Te_salat Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 (edited) Πολύ καλές. Εννοείται ότι οι φώτο δε ανεβαίνουν για επίδειξη. Για απόδειξη ναι. Δείτε κι αυτό που επιβεβαιώνει την άποψη ότι δεν υπάρχει καλύτερη καμερα από του S4 με εξαίρεση τις 808 & 1020. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5190985 Edited February 3, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 καινούριος στο forum και θα ήθελα να δείξω και εγώ μία φωτογραφία μου.[ATTACH]41165[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ωραίο το μούτρο!!!:lol::lol:Στήνεται κιόλας για φωτό!!:D Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 (edited) ναι του είπα πως είναι για το my phone και στάθηκε κλαρίνο.....χαχαχα! και λίγο έντονο χρώμα....[ATTACH]41166[/ATTACH][ATTACH]41167[/ATTACH] Edited February 11, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 Ωραίος ο σκυλακος σου. Γενικά στις φώτο όπως αυτή με το λουλούδι είναι κορυφαίο. Έχει βαθμολογηθεί με άριστα σε συγκριτικό που ειχε και το 808 μέσα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 ευχαριστώ πολύ!είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που βγάζω με το s4 και προσπαθώ να μάθω τι του αρμόζει και πως αναδεικνύεται καλύτερα η φωτογραφική του δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 καινούριος στο forum και θα ήθελα να δείξω και εγώ μία φωτογραφία μου.[ATTACH]41165[/ATTACH] καλωςηρθες φιλε μου πολυ καλη η φωτο σου και φυσικα ωραιο σκυλακι. οσο για τα υπολοιπα αν διαβασεις το νημα στις τελευταιες σελιδες θα σου λυθουν πολλες αποριες. Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μια και σε thread αλλού κινητού γίνεται χαμός με το φλας, δείτε μια απο το S4 μου σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο με χρήση φλας. https://www.dropbox.com/s/dcbxg5bcy3pbbv1/20140212_201631.jpg Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 πολύ ωραία φωτό.ούτε καν διακρίνεις πως δεν υπάρχει φωτισμός!μία φωτογραφία με θέα το Ηράκλειο από εμένα...[ATTACH]41196[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Μια και σε thread αλλού κινητού γίνεται χαμός με το φλας, δείτε μια απο το S4 μου σε εντελώς σκοτεινό δωμάτιο με χρήση φλας. https://www.dropbox.com/s/dcbxg5bcy3pbbv1/20140212_201631. ωραια χρωματα κωστα!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 με εντελώς σκοτεινό δωμάτιο......[ATTACH]41205[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 (edited) To s4 εχει πολύ καλη απεικονιση χρωματων με το φλας του σε απολυτο σκοταδι το εχω παρατηρησει και εγω. Πολύ καλη και καθαρη Κωστα. Geo η φωτο σου με την θεα είναι αρκετα καλη με ωραια λεπτομερεια και χρωματα. Να υποθεσω είναι με hdr? Ανεβαζω και εγω μια σημερινη με ένα λουλουδι η οποια δεν είναι κατι ιδιαιτερο απλα να τονισω ότι φυσαγε πολυ και το λουλουδι κουνιοταν αρκετα παρολα αυτά βγηκε λες και ηταν ακινητο. Στο auto mode το λουλουδι βιαστικη στο ποδι, και με nightmode στις σταγονες. http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/845/8hdv.jpg Μια και από βροχερη μερα το τζαμι του αυτοκινητου http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/801/sqb5.jpg Edited February 12, 2014 by demon2411 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Ωραίες οι φωτογραφίες σας παιδιά. @geotrvs προσπάθησε όταν τραβας να συνηθίσεις να κάνεις focus κάνοντας tap στο σημείο που θέλεις να εστιάσει. Αν το σημείο που σ ενδιαφέρει δεν βρίσκεται στο κέντρο του πλάνου δεν θα γίνει τέλεια εστιαση. Εγω χρησιμοποιώ στην ρύθμιση μέτρηση την επιλογή σημείο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Αν και πιστός aosp fan, έχω dual boot μόνο και μόνο για το εξαιρετικό του λογισμικό κάμερας. Και ευχαριστώ για τις συμβουλές στο συγκεκριμένο νήμα, ειδικά για τη λειτουργία νύχτας! [ATTACH]41293[/ATTACH][ATTACH]41294[/ATTACH][ATTACH]41295[/ATTACH][ATTACH]41296[/ATTACH] Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 μία απογευματινή με hdr https://www.dropbox.com/s/lozfammkuhouf42/20140215_174907_Richtone%28HDR%29.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNAKES4 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 geotrvs πάρκο Γεωργιάδη?:p έχεις on το auto focus? Sofos_5 πολύ καλές. Η πρώτη είναι με night mode? Επίσης η τελευταία έγινε επεξεργασία με το default editor του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Τις τελευταίες μέρες έχω δει πολλά δείγματα φωτογραφιών από διάφορες συσκευές όπως Sony Z1&Z1 compact, Nexus 5, iPhone 5s, Lumia 1520 και HTC one. Η μόνη κάμερα που πλησιάζει σε ευκρίνεια του S4 είναι παραδόξως του Nexus5. Η κάμερα του Lumia σε γενικές γραμμές είναι καλύτερη αλλά σε μακρινά εξωτερικά δεν ήταν καλύτερη τουλάχιστον στα δείγματα που είδα. To iphone 5s έχει εντυπωσιακό κοντράστ αλλά κι αυτό στο zoom είναι λίγο. Το βράδυ κρατά τις ισορροπίες αλλά με πολύ κόκκο και χωρίς επιλογές. Τα Sony μια απογοήτευση. Χάλια, θολούρα και κόκκος. Στο HTC ακόμα χειρότερα. Μόλις κάνεις zoom είναι σαν να βλέπεις ζωγραφιά. Οι βραδινές του καλες αλλά απλά φωτεινές. Δεν έχουν λεπτομέρεια γιατί τα ultra pixels απλά παίρνουν περισσότερο φως, δεν είναι όμως αρκετά για να δώσουν λεπτομέρεια. Στο S4 το βράδυ η λειτουργία αυτόματος εντοπισμός η η επιλογή νύχτα κάνουν καλή δουλειά όταν έχουμε στατικό πλάνο. Το πρόβλημα εμφανίζεται όταν φωτογραφιζουμε ανθρώπους και δεν είναι στημένοι. Αν πρόκειται για ενήλικους κάπως τους βάζουμε σε τάξη:) Για παιδιά σκυλιά κλπ μόνο best photo αλλά χωρίς πολλές αξιώσεις. Συμφωνώ πλέον με τον Γιώργο ότι δύσκολα θα δούμε καλύτερη κάμερα από άλλο κατασκευαστή android. Αν κάποιος ασχοληθεί λίγο να καταλάβει πια λειτουργία πρέπει να χρησιμοποιεί ανάλογα με την περίσταση, θα έχει πάντα φωτογραφίες το λιγότερο, άνω του μετρίου. Το Πάσχα που αλλάζω συνήθως συσκευή θα δυσκολευτω πολύ. Ειδικά αν η samsung ανακοινώσει κάνα S5 παρόμοιο με το 4 σε εμφάνιση, με βλέπω να το κρατάω. Είναι τόσο απροβληματιστο όσο το Note2 στον καιρό του. Για να πάω σε κάτι άλλο θα πρέπει να έχει καλύτερη κάμερα και premium υλικά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 geotrvs πάρκο Γεωργιάδη?:p έχεις on το auto focus? Sofos_5 πολύ καλές. Η πρώτη είναι με night mode? Επίσης η τελευταία έγινε επεξεργασία με το default editor του κινητού; ναι πάρκο Γεωργιάδη....snakes4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Η πρώτη είναι με night mode? Επίσης η τελευταία έγινε επεξεργασία με το default editor του κινητού; Ευχαριστώ! Η πρώτη ναι σε night mode και με ένα φίλτρο του tapatalk, την οποία λειτουργία νυκτός ομολογώ δεν την είχα σε εκτίμηση μέχρι που τη δοκίμασα. Η τελευταία έγινε με αυτόν τον editor : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lyrebirdstudio.colorsplasheffect.pro Επίσης μιας και μιλάμε για φωτογραφίες, το touch retouch είναι μια εφαρμογή που μου έχει λύσει τα χέρια πάρα πολλές φορές. @Κώστα εκεί που είπα θα ξεκινήσω να αναβαθμίζω και εγώ συσκευή κάθε Αύγουστο δίνοντας τη παλιά, πήρα το S4 και προς το παρών δεν το βλέπω.. δηλώνω υπερευχαριστημένος! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) Σοφοκλή έτσι είναι. Αν η φωτογραφία είναι μέσα στα 3 πιο σημαντικά πράγματα στην επιλογή κινητου και θες android, δεν υπάρχει και καλύτερο. Δεν ξέρω το θα παρουσιάσουν στην έκθεση, αλλά σήμερα δεν υπάρχει κατι άλλο. Δείτε εδώ έχουμε ενα μικρο κομμάτι κροπαρισμενο απο μεγάλη φωτογραφία. Δείτε τα λουλουδια στο βάζο στα παράθυρα. Εκτός αυτού στα πραγματικά δείγματα που εχω απο κάτοχους του Ζ1c δεν έχω δει τόσο καλή φώτο που σημαίνει δεν ξέρουμε τι φτάνει στα χέρια των αγοραστών. Ίσως στέλνονται στα sites διαφορετικές συσκευες σαν δείγματα. Πάνω είναι το Nokia 1520, στην μεση το S4 και κάτω το Z1 compact. http://img401.imageshack.us/img401/7396/meit.jpg Εδώ ολόκληρη η φωτο του S4. https://www.dropbox.com/s/jelapxalaluu9dw/Samsung_S4_Umgebung.jpg Κι εδω ένα τεστ από γνωστό φωτογραφικό site. http://www.dxomark.com/Mobiles/Samsung-Galaxy-S4-overview-Does-bigger-mean-better Edited February 17, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Kωστα εχω στα χερια μου υλικο που αποδεικνυει οτι η καμερα του s4 ειναι καλυτερη και απο z1 και ειδικα πολυ καλυτερη απο το καινουργιο 1520. Ολη η ιστορια του s4 δεν ειναι στον φακο αλλα στο processing.Το εχουμε πει εξαλλου. Δεν μου λεει τιποτα ομως αυτο γιατι εμενα με ενδιαφερει τι φωτογραφιες βγαζει το κινητο στο συνολο και πιστεψε με το s4 μεχρι στιγμης δεν το ξεπερναει καποιο εκτος ισως του 808 και του 1020 αλλα και παλι για να ειμαι 100% σιγουρος πρεπει να εχω δειγματα στα χερια μου. Μακαρι να σας ειχα εδω διπλα μου να βλεπατε τι φωτογραφιες τυπωνω σε εναν pixma canon σε απλο φωτογραφικο χαρτι του πλαισιου (20τεμ. - 3 euro) να δειτε χρωματα-ευκρινεια και αναλυση σε a4 μεγεθος να μην το πιστευετε... Τις εδειξα σε γνωστο μου φωτογραφο και δυσκολευτηκε παρα πολυ να πιστεψει οτι αυτες που εβλεπε ηταν απο κινητο. Βγηκαν ολες το λιγοτερο αψογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Με τρώει το χέρι μου τον άλλο μήνα που θα ανέβω Ελλάδα για αγορά, επειδή πάντα σε ταξίδι αγοράζω νέο τηλέφωνο :) Αλλά τώρα μου το ξεκοψα. Για να επισφραγισω την συμφωνία με τον άλλο μου εαυτό, παραγγειλα 2 δερμάτινες θήκες για το S4 :) Θα περιμένω να δω τι θα μας παρουσιάσει και θα κάνω αγορά τον Αύγουστο που θα ξανάρθω ώστε αν επιτέλους βγάλει κάνα premium S5, να το πάρω και πολυ φθηνότερα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Kωστα εχω στα χερια μου υλικο που αποδεικνυει οτι η καμερα του s4 ειναι καλυτερη και απο z1 και ειδικα πολυ καλυτερη απο το καινουργιο 1520. Ολη η ιστορια του s4 δεν ειναι στον φακο αλλα στο processing.Το εχουμε πει εξαλλου. Δεν μου λεει τιποτα ομως αυτο γιατι εμενα με ενδιαφερει τι φωτογραφιες βγαζει το κινητο στο συνολο και πιστεψε με το s4 μεχρι στιγμης δεν το ξεπερναει καποιο εκτος ισως του 808 και του 1020 αλλα και παλι για να ειμαι 100% σιγουρος πρεπει να εχω δειγματα στα χερια μου. Μακαρι να σας ειχα εδω διπλα μου να βλεπατε τι φωτογραφιες τυπωνω σε εναν pixma canon σε απλο φωτογραφικο χαρτι του πλαισιου (20τεμ. - 3 euro) να δειτε χρωματα-ευκρινεια και αναλυση σε a4 μεγεθος να μην το πιστευετε... Τις εδειξα σε γνωστο μου φωτογραφο και δυσκολευτηκε παρα πολυ να πιστεψει οτι αυτες που εβλεπε ηταν απο κινητο. Βγηκαν ολες το λιγοτερο αψογες. Συμφωνώ, επειδή πέρασαν απο τα χέρια μου όλα τα μοντέλα που αναφέρονται και μελέτησα με δείγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Over all θεωρώ καλύτερη τη Samsung (best Smartphone + camera) που ζητάω πια ως δεδομένο να έχω στη συσκευή μου. Και επειδή θέλω και μεγάλη οθόνη σχετικά, καταλήγω στο Note 3 :D Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Συμφωνώ, επειδή πέρασαν απο τα χέρια μου όλα τα μοντέλα που αναφέρονται και μελέτησα με δείγματα όσο το δυνατόν καλύτερα. Over all θεωρώ καλύτερη τη Samsung (best Smartphone + camera) που ζητάω πια ως δεδομένο να έχω στη συσκευή μου. Και επειδή θέλω και μεγάλη οθόνη σχετικά, καταλήγω στο Note 3 :D Πολύ σημαντικό αυτό που λες απο την στιγμή που έχουν περάσει όλες οι τελευταίες κυκλοφορίες των κορυφαίων smartphone απο τα χέρια σου. Και ειδικά όταν το λέει κάποιος που δεν είναι χθεσινός. Αυτή την εντύπωση εχω κι εγώ γι αυτό παραβλέπω τα μείον της samsung. Τώρα τι λένε οι "ειδήμονες" του φόρουμ δεν με απασχολεί. Εγώ βλέπω οτι εχω μια πραγματικά απροβληματιστη συσκευή, με πολύ καλή κάμερα, μαζεμένη σε μέγεθος και επιδόσεις αρκετά κοντά στις νεότερες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Σοφοκλή έτσι είναι. Αν η φωτογραφία είναι μέσα στα 3 πιο σημαντικά πράγματα στην επιλογή κινητου και θες android, δεν υπάρχει και καλύτερο. Δεν ξέρω το θα παρουσιάσουν στην έκθεση, αλλά σήμερα δεν υπάρχει κατι άλλο. Δείτε εδώ έχουμε ενα μικρο κομμάτι κροπαρισμενο απο μεγάλη φωτογραφία. Δείτε τα λουλουδια στο βάζο στα παράθυρα. Εκτός αυτού στα πραγματικά δείγματα που εχω απο κάτοχους του Ζ1c δεν έχω δει τόσο καλή φώτο που σημαίνει δεν ξέρουμε τι φτάνει στα χέρια των αγοραστών. Ίσως στέλνονται στα sites διαφορετικές συσκευες σαν δείγματα. Πάνω είναι το Nokia 1520, στην μεση το S4 και κάτω το Z1 compact. http://img401.imageshack.us/img401/7396/meit.jpg Εδώ ολόκληρη η φωτο του S4https://www.dropbox.com/s/jelapxalaluu9dw/Samsung_S4_Umgebung.jpg Κι εδω ένα τεστ από γνωστό φωτογραφικό site. http://www.dxomark.com/Mobiles/Samsung-Galaxy-S4-overview-Does-bigger-mean-better τρομερες φωτο Κωστα.Θα το θυμουνται για παρα πολυ καιρο το s4 ως το καλυτερο smartphone που περασε κ εμεινε!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts