montoya_42 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Και τα δυο με. Η μπαταρία είναι στρωμένη. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παράξενο... Εγώ θα περίμενα αν όχι το ίδιο, να κρατάει παραπάνω το 925 με την amoled. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdcharis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Πόσοι απο σας είχατε πριν το 920 και πως συγκρίνετε την μπαταρία? Αν και ίδιες, κάνοντας την ίδια ακριβώς χρήση, το 925 δυσκολεύεται να μου βγάλει την μέρα ενώ το 920 τα κατάφερνε καλύτερα.... Η δικιά μου εμπειρία λέει ότι το 925 είναι μακράν καλύτερο όσον αφορά την αυτονομία απο το 920. Ειλικρινά έχω εντυπωσιαστεί από την μπαταρία, σε αντίθεση με το 920 που μετά βίας έβγαζε τη μέρα. Σημείωση: με glance & double tap on. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Μα κι εγώ περίμενα ανωτερότητα του 925 (βάσει Nokia) ή έστω "ισοπαλία".... Στο θέμα του 820 γραφει κάποιος πως όταν το φορτίζει μέσω pc κρατάει πολύ παραπάνω. Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει (μου φαίνεται περίεργο) αλλά μήπως η ανωτερότητα τού 920 οφειλόταν στο ότι το φόρτιζα ασύρματα? Θα δοκιμάσω κι έναν αλλο φορτιστή που έχω για να δω τι παίζει..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εμένα πάντως το 925 μου κρατάει περισσότερο και έχει λογική μπαταρία.το 920 έκανε ανεβοκατεβάσματα χωρίς λόγο και αιτια :Ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rayden Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ίσως λίγο προφανής η απάντηση όταν μιλάμε για Nokia, αλλά επειδή έχει φοβηθεί το αυτί μου με αυτά που ακούω σε άλλες περιπτώσεις (βλ. Android) εγώ το ρωτάω: - Φωνητική κλήση στα ελληνικά μπορούμε να κάνουμε με ευκολία όπως στο symbian χωρίς φυσικά να έχει προηγηθεί ηχογράφηση? - Η εκκίνηση της φωνητική κλήσης μπορεί να γίνει απροβλημάτιστα από bluetooth ή ενσύρματο handsfree? - Υπάρχουν ειδοποιήσεις όταν το κινητό είναι σε screensaver για χαμένες κλήσεις και μηνύματα? Και κάτι που με προβλημάτισε στο gsmarena review: Ο ήχος κλήσης είναι αρκετά δυνατός? Σε σχέση με το παλιό καλό C6-01 βλέπω μια διαφορά της τάξης των 11db και φοβάμαι μήπως δεν το ακούω, γιατί συχνά το αφήνω μέσα στο τσαντάκι... thx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κάποια βοήθεια με την μπαταρία? Συνεχίζει να αποδίδει πολύ λιγότερο απο το 920.....(με ίδια χρήση πάντα) Δοκίμασα κι άλλον φορτιστή. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Κάποια βοήθεια με την μπαταρία? Συνεχίζει να αποδίδει πολύ λιγότερο απο το 920.....(με ίδια χρήση πάντα) Δοκίμασα κι άλλον φορτιστή. Μήπως το 925 δυσκολεύεται πιο πολύ να βρει σήμα? έχεις το ίδιο σήμα που είχες και με το 920? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Ομορφιά !!! :rolleyes: Και η θηκούλα... :love: http://i42.tinypic.com/23s9m9u.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1231519_436672926441251_1937100651_n.jpg Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Μήπως το 925 δυσκολεύεται πιο πολύ να βρει σήμα? έχεις το ίδιο σήμα που είχες και με το 920? Όχι, έχω το ίδιο σήμα. Το δοκίμασα και με 2g. Βαλε καμια καλύτερη φωτογραφία της θήκης. Για screen protector τι παίζει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Η θήκη είναι αυτή ... Screen protector δεν έχω και ούτε με ενδιαφέρει... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Screen protector δεν έχω και ούτε με ενδιαφέρει... Κι όμως θα έπρεπε.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Γιατί? Και άντε να το βάλω καλά στην οθόνη του 925... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Καλησπέρα παιδιά, ίσως λίγο προφανής η απάντηση όταν μιλάμε για Nokia, αλλά επειδή έχει φοβηθεί το αυτί μου με αυτά που ακούω σε άλλες περιπτώσεις (βλ. Android) εγώ το ρωτάω: - Φωνητική κλήση στα ελληνικά μπορούμε να κάνουμε με ευκολία όπως στο symbian χωρίς φυσικά να έχει προηγηθεί ηχογράφηση? - Η εκκίνηση της φωνητική κλήσης μπορεί να γίνει απροβλημάτιστα από bluetooth ή ενσύρματο handsfree? - Υπάρχουν ειδοποιήσεις όταν το κινητό είναι σε screensaver για χαμένες κλήσεις και μηνύματα? Και κάτι που με προβλημάτισε στο gsmarena review: Ο ήχος κλήσης είναι αρκετά δυνατός? Σε σχέση με το παλιό καλό C6-01 βλέπω μια διαφορά της τάξης των 11db και φοβάμαι μήπως δεν το ακούω, γιατί συχνά το αφήνω μέσα στο τσαντάκι... thx Δεν είναι καθόλου προφανής η απαντηση καθότι windows phone Φωνητική κλήση στα Ελληνικά δεν έχει. Για τις ειδοποιήσεις αν εννοείς στην οθόνη γρήγορης ματιάς (glance screen) ακόμη δεν έχει.Όσο για τον ήχο παίζει ρόλο τι ringtone θα βαλεις.Δεν είχα c6 αλλα σε σχέση με το nexus 4 που είχα ακούγεται καλύτερα. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Σημερα κατοχος ενος 925 απο lg optimus g.....επειδη το επεξεργαζομαι ακομα απο θεμα ποιοτητας και ομορφιας δεν παιζετε.... Τα υπολοιπα σε λιγες μερες...... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με υγεία να το χαρείς. Κακώς ήρθες. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Με υγεία να το χαρείς. Κακώς ήρθες. Γιατι βρε φίλε κακως ηρθα τι σου εκανα...?:( Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Γιατι βρε φίλε κακως ηρθα τι σου εκανα...?:( Αυτη η αυτόματη διόρθωση κλείνει σπίτια.....χαχαχα Καλώς ήρθες βρε.....;) Χρωμα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Αυτη η αυτόματη διόρθωση κλείνει σπίτια.....χαχαχα Καλώς ήρθες βρε.....;) Χρωμα? Ε,βγάλτην την ρημαδα.....λεω και εγω γιατι με μαλωνεις.... Σε μαυρο χρωμα.....παντως καμερα τα σπαει σε σχεση με το lg optimus.... Απλο,ομορφο,και λειτουργικο.... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Ε,βγάλτην την ρημαδα.....λεω και εγω γιατι με μαλωνεις.... Σε μαυρο χρωμα.....παντως καμερα τα σπαει σε σχεση με το lg optimus.... Απλο,ομορφο,και λειτουργικο.... Βλεπω οτι πολυ που το εχετε αγορασει προτιμήσατε το μαυρο πρέπει να αρκετά όμορφο εχει κανει συγκριση ασπρου μαυρου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TanasiousR Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 Οταν βγήκε και παρουσιάστηκε η συσκευή δεν μου άρεσε εμφανισιακά και τη θεωρούσα μια πολύ άσχημη συσκευή. Αυτό όμως μέχρι εχτές που το συνάντησα από κοντά στα public στο Σύνταγμα. Είχε αυτό με το γκρι καπάκι. Το έπιασα στα χέρια μου και αμέσως ενθουσιαστικα! Πολύ ποιοτική συσκευή με καταπληκτική οθόνη πραγματικά μου εβαλε φωτιές. Δυστυχώς η τιμή του ειναι ακομα απαγορευτική αλλά μολις πάει στα επίπεδα του 920 σιγουρα θα το χτυπήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Καλημέρα, Μετά μία αναβάθμιση glance που μου ήρθε χτες το βράδυ χάθηκε η επιλογή ειδοποιήσεων. Και γω που νόμιζα ότι θα άρχισε να δουλεύει :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Ναι την έβγαλαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα και μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Θα ξανάρθει... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Τελικά τη ζημιά με την κατανάλωση μου την έκανε η γρήγορη ματιά. Την είχα "πάντα ενεργή". Μόλις την γύρισα στο "γρηγορη ματιά" είδα τεράστια διαφορα. Μα καταναλώνει τόσο πολλη ενεργεια???? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2013 Παιδία τι γίνεται? Γιατί όταν πάω στο Store πλέον μου βγάζει 2 κατηγορίες, εφαρμογές και παιχνίδια? Το Nokia εφαρμογές πως εξαφανίστηκε? Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts