Jump to content

LG Optimus L5 II (E460 / E455)

nikosxeng3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω αυτο το κινητο Lg optimus L5 E460 αλλα δεν υποστηριζει εφαρμογη adobe flash player με αποτελεσμα να μην μπορω να παρακολουθησω live streaming,videos, κτλ.

Εχει καποιος καμια λυση?Ευχαριστω.

Edited by mavrenas

• 4 months later...
  • Απαντήσεις 65
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

+1

Μετά από αρκετή ώρα που μπορεί να είναι συνδεδεμένο με το wifi δεν έχει σύνδεση. Δείχνει ότι ειναι συνδεδεμένο αλλά δεν έχει πρόσβαση στο Internet.

Πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω το wifi. Άκρως εκνευριστικό.:mad:

• 1 month later...
Παιδια να κανω μια ερωτηση, σε τι εκδοση ειναι τωρα το κινητο(για το e460 μιλαω αγορασμενο απο vodafone αλλα οχι vodafone branded)...;

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

4.2 JB και εκεί θα μείνει officially.

Α μαλιστα! Ευχαριστω πολυ!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

• 1 month later...
Εχω ενα κινητο LG η καρτα ειναι της wind το κινητο εχει το logo της cosmote οταν ενεργοποιηται κ δν μπορω να βαλω την καρτα για καποιο λογο δν την δεχεται κ δν τν διαβαζει...μηπως καποιος μπορει να βοηθησει;;;:confused::confused:

• 4 weeks later...
Έχουμε καμία λύση για το πρόβλημα που χάνει το WiFi κάθε τόσο;

το παθαινεις σε συγκεκριμενο ρουτερ ή σε ολα?

Σε όλα

Μόνο WiFi, το mobile data λειτουργεί μια χαρά

αν ηταν μονο σε καποιο συγκεκριμενο ισως να χρειαζοταν να μπεις στις ρυθμισεις του ρουτερ και αν αλλαξεις τη συχνοτητα που εκπεμπει......στην περιπτωση σου το μονο που μου ερχεται ειναι μηπως στις ρυθμισεις του wifi στο κινητο δεν το εχεις στο "παντα" ανοιχτο? ρυθμισεις συστηματος->Wi-Fi->επιλογες->για προχωρημενους->το Wi-Fi να παραμεινει σε λειτουργια παντα

• 1 month later...
ρε παιδια εχει βαλει κανεις καμια custom rom?μπορει να με κατατοπισει καποιος στο να περασω μια γιατι το κινητο εχει αρχισει κ κολλαει απειρα και πιστευω με μια custom 8α ειναι καλυτερα...

• 4 weeks later...
Εχω ενα παλιο lg-E460 το οποιο πιστευω πως ειναι κλειδωμενο απο τν cosmote, εταιρεια απο τν οποια το πηρε ενας φιλος του οποιου ο πατερας δουλευει στν ΟΤΕ. Προσπαθω ν βαλω τν καρτα μου, η οποια ειναι αλλης εταιρειας κ δν μπορω..Ξερεις κανενας για ποιον λογο,του εχει συμβει ή εχει ακουσει κατι παρομοιο...υπαρχει καποιος κωδ ο οποιος πρεπει ν εισαχθει για ν ξεκλειδωσει το κινητο;..:!::!::!::!:

• 2 months later...

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα LG Optimus L5 II (E-460) εδώ και 6 μήνες. Αντιμετωπίζω ένα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με το wi-fi. Συνδέομαι κανονικά στο wi-fi στο σπίτι μου και μετά από κάποια δευτερόλεπτα το κινητό ξεχνάει τον κωδικό του wi-fi. Αν ξαναγράψω τον κωδικό, πάλι συνδέεται αλλά για πολύ λίγο και μετά λέει ότι είναι ασφαλισμένο!!!!!!!!! Αν απενεργοποιήσω το wi-fi και το ενεργοποιήσω κάνει πάλι τα ίδια ! Έχω ρωτήσει πολλούς τεχνικούς και κανείς δεν μου έχει βρει λύση.

Έχω νευριάσει πάρα πολύ γιατί το κινητό το έχω μόνο 6 μήνες.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει??

Περιμένω άμεση απάντηση.

Σας ευχαριστώ πολύ.

• The title was changed to LG Optimus L5 II (E460 / E455)