιά αρχεία λείπουν και να τα ξαναπεράσεις? Μία λύση έυκολη, να ξαναφλασάρεις το κινητάκι, αν βέβαια δεν το έχεις φορτώσει πράγματα. Εγώ ούτε καν τα τηλέφωνα δεν έχω βάλει σε σειρά από τότε που το πήρα, γιατί συνέχεια πειραματίζομαι μέχρι να βρώ όλα όσα θέλω, και μετά να το αφήσω ήσυχο......... :p Ψάχνοντας για εφαρμογές Java που θα μπορούσα να βάλω στο κινητάκι, βρήκα την JBenchmark2, μία εφαρμογή που τεστάρει τις Java δυνατότητες του κινητού: Τα αποτελέσματα: Σύνολο: 43 Image Manipulation: 32 Text: 104 Sprites: 137 3D Transformation: 5 User Interface: 64 Screen (canvas) width: 176 Screen (canvas) height: 182 Color screen: true Number of colors: 32768 JPEG support: true Transparency (Alpha level): 2 Double buffer: true Microedition Configuration: CLDC-1.0 Microedition Profile: MIDP-2.0 Microedition Platform: null Total Memory: 815076 Free Memory: 575508 Σύμφωνα με την βάση δεδομένων του προγράμματος στο http://www.jbenchmark.com , το Ε398 βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις...... Το K700i έχει συνολικό σκόρ 132, με το 3D transformation να φτάνει στο 216. Σύνολο: 132 Image Manipulation: 152 Text: 328 Sprites: 180 3D Transformation: 216 User Interface: 20 Screen (canvas) width: 176 Screen (canvas) height: 176 Color screen: true Number of colors: - JPEG support: - Transparency (Alpha level): - Double buffer: - Microedition Configuration: CLDC-1.1 Microedition Profile: MIDP-1.0 / MIDP-2.0 Microedition Platform: SonyEricssonK700i/R2L001 Total Memory: 524284 Free Memory: 435012 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Neo provlima apo to e398 se mena,se douleia na vriskomaste dld :mad: .Loipon kathos me kaloune kai pataw to koumpi apantisis milaw alla den akouw ton allon oute kai autos me akouei gia 2-3 deuterolepta.Meta apo auto to diastima i sinomilia ginetai kanonika kathos o ihos epanaferetai :blink: .Logika prepei na einai provlima leitourgikou kai ohi tou kinitou afou den ehei kana provlima to akoustiko.Eihe i ehei kaneis allos auto to provlima :worry: ??? Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Trito provlima kai i ipomoni mou exantleitai....Kathos paw na perasw ena mp3 mesa mou vgazei sfalma kai ola ta arheia tis kartas svinonte.Fenetai san na einai adeia kai meso tou pc kai meso tou kinitou.Paw na dw omos tin horitikotita tis kartas kai leei pos ta 20 mb hreisimopoiounte kanonika.Ta arheia pou apoteloun auta ta 20mb omos einai AFANTA :blink: .HEEEEEELPPPP! Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brokesmack Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Sin tis allis den mporw na perasw tpt stin karta mnimis pleon kathos mou vgazei sfalma me minima sfalma kiklikou pleonasmou i kati tgetio telospantwn.Iparhei lisi i pame gia service??? Παράθεση Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts