ignorant Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Χλιαρό update. Ο browser έχει βελτιωμένο interface. Επίσης το λειτουργικό γενικότερα μου φαίνεται ομαλότερο και ο low memory killer λιγότερο επιθετικός :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εμένα μου χτύπησε στο Update και πρέπει να το στείλω Φινλανδία ΠΑΛΙ για φλασάρισμα! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εμένα μου χτύπησε στο Update και πρέπει να το στείλω Φινλανδία ΠΑΛΙ για φλασάρισμα! Έχεις δοκιμάσει το recovery mode; Στο είπα, θα σε καταστρέψουν αυτά τα patches του coderus! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Κι από recovery mode δεν επανήλθε! Φτάνει μέχρι επιλογή γλώσσας και μετά.....restart! Περιμένω να μου δώσουν κωδικό FedEx να το στέιλω. Αρχίζω και φορτώνω, όμως. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Τα παιδια λένε πριν απο κάθε update disable ta patch και enable πάλι μετα...παντως μπορεις να ζητήσεις βοήθεια από τα παιδια στο irc /server irc.freenode.net καναλι #jollamobile και ο coderus και όλοι μιλάνε και βοηθάνε. και ένα preview sf 2.0 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τα παιδια λένε πριν απο κάθε update disable ta patch και enable πάλι μετα...παντως μπορεις να ζητήσεις βοήθεια από τα παιδια στο irc /server irc.freenode.net καναλι #jollamobile και ο coderus και όλοι μιλάνε και βοηθάνε. και ένα preview sf 2.0 Παιδια πως κανουμε disable ta patch ? Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) Μπαίνεις στο Patchmanager και τα απενεργοποιείς, μετά κάνεις κι ένα restart lipstick, ή refresh home, ή restart τόσο απλά! Οι δυσκολίες ξεκινούν αν υπάρχουν ασυμβατότητες με το Warehouse. εγώ είχα περάσει κάποια mce-tools που τα δίνουν τώρα σαν patches, μέσα απ΄το terminal. Το δικό μου επέστρεψε και το έφτιαξα και λειτουργεί κανονικά. Ξέχασα να τους πω μιας και μου το στέλνουν να μου έβαζαν και κανα νέο OtherHalf! και το'χα στο νού μου! Edited March 11, 2015 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navouxodonosoras Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Kαλήμερα σας ..ολα καλα με το κινητο αλλα εμενα γτ μου φαινεται οτι ρουφαει παρα πολυ η μπαταρια?Το εβγαλα απο την φορτιση σημερα στις 10.30 και πριν 20 λεπτα ειχε φτασει στο 79% και το μονο που εκανα ηταν 2 3λεπτες κλησεισ και σερφινγκ σε 5-6 σελιδες και φεισμπουκ..εχω σεταρει κατι λαθος?εχω κανει και το κολπο με το alien dalvik αλλα και παλι δεν ειδα σοβαρη διαφορα.. Παράθεση EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Δε κάνεις κάτι λάθος. Δε ξέρω πως είχες συνηθίσει, αλλά τώρα θα θες φόρτιση κάθε βράδυ. Ιδιαίτερα αν είσαι on-line συνεχώς. Το καλοκαίρι στο νησί που δεν υπήρχε δίκτυο μου έβγαζε τρεις μέρες με μια-δύο κλήσεις την ημέρα. Βέβαια, η νέα ενημέρωση κάνει τη μπαταρία λίγο να πέφτει πιο γρήγορα και είναι εμφανές, έχεις δίκιο. Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το κινητό πότε θα πάρει την αναβάθμιση σε 2.0? Υπάρχουν σχέδια για καινούργια συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. March 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2015 Για το κινητό στοχεύουν να αναβαθμιστεί σε 2.0 τον Ιούνιο. Για καινούρια συσκευή έχω διαβάσει μόνο φήμες ότι μέσα στο 2015 (προς το τέλος) θα βγει καινούριο μοντέλο είτε από την ίδια τη Jolla είτε από άλλο κατασκευαστή με Sailfish OS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 (edited) Είμαι πλέον και εγώ στην παρέα παιδιά. Να είναι καλά ο navouxodonosoras. Τώρα ξεκινάει η αναζήτηση και παράλληλα δοκιμή αυτής της συσκευής. Version 1.1.2.16 Edited March 20, 2015 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Είμαι πλέον και εγώ στην παρέα παιδιά. Να είναι καλά ο navouxodonosoras. Τώρα ξεκινάει η αναζήτηση και παράλληλα δοκιμή αυτής της συσκευής. Version 1.1.2.16 Εσύ πήρες τελικά το Jolla του navouxodonosora? Το έψηνα κι εγώ, αλλά λόγω στριμώγματος το άφησα για την ώρα... Παρόλα αυτά οι εταιρείες που κοιτάζω για το μέλλον είναι Jolla (λόγω λειτουργικού και ιδεολογίας της εταιρείας), Nokia (να δούμε τι θα βγάλει μετά το restart) και Panasonic (λόγω της προσπάθειας σε κορυφαία καμεροτηλέφωνα με αρχή το Lumix DMC-CM1, κάτι σαν μετεξέλιξη του Nokia 808 Pureview). Παρόλα αυτά αν δεν επιλέξω αργότερα κινητό από την Jolla, θα έχω την δυνατότητα να εγκαταστήσω το Sailfish ως πλήρες λειτουργικό (όχι το Launcher)??? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 Εσύ πήρες τελικά το Jolla του navouxodonosora? Το έψηνα κι εγώ, αλλά λόγω στριμώγματος το άφησα για την ώρα... Παρόλα αυτά οι εταιρείες που κοιτάζω για το μέλλον είναι Jolla (λόγω λειτουργικού και ιδεολογίας της εταιρείας), Nokia (να δούμε τι θα βγάλει μετά το restart) και Panasonic (λόγω της προσπάθειας σε κορυφαία καμεροτηλέφωνα με αρχή το Lumix DMC-CM1, κάτι σαν μετεξέλιξη του Nokia 808 Pureview). Παρόλα αυτά αν δεν επιλέξω αργότερα κινητό από την Jolla, θα έχω την δυνατότητα να εγκαταστήσω το Sailfish ως πλήρες λειτουργικό (όχι το Launcher)??? Εμαθα πως "ξεφορτώθηκες" το Ν8. Ισχύει; Το Jolla κάποια στιγμή θα το έπαιρνα και ήταν καλή ευκαιρία δεδομένων των συνθηκών. Επειδή έχω το Ν9 απο το 2012 και ήμουν λάτρης του παρα τα προβλήματα και ελλείψεις θεώρησα πως ένα πιο σύγχρονο κινητο+λειτουργικό θα ήταν καλή κίνηση να το δοκιμάσω και γιατί όχι και σαν βασικό τηλέφωνο, μόλις το στήσω όπως θέλω. Με το καλό όμως να έρθεις στην παρέα γιατί η αλήθεια είναι πως χρειάζονται περισσότεροι ενεργοί χρήστες του jolla και κατεπέκταση του Sailfish OS. H απλότητα της σχεδίασης του πάντα με σαγήνευε. Ή θα έπαιρνα αυτό ή το ΒΒ Ζ30. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 To Sailfish φαίνεται πολύ όμορφο λειτουργικό, απλά από ό,τι λένε τα παιδιά εδώ, έχει δρόμο μπροστά του. Εϊναι πχ. σαν τα WP7.5, μένει να πάει σε πιο σταθερή και ολοκληρωμένη μορφή σαν τα WP8/8.1. Ν8 δεν είχα καμιά φορά, μήπως με μπερδεύεις με άλλον??? Στην υπογραφή μου φαίνονται οι συσκευές που έχω και ποιες χρησιμοποιώ. Παρόλα αυτά έχω μια αγγελία για Ν8 της οικογένειας αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου στείλει μήνυμα. Η ερώτησή μου πάντως είναι αν εγκαθίσταται το λειτουργικό σε οποιαδήποτε συσκευή με Android... Αν γνωρίζει κάποιος? Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Υπήρχε η ROM για nexus 4 ενώ δοκιμαστικά νομίζω πως βγήκε και για Ν9 όλα όμως στο επίπεδο του demo με την εννοια πως δεν λειτουργούσαν πολλά απο τα χαρακτηριστικά του. Κοίτα εσύ που έχεις περάσει απο symbian και με την εξέλιξη που είχε καταλαβαίνεις ποσο δύσκολο είναι σήμερα να υποστηριχθεί ένα λειτουργικό σαν το sailfish και το firefox. Τα windows δεν τα βάζω μέσα γιατί η ms έχει μεγάλη εμπειρία σε λειτουργικά αλλά και λόγω των mobile για ARM που είχε παλιότερα. Ωστόσο είμαι στην φάση που το στήνω και θα δοκιμάσω κατα πόσο μπορεί να παίξει android εφαρμογές σωστά. Θα δείξει Τώρα που NOkia δεν υπάρχει (θεωρητικά) τι κινητό θα πάρεις; :P Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Κοίτα η MS έχει αναπτύξει σε λίγα χρόνια ένα λειτουργικό για κινητά σε τέτοιο βαθμό, γιατί είχε την οικονομική δυνατότητα να ρίξει πολλά στα αντίστοιχα τμήματα. Τώρα πια τα παράθυρα, αν και δεν είναι η πλειοψηφία, τα βρίσκεις παντού. Η Jolla δεν είχε την οικονομική δυνατότητα της MS και γιαυτό χρειάζεται περισσότερο χρόνο προφανώς, οπότε αφού είμαι καλυμμένος με Symbian και WP8.1 (από Νόκια πάντα!), θα περιμένω μέχρι να μεγαλώσει κι άλλο η Jolla, εκτός κι αν κάνει καμιά ντρίπλα η Nokia που θα μπορεί να ξαναβγάλει κινητά σε ένα χρόνο από τώρα... ;) Άμα το δουλέψεις αρκετά, να μας πεις και τις εντυπώσεις σου από το Sailfish! :) Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Η ερώτησή μου πάντως είναι αν εγκαθίσταται το λειτουργικό σε οποιαδήποτε συσκευή με Android... Αν γνωρίζει κάποιος? Θεωρητικά είναι δυνατό να εγκαταστήσεις το Sailfish OS σε οποιαδήποτε συσκευή υποστηρίζει το CyanogenΜod.. υπάρχει επίσημος οδηγός στο επίσημο site του λειτουργικού. Στην πράξη βέβαια... θέλει πολυυυύ μεράκι για να το κάνεις! Ελπίζω στο μέλλον να κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη.. Next, Next, Done! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 (edited) Προς το παρόν μια χαρά λειτουργούν κάποιες εφαρμογές που έβαλα. Εγκατέστησα το Amazon Store επιτυχώς και κατέβασα τις Android εφαρμογές: Viber (λειτουργεί απρόσκοπτα με εξαίρεση το γεγονός πως δεν μπορεί να "τραβήξει" τις επαφές απο τον κατάλογο, series guide επίσης πολυ΄καλό, facebook, instagram κ.α. Δεν τις "έπαιξα" πολύ με εξαίρεση το viber αλλά μου έκανε ένα πράγμα μόνο εντύπωση. Οτι λειτουργούν ομαλά! Με εξαίρεση μια φορά που κόλλησε το amazon store δεν είχα κάποιο θέμα ακόμα και με 3G data! Ωστόσο θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το πως δουλεύει το android πάνω στο sailfish και τι είναι αυτό το aliendalvik αλλα και αν κολλάνε οι εφαρμογές πως κάνουμε ένα είδος restart του dalvik. Edited March 22, 2015 by aliengoa Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ωστόσο θα ήθελα να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το πως δουλεύει το android πάνω στο sailfish και τι είναι αυτό το aliendalvik αλλα και αν κολλάνε οι εφαρμογές πως κάνουμε ένα είδος restart του dalvik. Για restart, αν είσαι σε κάποιο πρόσφατο os version πας Settings -> System > Utilities > Restart Alien Dalvik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Για restart, αν είσαι σε κάποιο πρόσφατο os version πας Settings -> System > Utilities > Restart Alien Dalvik Δεν το βλέπω αυτό που λες! Μήπως είσαι dev mode? Εχω την 1.1.2.16 Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. March 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2015 Ναι έχω dev mode, αλλά δε νομίζω ότι έχει σχέση.. Αν θυμάμαι καλά τα "Utilities" τα εγκαθιστάς από το Jolla Store, ψάξε για "Salifish Utilities"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 (edited) .... Viber (λειτουργεί απρόσκοπτα με εξαίρεση το γεγονός πως δεν μπορεί να "τραβήξει" τις επαφές απο τον κατάλογο.... Εγώ βλέπω όλες τις επαφές μου στο Viber. Μήπως το άνοιξες και δες περίμενες λίγο να τις εισάγει? Mήπως εννοείς κάτι άλλο και δε κατάλαβα καλά?? (παίζει!)! Ναι, Sailfish Utilities απ'το Jolla Store. Δεν έχει σημασία το Developer Mode. Μπορεί να μου πει εμένα κάποιος πως γίνεται να δουλέυουν όλα μια χαρά, αλλά να μη μπορώ να ενεργοποιήσω το Developer Mode?? έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα. Edited March 23, 2015 by okourkoulos Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignorant Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Τι εννοείς; Σου πετάει σφάλμα; Έχεις θέσει password για το SSH και τον root user; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 Ναι, είχα Password (νομίζω). Δε φτάνω πλέον ως εκεί. Λες να δημιούργησε πρόβλημα το Pass? Μου πετάει:"Problem with installing" "Package jolla-developer-mode was not found in Store". Άλλαξα account, τίποτα. Από Utilities Clean package cache, τίποτα. Τώρα δε χτυπάει το κουδούνι του στις κλήσεις! Το ρολόι του μια χαρά. Τα Stores και η Warehouse μια χαρά. Απάντηση από Zendesk: "you have probably disabled or reconfigured some repositories, or that the problem is caused by OpenRepos/Warehouse in some way." Πάω για factory reset......δε τη γλυτώνω.....πάλι!!! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts