gerstavros2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Μου ήρθε και μένα το κινητό(minideal). Έχω όμως 2θεματακια. Κατα τα αλλά το τηλέφωνο είναι άψογο. Πρώτον όταν εκανα το αντούτου αντί να μου βγάλει κατασκευάστρια tengda μου βγάζει alps. Δεύτερον ή μπαταρία δε διαρκεί καθολου. Για μια ως χρήσης τώρα μου έχει πεσει απο 73% σε 45% (wifi ανοιχτό, browsing και facebook) tengda είναι απλά brand name (ας πούμε). Ο κατασκευαστής της πλακέτας είναι η Apls στα περισσότερα αυτά τα oem. Τη μπαταρία την έχεις φορτίσει καθόλου απ όταν το πήρες; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidoini Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 (edited) Τώρα είναι στην τριτη φόρτιση.. δεν είναι παράλογο το οτι πέφτει τόσο γρήγορα? Επίσης ζεσταίνεται αρκετά όταν παίζω παιχνίδια. Και όταν το δουλεύω αρκετή ωρα παλι ζεσταίνεται, αλλά λιγοτερο. ειναι φυσιολογικό αυτο? Edited July 19, 2013 by amidoini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Παρελαβα σημερα. Φαινεται πολυ καλο, ομορφο κ γρηγορο. Πολυ καλο wifi κ gps. Το antutu score μου εβγαλε 13186 χωρις καρτα μνημης. Μπαταρια δεν μπορω να πω ακομα αφου δεν το εχω δουλεψει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2013 Τώρα είναι στην τριτη φόρτιση.. δεν είναι παράλογο το οτι πέφτει τόσο γρήγορα? Επίσης ζεσταίνεται αρκετά όταν παίζω παιχνίδια. Και όταν το δουλεύω αρκετή ωρα παλι ζεσταίνεται, αλλά λιγοτερο. ειναι φυσιολογικό αυτο? φυσιολογικό να ζεσταίνεται, είδικά καλοκαιριάτικα. Έχεις δοκιμάσει την άλλη μπαταρία; Μίλα με το κατάστημα που κανες την αγορά και πες οτι η μπαταρία ειναι χαλασμένη, για να σου στείλουν μια άλλη τσαμπα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Απο θηκη τι να παρω? Ειχε μεσα μια θηκη που καλυπτει το πισω μερος αλλα δεν με καλυπτει. Μπροστα ειναι πολυ εκτεθειμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Απο θηκη τι να παρω? Ειχε μεσα μια θηκη που καλυπτει το πισω μερος αλλα δεν με καλυπτει. Μπροστα ειναι πολυ εκτεθειμένο. http://www.aliexpress.com/item/Original-Flip-case-for-Star-S5-X920-5-inch-MTK6589-QUAD-CORE-phone-Free-Shipping/885265341.html Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moker_gr Δημ. July 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2013 Καλησπέρα! Παρήγγειλα και εγώ το Tengda με τα 8GB, από το minideal, εδώ και 3 μέρες και είμαι στην αναμονή! Επίσης παρήγγειλα θήκη από ebay, για 5ιντσα λέει είναι, θα δείξει αν ταιριάξει :P http://viewitem.eim.ebay.gr/5-Inch-Leather-Case-Cover--for-Mobile-Phone-GALAXY-S4--ZOPO-C2--ThL-W8/181168876686/item Εσάς έως τώρα παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, υπάρχει κάτι να προσέξω, ή όλα καλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megalos1974 Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Τώρα είναι στην τριτη φόρτιση.. δεν είναι παράλογο το οτι πέφτει τόσο γρήγορα? Επίσης ζεσταίνεται αρκετά όταν παίζω παιχνίδια. Και όταν το δουλεύω αρκετή ωρα παλι ζεσταίνεται, αλλά λιγοτερο. ειναι φυσιολογικό αυτο? Τελικα το προβλημα με την μπαταρια λυθηκε δοκιμασες με την δευτερη μπαταρια αν σου κανει τα ιδια οφειλεται σε χαλασμενη μπαταρια η στο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidoini Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Στα ίδια είναι και ή δεύτερη μπαταρία.. παρολαυτα άλλαξα μερικές ρυθμίσεις ώστε να μου κρατάει λίγο περισσότερο.. εβγαλα δόνηση απο όταν πλήκτρολόγω , έχω το φωτισμό στ μίνιμουμ, δε έχω το wifi ανοιχτο όλη μέρα και δε παίζω παιχνιδια (για την ακρίβεια τα σβησα κιόλας γιατί με ανησυχούσε το οτι ζεσταινοταν τόσο πολύ..). Ετσι μου κρατάει σχεδόν μια μέρα με μια μέτρια χρηση στ ίντερνετ και μερικά τηλέφωνα.. Απο τη μιάμιση μέρα σε full χρήση που λέει ο smartdigi σίγουρα έχει μεγάλη απόκλιση. Επίσης κάτι που δε έχει αναφερθεί, στις λήψεις που δε εχουν καλο φωτισμο οι φωτογραφίες βγαίνουν άσχημες.. το άκρως αντίθετο όμως συμβαίνει στις φωτογραφίες με καλό φωτισμό, όπου είναι άψογες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Ειμαι στην πρωτη φορτιση κ μεχρι τωρα εχει κρατησει περιπου 2,5 ημερες με ελαφρια χρηση και ειναι στο 30% ακομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agganis Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Στα ίδια είναι και ή δεύτερη μπαταρία.. παρολαυτα άλλαξα μερικές ρυθμίσεις ώστε να μου κρατάει λίγο περισσότερο.. εβγαλα δόνηση απο όταν πλήκτρολόγω , έχω το φωτισμό στ μίνιμουμ, δε έχω το wifi ανοιχτο όλη μέρα και δε παίζω παιχνιδια (για την ακρίβεια τα σβησα κιόλας γιατί με ανησυχούσε το οτι ζεσταινοταν τόσο πολύ..). Ετσι μου κρατάει σχεδόν μια μέρα με μια μέτρια χρηση στ ίντερνετ και μερικά τηλέφωνα.. Απο τη μιάμιση μέρα σε full χρήση που λέει ο smartdigi σίγουρα έχει μεγάλη απόκλιση. Επίσης κάτι που δε έχει αναφερθεί, στις λήψεις που δε εχουν καλο φωτισμο οι φωτογραφίες βγαίνουν άσχημες.. το άκρως αντίθετο όμως συμβαίνει στις φωτογραφίες με καλό φωτισμό, όπου είναι άψογες!! Οταν λες μετρια χρηση στο ιντερνετ, ποση ωρα εννοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidoini Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Σήμερα πχ το βγαλα απο φόρτιση 12:00 απο τοτε είμαι περιπου 3 ώρες ιντερνετ. Μπορεί και παραπανω. Και το wifi ανοιχτό ολη την ωρα. τώρα ή μπαταρία είναι 26%... Πως το βλέπεις φυσιολογικό?? Edited July 22, 2013 by amidoini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. July 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Είναι φυσιολογικό η μπαταρία είναι μικρή για να κρατάει 3,5 ώρες συνεχή χρήση.... Είσαι οκ. Το κινητό είναι εντάξει. Μια minimal πρόταση home [ATTACH]34420[/ATTACH] -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 22, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μια minimal πρόταση home [ATTACH]34420[/ATTACH] Τι ειναι αυτο launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. July 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Launcher + theme + Widget [ATTACH]34422[/ATTACH] Ακόμα μια φώτο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 22, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 [ATTACH]34422[/ATTACH] Ακόμα μια φώτο Εμείς δεν δικαιουμαστε να το βάλουμε στα θνητα κινητά μας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. July 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Εμείς δεν δικαιουμαστε να το βάλουμε στα θνητα κινητά μας... Θα ετοιμάσω ένα άρθρο και θα το ανεβάσω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidoini Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Φαίνεται πολυ καλο , περιμένουμε το άρθρο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Καλησπέρα, Έχω ανοίξει θέμα στο google+ στο smartdigi. Έχω στην διάθεσή μου την τελευταία official έκδοση της rom για Tendga και Star x920. Και την οποία δοκιμάζω από σήμερα και επίσης 4 costum rom που θα δοκιμάσω τις επόμενες ημέρες. Μείνετε ενημερωμένοι στο google+ smartdigi. Εκεί θα ανεβάσω και τις οδηγίες root+update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Έχω το κινητό για αρκετό καιρό, τα μόνα προβλήματα ήταν τα εξής: 1) το ear piece δεν δούλευε, ήταν faulty και το άνοιξα μόνος χωρίς να ξεβιδώσω την βίδα με το αυτοκόλλητο της εγγύησης, στράβωσα λίγο παραπάνω τα pinάκια μήπως κάνουνε καλύτερη επαφή στην mainboard, δεν έκανε κάποια διαφορά, το έβαλα ανάποδα, πάλι τίποτα. Πάλι καλά είχα ένα wildfire και είχαν ακριβώς το ίδιο σε διαστάσεις earpiece, τα έκανα τράμπα και όλα κομπλέ. 2) Μερικές φορές τρώει sudden death, όπου η μισή οθόνη κάνει κάτι distorted γραμμές και μετά αργοσβήνει, και νιώθει μόνο εάν pullάρεις την μπαταρία. Σε κάποια φάση δεν μου άνοιγε και καθόλου και είχα φρικάρει, άλλα μετά απο λίγο ένιωσε. Γενικά είμαι super ευχαριστημένος απο το κινητό, ένα μικρό pc που κάνει τα πάντα. Απλά θα ήθελα να ξέρω τι roms μπορώ να περάσω (παρακάτω έχω link απο τις official, υπάρχουν και άλλες επιλογές? αν ναι με τι συμφέροντα?) (το έχω ήδη rootάρει) και αν θα δω κάποια διαφορά σε κάτι, η ακόμα και αν θα φτιάξει το sudden death (που μου έχει συμβεί 3 φορές, παρόμοια φάση όπως έκαναν πολλά s3) Εδώ βλέπω υπάρχουν official γύρω στα 5 roms, απο τα οποία κάποια λένε update (δηλαδή?). Συγκεκριμένα η rom 6 λέει και fix black screen. (???) Απλά υπάρχει πολύ ασάφεια στην όλη φάση και το φοβάμαι σε αυτό να αλλάξω rom, ενώ στο wildfire είχα περάσει cyanogen 7 χωρίς πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα παραπάνω αναλυτικά? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Η τελευταία επίσημη ειναι η 5, 7/5/13. Αν έχεις παλιότερη, αναβάθμισε σ αυτή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smartdigi Δημ. July 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Για να παίζεις με τις rom πρέπει να έχεις μια σχετική εμπειρία. Στις κινέζικες rom επάρχουν διαφορές στις εφαρμογές, στα θέματα, και επίσης στην συμβατότητα με το hardware. Ενδέχεται δηλαδή κάτι να μην δουλεύει καθόλου ή να μην δουλεύει σωστά σε μια rom. Τις επόμενες ημέρες θα είμαι πιο συγκεκριμένος για τις rom του κινητού στο smartdigi on google+. Και με όλες τις απαντήσεις και τα link. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Κανονικότατα θα δουλέψει η ρομ, κι αν έχει θέματα, απλά αλλάζεις με το multiport download tool τον κατάλληλο driver για τις κάμερες ή την οθόνη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kauleas Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μερικές οδηγίες θα βοηθούσαν, για τα tools κτλ. Περιμένω κάποια βοήθεια στο μεγάλο ποστ μου, όταν κάποιος ευκαιρήσει. Στις ρυθμίσεις μου γράφει Αριθμός Έκδοσης: e2001v21_v89_zlh_hd_20130514 άρα η rom που φοράει είναι 14/5/2013 ενώ η latest στο needrom λέει 7/5/2013, σωστά? εκεί δεν φαίνεται η έκδοση της rom? Επίσης υπάρχει λόγος που το κινητό μου έχει και το "v21" ενώ στο needrom δεν το έχει στην ονομασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amidoini Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) Σημερα δοκιμασα πρωτη φορα το gps και φαινεται να έχει προβλημα.. Ειναι μονίμως κολλημένο στο "Αναζήτηση για gps". Έχω ανοιχτό 3g, και όλες τις επιλογές του gps αλλά δε με βρίσκει.. Τι κάνω παιδιά, γνωρίζει κανείς; Edited July 23, 2013 by amidoini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts