D_Angelos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με όλες τις Ρομ νομίζω μου αργεί όταν με παίρνουν τηλέφωνο να μου εμφανιστεί για να απαντήσω και όταν κάλω πάλι αργεί.. Αλλά νομίζω ακόμα πιο έντονο είναι με το google dialer . Αυτή είναι ή εμπειρία μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Εγώ πάλι δεν είχα τέτοιο θέμα.Όσες εφαρμογές δοκίμασα δεν είχαν ίχνος lag. :confused: Βασικά πλέον έχω γυρίσει σε ΙC και όχι για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω αλλά διότι αντιμετώπισα πάλι πρόβλημα με τον ήχο που χάνεται στην κλήση..Μία δεν άκουγα, μία δεν μ'άκουγαν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Με όλες τις Ρομ νομίζω μου αργεί όταν με παίρνουν τηλέφωνο να μου εμφανιστεί για να απαντήσω και όταν κάλω πάλι αργεί.. Αλλά νομίζω ακόμα πιο έντονο είναι με το google dialer . Αυτή είναι ή εμπειρία μου :) Εγώ πάλι δεν είχα τέτοιο θέμα.Όσες εφαρμογές δοκίμασα δεν είχαν ίχνος lag. :confused: Βασικά πλέον έχω γυρίσει σε ΙC και όχι για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω αλλά διότι αντιμετώπισα πάλι πρόβλημα με τον ήχο που χάνεται στην κλήση..Μία δεν άκουγα, μία δεν μ'άκουγαν... Θα κανω μια δοκιμη και με την Εxodus και στην "χειροτερη" περιπτωση να ξαναγυρισω σε Sense-based rom, αυτη που εχω τωρα... (Insertcoin). Eυχαριστω παιδια!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Έχει καταφέρει κανείς να βάλει τον google dialer στην ic. Τον φλασαρα από ένα ζιπ που βρήκα αλλά δε μου το βγάζει σαν heads up όταν παίζω όπως παλιά .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ενημερωτικα, η Exodus δεν εχει το lag που προανεφερα....... Αλλα που ειναι οι recent apps ρε παιδια??? Εβγαλα τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Ενημερωτικα, η Exodus δεν εχει το lag που προανεφερα....... Αλλα που ειναι οι recent apps ρε παιδια??? Εβγαλα τα ματια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Δε θυμάμαι από που και πως :p αλλά νομίζω ότι στις ρυθμίσεις επιλέγεις εσύ τι θα κάνει το κάθε hardware button!Ψάξ΄το λίγο γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι... Γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις έχει ΠΟΛΛΑ πράγματα. Edited October 13, 2015 by Leontamp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Δε θυμάμαι από που και πως :p αλλά νομίζω ότι στις ρυθμίσεις επιλέγεις εσύ τι θα κάνει το κάθε hardware button!Ψάξ΄το λίγο γιατί ειλικρινά δε θυμάμαι... Γενικά παίξε με τις ρυθμίσεις έχει ΠΟΛΛΑ πράγματα. Βασικα την "πεταξα" και ξαναγυρισα σε Insertcoin... Με εκνευριζει που καποιοι developers κανουν πραγματικα οτι να'ναι... Η συγκεκριμενη rom δεν ειχε ουτε Camera app (το αναφερει βεβαια, αλλα δεν το ειχα προσεξει - μικρο το κακο αφου την κατεβασα απο το Google Play) και γενικα δεν μ'αρεσουν οι χαζες ελλειψεις... Τωρα εχω κατεβασει την SkyDragon+M7+GPE51+V7 που ενω ειναι GPE εχει την HTC Camera, καθως και την CARBON-5.1.1-NIGHTLY-Slim-20151001-2210-m7 ..... Για να δουμε............. =========================================================== Ενημερωτικα, η CARBON δεν εχει lag πουθενα, αλλα 1-2 φορες την ημερα μου εκανε reboot.......... Οποτε..................................... Edited October 16, 2015 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εσείς που είστε με gpe , cm και άλλες τέτοιες ρομ, για κάμερα και για ραδιόφωνο τι χρησιμοποιείτε(αν χρησιμοποιείτε). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εσείς που είστε με gpe , cm και άλλες τέτοιες ρομ, για κάμερα και για ραδιόφωνο τι χρησιμοποιείτε(αν χρησιμοποιείτε). Εγω, οσες φορες χρησιμοποιησα AOSP roms, ειχα την "μαμησια" καμερα της Google, η οποια ομως δεν λεει τιποτα μπροστα στην Sense Camera (ακομα και η εγγραφη video δεν εχει την ηχητικη ποιοτητα που δινει το Sense). Απλα συμβιβαστηκα... (ραδιο δεν ακουω). Εχε υπ'οψιν σου οτι αυτη εδω: http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-google-play-edition-lollipop-v1-00-t2963927 ειναι GPE, αλλα ΜΕ την Sense Camera... Το κακο που εχει ειναι οτι (οπως οι περισσοτερες GPE/CM/AOSP) υπαρχει ενα lag στον dialer, ειτε οταν σε καλουν και απαντας, ειτε οταν προσπαθεις να παρεις εσυ... Αν θελεις, δοκιμασε τη... ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Θα την κοιτάξω Επειδή τις θεωρώ πιο γρήγορες τις gpe από τις sense θέλω να αλλάξω αλλά δε μπορώ χωρίς το ραδιόφωνο και την κάμερα. Όταν είχα βάλει παλιά gpe είχε ένα zip για την κάμερα αλλά είχε προβλήματα με force close και για ραδιόφωνο είχα το spirit fm αλλά και αυτό είχε θέματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Θα την κοιτάξω Επειδή τις θεωρώ πιο γρήγορες τις gpe από τις sense θέλω να αλλάξω αλλά δε μπορώ χωρίς το ραδιόφωνο και την κάμερα. Όταν είχα βάλει παλιά gpe είχε ένα zip για την κάμερα αλλά είχε προβλήματα με force close και για ραδιόφωνο είχα το spirit fm αλλά και αυτό είχε θέματακια. Το ειχα δοκιμασει κι εγω αυτο το zip, δεν δουλευε... Η Sense Camera στη rom που σου εγραψα πιο πανω, με μερικες προχειρες δοκιμες, δουλευει καλα. Λεω προχειρες γιατι δεν τη κρατησα σχεδον καθολου, λογω του lag στον dialer... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 προσπαθώ να κάνω root το m7 μου, και μόλις γράφω αυτή την εντολή fastboot oem get_identifier_token βγάζει αυτό το μύνημα. 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. τι στο καλό κάνω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Την εντολή την δίνουμε ενώ είμαστε στο φάκελο που περιέχει το fast boot.exe, αν τη δώσεις χύμα λογικό είναι να μη βρίσκει το αρχείο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 δεν ανοίγει cmd μέσα από το φάκελο fastboot που κατέβασα. μήπως παίζει ρόλο ότι έχω win8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Άνοιξε το cmd και τράβα μέσα το φάκελο του adb.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 δεν ανοίγει cmd μέσα από το φάκελο fastboot που κατέβασα. μήπως παίζει ρόλο ότι έχω win8.1? κρατας πατημενο το shift και κανεις δεξι κλικ στο φάκελο και εχει επιλογη να ανοιξεις cmd. αλλιως ανοιγεις cmd και γραφεις cd και διπλα το path που εισαι(πχ cd /Desktop). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoloulop Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδια καποια ρομ για καλη μπαταρια?Ειμαι σε arhd 93 και δεν βλεπω πανω απο 2 2μιση ωρες οθονη. Επισης gsam battery stats το android system εχει την μεγαλυτερη καταναλωση.τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Παιδια καποια ρομ για καλη μπαταρια?Ειμαι σε arhd 93 και δεν βλεπω πανω απο 2 2μιση ωρες οθονη. Επισης gsam battery stats το android system εχει την μεγαλυτερη καταναλωση.τι παιζει? δοκίμασε Insert Coin all time classic. Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε την έχω. :) Υ.Γ. να πω και δημοσίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον kollatos για την μεταμεσονύχτια βοήθεια στο να κάνω root το κινητό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoloulop Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 δοκίμασε Insert Coin all time classic. Από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε την έχω. :) Υ.Γ. να πω και δημοσίως ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον kollatos για την μεταμεσονύχτια βοήθεια στο να κάνω root το κινητό :) Ευχαριστώ φίλε μου υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που προτιμάς;Γιατί στο σάιτ δεν έχουν μόνο μια.βγάζεις άνετα την μέρα σου;Τέλος είμαι με custom recovery and root απλά φλασαρω όπως με την arhd? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 Ευχαριστώ φίλε μου υπάρχει κάποια συγκεκριμένη έκδοση που προτιμάς;Γιατί στο σάιτ δεν έχουν μόνο μια.βγάζεις άνετα την μέρα σου;Τέλος είμαι με custom recovery and root απλά φλασαρω όπως με την arhd? http://insertcoin-roms.org/htc-one-m7/ sorry που άργησα να απαντήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Παιδια την βοήθεια σας. Θέλω να περάσω αυτήν την rom http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-4-4-3-sense-6-6-09-401-5-100-stock-t2854300 Έχω μία συσκευή ή οποία τώρα έχει custom recovery και gpe rom Μπορώ να την περάσω κατευθείαν ή θέλει update firmware; Χωρίς update δεν θα δουλεύει σωστά το τηλέφωνο; Ή συσκευή είναι s-on Τα έχω λίγο μπερδεμένα στο μυαλό μου και δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο σωστός τρόπος Και την gpe rom εγώ την έβαλα αλλά βλέπω ότι ή συσκευή ζεστενεται και ή μπαταρία δεν κρατάει και πολύ. Γι αυτό σκέφτομαι μήπως οφείλεται στο firmware; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Καλησπέρα! Θέλω να κάνω το Μ7 stock . Με την τελευταία διαθέσιμη (ή οποιαδήποτε) . Είμαι με S-OFF και ξεκλείδωτο bootloader. Διάβασα και τον οδηγό στην αρχή του νήματος αλλά έχω χάσει τον μπούσουλα. Πιο εύκολο ηταν το ξεκλείδωμα/root από το κάνω stock ξανά... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Είναι εντελώς νεκρό το θεμα Ε; Δεν υπάρχει κάποιος να βοηθήσει Έχω την συσκευή για δεύτερη και θέλω να κάνω κάποια πειράγματα αλλά δεν τα καταφέρνω και πολύ καλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2016 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις? Θέλω να βάλω άλλη ρομ Βασικά έχω επάνω ρομ όμως δεν ξέρω αν χρειάζεται άλλο firmware Λέω να βάλω google edition αλλα μέσα λένε χρειάζεται και συγκεκριμένο firmware. Πως αλλάζω; Είμαι s-on με custom recovery Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts