Jump to content

Jiayu G3S

georgePs
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ miui δουλεύω άψογη. Αν και μου αρέσει η lewa δυστυχώς δεν έχει ελληνικά.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η miui δεν εχει σταματησει τα updates εδω και 1-2 μηνες περιπου?

και εγω την lewa 5 εχω απο το ρωσσικο site που κανει updates καθε εβδομαδα περιπου και με αυτην μου κρατει η μπαταριa περισσοτερο απο οτι στις υπολοιπες .

εαν θεμα εχω με σχεδον ολες τις rom στην camera δεν λειτουργια το hdr και με χαλαει πολυ ,σχεδον σε ολες απλα βγαζει 2 φοτο μια με χαμηλη φωτεινοτητα και μια με δυνατη αλλα δεν τις ενωνει μετα οπως πρεπει . μπορει καποιος να πει αν το rom που εχει βγαζει hdr ?

Ναι η miui δεν κάνει update πια αλλά δουλεύει καλά το τηλέφωνο. Ξέρεις αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε ελληνικά στη lewa;

Εκτός από morelocale2

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Ναι η miui δεν κάνει update πια αλλά δουλεύει καλά το τηλέφωνο. Ξέρεις αν μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε ελληνικά στη lewa;

Εκτός από morelocale2

:( οχι την χρησιμοποιω με αγγλικα

Παιδια γεια σας. Θελω τα φωτα σας. Επειδη δεν ειναι δυνατον να διαβασω ολο το νημα, θα μπω κατ ευθειαν στο θεμα. Εχουμε ενα G3S που αγοραστηκε απο το minideal πριν 1 χρονο περιπου. Τοσο καιρο δουλευε απροβληματιστα με την μαμα ΡΟΜ χωρις να του γινει καμμια επεμβαση. Ξαφνικα κολλησε η οθονη οποτε ο ιδιοκτητης εβγαλε την μπαταρια αλλα μετα απο αυτο το κινητο δεν μπουταρει πια. Συνδεοντας φορτιστη ουτε φορτιζει μπαταρια. Εγινε δοκιμη και με αλλη μπαταρια και με αλλον φορτιστη αλλα τιποτα, ουτε το λαμπακι της φορτισης δεν αναβει. Δεν μπαινει ουτε σε stock recovery με volume+ και power. Καμμια συμβουλη πως "να το ξυπνησουμε" ??

Ευχαριστω.

ΓΙΩΡΓΟΣ:clap:

Παιδια εχετε να προτεινετε καποια ΡΟΜ που να ειναι αξιοπρεπης στη λειτουργια της, να ειναι ΡΟΥΤ, να εχει Gapps και να ειναι και multilanguage?

Ευχαριστω

Edited by guideman

O οδηγός http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

Η ρομ για το G3S/T με τον 1,5ghz επεξεργαστή ειναι εδώ http://www.jiayu.es/software.php?soft&jiayu=G3QCT Θα πρέπει να φλασάρεις αυτή που λέει JB SPFLASH 20130813-093005 G3QCT

Ελπίζω να είναι προβλημα software

No root->No problem

Σ ευχαριστω για τις οδηγιες. Αυτη η ρομ εχει αυτα πυυ ζηταω? Οπωσδηποτε να ειναι multilanguage γιατι ο φιλος δεν τα καταφερνει μετα Aγγλικα.

Ελπιζω κι εγω να ειναι προβλημα software. Θα δειξει..

Edited by guideman

Εχω βαλει απο χθες την τελευταια εκδοση του TweakDrypT. Σε συνδιασμο με την τελευταια MIUI, μπορω να επιβεβαιωσω οτι το κινητο πεταει. Οχι οτι πριν υπηρχε κανα θεμα, αλλα πλεον ολα ειναι τελειως buttery smooth. Ανεβηκα και 300 points στο antutu, οχι πως εχει σημασια....

Καλησπερα.

Τωρα τελευταια οταν τραβαω βιντεο και το βλεπω μετα (mobo player & h kinezikh efarmogh) σε καποια σημεια η εικονα ''αναβοσβηνει''. Καμια ιδεα κανείς?

Υποψιν οτι εχω την τελευταια ρομ των ισπανων και κατα αλλα το τηλεφωνο 'πεταει'...

Jiayu G3 (a lot of time ago)...

Jiayu S3 (for spare)

Ulefone T1

Elephone S8

Xiaomi Redmi Note 8!!!

Εχω βαλει απο χθες την τελευταια εκδοση του TweakDrypT. Σε συνδιασμο με την τελευταια MIUI, μπορω να επιβεβαιωσω οτι το κινητο πεταει. Οχι οτι πριν υπηρχε κανα θεμα, αλλα πλεον ολα ειναι τελειως buttery smooth. Ανεβηκα και 300 points στο antutu, οχι πως εχει σημασια....

Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να δωσει οδηγιες εγκαταστασης;

Αν δεν σου κανει κοπο μπορεις να δωσει οδηγιες εγκαταστασης;

Ειναι πολυ ευκολο. Σου παραθετω τις οδηγιες απο το επισημο thread του xda:

Installation process :

1. Delete all others ram scripts you have installed in

"/system/etc/init.d"

2. Download the flash able zip.

3. Reboot into recovery mode.

4. Install the ZIP file

5. Reboot your phone when finished installation

6. Done

How to find if TweakDrypt is Installed & Working

Quote:
Open Terminal emulator

type

'su' [enter]

type

'scan' [enter]

and you will get the message

else

check for 'tweakdrypt' folder in "/data "

If no then please reboot and install again
"After flashing TDT 4.2 TEST 4 or higher version
for activating RNGD binaries and build.prop tweaks
Quote:
In terminal type

"su" [enter]

then

"TDT" (in capital letters) [enter]

and follow the on screen commands"

How to uninstall ?

TweaDrypt has an uninstaller script with it

Quote:
Open Terminal emulator

type 'su' [enter]

type 'uninstall' [enter]
reboot for the clean uninstall 

Οταν το τρεξεις και στο terminal, θα σου βγαλει και επιλογες για περαιτερω tweaks. Τα εχω βαλει ΚΑΙ αυτα, χωρις παρενεργειες.

TweakDrypt 5.0

Μετά την τελευταία αναβάθμιση του play store δεν μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές. Συμβαινει και σε κάποιον άλλον αυτό;

Edit: Τελικά ενώ είχα πολύ χωρο σε internal storage (300 mb) ήθελε ακόμα παραπάνω ενώ η εφαρμογή ήταν μόνο 21mb. Πολύ περίεργο...

Edited by newlynx

Εβαλα τον SuperKernel 0.51 και ολα δουλευουν ενταξει , αλλα μειωθηκε η διαρκεια της μπαταριας. Μπορει καποιος να προτεινει καποιες ρυθμισεις για βελτιωση της μπαταριας; Ευχαριστω.

Λογικά θα σου έχει εγκατασταθεί μία εφαρμογή και μέσα από εκεί μπορείς να πειράξεις το χρονισμό του επεξεργαστή.

Περίεργο πάντως, και εγώ με superkernel αλλά δεν έχω παρατηρήσει μείωση της αυτονομίας

No root->No problem

Το δικό μου ήταν Παροπλισμένο για ένα διάστημα λόγω χαλασμενης οθόνης. Τελικά αγόρασα καινούργια και έδωσα να μου τη περάσουν. Το ερώτημα είναι ποια είναι η καλύτερη ρομ να βάλω;

Δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη, εγω παντως χρησιμοποιω την official 20130813 με Gravitybox, Xposed με 2-3 ακομα modules και Greenify. Δεν εχω καποιο προβλημα εκτος απο τον σπαστικο proximity sensor που αργει πολυ να ανοιξει το κινητο μετα απο την απομακρυνση του κινητου απο το αυτι. Σε καποιες ρομ που ειχα δοκιμασει ο proximity sensor δουλευε σωστα. Εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις ρομ που υπαρχουν. Αν δεν θες την official, αυτες που αρεσαν σε εμενα ηταν η LEWA του Qweeter, η VIBE X του olegulas, η SAMFLARE και η ColorOS 2.0 του Qweeter.

Συμφωνώ για τη Lewa του Qweeter.

Τις έχω δοκιμάσει και εγώ όλες και έχω ξεχωρίσει τις παραπάνω + την xperia-z του toshich79

Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τι αρέσει στον καθένα

No root->No problem

Συμφωνώ για τη Lewa του Qweeter.

Τις έχω δοκιμάσει και εγώ όλες και έχω ξεχωρίσει τις παραπάνω + την xperia-z του toshich79

Από εκεί και πέρα είναι και θέμα τι αρέσει στον καθένα

Από που τις κατεβάζω αυτές;

Κάτι σε miui δε έχει;