MaGLoU Δημοσιεύτηκε May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 20, 2013 (edited) Καλημέρα και απο εμένα :) Εχει αγοράσει κανένας αυτο το κινητό να μας πεί εντυπώσεις? ΠΑιδια ειναι το S920 ΛΑΘΟΣ μου :) Edited May 20, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghoul Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το έχω πάρει είναι πάρα πολύ καλό πάρα πολύ γρήγορο αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί προσπαθώ τώρα ένα μήνα να του αλλάξω rom του έχω κάνει root αλλά δεν βρίσκω κανένα recovery για να κάνω install. Για τα λεφτά του παααρααα πολύ ωραίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crusader-21- Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Το έχω πάρει είναι πάρα πολύ καλό πάρα πολύ γρήγορο αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί προσπαθώ τώρα ένα μήνα να του αλλάξω rom του έχω κάνει root αλλά δεν βρίσκω κανένα recovery για να κάνω install. Για τα λεφτά του παααρααα πολύ ωραίο. Δώσε περισσότερες πληροφορίες, βαλε και καμια φωτό. Δυνατά, αδυνατα σημεία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ghoul Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Συγγνώμη για την σιγή ασυρμάτου αλλά έχω την γυναίκα μου έγκυο και τρέχουμε θα τραβήξω αύριο το πρωί φωτώ να σα στείλω και θα σας πω τα προβλήματα αλλά και τα καλά του. Αν και πιστεύω ότι το κινητό είναι άπαικτο εκτός από ένα μικρό ελάττωμα με το καπάκι του usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. September 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2013 Παιδια το βρηκα στα 213 ευρω απο minideal. Δε το εχουν τιμησει πολλοι απ οτι βλεπω. Κανεις κατοχος υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Την παρασκευη θα το εχει Happy Hour το Pandaill.com στα 219,99$ για οποιον ενδιαφερετε. Εγω το σκεφτομαι παντως :O Φοβηθηκαν να βαλουν καμερα 13mp οπως το s820..., να μην το σκεφτομουν καν... (βαβαια μετα την καμερα του pixon12, ολες αυτες οι κινεζοκαμερες μου φαινονται πολυ low-end... :p ) Edited November 13, 2013 by spash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Κανείς δεν το πήρε να μας πει εντυπώσεις; Οθόνη, μπαταρία, απόκριση κτλ? Στο minideal το έχει στα 220$ "προσφορά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdem Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Φιλοι μου,αγορασα το lenovo s920. Τελειο,στην λειτουργια,οθονη,εμφανιση,στα λεφτα. Όμως υπαρχει ένα ''πρόβλημα '' Γνωριζει κανεις πως θα εγκαταστήσω τα Ελληνικα στο lenovo s920, για να μπορω να διαβαζω τις εντολές του που τωρα είναι στα Αγγλικα; Ευχαριστω πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2013 Φιλοι μου,αγορασα το lenovo s920. Τελειο,στην λειτουργια,οθονη,εμφανιση,στα λεφτα. Όμως υπαρχει ένα ''πρόβλημα '' Γνωριζει κανεις πως θα εγκαταστήσω τα Ελληνικα στο lenovo s920, για να μπορω να διαβαζω τις εντολές του που τωρα είναι στα Αγγλικα; Ευχαριστω πολύ. Δεν εχει εγκατεστημενα τα Ελληνικα ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdem Δημ. December 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2013 Όχι δεν τα εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Όχι δεν τα εχει. Στο MiniDeal.net γραφει: We can install Italian, German, Russian, Portuguese, Spanish, French, Dutch, Czech, Polish, Romanian, Danish, Greek, Brazil Portuguese, Croatian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Afrikaner, Ethiopic, Indonesian, Malay, Catalan, Norwegian, Roma, Slovak, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Filipino, Vietnamese, Turkish, Zulu, Bulgarian, Serbian, Ukrainian, Persian, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Arabic, Hebrew, Ξερει κανεις πώς θα το ζητησω με την παραγγελια μου ; Με ξεχωριστο mail ; Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 (edited) Πως γινεται το s920 να εχει βαθμολογια antutu 13.851 και το A850 17.246 ??? :confused: Edited December 27, 2013 by spash Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλησπέρα παιδια συγνωμη απλα εχω παραγγειλει και εγω το ιδιο κινητο από μερα σε μερα το περιμενω,ΟΜΩς χτεσ παρελαβα ένα lenovo s920 το οποιο δουλεψε για μια μερα με φορτιση κλπ.το ειχα δωσει δωρο σε φιλο από minideal και το αφησε να ξεφορτισει τελειως.απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα.μετραω με πολημετρο την μπαταρια της βρισκω 4+ volt ταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 να το αφήσεις να φορτίσει δοκίμασες;επίσης γιατί άνοιξες ξεχωριστό θέμα για την ερώτηση σου; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 να το αφήσεις να φορτίσει δοκίμασες;επίσης γιατί άνοιξες ξεχωριστό θέμα για την ερώτηση σου; Όλη μέρα φόρτιση είναι.όσο γιαυτό ξεχωριστό θέμα που ανοιξα είναι γιατί θέλω άμεση απάντηση και όπως βλέπεις το τηλέφωνο το έχουν λίγοι......οπότε κάπως πρέπει να γίνει γιατί αύριο μου είπαν να το στείλω πίσω.περίμενα ένα μήνα ,κανα μήνα να πάει κανα μήνα να έρθει καινούργιο ,πληρώνω μεταφορικά και η ξεφτίλα είναι ότι το αγόρασα για φιλο που του έλεγα να αφήσει τα ακριβά της αγοράς........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλά κακώς άνοιξες νέο θέμα αλλά τέλος πάντων.αυτό είναι θέμα διαχειριστών.Μήπως έχει καμία επιλογή γρήγορης εκκίνησης και το κολλάει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλά κακώς άνοιξες νέο θέμα αλλά τέλος πάντων.αυτό είναι θέμα διαχειριστών.Μήπως έχει καμία επιλογή γρήγορης εκκίνησης και το κολλάει; kati τετοιο με ρωταγε όταν το εκλεινα τι μπορω να κανω τωρα ομωσ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 kati τετοιο με ρωταγε όταν το εκλεινα τι μπορω να κανω τωρα ομωσ Λογικά θα πιάσει....βγάζεις μπαταρία για 10-15 λεπτά,ξαναβάζεις και δοκιμάζεις.μετά μην επιλέγεις απλά την γρήγορη εκκίνηση. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 για να δοκιμασω φιλε μου χρυσσοστομε και ο θεος βοηθος.... ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να δοκιμασω φιλε μου χρυσσοστομε και ο θεος βοηθος.... εχω στενοχωριθει γιατι ηταν φιλου ρε ****το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_Vats Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) παιδια γεια και απο εμενα ειμαι κατα 99% στο να το αγορασω απο minideal λογικα!!!απλα θα ηθελα να ξερω τι λεει απο φωτογραφική αν έχουμε κανένα δείγμα???και για video επισης αν και εχω βρει αυτο (αν ειναι απο το s920) και καταλαβα!!! Edited January 14, 2014 by george_Vats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Λογικά θα πιάσει....βγάζεις μπαταρία για 10-15 λεπτά,ξαναβάζεις και δοκιμάζεις.μετά μην επιλέγεις απλάν γρήγορη εκκίνηση.1000 ευχαριστω:thanks::thanks::thanks:αφου τους εβρισα τοθ ανοιξα case στο paypa σημερα το πρωι ανοιξε..............:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1000 ευχαριστω:thanks::thanks::thanks:αφου τους εβρισα τοθ ανοιξα case στο paypa σημερα το πρωι ανοιξε..............:lol: και φανατασου σημερα xrissostome περιμενω αλλα τρια κινητα από αυτουσ για την οικογεννεια......ας είναι καλα γιατι θα φαμε ξυλο στο τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekromanths Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Καλα ανοιξε αλλα το youtube κολαει ολη την ωρα παιζει ηχο η εικονα κολλημενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spash Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια γεια και απο εμενα ειμαι κατα 99% στο να το αγορασω απο minideal λογικα!!!απλα θα ηθελα να ξερω τι λεει απο φωτογραφική αν έχουμε κανένα δείγμα???και για video επισης αν και εχω βρει αυτο (αν ειναι απο το s920) και καταλαβα!!! Ημουν ετοιμος να το παραγγειλω αλλα κατι με σταματουσε... μαλλον το μεγεθος τους... Η καμερα παντως του δεν μου φαινεται και οτι καλυτερο..., δειγμα απο φωτογραφιες δες εδω (κατω-κατω στη σελιδα) http://www.tbreak.ae/reviews/lenovo-s920-review Και γω απο το minideal σκεφτομουν να το παρω οταν το ειχαν στα 199 $, αλλα μετα το ανεβασαν στα 229 $, οποτε τους ξεγραψα..., καλυτερα απο merimobiles ή καποιο αλλο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_Vats Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 εχω διαβασει διαφορα reviews και λενε αντιθετα πραγματα σχετικα με την φωτογραφική του για δες εδω http://www.igadgetnews.com/2013/08/08/lenovo-s920-qaud-core-smart-phone-review/. Στο video που ποσταρα ειναι μια χαρα τα χρωματα(ειναι και θεμα να το ρυθμίσεις σωστά καμιά φορά)αλλά αν το εχει κάποιος καλά θα ειναι να τραβήξει καμια φωτο να δουμε και αλλα δειγματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_Vats Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλα ανοιξε αλλα το youtube κολαει ολη την ωρα παιζει ηχο η εικονα κολλημενη Φιλε μπορείς να το κατεβάσεις στον σκληρά σου με ειδικά πρόσθετα στον firefox και να το δεις αλλά έχει νόημα μόνο στα 720p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts