minotavros Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Επίσης στο jiayu.es θα βρεις τους drivers αν χρειαστεί. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 Επίσης στο jiayu.es θα βρεις τους drivers αν χρειαστεί.[/QU ωραιοοος!!! αλλα μαλλον δεν το χω , ειδικα μετα την πατατα που κανα.... .....:O:O ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- να κατεβασω την οριγιναλ , να την αποθηκευσω στο πισι και μετα την φλασαρω με το τουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2014 Ναι -Την κατεβάζεις στο pc -Την ξεζιπάρεις -Παιρνεις το αρχειο που λέει ΜΤ6589_Android_ scater... και το βαζεις στο flastool -Πατάς download, συνδέεις το κινητο στο pc χωρις μπαταρία, βαζεις την μπαταρία και περιμένεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 ετοιμαζομαι.... στην ρομ μου βγαζει JB ΑΝΆΚΤΗΣΗ G3QCT-20.131.203 ΈΩΣ 000.001 G3QCT και PARCHE2 20131203-000003. το δευτερο τι ειναι? το χρειαζομαι?.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Οχι αυτήν. Πιο κάτω αυτήν που λέει JB SPFLASH 20130813-093005 G3QCT Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 χαχαχαχαχα!!! τα καταφερα!!! φιλε μου εισαι κι ο πρωτος!!! σε χιλιοευχαριστω!!!! :yahoo::yahoo::dance::dance::clap::yahoo::clap::clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=51845&d=1414766195 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HARPANIX Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 τωρα , για να περασω αλλη ρομ με το φλαση τολ δεν κανω wipe κτλ? η να την περασω απο cwm?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. October 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2014 Συνήθως από cwm εκτός αν λέει κάτι άλλο. 1)wipe data /factory reset 2)wipe cache 3)wipe dalvik cache 4)install zip from sd card Το πρώτο boot αργεί πάντα. Μέχρι κανα 10λεπτο Μην ξεχάσεις να έχεις backup το imei σου καθώς και την υπάρχον ρομ Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RamberStilskin Δημ. November 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2014 παιδιά έκανα τη βλακεία να μη κάνω μπάκαπ το ΙΜΕΙ μου και τώρα δεν υπάρχει στο κινητό... Μπορείτε να με βοηθήσετε να το βάλω\γράψω εγώ ο ίδιος; (Δοκίμασα να το κάνω με κάτι που βρήκα μέσω engineer mode αλλα δε δέχεται την εντολή που βάζω!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsths_ Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 Γειά σας, επειδη το κινητό μου (jiayu g3s) κάνει κάτι περίεργα, δεν λειτουργούν σωστά τα τρία κάτω κουμπιά επαφής και κάνουν τα δικά τους (το ένα ενεργοποιείται από μονο του) μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο μαγαζι να το φτιάξω; Διάβασα τις σελίδες για flash και τα λοιπά άλλα δεν νιώθω να κάνω ουτε καν backup.. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 (edited) Γειά σας, επειδη το κινητό μου (jiayu g3s) κάνει κάτι περίεργα, δεν λειτουργούν σωστά τα τρία κάτω κουμπιά επαφής και κάνουν τα δικά τους (το ένα ενεργοποιείται από μονο του) μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο μαγαζι να το φτιάξω; Διάβασα τις σελίδες για flash και τα λοιπά άλλα δεν νιώθω να κάνω ουτε καν backup.. ευχαριστω ...γνωστό πρόβλημα (καλώς ήρθες στο κλαμπ), ισως διορθωθεί εν μέρη με άλλη rom, προσωπικά πιστεύω είναι γενικευμένο πρόβλημα παραγωγής που ίσως αντιμετωπίζεται με αλλαγή digitizer. Προσωπικά έχω μείνει μακριά πλέον από JIAYU (το G3S εμφάνισε το προβλημα touch συν το θέμα με τα λαμάκια) και THL (δύο μοντέλα, W100S και T5S, προβληματικά σε επίπεδο hardware μέσα σε 1-2 μήνες) εξαιτίας τέτοιων ζητημάτων. Edited November 9, 2014 by emxa2k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsths_ Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καλώς σας βρήκα.. οπότε δεν αξίζει να φτιαχτεί, ε; το έχω ένα χρόνο τώρα και ήμουν ακρκετά ικανοποιημένος από το κινήτό. ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emxa2k Δημ. November 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2014 καλώς σας βρήκα.. οπότε δεν αξίζει να φτιαχτεί, ε; το έχω ένα χρόνο τώρα και ήμουν ακρκετά ικανοποιημένος από το κινήτό. ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση.. ...το αν αξίζει εσύ θα το κρίνεις. Εφόσον είσαι ευχαριστημένος μαζί του και θεωρείς ότι αξίζει η όποια επιβάρυνση, υπάρχουν μέλη εδώ μέσα που μπορούν να σε βοηθήσουν (είτε έχουν προβεί σε αλλαγή touch/digitizer και έχουν την εμπειρία είτε αναλαμβάνουν την επισκευή επαγγελματικά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpghost13 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Προσωπικα πιστεύω οτι το πρόβλημα με τα κάτω κουμπιά αφής είναι ευκολο να γίνει με μια απλή αλλαγή του touch screen.έχω αλλάξει το touch screen δυο φορες γιατί απο πτώση είχε σπασει.,και με σιγουριά σου λέω οτι τα Κούμπια δεν πατανε πανω στο digitizer...το εξωτερικο τζαμί έχει δικο του καλωδιο που συνδέεται με την motherboard αρα παιρνει απο εκεί εντολες.να φανταστεις οτι εκεί που πατανε τα κουμπιά είναι μέταλο του πλαισίου του κινιτου που θα χρειαστεί να βάλεις την ταινια διπλής όψεως.το dizitizer σταματάει πολύ πιο πανω απο τα κουμπια αφής.το τζάμι μπροστά κανει 18€και η ταινια 2€ απο aliexpess.αν πιάνουν τα χεριά σου κανε το πάντως.αξίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 (edited) Γειά σας, επειδη το κινητό μου (jiayu g3s) κάνει κάτι περίεργα, δεν λειτουργούν σωστά τα τρία κάτω κουμπιά επαφής και κάνουν τα δικά τους (το ένα ενεργοποιείται από μονο του) μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποιο μαγαζι να το φτιάξω; Διάβασα τις σελίδες για flash και τα λοιπά άλλα δεν νιώθω να κάνω ουτε καν backup.. ευχαριστω μπορεις να βρεις digiter sto aliexpress με 29 δολαρια . συν 10ευρω να στο αλλαξουν εδω σε καποιο μαγαζι. εγω εκανα αλλαγη οθονης με αυτο το τροπο και το τηλ ειναι μια χαρα edit. δε ηξερα αυτο που γραφει για το τζαμι πιο πανω. οπως και να εχει ειναι ακομη μικροτερο το κοστος. και σα εφεδρικο να το εχεις παλι αξιζει Edited November 10, 2014 by bandi650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsths_ Δημ. November 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2014 Προσωπικα πιστεύω οτι το πρόβλημα με τα κάτω κουμπιά αφής είναι ευκολο να γίνει με μια απλή αλλαγή του touch screen.έχω αλλάξει το touch screen δυο φορες γιατί απο πτώση είχε σπασει.,και με σιγουριά σου λέω οτι τα Κούμπια δεν πατανε πανω στο digitizer...το εξωτερικο τζαμί έχει δικο του καλωδιο που συνδέεται με την motherboard αρα παιρνει απο εκεί εντολες.να φανταστεις οτι εκεί που πατανε τα κουμπιά είναι μέταλο του πλαισίου του κινιτου που θα χρειαστεί να βάλεις την ταινια διπλής όψεως.το dizitizer σταματάει πολύ πιο πανω απο τα κουμπια αφής.το τζάμι μπροστά κανει 18€και η ταινια 2€ απο aliexpess.αν πιάνουν τα χεριά σου κανε το πάντως.αξίζει... ευχαριστώ για την απάντηση ----- προσθήκη μηνύματος 105 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- μπορεις να βρεις digiter sto aliexpress με 29 δολαρια . συν 10ευρω να στο αλλαξουν εδω σε καποιο μαγαζι. εγω εκανα αλλαγη οθονης με αυτο το τροπο και το τηλ ειναι μια χαρα edit. δε ηξερα αυτο που γραφει για το τζαμι πιο πανω. οπως και να εχει ειναι ακομη μικροτερο το κοστος. και σα εφεδρικο να το εχεις παλι αξιζει ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrypas Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 Μου το κλέψανε το κινητάκι μου!! :( Είχε ένα προβληματάκι με το touch (μερικές φορές κάποιο touch που έκανα έμενε πατημένο ενώ σήκωνα το δάκτυλο, και έπρεπε να ξαναπατήσω για να φύγει). Είχα παραγγείλει λοιπόν ένα digitizer από aliexpress και μου ήρθε πριν μερικές μέρες (ενώ μου είχανε κλέψει ήδη το κινητό). Έτσι μου έμεινε (απείραχτο, όπως μου ήρθε). Αν ενδιαφέρεται κάποιος/α για το digitizer ας μου στείλει pm. Το δίνω στην τιμή που το αγόρασα (περίπου 24€). Αν έβαλα το post σε λάθος θέμα, συγγνώμη. Οι διαχειριστές ας το διορθώσουν. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 Ενάμιση χρόνο και συνεχίζω δυναμικά. Για τα λεφτά που έχω δώσει είναι σαν να έχω κινητό και υπολογιστή. Μια μπαταρία άλλαξα πρόσφατα αλλά επειδή κρατάγε μιάμιση μέρα και είχε φουσκωσει επικίνδυνα. Με την μαμά ρομ χωρίς καμία αλλαγή. Από πεσιματα πολλά άλλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Το επόμενο μου θα είναι το Coolpad f1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα. Μετα απο ενα χρονο και κατι αριστης συνυπαρξης με το τηλεφωνο εχω θεματακι! Αυτο που μου κανει τελευταια ειναι το εξης: Οταν παω να τραβηξω βιντεο ματα απο λιγο γραφει '' not enough memory'' και ''auto reduce quality''. H SD εχει 4,5 GB υπολοιπο και αρχικα εχω σεταρει το βιντεο σε high quality. H ROM που φοραει ειναι η τελευταια της JIAYU. Kαμια ιδεα κανεις? Μηπως κανω κατι λαθος? Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 -Επιλογή αποθηκευτικού χώρου έχεις ορίσει την sd card? -Μήπως έχει πρόβλημα η κάρτα σου? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα. Επιλογη εχει μονο για SD, και η καρτα ειναι αυτη που εχω απο την αρχη... Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται, και θελω να αποφυγω το factory reset... Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Δες αν είναι από την κάρτα. Αν δεν είναι κάνε ένα wipe την cache και dalvik cache. Μετά πας για factory reset το οποίο δεν είναι κάτι το τραγικό αν έχεις πάρει τα backup σου. Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Καλημερα.:thanks: Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihelone Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εκανα μια δοκιμη πριν απο λιγο χωρις να πειραξω τιποτα και ηταν ΟΚ, περιεργο.... Παντως θα εχω υποψιν τις συμβουλες του minotavros αν το ξανακανει. Παράθεση Jiayu G3 (a lot of time ago)... Jiayu S3 (for spare) Ulefone T1 Elephone S8 Xiaomi Redmi Note 8!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts