bilis38 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 εχω s4 i9505 απο κινα φοραει 4.3 ενημερωσεις δεν περνει τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. June 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2016 μετα απο επαναφορα ρουταρισμενου πως ξερω οτι ειμαι οκ για σερβης ? το μονο που εχει σημασία ειναι ο knox? εχει σημασια η εκδοση kernel ? εκδ λογισμικου ασφαλειας? ή τπτ αλλο ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Haris619 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 To towelroot borw na to xrisipoihsw Gia thn pragmatopoihsh root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazlo Δημ. December 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2016 Καλησπερα Εχω το samsung galaxy s4 i9505xx το οποιο ειναι demo Περσι το εκανα root με την βοηθεια του myphone και φετος ξαφνικα κολαει σε καποια προγραμματα οπως πχ. γωτογραφιες και καπου καπου στο πληκτρολογιο samsung και αναφερει CloudAgent διακοπηκε! πως μπορω να περασω ξανα το software ή να κανω recovery ωστε να περαστουν και παλι απο την αρχη τα παντα!??? δοκιμασα να περασω το custom μεσο Odin αλλα μου βγαζει error ενω εχω περασει και τους drivers μεσο KIES. η εκδοση ειναι 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts