konstantinosid Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αύριο το απόγευμα-βραδάκι θα γράψω εντυπώσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Ναι και ναι, ότι από τα δύο προτιμάς... Καλησπερα Μπορω να την περασω απο Nokia pc suit Τελικά δεν άντεξα και πριν από λίγο πετάχτηκα μια βόλτα στην Ομόνοια (στο kaizershop.gr) και πήρα ένα μαύρο 925 (αφού μου έδειξαν και το γκρι που είχαν ανοιχτό και δεν μου άρεσε και τόσο), σε σφραγισμένο με ταινία ασφαλείας κουτί, με προέλευση Ιταλία (CV IT) . Η πωλήτρια (αλλά και ο ιδιοκτήτης) εξυπηρετικότατοι, μου έκοψαν την κάρτα sim, με προέτρεψαν να το ανοίξω εκεί ώστε αν είχε το οποιοδήποτε πρόβλημα να μου το αντικαθιστούσαν επί τόπου (καθώς το συγκεκριμένο μαγαζί δεν προσφέρει DOA αντικατάσταση, αν πάθεις οτιδήποτε τις πρώτες ημέρες το στέλνουν αντιπροσωπεία), το ανοίξαμε μαζί το τηλέφωνο, ευτυχώς είναι άψογο, όλα καλά!!! Οφείλω να ομολογήσω ότι ενώ αρχικά έλεγα να το πάρω σε άσπρο , σε μαύρο είναι πολύ πιο όμορφο....!!! Καλοριζικο φιλε μου. Ειχω το 32αρι απο Γερμανια αλλα δεν εχουν και μεγαλη διαφορα. Με 'γεια deliol !!! Βλέπω οι συστάσεις έπιασαν τόπο... :lol: Εγώ φλάσαρα την 1330 στο δικό μου τελικά. Τίποτα φοβερό δεν έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα... Εγω εχω την μαμα εκδοση. Δεν ξερω και πολλα απ αυτα,και ειμαι αυχαρηστιμενος. Να την αλαξω να παω στην 1330? Θα δω σημαντικη διαφορα,και που,η να αφησω αυτη που εχω. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited September 8, 2013 by impreza_sti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν δεν ξέρεις άστο να σου 'ρθει ΟΤΑ. Όχι οτι είναι δύσκολο με NSU. Δεν υπάρχουν τρελές διαφορές. Καμία δεν θα διακρίνεις. Αν θες link για το NSU πες μου. Το 'χω στο dropbox. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 32αρι ελάχιστα ακριβότερο από το 16αρι! http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/nokia-el/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr http://www.buy-cheap.gr/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr http://logintech.gr/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
km12th Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 (edited) Τελικά αύριο θα παραγγείλω και εγώ το lumia 925. Μετά από ταλαιπωρία που τράβηξα με 3 lumia 920. Πιστεύω αυτό να μου έρθει ok. αρα προς το τέλος της βδομάδας θα ανήκω και επίσημα στην παρέα. :) Το 16άρι μάλλον σε άσπρο ή μαύρο, έτσι κι αλλιώς τα 16 giga μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Το μόνο που κρατάω στο κινητό είναι η μουσική και ελάχιστες φώτο, τα υπόλοιπα (βιντεο-φωτο) στο λαπτοπ και τον σκληρό. Ούτε ταινίες βλέπω με το κινητό άρα θα είμαι ok. Edited September 8, 2013 by km12th Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τελικά αύριο θα παραγγείλω και εγώ το lumia 925. Μετά από ταλαιπωρία που τράβηξα με 3 lumia 920. Πιστεύω αυτό να μου έρθει ok. αρα προς το τέλος της βδομάδας θα ανήκω και επίσημα στην παρέα. :) Το 16άρι μάλλον σε άσπρο ή μαύρο, έτσι κι αλλιώς τα 16 giga μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Το μόνο που κρατάω στο κινητό είναι η μουσική και ελάχιστες φώτο, τα υπόλοιπα (βιντεο-φωτο) στο λαπτοπ και τον σκληρό. Ούτε ταινίες βλέπω με το κινητό άρα θα είμαι ok. Πόση διαφορά έχουν στη τιμή? Αν είναι μικρή τότε κάνε την υπέρβαση.... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotosF Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Τελικά αύριο θα παραγγείλω και εγώ το lumia 925. Μετά από ταλαιπωρία που τράβηξα με 3 lumia 920. Πιστεύω αυτό να μου έρθει ok. αρα προς το τέλος της βδομάδας θα ανήκω και επίσημα στην παρέα. :) Το 16άρι μάλλον σε άσπρο ή μαύρο, έτσι κι αλλιώς τα 16 giga μου φτάνουν και μου περισσεύουν. Το μόνο που κρατάω στο κινητό είναι η μουσική και ελάχιστες φώτο, τα υπόλοιπα (βιντεο-φωτο) στο λαπτοπ και τον σκληρό. Ούτε ταινίες βλέπω με το κινητό άρα θα είμαι ok. Kαλυτερα να παρεις το 32αρι που δεν κυκλοφορει στην ελλαδα. Θα εισαι ποιο ανετος στα GB και θα εχεις καλυτερη μεταπωληση οταν αποφασησεις να το δωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonee Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 32αρι ελάχιστα ακριβότερο από το 16αρι! http://www.media-ram.gr/phones-and-accessories/mobiles-phones/nokia-el/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr http://www.buy-cheap.gr/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr http://logintech.gr/nokia-925-lumia-32gb-black-vf-de.html?ref=bestprice.gr Το GR που γράφει το πρώτο κατάστημα πάντως αγγίζει τα όρια της παραπλάνησης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Kαλυτερα να παρεις το 32αρι που δεν κυκλοφορει στην ελλαδα. Θα εισαι ποιο ανετος στα GB και θα εχεις καλυτερη μεταπωληση οταν αποφασησεις να το δωσεις. Αν δεις το post μου παραπάνω, θα δεις ότι το 32αρι είναι διαθέσιμο Ελλάδα με ελάχιστη διαφορά τιμής από το 16αρι. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Αν δεις το post μου παραπάνω, θα δεις ότι το 32αρι είναι διαθέσιμο Ελλάδα με ελάχιστη διαφορά τιμής από το 16αρι. Το ότι είναι Vodafone δεν σημαίνει ότι θα παίρνει τα updates όταν τα δίνει η Vodafone και όχι μαζί με τα υπόλοιπα ;;; Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδία μόλις το άνοιξα... Θέλω λίγη βοήθεια... Απ έξω το κουτί γράφει EE GB. Τί χώρας είναι δλδ? Επίσης μέσα, στις πληροφορίες γράφει, πάροχος κινητής ΕΕ, Και στο πληροφορίες και πρόσθετα πάροχος ORG-GB. Τι σημαίνει, Γιατί έχω βάλει την κάρτα μου Cosmote, βάζω τον κωδικό sim και δεν έχω σήμα καθόλου , σαν να μην έχω sim. Μόνο για 2-3 δεύτερόλεπτα έγραψε Cosmote και μετά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδία μόλις το άνοιξα... Θέλω λίγη βοήθεια... Απ έξω το κουτί γράφει EE GB. Τί χώρας είναι δλδ? Επίσης μέσα, στις πληροφορίες γράφει, πάροχος κινητής ΕΕ, Και στο πληροφορίες και πρόσθετα πάροχος ORG-GB. Τι σημαίνει, Γιατί έχω βάλει την κάρτα μου Cosmote, βάζω τον κωδικό sim και δεν έχω σήμα καθόλου , σαν να μην έχω sim. Μόνο για 2-3 δεύτερόλεπτα έγραψε Cosmote και μετά τίποτα. H EE είναι πάροχος κινητής στην Αγγλία (GB) .... άρα το τηλέφωνό σου είναι Αγγλικό branded στην EE Δοκίμασε να αλλάξεις στις ρυθμίσεις το 4G σε 2G (ή 3G) και δες αν έχεις σήμα.... Η κάρτα σου ήταν micro sim ή την έκοψες? (κάπου άκουσα ότι οι κομμένες cosmote sim δεν δουλεύουν σωστά στα nokia lumia - δεν το έχω επιβεβαιώσει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Παιδία μόλις το άνοιξα... Θέλω λίγη βοήθεια... Απ έξω το κουτί γράφει EE GB. Τί χώρας είναι δλδ? Επίσης μέσα, στις πληροφορίες γράφει, πάροχος κινητής ΕΕ, Και στο πληροφορίες και πρόσθετα πάροχος ORG-GB. Τι σημαίνει, Γιατί έχω βάλει την κάρτα μου Cosmote, βάζω τον κωδικό sim και δεν έχω σήμα καθόλου , σαν να μην έχω sim. Μόνο για 2-3 δεύτερόλεπτα έγραψε Cosmote και μετά τίποτα. Αγγλική συσκευη είναι του παρόχου ΕΕ άρα είναι branded. Ξαναδοκιμασε να ξανά βάλεις την sim μετά απο ένα soft reset και αν και τοτε δεν δεις σε μόνιμη βάση την ενδείξη cosmote,τοτε είτε φλασαρεις μια unbranded rom είτε το επιστρεφεις πισω και ζητάς unbranded συσκευη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Επίσης λέει το product code στην απο κάτω μεριά απ' το συρταράκι της sim... Πες το κι αυτό αν μπορείς... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Δεν έχει επιλογή 2G. Μόνο 4G και 3G. Δοκίμασα επανεκκίνηση τηλεφώνου αλλά και πάλι το ίδιο. Μου βγάζει μια γραμμή Cosmote και αν πάω να κάνω κλήση χάνεται τελείως το σήμα. ο κωδικός είναι 059S7G4. Επίσης έχει το here drive+ beta. Δεν θα έπρεπε να έχει το κανονικό? Edited September 9, 2013 by konstantinosid Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Δοκίμασε και μια άλλη sim αν μπορείς... Αλλιώς πίσω... Παράξενο που δεν εχει 3G. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 3G έχει και 4G. 2G δεν έχει. Και η κάρτα είναι micro sim κανονική. Λέτε αν φλασάρω άλλη rom να είναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και σε κάποια 920 νομίζω πως δεν υπήρχε η επιλογή 2g και η λύση ήταν το φλασαρισμα. Δες αν υπάρχει update στο here maps. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 στην περιοχή μου επίσης έχω καλό 3G σήμα και παρόλα αυτά μου βγάζει μία γραμμή με το Ε δίπλα. Και το έχω στη 3G σαν επιλογή. Να δοκιμάσω να περάσω λέτε άλλη rom ή να το στείλω πίσω. Είναι δύσκολο να φλασάρω άλλη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και σε κάποια 920 νομίζω πως δεν υπήρχε η επιλογή 2g και η λύση ήταν το φλασαρισμα. Δες αν υπάρχει update στο here maps. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ok με το here drive. Αυτό με το σήμα όμως είναι φυσιολογικό? Τι να κάνω, να βάλω άλλη ρομ η πίσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Άλλη sim δοκίμασε. Μην ασχοληθείς με φλασάρισμα λέω εγω. Αν φλασάρεις άλλο firmware χάνεται και η εγγύηση νομίζω και σε περίπτωση service θα πρέπει να φλασάρεις την stock. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Άλλη sim δοκίμασε. Μην ασχοληθείς με φλασάρισμα λέω εγω. Αν φλασάρεις άλλο firmware χάνεται και η εγγύηση νομίζω και σε περίπτωση service θα πρέπει να φλασάρεις την stock. Δε νομίζω πως φταίει η sim. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει 2g (δεν είμαι και σίγουρος). Αρα φλασαρισμα ή αν θέλεις πήγαινε σε ένα Nokia care να σου περάσουν αυτοι αλλη rom. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Το οτι δεν έχει επιλογή για 2g δεν σημαίνει οτι δεν πιάνει 2g. Απλά λέω να δοκιμάσει για να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Το οτι δεν έχει επιλογή για 2g δεν σημαίνει οτι δεν πιάνει 2g. Απλά λέω να δοκιμάσει για να αποκλείσει το ενδεχόμενο. Σωστό αυτό. Σίγουρα μια δοκιμή είναι ότι το καλύτερο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts