Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To κατεβαζω.Θα προσπαθησω και θα ενημερωσω!

Thanx

Αυτο που γραφω ειναι πλεον δοκιμασμενο και οντως ισχυει. Οι drivers που εχει μεσα το p2ktools ειναι ιδιοι και για το p2kcommander.Καταφερα να συνδεσω το τηλ. και στο δευτερο Η/Υ.Αν καταφερεις να ξεπερασεις το κρασαρισμα που σου κανουν τα προγραμματα, κανε τα εξης(πιθανον να τα ξερεις αλλα θα στα περιγραψω):Καταργησε τους drivers απο τον Η/Υ κανοντας δεξι "κλικ" επανω στο εικονιδιο "Ο Υπολογιστης μου" απο εκει μπες στις "Ιδιοτητες" στο "Υλικο" και στην συνεχεια στην "Διαχειριση Συσκευων" κανε δεξι "κλικ" στα κιτρινα ερωτηματικα και κανε "Καταργηση εγκαταστασης" σε ΟΛΑ τα κιτρινα ερωτηματικα!

Το αρχικο εικονιδιο νομιζω οτι γραφει " VSO devices". ΟΛΑ τα παραπανω να τα κανεις ενω εχεις συνδεμενο το τηλ. σου. Στην συνεχεια αποσυνδεσε το και ξανασυνδεσε το. Τωρα ανοιξε το p2kcommander και απο το δεξιο παραθυρο διπλα απο το "Re-Read" ανοιξε τις επιλογες και διαλεξε το "P2k Mobile phone" αν τα εκανες ολα σωστα θα σου ζητησει σιγουρα drivers και θα ανοιξει ο "Οδηγος προσθηκης υλικου" Στο ερωτημα "Τι θελετε να κανει ο οδηγος" επελεξε "Εγκατασταση απο μια λιστα..." και κανε επομενο. Τσεκαρε το "Συμπεριληψη αυτης της..." και θα ενεργοποιηθει η "Αναζητηση" απο εκει διαλεξε το φακελο "drv" που υπαρχει στο p2ktools, θα κανει κανα δυο νομιζω εγκαταστασεις, θα σε ρωτησει δηλαδη δυο - τρεις φορες γιατι οι drivers ειναι περισσοτεροι απο εναν. Κανε ξανα τα ιδια δηλαδη "θα ανοιξει ο "Οδηγος προσθηκης υλικου" Στο ερωτημα "Τι θελετε να κανει ο οδηγος" επελεξε "Εγκατασταση απο μια λιστα..." και κανε επομενο. Τσεκαρε το "Συμπεριληψη αυτης της..." και θα ενεργοποιηθει η "Αναζητηση" απο εκει διαλεξε το φακελο "drv" που υπαρχει στο p2ktools," και αυτο ηταν...ολα θα δουλεψουν ρολοι!Εγω αυτα εκανα και ολα δουλευουν τελεια. Ενημερωσε με :cool: :cool:

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Paidia geia sas.8elw na rwthsw kati pou isws na exei apadh8ei,ean nai lupamai.den uparxei periptwsh p2ktools + win98 na sunergastoun;ean oxi uparxei allos tropos na ginei upload paixnidiwn sto v3;p.x me to p2kmanPST pou "blepei" to v3(me seem editing kai topo8ethsh twn arxeiwn tou paixnidiou se kapoio fakelo);thanks!

Αυτο που γραφω ειναι πλεον δοκιμασμενο και οντως ισχυει. Οι drivers που εχει μεσα το p2ktools ειναι ιδιοι και για το p2kcommander.Καταφερα να συνδεσω το τηλ. και στο δευτερο Η/Υ.Αν καταφερεις να ξεπερασεις το κρασαρισμα που σου κανουν τα προγραμματα, κανε τα εξης(πιθανον να τα ξερεις αλλα θα στα περιγραψω):Καταργησε τους drivers απο τον Η/Υ κανοντας δεξι "κλικ" επανω στο εικονιδιο "Ο Υπολογιστης μου" απο εκει μπες στις "Ιδιοτητες" στο "Υλικο" και στην συνεχεια στην "Διαχειριση Συσκευων" κανε δεξι "κλικ" στα κιτρινα ερωτηματικα και κανε "Καταργηση εγκαταστασης" σε ΟΛΑ τα κιτρινα ερωτηματικα!

Το αρχικο εικονιδιο νομιζω οτι γραφει " VSO devices". ΟΛΑ τα παραπανω να τα κανεις ενω εχεις συνδεμενο το τηλ. σου. Στην συνεχεια αποσυνδεσε το και ξανασυνδεσε το. Τωρα ανοιξε το p2kcommander και απο το δεξιο παραθυρο διπλα απο το "Re-Read" ανοιξε τις επιλογες και διαλεξε το "P2k Mobile phone" αν τα εκανες ολα σωστα θα σου ζητησει σιγουρα drivers και θα ανοιξει ο "Οδηγος προσθηκης υλικου" Στο ερωτημα "Τι θελετε να κανει ο οδηγος" επελεξε "Εγκατασταση απο μια λιστα..." και κανε επομενο. Τσεκαρε το "Συμπεριληψη αυτης της..." και θα ενεργοποιηθει η "Αναζητηση" απο εκει διαλεξε το φακελο "drv" που υπαρχει στο p2ktools, θα κανει κανα δυο νομιζω εγκαταστασεις, θα σε ρωτησει δηλαδη δυο - τρεις φορες γιατι οι drivers ειναι περισσοτεροι απο εναν. Κανε ξανα τα ιδια δηλαδη "θα ανοιξει ο "Οδηγος προσθηκης υλικου" Στο ερωτημα "Τι θελετε να κανει ο οδηγος" επελεξε "Εγκατασταση απο μια λιστα..." και κανε επομενο. Τσεκαρε το "Συμπεριληψη αυτης της..." και θα ενεργοποιηθει η "Αναζητηση" απο εκει διαλεξε το φακελο "drv" που υπαρχει στο p2ktools," και αυτο ηταν...ολα θα δουλεψουν ρολοι!Εγω αυτα εκανα και ολα δουλευουν τελεια. Ενημερωσε με :cool: :cool:

Eντοπισα που εστιαζεται το προβλημα.Οταν παει να εγκατασταθει η ''συνθετη συσκευη'' ωστε να λέιτουργουν ολα ρολοι,του δινω τους οδηγους αλλα μου βγαζει error message ''υπηρξε προβλημα κατα την εγκατασταση της συσκευης''.Εκει εστιαζεται το προβλημα...:(

http://img219.imageshack.us/img219/277/usbproblem9rz.th.jpg

- Monster pack

http://rapidshare.de/files/8431518/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html

Εχω αντικαταστησει το language pack με το 0031 που περιλαμβανει και ελληνικα.Το δοκιμασα και λειτουργει μια χαρα.

- Reflash (χωρις language pack)

http://rapidshare.de/files/8385655/R374_G_0E.42.0ER_MLP_Reflash.zip.html

- Reflash ( χωρις language pack και DRM)

http://rapidshare.de/files/8386017/R374_G_0E.42.0ER_NoDRM_MLP_Reflash.zip.html

ANAΣΤΑΣΗ!

ΔΟΥΛΕΨΕ!!

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

ΑΝΑΣΤΑΣΗ δεν θα πει τιποτα :wacko: !!Τοση χαρα δεν πηρα ουτε οταν συνδεσα το δικο μου :w00t: :w00t: !Τωρα ανοιγονται νεοι οριζοντες για το razor σου.Τελος καλο, ολα καλα... :cool:

Μολις φλασαρα το κινητο με το αποπανω Monster pack!

Ολα καλα μονο που τωρα εχω ενα εικονιδιο που λεει ''γραμμη 1''.Πηγα στις ρυθμισεις και οταν οριζω κουδουνι με ρωταει σε ποια γραμμη θελω να το ορισω ''γραμμη 1'' ή ''γραμμη 2'';

Μπορω να το βγαλω αυτο;;

- Monster pack

http://rapidshare.de/files/8431518/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html

Εχω αντικαταστησει το language pack με το 0031 που περιλαμβανει και ελληνικα.Το δοκιμασα και λειτουργει μια χαρα.

- Reflash (χωρις language pack)

http://rapidshare.de/files/8385655/R374_G_0E.42.0ER_MLP_Reflash.zip.html

- Reflash ( χωρις language pack και DRM)

http://rapidshare.de/files/8386017/R374_G_0E.42.0ER_NoDRM_MLP_Reflash.zip.html

Έχει κάποιος την καλωσύνη να εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ monster packs, reflash καθώς και το αν τα updates αυτά που βρίσκουμε στο motox.com ή και αλλού έχουν καμία σχέση με official software?

Sony logo.gif

Μολις φλασαρα το κινητο με το αποπανω Monster pack!

Ολα καλα μονο που τωρα εχω ενα εικονιδιο που λεει ''γραμμη 1''.Πηγα στις ρυθμισεις και οταν οριζω κουδουνι με ρωταει σε ποια γραμμη θελω να το ορισω ''γραμμη 1'' ή ''γραμμη 2'';

Μπορω να το βγαλω αυτο;;

Για να το βγαλεις τροποποιησε το 0032_0001 offset 1f bit 4

Έχει κάποιος την καλωσύνη να εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ monster packs, reflash καθώς και το αν τα updates αυτά που βρίσκουμε στο motox.com ή και αλλού έχουν καμία σχέση με official software?

- Το monster pack ειναι το "πληρες πακετο", θα αναβαθμισει τα παντα οχι μονο το firmware και θα επαναφερει το τηλεφωνο οπως ηταν οταν το αγορασες (θα χασεις προσωπικα αρχεια, ρυθμισεις, τηλεφωνικο καταλογο και sms).

- Το reflash αναβαθμιζει μονο το firmware, το language pack και το DRM (τα εικονιδια).Σε αυτη την περιπτωση δεν χανεις προσωπικα αρχεια, ρυθμισεις, τηλεφωνικο καταλογο και sms.

Νομιζω οτι ορισμενες απο τις αναβαθμισεις που βρισκεις στο motox ειναι official software.

ΝΤΡΟΠΗ.. για την Motorola!!!!

Το Πλαισιο 295 Ευρω( με ΦΠΑ)........

ΚΡΙΜΑ για αυτους που πληρωσαν 600 Ευρω όταν ειχε βγει το κινητο στην αγορα...........

.

ΝΤΡΟΠΗ.. για την Motorola!!!!

Το Πλαισιο 295 Ευρω( με ΦΠΑ)........

ΚΡΙΜΑ για αυτους που πληρωσαν 600 Ευρω όταν ειχε βγει το κινητο στην αγορα...........

.

Oχι,να το αφηναν 600 ενα χρονο μετα να χαιρονται που το εχουν 5-10 ανθρωποι μονο.:rolleyes:

..αυτη την τακτικη ακολουθει η εταιρεια..

παρεπιπτοντως στα 600 ειχε ασυρματο ΒΤ και μεταλλικη συσκευασια..

εδω καποιοι για τα V3x και V3i..

ξερουν οτι θα πεσουν,

ΑΛΛΑ δεν μπορουν να περιμενουν..

εγω μπορω..

βεβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.. :)

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Eimai enas apo tous "biastikous" pou ta eskasan kala prin ena xrono akribws kai mporw na se diabebaiwsw oti BT asyrmato den exw.Oso gia to metaliko kouti to exw kanei koumpara alla akoma 600 eyrw den exw mazepsei
One Mob To Rule Them All

ναι το ΒΤ δεν ηταν σε ολα..

παντως καποιοι ακομα και τωρα

ΔΕΝ μπορουν να περιμενουν

ως το πασχα..

αν δεις στο θεμα

με το V3x-1150,

υπαρχει διαλογος μου γι αυτο το

θεμα με τον invictus,

ολοι νομιζω οτι ξερουν τωρα οτι το

V3x και V3i οπως και καθε αλλο μοτο.

θα πεσει αλλα δεν περιμενουν,..

εγω περιμενω, αλλα αν υπαρξει ανεση

το χτυπαω..

μετα οι τιμες στις "αγορες" με επιδοτηση

δεν παιζουν τοσο πολυ.. :)

προσωπικα το χτυπαω με την επιδοτηση..

αν μου πουν γιοκ..

τοτε παιρνω οτι μπορω free (το δινω)..

και συμπληρωνω για το V3i..

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

το DRM (τα εικονιδια)

Γιατί είχα την εντύπωση οτι τα αρχικά DRM στα ηλεκτρονικά γενικώς σημαίνουν Digital Rights Management (δικαιώματα σε ΜΡ3 κλπ.)?? Δεν επιμένω βέβαια...

Νομιζω οτι ορισμενες απο τις αναβαθμισεις που βρισκεις στο motox ειναι official software.

Κάποιος που να ξέρει πως θα τις διαχωρίζουμε? Η απλά να είναι ενήμερος για το ποιά είναι η τελευταία επίσημη version?

Thanx anyway Mythos :)

Sony logo.gif

Oso gia to metaliko kouti to exw kanei koumpara alla akoma 600 eyrw den exw mazepsei

Απλά μια από τις κορυφαίες ατάκες που έχω διαβάσει τόσα χρόνια στα forums, από εποχής unwired ακόμα...! :lol: :w00t: :D

Sony logo.gif

Γιατί είχα την εντύπωση οτι τα αρχικά DRM στα ηλεκτρονικά γενικώς σημαίνουν Digital Rights Management (δικαιώματα σε ΜΡ3 κλπ.)?? Δεν επιμένω βέβαια...

Ριξε μια ματια στο παρακατω link και θα καταλαβεις...

_http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&forumid=12&postid=63&view=topic

jeje τι καλα...

το κινητο το εχω μονο 2 εβδομαδες... και ουτε... σε μαυρη εκδοση... στο θεμα μου τωρα, οταν ανοιγω το καπακι οτι και να κανω, μιλαω, παιζω ή το αφηνω ετσι ανοιχτο κανει απο το ηχειο εναν περιεργο θορυβο... ενα βουητο, γιατι? βουουουουουουου βουουουου

Ax αυτή η τεχνολογία θα μας χαζέψει....Εκεί που συνέχιζα τα σεμινάρια μου περί DRM και αναβαθμίσεων -μέχρι και το Product Support Tool της Motorola βρήκα σπασμένο για ενδεχόμενη αναβάθμιση- το κινητό άρχισε τα κουλά!

Μετά από ένα μόνο 24ωρο με ελάχιστη χρήση και ενώ η μπαταρία ήταν γεμάτη, ξαφνικά χθές βράδυ είδα battery low και ηχητικές προειδοποίησεις. Τέλος πάντων, αν και μέχρι χθές δεν είχα κανένα πρόβλημα με την μπαταρία, το βάζω στην πρίζα πριν κοιμηθώ στις 2:00 και σήμερα το πρωί στις 12:00 ακόμα φόρτιζε στην 1η ένδειξη!! :cry: :wacko: :blink: Το βγάζω, κάνω restart, μπαταρία full και περιμένω....

Βρήκα όμως κι άλλο παλαβό! Πηγαίνοντας να αλλάξω τον ήχο κλήσης σε ένα caller group, στην σχετική λίστα για να επιλέξω, το τελευταίο αλφαβητικά sound από αυτά που προσθέτουμε εμείς (μετά δηλ. τις εργοστασιακές αηδίες) εμφανίζεται διπλό! :w00t: Ακόμα και rename να κάνω, μετακινείται στη σωστή αλφαβητικά θέση και αυτό που μπαίνει πλέον τελευταίο στη λίστα τσουπ! εμφανίζεται εις διπλούν!

Μετά από τέτοια ξενερώματα αφήνω για λίγο τα περί αναβαθμίσεων και αναζητώ συμβουλές από όλους σας.... :cry:

Firmware version: Stock 40.79R

Sony logo.gif

Μετά από ένα μόνο 24ωρο με ελάχιστη χρήση και ενώ η μπαταρία ήταν γεμάτη, ξαφνικά χθές βράδυ είδα battery low και ηχητικές προειδοποίησεις. Τέλος πάντων, αν και μέχρι χθές δεν είχα κανένα πρόβλημα με την μπαταρία, το βάζω στην πρίζα πριν κοιμηθώ στις 2:00 και σήμερα το πρωί στις 12:00 ακόμα φόρτιζε στην 1η ένδειξη!! :cry: :wacko: :blink: Το βγάζω, κάνω restart, μπαταρία full και περιμένω....

Firmware version: Stock 40.79R

Ειναι γνωστο προβλημα ορισμενων εκδοσεων λογισμικου το οποιο λυνεται αν περασεις την τελευταια (42.0ER) η' την προτελευταια (42.0DR) εκδοση του monster pack.Ενας αλλος τροπος, αν δεν θελεις να κανεις την αναβαθμιση, ειναι να σβηνεις το τηλεφωνο πριν το βαλεις στην πριζα (αφου αρχισει η φορτιση μπορεις να το αναψεις αν θελεις).

Τελικά το προχώρησα! Piece of cake σαν διαδικασία με το Motorola PST -και λίγο διάβασμα όμως πριν σχετικά με τα updates- όλα καλά και με αυξημένη μνήμη πλέον ;) ...Δυο ερωτήσεις:

1. Αν και δεν με ενδιαφέρει, μια που έκανα την αναβάθμιση για το θέμα της μπαταρίας, έψαξα να βρώ την καταγραφή video-πουθενα! Ρε mythos, μήπως είναι official το update από το Rapidshare? Γιατί σίγουρα, όλα τα video enabled firmwares είναι hacked...

2. To πρόβλημα που αναφέρω πριν με τους ήχους παραμένει για να μου σπάει τα νεύρα. :wacko: :mad: Αν δεν ξέρει κανείς κάτι, τουλάχιστον μπορεί να τσεκάρει for a second αν συμβαίνει και στο δικό του μήπως βγάλω καμία άκρη? thanx to all

Sony logo.gif

1. Αν και δεν με ενδιαφέρει, μια που έκανα την αναβάθμιση για το θέμα της μπαταρίας, έψαξα να βρώ την καταγραφή video-πουθενα! Ρε mythos, μήπως είναι official το update από το Rapidshare? Γιατί σίγουρα, όλα τα video enabled firmwares είναι hacked.

Eγω εβαλα το monsterpack αυτο που εδωσε στην προηγουμενη σελιδα και οταν ανοιξα το κινητο μου ειχε video recording πλεον.

jeje τι καλα...

το κινητο το εχω μονο 2 εβδομαδες... και ουτε... σε μαυρη εκδοση... στο θεμα μου τωρα, οταν ανοιγω το καπακι οτι και να κανω, μιλαω, παιζω ή το αφηνω ετσι ανοιχτο κανει απο το ηχειο εναν περιεργο θορυβο... ενα βουητο, γιατι? βουουουουουουου βουουουου

Το ίδιο κάνει κ το δικό μου..Με τα μηνύματα έχεις κανένα πρ'οβλημα;;;

• The title was changed to Motorola RAZR V3