Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του HTC One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ για τις ευχές! Μετά από αρκετά χρόνια με φλασαρίσματα σχεδόν καθημερινά και αρκετό σκάλισμα του Desire είχα λίγο την επιθυμία να μείνω stock για όσο καιρό θα υποστηρίζεται το κινητό με αναβαθμίσεις. Αν μετά από κανένα χρόνο μας ξεχάσει η HTC τότε θα πέσει φλασάρισμα κλπ.

Πάντως παιδιά είμαι πολύ έμπειρος με Android και αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Μόνο η κάμερα θέλει τρελό διάβασμα

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

• Απαντήσεις 316
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ για τις ευχές! Μετά από αρκετά χρόνια με φλασαρίσματα σχεδόν καθημερινά και αρκετό σκάλισμα του Desire είχα λίγο την επιθυμία να μείνω stock για όσο καιρό θα υποστηρίζεται το κινητό με αναβαθμίσεις. Αν μετά από κανένα χρόνο μας ξεχάσει η HTC τότε θα πέσει φλασάρισμα κλπ.

...

Είναι και θέμα του πότε έρχονται τα updates για κάθε συσκευή.

Στο VODAP102 που έχεις, έχει έρθει πρόσφατα το Android 4.3, αλλά σήμερα/αύριο θα κυκλοφορήσουν οι μαγειρεμένες με SENSE και Android 4.4.

Αφού περίμενε εμένα να το αγοράσω άρχισε ελεύθερη πτώση η τιμή του One στα σκρουτζομάγαζα! 450 το πήρα προχθές και σήμερα είναι ήδη στα 433 και κατεβαίνει :X

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Άντε να πέσει στα 400€ (το όριο που έχω βάλει στον εαυτό μου για αγορά κινητών) να το πάρω και εγώ.

Unbrand γίνεται εύκολα πλέον ή έχει ακόμα κανα θέμα με το HBOOT 1.54;

Άντε να πέσει στα 400€ (το όριο που έχω βάλει στον εαυτό μου για αγορά κινητών) να το πάρω και εγώ.

Unbrand γίνεται εύκολα πλέον ή έχει ακόμα κανα θέμα με το HBOOT 1.54;

Μάλλον για S-OFF μιλάς, και πλέον γίνεται και με HBOOT 1.54 (http://rumrunner.us/)

Πως το ψαχνουμε unbrandet?πως θα καταλαβω αν ψαχνω απο ιντερνετ;

Δεν μπορείς να το καταλάβεις όταν ψάχνεις μέσω ίντερνετ

Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com

Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com

Αν διάβασες πιο πάνω κάποιο παιδί αγόρασε από Kaiserstore. Δες το στο skroutz. Πες τους αν μπορούν να σου δώσουν το s/n ή το imei από τις συσκευασίες που έχουν, να το ελέγξεις. Οτι και το ίδιο έκανε ένα αλλο παιδί που τους παράγγειλε με συγκεκριμένο s/n λίγες μέρες πριν. Αν σε καλύπτει αγόρασέ το. Να ξέρεις ότι είναι (το πιο πιθανό) από vodafone Γερμανίας ότι κι αν σημαίνει τελικά αυτό.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Παιδιά με σιγουριά unbranded μόνο από expansys αλλά το χουν πολύ ακριβά. Δεν αξίζει αυτά τα χρήματα έστω και unbranded

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Unbranded παίρνει αναβαθμίσεις κατευθείαν από την HTC branded κάποιου παρόχου λειτουργεί μεν με οποιαδήποτε σιμ αλλά την αναβάθμιση την δίνει ο πάροχος

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

απο σκρουτζ δεν δινει κανενας unbranded.

- Oneplus 12

μα απο σκρουτζ θα παρεις αν παρεις αν ειναι να παρεις απο πλαισιο, public καλύτερα παρε απο expansys, πιο φθηνα θα σου βγει..

edit: βλέπω ότι έχει και κοκκινο και μπλε το expansys http://www.expansys.com.gr/htc-store/

Edited by gsir

- Oneplus 12

Το kingbox.gr το ξερει κανεις;μου ειπαν απο αλλο φορουμ ενας οτι εχει γνωστο και θα μου το αφησει σε τιμη οσο παει στο πιο φτηνο skroutzoμαγαζο.ειναι αξιοπιστο μαγαζι;

δεν ξερω αν θα σου δουλευει το 4g εδω αλλα το τελωνειο θα το φας κατα 95% μην πω 100

- Oneplus 12

Απο τηλ κανενας δε μου λεει sn ,ειμαι αναμεσα σε kaisershop kai kaiserstore..ποιο να διαλεξω;ποιο απο τα 2 ξεπουλαει πιο πολυ; Τεινω περισσοτερο προς καισερstore επειδη εχει tmobile .τι λετε εσεις;

Παρτίδα όντως καινούρια, το T-mobile κακό όμως για τις αναβαθμίσεις... Τουλάχιστον της Vodafone όπως το δικό μου πήραν κανονικά αναβάθμιση 4.3 με Sense 5.5 και λογικά και το KitKat...

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire