Makinen Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ευχαριστώ για τις ευχές! Μετά από αρκετά χρόνια με φλασαρίσματα σχεδόν καθημερινά και αρκετό σκάλισμα του Desire είχα λίγο την επιθυμία να μείνω stock για όσο καιρό θα υποστηρίζεται το κινητό με αναβαθμίσεις. Αν μετά από κανένα χρόνο μας ξεχάσει η HTC τότε θα πέσει φλασάρισμα κλπ. Πάντως παιδιά είμαι πολύ έμπειρος με Android και αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Μόνο η κάμερα θέλει τρελό διάβασμα Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ευχαριστώ για τις ευχές! Μετά από αρκετά χρόνια με φλασαρίσματα σχεδόν καθημερινά και αρκετό σκάλισμα του Desire είχα λίγο την επιθυμία να μείνω stock για όσο καιρό θα υποστηρίζεται το κινητό με αναβαθμίσεις. Αν μετά από κανένα χρόνο μας ξεχάσει η HTC τότε θα πέσει φλασάρισμα κλπ. ... Είναι και θέμα του πότε έρχονται τα updates για κάθε συσκευή. Στο VODAP102 που έχεις, έχει έρθει πρόσφατα το Android 4.3, αλλά σήμερα/αύριο θα κυκλοφορήσουν οι μαγειρεμένες με SENSE και Android 4.4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αφού περίμενε εμένα να το αγοράσω άρχισε ελεύθερη πτώση η τιμή του One στα σκρουτζομάγαζα! 450 το πήρα προχθές και σήμερα είναι ήδη στα 433 και κατεβαίνει :X Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Άντε να πέσει στα 400€ (το όριο που έχω βάλει στον εαυτό μου για αγορά κινητών) να το πάρω και εγώ. Unbrand γίνεται εύκολα πλέον ή έχει ακόμα κανα θέμα με το HBOOT 1.54; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πως το ψαχνουμε unbrandet?πως θα καταλαβω αν ψαχνω απο ιντερνετ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Άντε να πέσει στα 400€ (το όριο που έχω βάλει στον εαυτό μου για αγορά κινητών) να το πάρω και εγώ. Unbrand γίνεται εύκολα πλέον ή έχει ακόμα κανα θέμα με το HBOOT 1.54; Μάλλον για S-OFF μιλάς, και πλέον γίνεται και με HBOOT 1.54 (http://rumrunner.us/) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πως το ψαχνουμε unbrandet?πως θα καταλαβω αν ψαχνω απο ιντερνετ; Δεν μπορείς να το καταλάβεις όταν ψάχνεις μέσω ίντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Δεν μπορείς να το καταλάβεις όταν ψάχνεις μέσω ίντερνετ Αν το βλεπω πως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδια ρωταω γιατι βρηκα και πουλησα το iphone 5 και θελω να παρω απο δευτερα το one...αν μπορειτε να με συμβουλεψετε ποια μαγαζια ειναι αξιοπιστα,που να ψαξω,τι να προσεξω και οτιδηποτε αλλο θεωρειτε σημαντικο.ειμαι επαρχια και θα παραγγειλω μεσω ιντερνετ ελλαδα.οποιος εχει ορεξη το mail μου ειναι giabritsos@hotmail.com Αν διάβασες πιο πάνω κάποιο παιδί αγόρασε από Kaiserstore. Δες το στο skroutz. Πες τους αν μπορούν να σου δώσουν το s/n ή το imei από τις συσκευασίες που έχουν, να το ελέγξεις. Οτι και το ίδιο έκανε ένα αλλο παιδί που τους παράγγειλε με συγκεκριμένο s/n λίγες μέρες πριν. Αν σε καλύπτει αγόρασέ το. Να ξέρεις ότι είναι (το πιο πιθανό) από vodafone Γερμανίας ότι κι αν σημαίνει τελικά αυτό. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Παιδιά με σιγουριά unbranded μόνο από expansys αλλά το χουν πολύ ακριβά. Δεν αξίζει αυτά τα χρήματα έστω και unbranded Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Τι ειναι το brandet?τι μειον εχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Unbranded παίρνει αναβαθμίσεις κατευθείαν από την HTC branded κάποιου παρόχου λειτουργεί μεν με οποιαδήποτε σιμ αλλά την αναβάθμιση την δίνει ο πάροχος Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Απο εσας ολους unbrandet δεν εχει κανεις απο ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 απο σκρουτζ δεν δινει κανενας unbranded. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Απο αλλο καταστημα; Εχω ενα φιλο αθηνα,που μπορει να βρει unbrandet και σχετικα προσφατο;μηπως τον στειλω ,αν και ασχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 (edited) μα απο σκρουτζ θα παρεις αν παρεις αν ειναι να παρεις απο πλαισιο, public καλύτερα παρε απο expansys, πιο φθηνα θα σου βγει.. edit: βλέπω ότι έχει και κοκκινο και μπλε το expansys http://www.expansys.com.gr/htc-store/ Edited November 30, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Το kingbox.gr το ξερει κανεις;μου ειπαν απο αλλο φορουμ ενας οτι εχει γνωστο και θα μου το αφησει σε τιμη οσο παει στο πιο φτηνο skroutzoμαγαζο.ειναι αξιοπιστο μαγαζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
avgtoni Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 παιδια εχει παρει κανεις απο Αμερικη πληρώνεις τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 δεν ξερω αν θα σου δουλευει το 4g εδω αλλα το τελωνειο θα το φας κατα 95% μην πω 100 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Απο τηλ κανενας δε μου λεει sn ,ειμαι αναμεσα σε kaisershop kai kaiserstore..ποιο να διαλεξω;ποιο απο τα 2 ξεπουλαει πιο πολυ; Τεινω περισσοτερο προς καισερstore επειδη εχει tmobile .τι λετε εσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Από KaiserShop έχει αγοράσει κάποιος; Τί είναι T-Mobile, Vodafone ή κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Kaiserstore πηρα χτες,t mobile,νέα παρτιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Makinen Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παρτίδα όντως καινούρια, το T-mobile κακό όμως για τις αναβαθμίσεις... Τουλάχιστον της Vodafone όπως το δικό μου πήραν κανονικά αναβάθμιση 4.3 με Sense 5.5 και λογικά και το KitKat... Παράθεση Huawei P20 Pro HTC 10 Glacier Silver HTC One M7 Silver HTC Desire Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabri Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Λες να μην δώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts