Pitt_Adam Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Aν καταλαβα καλα οι ειδοποιησεις ειναι σε ασπρο χρωμα, τωρα αν εννοεις τα εικονιδια οπως wifi μπαταρια και τα λοιπα αυτα αλλαζουν ειτε απο insert market η απο το xtented settings η με καποιο module απο το xposed Nα ρωτησω και εγω με την σειρα μου εβαλε καποιος φιλος την εκδοση 207 της insert που βγηκε χτες βαζω το ξυπνητηρι χτυπαει αλλα δεν εμφανιζεται το εικονιδιο στην οθονη. Όχι δεν εννοώ τα εικονίδια (wifi, bluetooth κτλ) αλλά τα εικονίδια των εφαρμογών που εμφανίζονται εκεί.. Όσο για την insert 7.0.5 την έβαλα εγώ εχτές. Δες το ξυπνητήρι σε Home Screen και σε Lock Screen. Έτσι είναι και σε σένα? http://s6.postimg.org/ef73o5yy5/Screenshot_2015_03_31_13_07_04.jpg http://s6.postimg.org/vtrbwfw31/Screenshot_2015_03_31_13_06_10.jpg Edited March 31, 2015 by Pitt_Adam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Όχι δεν εννοώ τα εικονίδια (wifi, bluetooth κτλ) αλλά τα εικονίδια των εφαρμογών που εμφανίζονται εκεί.. Όσο για την insert 7.0.5 την έβαλα εγώ εχτές. Δες το ξυπνητήρι σε Home Screen και σε Lock Screen. Έτσι είναι και σε σένα? http://s6.postimg.org/ef73o5yy5/Screenshot_2015_03_31_13_07_04.jpg http://s6.postimg.org/vtrbwfw31/Screenshot_2015_03_31_13_06_10.jpg Για τα εικονιδια των εφαρμογων δεν ξερω:O sorry φιλε για το ξυπνητηρι οπως ειναι το δικο σου ειναι και σε μενα απλα δεν μου βγαινει το μικρο εικονιδιο στην stutus bar οτι ειναι σε λειτουργια. Δες και το δικο μου screen ειναι ανοιχτο το ξυπνητηρι για να χτυπησει αλλα δεν υπαρχει εικονιδιο οπως σε σενα Ρωτησα και στο xda αλλα τιποτα δεν πηρα απαντηση http://s23.postimg.org/7pei86ynb/Screenshot_2015_03_31_14_57_24.jpg Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitt_Adam Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για τα εικονιδια των εφαρμογων δεν ξερω:O sorry φιλε για το ξυπνητηρι οπως ειναι το δικο σου ειναι και σε μενα απλα δεν μου βγαινει το μικρο εικονιδιο στην stutus bar οτι ειναι σε λειτουργια. Δες και το δικο μου screen ειναι ανοιχτο το ξυπνητηρι για να χτυπησει αλλα δεν υπαρχει εικονιδιο οπως σε σενα Ρωτησα και στο xda αλλα τιποτα δεν πηρα απαντηση http://s23.postimg.org/7pei86ynb/Screenshot_2015_03_31_14_57_24.jpg Θα ψάξω να βρω τι παίζει με το εικονίδιο ξυπνητήρι και αν βρω κάτι θα σου πω! Δες τι εννοώ για τα εικονίδια ορισμένων εφαρμογών (πχ SELinuxMode Changer και XModGames) http://s6.postimg.org/gstmsx2r1/Pics_Art_1427804971256.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 (edited) Θα ψάξω να βρω τι παίζει με το εικονίδιο ξυπνητήρι και αν βρω κάτι θα σου πω! Δες τι εννοώ για τα εικονίδια ορισμένων εφαρμογών (πχ SELinuxMode Changer και XModGames) http://s6.postimg.org/gstmsx2r1/Pics_Art_1427804971256.jpg Μαλιστα.. καλα καταλαβα οντως δεν εχω ιδεα :O αν αλλαζουν τα εικονιδια, σε ευχαριστω για το ξυπνητηρι αν βρεις κατι σφυρα:D Εdit αστο για το ξυπνητηρι , κατι παιζει με το xtented settings μολις το απεγκαταστησα εμφανιστηκε . φτου γκαντεμια ... ΕDIT 2 δοκιμασε κανεις την google camera απο το store ? καλη φαινεται Edited March 31, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitt_Adam Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Για τα εικονιδια των εφαρμογων δεν ξερω:O sorry φιλε για το ξυπνητηρι οπως ειναι το δικο σου ειναι και σε μενα απλα δεν μου βγαινει το μικρο εικονιδιο στην stutus bar οτι ειναι σε λειτουργια. Δες και το δικο μου screen ειναι ανοιχτο το ξυπνητηρι για να χτυπησει αλλα δεν υπαρχει εικονιδιο οπως σε σενα Ρωτησα και στο xda αλλα τιποτα δεν πηρα απαντηση http://s23.postimg.org/7pei86ynb/Screenshot_2015_03_31_14_57_24.jpg Φίλε Nek έχει Bug το θέμα των εικονιδίων. Και στο Colour Status Bar Theme και στο Red Theme που υπάρχουν στο Xtended Settings αν έχεις on το εικονίδιο για το ξυπνητήρι δεν θα στο εμφανίζει στη status bar. Βαλ'το off αλλά θα στο δείχνει άσπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Φίλε Nek έχει Bug το θέμα των εικονιδίων. Και στο Colour Status Bar Theme και στο Red Theme που υπάρχουν στο Xtended Settings αν έχεις on το εικονίδιο για το ξυπνητήρι δεν θα στο εμφανίζει στη status bar. Βαλ'το off αλλά θα στο δείχνει άσπρο. Ωραιος σε ευχαριστω αδερφε :) δες και τα edit που εκανα στο προηγουμενο post ετσι για ενημερωση. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Εσείς που χρησιμοποιείτε το xtended settings όταν κατεβάζετε τα tiles από τη statusbar σας έχει ένα κενό πάνω;; Πώς μπορώ να απενεργοποίησω και να έχω τη statusbar από το sense ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Bγηκε νεα skydragon sense 7 με αρκετα καλουδια :) Νομιζω δεν θα προλαβω σημερα να την φλασαρω αυριο θα εχω περισσοτερα, βρε τι παθαμε δεν κραταω rom πανω απο μια εβδομαδα.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εσείς που χρησιμοποιείτε το xtended settings όταν κατεβάζετε τα tiles από τη statusbar σας έχει ένα κενό πάνω;; Πώς μπορώ να απενεργοποίησω και να έχω τη statusbar από το sense ;; Αγγελε εχει και σε μενα κενο αν καταλαβα καλα, δεν θυμαμαι αν μπορουμε να το αλλαξουμε και να το κανουμε sense θα το ψαξω και αν προλαβω σημερα θα σου πω Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Bγηκε νεα skydragon sense 7 με αρκετα καλουδια :) Νομιζω δεν θα προλαβω σημερα να την φλασαρω αυριο θα εχω περισσοτερα, βρε τι παθαμε δεν κραταω rom πανω απο μια εβδομαδα.:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αγγελε εχει και σε μενα κενο αν καταλαβα καλα, δεν θυμαμαι αν μπορουμε να το αλλαξουμε και να το κανουμε sense θα το ψαξω και αν προλαβω σημερα θα σου πω Κάθε φορά πόσες εφαρμογές κανείς restore; Δε βαριέσαι ;; :p Επίσης με το xtended έχω πάει τα εικονίδια με τα σήματα αριστερά στη statusbar και μου κάνει νερά, μια τα εφανιζει μικρά, μια κομμένα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Κάθε φορά πόσες εφαρμογές κανείς restore; Δε βαριέσαι ;; :p Επίσης με το xtended έχω πάει τα εικονίδια με τα σήματα αριστερά στη statusbar και μου κάνει νερά, μια τα εφανιζει μικρά, μια κομμένα.. Kαλησπερα οπως εχω καταλαβει το xtended εχει θεματα , τοσα χρονια που ακολουθουσα την viper δεν αλλαζα rom οπως εχω ξανα πει λατρευω το animation weather που ειχε η viper αλλα δεν βλεπω να το ξαναβαζει Για τσεκαρε αυτο για τα tiles στο xtended - stutusbar settings -select style of settings και βαλε το htc Quick settings ελαφρως τα αλλαζει δεν βρισκω κατι αλλο. Ενημερωση .... Αν καποιος φιλος θελει να περασει την νεα skydragon εχει προεγκατεστημενο το xtendet settings ,εγω μολις το αναβαθμιζω απο το store η συσκευη κρασαρει ,ενημερωσα και στο νημα της skydragon στο xda οι απαντησεις ειναι διαφορετικες Απλα προς ενημερωση, σημερα την φλασαρα ακομα ειναι νωρις για ασφαλη συμπερασματα. Εdit Kαλο μηνα σε ολους. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Kαλησπερα οπως εχω καταλαβει το xtended εχει θεματα , τοσα χρονια που ακολουθουσα την viper δεν αλλαζα rom οπως εχω ξανα πει λατρευω το animation weather που ειχε η viper αλλα δεν βλεπω να το ξαναβαζει Για τσεκαρε αυτο για τα tiles στο xtended - stutusbar settings -select style of settings και βαλε το htc Quick settings ελαφρως τα αλλαζει δεν βρισκω κατι αλλο. Ενημερωση .... Αν καποιος φιλος θελει να περασει την νεα skydragon εχει προεγκατεστημενο το xtendet settings ,εγω μολις το αναβαθμιζω απο το store η συσκευη κρασαρει ,ενημερωσα και στο νημα της skydragon στο xda οι απαντησεις ειναι διαφορετικες Απλα προς ενημερωση, σημερα την φλασαρα ακομα ειναι νωρις για ασφαλη συμπερασματα. Εdit Kαλο μηνα σε ολους. αν ενεργοποιησω τα htc quick settings σε arhd 91.1 και elementalx 20.1 το κινητο τα παιζει και ξαναλειτουργει μονο με clear cache απο recovery.Να ξερετε αν τυχει σε καναν αλλον, να μην αγχωθειτε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και καμμια δεκαρια ημερες την InsertCoin 7.0.4 και εχω διαπιστωσει προβληματακι στην φωτεινοτητα της οθονης. Ενω παντα την εχω στο full και ΟΧΙ στο αυτοματο, βλεπω να εχει χαμηλωσει λιγακι... Πηγαινω στα settings, βλεπω την μπαρα τερμα δεξια... Την πηγαινω λιγο πισω, λιγο μπρος και "ξαναλαμπει"...! Μετα απο ωρα, μπορει να ξανασυμβει... Τι'ναι παλι τουτο??? :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα παιδια. Εχω εδω και καμμια δεκαρια ημερες την InsertCoin 7.0.4 και εχω διαπιστωσει προβληματακι στην φωτεινοτητα της οθονης. Ενω παντα την εχω στο full και ΟΧΙ στο αυτοματο, βλεπω να εχει χαμηλωσει λιγακι... Πηγαινω στα settings, βλεπω την μπαρα τερμα δεξια... Την πηγαινω λιγο πισω, λιγο μπρος και "ξαναλαμπει"...! Μετα απο ωρα, μπορει να ξανασυμβει... Τι'ναι παλι τουτο??? :mad: Καλησπερα ψιλοbug ειναι το εχω δει και εγω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια rom :) εχω χασει την μπαλα τις τελευταιες μερες φλασαρω συνεχεια :lol: Εχουν δωσει insert coin 7.0.6 και απο οτι ειπε ο baad ειναι η τελευταια προς το παρον ετοιμαζεται για το m9 .Απο χτες εχω την αναβαθμισμενη skydragon . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Εχει κανεις σας βρει τροπο ειτε να κανει το htc dialer σαν το google dialer, δηλαδη οταν σε παιρνουν τηλ να μη σε πεταει απο την εφαρμογη αλλα να στο βγαζει απλα απο πανω διακριτικα, ειτε αν υπαρχει τροπος να βαλουμε το google dialer.. http://www.droid-life.com/wp-content/uploads/2014/06/android-l-heads-up.jpg Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Kαλησπερα οσοι φιλοι ειστε με custom rom sense 7 MHN αναβαθμισετε το blinkfeed που υπαρχει στο playstore υπαρχει θεμα βγηκε ανακοινωση στο xda απο τους developer των custom rom. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 (edited) Καλησπερα ψιλοbug ειναι το εχω δει και εγω αλλα δεν θυμαμαι σε ποια rom :) εχω χασει την μπαλα τις τελευταιες μερες φλασαρω συνεχεια :lol: Εχουν δωσει insert coin 7.0.6 και απο οτι ειπε ο baad ειναι η τελευταια προς το παρον ετοιμαζεται για το m9 .Απο χτες εχω την αναβαθμισμενη skydragon . Εχω κατεβασει την 7.0.6 αλλα δεν την εχω φλασαρει ακομα, θα την φλασαρω μονο και μονο μηπως διορθωθει το "προβλημα"... Κατα τ'αλλα βεβαια δεν εχω διαπιστωσει τιποτα παραξενο, απλα χθες μεσημερι ειχε εξαφανιστει το πληκτρολογιο και χρειαστηκε reboot... Γενικα οι InsertCoin ειναι μια χαρα Roms...:happy: ============================== UPDATE: εβγαλαν 7.0.7!!!:p:p:p:lol: Edited April 3, 2015 by stabill Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Nεα εκδοση xtended settings 1.5.7 στο store, για παν ενδεχομενο πριν την αναβαθμιση καντε ενα nandroid η προηγουμενη εκδοση κρασαρε την συσκευη και σε μενα δεν εστρωνε ουτε με απεγκατασταση. Το θεμα με το blinkfeet στην skydragon δεν λυθηκε ακομα :( οι αλλες custom sense 7 rom νομιζω πως ειναι οκ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitt_Adam Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Nεα εκδοση xtended settings 1.5.7 στο store, για παν ενδεχομενο πριν την αναβαθμιση καντε ενα nandroid η προηγουμενη εκδοση κρασαρε την συσκευη και σε μενα δεν εστρωνε ουτε με απεγκατασταση. Το θεμα με το blinkfeet στην skydragon δεν λυθηκε ακομα :( οι αλλες custom sense 7 rom νομιζω πως ειναι οκ. Με έχει κουράσει αυτό το xtended :(. Έχει αρκετά θεματάκια ακόμα! Με IncertCoin 7.0.7 to blinkfeet με το update από playstore δεν έχει κάποιο θέμα! Σκέφτομαι να επιστρέψω σε sense 6 στην Android Revolution HD 91.1. Ξέρει κάποιος εάν δουλεύει το Sense 6 Toolbox σε ARHD? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Με έχει κουράσει αυτό το xtended :(. Έχει αρκετά θεματάκια ακόμα! Με IncertCoin 7.0.7 to blinkfeet με το update από playstore δεν έχει κάποιο θέμα! Σκέφτομαι να επιστρέψω σε sense 6 στην Android Revolution HD 91.1. Ξέρει κάποιος εάν δουλεύει το Sense 6 Toolbox σε ARHD? Δουλεύει κανονικά, και το xtended το έβγαλα, έχει θέματα ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2015 (edited) Καλημερα και καλο πασχα δειτε και την art mode sense 7 o τυπακος που την βγαζει εχει κανει ωραια δουλεια δεν εχει κατι ιδιαιτερο αλλα φαινεται καλη την εχω απο χτες το πρωι ,αν την φλασαρετε να περασετε και το ota που εχει δωσει στις τελευταιες σελιδες http://forum.xda-developers.com/htc-one/development/rom-artmod-sense-7-lollipop-1-32-401-8-t3064090 Edited April 6, 2015 by nek46 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stabill Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπερα παιδια! Λιγα posts πιο πανω ειχα αναφερει το προβλημα με το αποτομο χαμηλωμα της φωτεινοτητας... Τωρα εχω την τελευταια InsertCoin (7.0.7) και το προβλημα παραμενει.... Μια και χαθηκε αναμεσα σε αλλα posts, εχει βρει καποιος καποια λυση? Συμβαινει και σε αλλες customs εκτος απ'την InsertCoin? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Καλησπερα παιδια! Λιγα posts πιο πανω ειχα αναφερει το προβλημα με το αποτομο χαμηλωμα της φωτεινοτητας... Τωρα εχω την τελευταια InsertCoin (7.0.7) και το προβλημα παραμενει.... Μια και χαθηκε αναμεσα σε αλλα posts, εχει βρει καποιος καποια λυση? Συμβαινει και σε αλλες customs εκτος απ'την InsertCoin? Καλησπερα φιλε :) στην artmod sense 7 που εχω απο τις 6 του μηνα δεν το εχει κανει ουτε μια φορα ειναι πολυ αξιοπιστη rom ,απλα δεν εχει τιποτα οπως η insert coin η την viper . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 ειναι κανας αλλος με arhd 91.1 που να εχει συχνα κολληματα,σκαλωματα ή μονο εγω τα εχω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsdim1 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Παιδια καλησπερα στο φότουμ. μου έδωσαν ενα htc one m7 να το δω γιατι το σκαλισε ο ξαδερφος και δεν δουλευει το wifi και το bt. δεν ανοιγουν μεσα απο το μενου καθολου. ουτε τα sliders - buttons ανταποκρινονται. Δοκιμασα recovery σε παλαιοτερη εκδοση παλι το ιδιο κανει. εβαλα και insert coins 707 και cm11 αλλα παλι το ιδιο. και εκει που λεει mac adress και bt adress ειναι unavailable. μπορουμε να κανουμε κατι η απλα το κινητο τα επαιξε? σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. δημητρης. παραθετω τα στοιχεια: C:\Users\User\Desktop\android-tools>fastboot getvar all (bootloader) version: 0.5 (bootloader) version-bootloader: 1.57.0000 (bootloader) version-baseband: 4A.23.3263.28 (bootloader) version-cpld: None (bootloader) version-microp: None (bootloader) version-main: 6.09.401.5 (bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON (bootloader) serialno: HT4A3W9A0010 (bootloader) imei: το εσβησα αν χρειαζεται να το βαλω. (bootloader) meid: 00000000000000 (bootloader) product: m7_ul (bootloader) platform: HBOOT-8064 (bootloader) modelid: PN0710000 (bootloader) cidnum: HTC__304 (bootloader) battery-status: good (bootloader) battery-voltage: 3892mV (bootloader) partition-layout: Generic (bootloader) security: on (bootloader) build-mode: SHIP (bootloader) boot-mode: FASTBOOT (bootloader) commitno-bootloader: dirty-6d8a0b9b (bootloader) hbootpreupdate: 11 (bootloader) gencheckpt: 0 all: Done! finished. total time: 0.041s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Παιδια καλησπερα στο φότουμ. μου έδωσαν ενα htc one m7 να το δω γιατι το σκαλισε ο ξαδερφος και δεν δουλευει το wifi και το bt. δεν ανοιγουν μεσα απο το μενου καθολου. ουτε τα sliders - buttons ανταποκρινονται. Δοκιμασα recovery σε παλαιοτερη εκδοση παλι το ιδιο κανει. εβαλα και insert coins 707 και cm11 αλλα παλι το ιδιο. και εκει που λεει mac adress και bt adress ειναι unavailable. μπορουμε να κανουμε κατι η απλα το κινητο τα επαιξε? σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. δημητρης. παραθετω τα στοιχεια: C:\Users\User\Desktop\android-tools>fastboot getvar all (bootloader) version: 0.5 (bootloader) version-bootloader: 1.57.0000 (bootloader) version-baseband: 4A.23.3263.28 (bootloader) version-cpld: None (bootloader) version-microp: None (bootloader) version-main: 6.09.401.5 (bootloader) version-misc: PVT SHIP S-ON (bootloader) serialno: HT4A3W9A0010 (bootloader) imei: το εσβησα αν χρειαζεται να το βαλω. (bootloader) meid: 00000000000000 (bootloader) product: m7_ul (bootloader) platform: HBOOT-8064 (bootloader) modelid: PN0710000 (bootloader) cidnum: HTC__304 (bootloader) battery-status: good (bootloader) battery-voltage: 3892mV (bootloader) partition-layout: Generic (bootloader) security: on (bootloader) build-mode: SHIP (bootloader) boot-mode: FASTBOOT (bootloader) commitno-bootloader: dirty-6d8a0b9b (bootloader) hbootpreupdate: 11 (bootloader) gencheckpt: 0 all: Done! finished. total time: 0.041s Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316726 Νομιζω πως χρειαζεσαι αναβαθμιση στο firmware Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts