Jump to content

Samung Galaxy S4: Πλήρης οδηγός για root

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρακαλώ όποιος γνωρΊζει απο το forum να με ενημερώση για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε περνώντας μια αναβάθμιση απο την samsung Κωδικός μοντέλου GT-9505 Έκδοση android 5.0.1. Έκδοση βασικού φάσματος I9505XXUHOH2 Έκδοση Kernel 3.4.0-5648926dpi@SWHD7422#1 Mon Aug 31 14:37:11KST 2015 Αριθμός κατασκευής LRX22C.I9505XXUHOH2.Ενημέρωσα την συσκευή στην παραπάνω έκδοση στις 31/10/2015 και με το που έκανα την εγκατάσταση δημιουργήθηκε πρόβλημα στο Wifi και συγκεκριμένα η ισχύ του σήματος του Wifi έχει πέσει κατα πολυ μόλις και με τα βιας βλέπει το ρούτερ σε απόσταση το τριών μέτρων ενω πριν την ενημέρωση δεν υπήρχε κανένα θέμα με την ισχύ του σήματος σε ολο το σπίτι η ένδειξη ηταν φούλ σε σήμα. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 453
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Διαδικασία root για Lollipop 5.0 firmwares με Knox 0x1

υπάρχει τέτοιος οδηγός δεν με ενδιαφέρει το knox

και οδηγο για custom rom

Edited by panagos22

• 2 weeks later...
Καλησπερα, εχω ενα Galaxy s4 gt i9505 το οποιο ειναι εκτος εγγυησης και τρεχει lollipop 5.0.1 ποιον οδηγο πρεπει να ακολουθησω για να το κανω ροοτ και να του βαλω cyanogenmod 13;

Λοιπόν έχω εγκαταστήσει Cyanogenmod 12.1 stable (5.1.1) στο δικό μου s4 gt-i9505. Όλα δουλεύουν τέλεια εκτός από την περιαγωγή δεδομένων. Ενεργοποιώ, δεν ενεργοποιώ, ένα και το ίδιο.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς κάτι παρόμοιο?

Είμαι σε 5.0.1 rooted I9505XXUHOB7 και θέλω να βάλω την τελευταία I9505XXUHOJ2 αλλά να είμαι πάλι root, πρέπει να γυρίσω σε 4.4.2 πάλι;;;;; σύμφωνα με τον οδηγό του magiver1908 εδώ ;;;

Και κάτι ακόμη, η black edition τι διαφορά έχει; (δεν ειναι black edition το κινητό μου)

Παναγιώτης

• 4 weeks later...

Καλησπερα!

Επειδη η omega rom που περασα δεν νομιζω οτι μου προσφερει κατι παραπανω απο την official

και επειδη στις cm που πολυ μου αρεσουν ολο κατι δε δουλευει καλα, bluetooth, camera, google play

θελω να ξαναγυρισω στην official...

Πως μπορω να το κανω αυτο;;

την εχω κατεβασει!

1. Την περναω μεσω Odin?και με τα modem&bootloader τι κανω;

2. Αυτη τη στιγμη το s4 εχει διαθεσιμη μνημη 9GB, τα αλλα ειναι δεσμευμενα απο την σαμσουνγκ μαλλον για την official εκδοση..

τωρα που θα περασω την official θα γραφτει πανω στα ~6GB τα δεσμευμενα;;

Ευχαριστω :)

• 2 weeks later...

Καλησπέρα εχω το εξης πρόβλημα μεσα σε 10 μερες εχω αλλαξει 3 sim επειδή κλειδωνουν μετα από το root της συσκευης.Πριν από δεκα μερες εκανα root το Galaxy s4 (lollipop 5.0.1)μετα από 3 μερες από το rout δεν εβλεπε την καρτα sim.Αφου δεν ειχα άλλη επιλογή πηγα στην Vodafone και εκανα αντικατασταση της sim και όλα οκ αλλα την επομενη παλι τα ιδια.Ξαναπηαγα στην Vodafone και ξανααλλαξα την sim και σημερα παλι το ιδιο.Το κακο είναι ότι κλειδωνουν τελειως και δεν μπορω να τις χρησιμοποιησω σε άλλο κινητο.Ξερει κανεις γιατι γινεται αυτό και αν εχει τυχει σε αλλον?Τι μπορω να κανω για να είναι root η συσκευή μου χωρις να χρειαστεί να μου αχρηστεψει και άλλη sim?

Ψάχνοντας στο ιντερνετ για το πρόβλημα μου βρηκα αυτό και δεν ξερω αν εχει σχεση με το πρόβλημα μου

http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-note-3-regional-sim-lock-samsung-hellas-4656/

Edited by nilasgr

Με το mobileodin τον δικο μου τροπο η με κανενα cf root?εχει γραψει ο knox σου η οχι?

Όχι δεν τον εκανα με τον δικο σου τροπο από ένα βιντεο στο youtube το εκανα.Πως μπορω να ελεγξω αν εγραψε ο KNOX

Ωραια μολις εχασες την εγγυηση σου,τελος παντων.Παρε backup τα παντα κανε format factory kai cashe και ξερουταρισετο.μολις τα κανεις αυτα ακολουθα πιστα τον οδηγο μου και ολα θα πανε τελεια.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6082634#post6082634

Ωραια μολις εχασες την εγγυηση σου,τελος παντων.Παρε backup τα παντα κανε format factory kai cashe και ξερουταρισετο.μολις τα κανεις αυτα ακολουθα πιστα τον οδηγο μου και ολα θα πανε τελεια.http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6082634#post6082634

Ετσι και αλλιως δεν ειχα εγγυηση οποτε δεν με αποσχολει αυτό το κομματι απλα με νοιαζει να μην μου κλειδωνει τις sim 4 εχω αλλαξει μεχρι τωρα.Τωρα εχω κανει φορματ και εχω βαλει την official ρομ που εχω κατεβασει από το sammobile.Ποιο βημα πρεπει να κανω αυτό που είναι για το knox 0x1 η για το Knox 0x0?

Καλως εγω προτεινω να κανεις το δικο βημα αφου ρωτας εμενα το οποιο το εχω δοκιμασμενο σε 8 μεχρι τωρα και τρεχουν απροβληματηστα.και αυτη την στιγμη απο το δικο μου s4 σου στελνω το οποιο ειναι ετσι 5 μηνες τουλαχιστον

Καλως εγω προτεινω να κανεις το δικο βημα αφου ρωτας εμενα το οποιο το εχω δοκιμασμενο σε 8 μεχρι τωρα και τρεχουν απροβληματηστα.και αυτη την στιγμη απο το δικο μου s4 σου στελνω το οποιο ειναι ετσι 5 μηνες τουλαχιστον

θα κανω το δικο σου για δοκιμη απλα θελω να μου πεις ποιο βημα αυτό με το knox 0x1 η 0x0?

Καλη επιτυχια.μολις τελειωσεις στειλε μου να μου πεις αν ολα οκ.

Μεχρι το βημα 9 όλα οκ.Στο βημα 10 που λεει να κατεβασω το towelroot το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και όταν πατησα στο make it ra1n

μου λεει ότι This phone isn't currently supported.Επισης στις εφαρμογες εμφανίζεται παλι ο κnοχ.

Βαλε καλυτερα αυτη που γραφω για black mystery.ειναι ολα στανταρ.

Οκ θα το κανω το ειδα ότι ελεγε αυτην την version ο οδηγος απλα ελεγα ότι δεν παιζει καποιο ρολο αν κατεβασω αλλα 4.4.2.

θα το ξανακανω παλι και βλέπουμε.