mavrenas Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Εχω αυτο το κινητο Lg optimus L5 E460 αλλα δεν υποστηριζει εφαρμογη adobe flash player με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω live streaming,videos, κτλ. Εχει καποιος καμια λυση?Ευχαριστω. Edited February 25, 2014 by mavrenas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 +1 Μετά από αρκετή ώρα που μπορεί να είναι συνδεδεμένο με το wifi δεν έχει σύνδεση. Δείχνει ότι ειναι συνδεδεμένο αλλά δεν έχει πρόσβαση στο Internet. Πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το wifi. Άκρως εκνευριστικό.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Παιδια να κανω μια ερωτηση, σε τι εκδοση ειναι τωρα το κινητο(για το e460 μιλαω αγορασμενο απο vodafone αλλα οχι vodafone branded)...; Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 4.2 JB και εκεί θα μείνει officially. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 4.2 JB και εκεί θα μείνει officially. Α μαλιστα! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 4.2 JB και εκεί θα μείνει officially. Eισαι σιγουρος? Νομιζω το εχει δηλαδη η lg μεσα στις ''προς αναβαθμιση'' συσκευες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
martyras Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Για τα L7 II & L9 II εχω ακούσει, για το L5 II τίποτα. Τι να πω μακάρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscar_kilo Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Εχω ενα κινητο LG η καρτα ειναι της wind το κινητο εχει το logo της cosmote οταν ενεργοποιηται κ δν μπορω να βαλω την καρτα για καποιο λογο δν την δεχεται κ δν τν διαβαζει...μηπως καποιος μπορει να βοηθησει;;;:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Έχουμε καμία λύση για το πρόβλημα που χάνει το WiFi κάθε τόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Έχουμε καμία λύση για το πρόβλημα που χάνει το WiFi κάθε τόσο; το παθαινεις σε συγκεκριμενο ρουτερ ή σε ολα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σε όλα Μόνο WiFi, το mobile data λειτουργεί μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Σε όλα Μόνο WiFi, το mobile data λειτουργεί μια χαρά αν ηταν μονο σε καποιο συγκεκριμενο ισως να χρειαζοταν να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και αν αλλαξεις τη συχνοτητα που εκπεμπει......στην περιπτωση σου το μονο που μου ερχεται ειναι μηπως στις ρυθμισεις του wifi στο κινητο δεν το εχεις στο "παντα" ανοιχτο? ρυθμισεις συστηματος->Wi-Fi->επιλογες->για προχωρημενους->το Wi-Fi να παραμεινει σε λειτουργια παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aftergr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Δυστυχώς είναι γνωστό bug της συσκευής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akuros Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 ρε παιδια εχει βαλει κανεις καμια custom rom?μπορει να με κατατοπισει καποιος στο να περασω μια γιατι το κινητο εχει αρχισει κ κολλαει απειρα και πιστευω με μια custom 8α ειναι καλυτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oscar_kilo Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Εχω ενα παλιο lg-E460 το οποιο πιστευω πως ειναι κλειδωμενο απο τν cosmote, εταιρεια απο τν οποια το πηρε ενας φιλος του οποιου ο πατερας δουλευει στν ΟΤΕ. Προσπαθω ν βαλω τν καρτα μου, η οποια ειναι αλλης εταιρειας κ δν μπορω..Ξερεις κανενας για ποιον λογο,του εχει συμβει ή εχει ακουσει κατι παρομοιο...υπαρχει καποιος κωδ ο οποιος πρεπει ν εισαχθει για ν ξεκλειδωσει το κινητο;..:!::!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thopekon13 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλησπέρα σας! Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση. Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?? Περιμένω άμεση απάντηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts