bororo Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να συγχρονίσουμε τις επαφες απο OUTLOOK στο V3? Πιστεύω πως αυτό γίνεται μέσω του Mobile Phone Tools της motorola! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Πές κάτι έξυπνο τουλάχιστον ;) ωραία, θέλω μια με V3 pink RAZR και ασορτί underware - σε ανάλογο μέγεθος - .. :X Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Παιδια,sos! Ειμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του Motorola V3, σήμερα το πήρα με αναβάθμιση.. όμως, έχει το εξής πρόβλημα: η οθόνη του τρεμοπαίζει λίγο, πράγμα το οποίο γίνεται πολύ πιο έντονο όταν μου κάνουν κλήση..τι να κάνω?Πιστεύετε πως με μια απλή αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα, ή έχει πρόβλημα η οθόνη?αυτό έχει συμβεί σε κανάναν άλλον? Σας ευχαριστώ προκαταβολικα! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 λίγο τρεμοπαίζει γενικά , αλλά αν τόσο πολύ.. αν το πήρες καινούργιο update και ανέφερε το.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 yparxei periptwsh an mou to allaksoune? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Πιστεύω πως αυτό γίνεται μέσω του Mobile Phone Tools της motorola! :O Εάν έχεις contacts χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες, ναι γίνεται. Με το full software, όχι με αυτό που σου δίνουν με το κινητό. Για ελληνικούς χαρακτήρες...αναμονή στο ακουστικό μας έως να βγεί η έκδοση 4 του παραπάνω λογισμικού (τώρα είμαστε στην 3.25b) Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Παιδια,sos! Ειμαι κι εγώ πλέον κάτοχος του Motorola V3, σήμερα το πήρα με αναβάθμιση.. όμως, έχει το εξής πρόβλημα: η οθόνη του τρεμοπαίζει λίγο, πράγμα το οποίο γίνεται πολύ πιο έντονο όταν μου κάνουν κλήση..τι να κάνω?Πιστεύετε πως με μια απλή αναβάθμιση θα λυθεί το πρόβλημα, ή έχει πρόβλημα η οθόνη?αυτό έχει συμβεί σε κανάναν άλλον? Σας ευχαριστώ προκαταβολικα! :O Σε μένα, το ίδιο πρόβλημα εμφανιζόταν μόνο στην κατάσταση αναμονής, όπου μάλλον η εικόνα ήταν υψηλότερης ανάλυσης από τα γραφικά των μενού. Το πρόβλημα εμφανίστηκε μόνο όταν άλλαξα το firmware και δεν ήξερα άν οφειλόταν σ αυτό ή όχι. Το θέμα είναι ότι όλα λύθηκαν με το επόμενο reset του κινητού :D Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 εεεεε..μισο λεπτάκι... Πώς μπορώ δηλαδή κι εγώ να αλλάξω το firmware?? και τι είανι αυτό? με μια αναβάθμιση δεν θα λυθει το πρόβλημα που τρεμοπαίζει η οθόνη? μήπως είναι πρόβληματική η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsak Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Καλύτερα να μην αρχίσουμε εδώ έναν τεράστιο κύκλο διαλόγου για το τι είναι firmware κλπ :) Το 90% των προηγούμενων μηνυμάτων αναφέρονται σε αυτό. Η εμπειρία μου όπως διάβασες ΔΕΝ αποδίδει τη λύση του προβλήματος στο νέο firmware. Την εμφάνισή του, ίσως... Παράθεση (V3 RAZR black -> SE W700i) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosz13 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 sorry φιλαράκο..μάλλον δεν διάβασα αρκετά προσεκτικά την απάντησή σου.. εν τέλει, εσύ τι προτείνεις να κάνω? τhanks και συγγνώμη αν σε κούρασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 εεεεε..μισο λεπτάκι... Πώς μπορώ δηλαδή κι εγώ να αλλάξω το firmware?? και τι είανι αυτό? με μια αναβάθμιση δεν θα λυθει το πρόβλημα που τρεμοπαίζει η οθόνη? μήπως είναι πρόβληματική η οθόνη? η οθονη κανει καποια φλικερς οταν η μπαταρια ειναι στα τελευταια της συνηθως... ;) ρεσεταρισε το τηλεφωνο κρατωντας πατημενο το κουμπι ενεργοποιησης για 30",αν συνεχισει να το κανει με ενεργη συσκευη βγαλε την μπαταρια.........αν μετα απο αυτες τις κινησεις το προβλημα συνεχισει :worry: μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η οθονη σε τροφοδοσια....που αυτο συνηθως δικαιολογειται με ασχημη πτωση συσκευης :confused: οι αναβαθμισεις δεν νομιζω οτι θα επιφερουν λυση γιατι 99% ειναι hardware το προβλημα....οπωτε αν δεν εχεις βρεγμενη την φωλια σου με πτωση τρεχεις στην αντιπροσωπεια για ολικη αντικασταση η εστω της οθονης :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 μεση τιμη 270 πλεον :) στο μονο που του ριχνει το VS3 ειναι καμερα κι οθονη,αλλα στα υπολοιπα μουρη,ποιοτητα κατασκευης,αξιοπιστια,2 οθονες κ.λ.π.το V3 ειναι ετη φωτος μπροστα.....τσιμπα το ;) :cool: Καλά τα λές φίλε μου,αλλα δεν το είχαν εκεί που πήγα στην voda. Αντιθέτως,είχαν το panasonic και έτσι εδω και 4 μέρρες,το τσίμπησα. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω,αν και δεν το εχω περιεργασθεί ακόμα. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 Καλά τα λές φίλε μου,αλλα δεν το είχαν εκεί που πήγα στην voda. Αντιθέτως,είχαν το panasonic και έτσι εδω και 4 μέρρες,το τσίμπησα. Ελπίζω να μην το μετανοιώσω,αν και δεν το εχω περιεργασθεί ακόμα. :O δεν πειραζει καλοριζικο :) δεν ειναι του πεταματου και το panasonic ;) εχει μια καλη οθονη και μια αρκετα καλη καμερα...εκει που πασχει ομως πραγματικα το κομματι που πηρες ειναι οτι σιγουρα το πηρες με vodadead menu :!: :( :worry: :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το μοτο V3 σε μαύρο, μόλις τώρα είδα όμως οτι υπάρχει και σε χρώματα σωστά? έχουν ερθει στην ελλάδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 λέτε να βγεί αυτό;.. http://www.phonescoop.com/articles/moto_2005_07/index.php?p=rp Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 λέτε να βγεί αυτό;.. http://www.phonescoop.com/articles/moto_2005_07/index.php?p=rp sto ebay.com to brika pantws! einai kainourgio kai to dinoun gia 800$!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matrix Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 wow...tzampa einai, pame na paroume kammia dekaria!:-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Παιδια δυο ερωτησουλες σχετικα με το v3... 1. Μεχρι ποση ωρα μπορει να ειναι το mp3 που θα μπει για ηχος κλησης? Εχει μηπως και περιορισμο στην ποιοτητα (kbps, γιατι καπου το πηρε το ματι μου αυτο... :O ) 2. Ως γνωστον με το ανεπισημο fw μπορει να τραβηξει βιντεο. Σε τι αναλυση? Με καλη ποιοτητα γενικα? Ποση διαρκεια?? Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Παιδια δυο ερωτησουλες σχετικα με το v3... 1. Μεχρι ποση ωρα μπορει να ειναι το mp3 που θα μπει για ηχος κλησης? Εχει μηπως και περιορισμο στην ποιοτητα (kbps, γιατι καπου το πηρε το ματι μου αυτο... :O ) 2. Ως γνωστον με το ανεπισημο fw μπορει να τραβηξει βιντεο. Σε τι αναλυση? Με καλη ποιοτητα γενικα? Ποση διαρκεια?? Ευχαριστω εκ των προτερων :) 1 εχω φορτωσει πολυ μεγαλα αρχεια πανω απο 500κb χωρις κανενα προβλημα..[μονος περιορισμος ειναι η μνημη :) ] Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 1 εχω φορτωσει πολυ μεγαλα αρχεια πανω απο 500mb χωρις κανενα προβλημα..[μονος περιορισμος ειναι η μνημη :) ] 500 ΜΒ;;; :w00t: Μα τι μνήμη έχεις; Εξωτερική; :D Περιορισμός στο mp3 δεν ξέρω αν υπάρχει. Είχα βάλει ήχος κλήσης πάνω 1ΜΒ και με διάρκεια περίπου 1 λεπτό. Με τόση λίγη μνήμη που έχουμε όμως δεν ξέρω αν αξίζει. Άσε που το κινητό είχε γίνει ακόμα πιο αργό. Για να απαντήσεις σε μια κλήση, άνοιγες το καπάκι, μετρούσες μέχρι το τρία κα μετά μιλούσες!!! :p Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 500 ΜΒ;;; :w00t: Μα τι μνήμη έχεις; Εξωτερική; :D Περιορισμός στο mp3 δεν ξέρω αν υπάρχει. Είχα βάλει ήχος κλήσης πάνω 1ΜΒ και με διάρκεια περίπου 1 λεπτό. Με τόση λίγη μνήμη που έχουμε όμως δεν ξέρω αν αξίζει. Άσε που το κινητό είχε γίνει ακόμα πιο αργό. Για να απαντήσεις σε μια κλήση, άνοιγες το καπάκι, μετρούσες μέχρι το τρία κα μετά μιλούσες!!! :p πως κανεις ετσι για ενα k..... :lol: η βιασυνη κανει πολλα το διορθωσα :O Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Για να απαντήσεις σε μια κλήση, άνοιγες το καπάκι, μετρούσες μέχρι το τρία κα μετά μιλούσες!!! το παρατηρησα κι εγω αυτο με μεγαλα mp3 σαν ringtones... :worry: ειδικα οταν εχεις λιγοτερο απο 1mb free memory space ;) Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
solaris Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Sorry paidia gia thn erwthsh mou mias kai sigoura kapou edwmesa isws na exei hdh apadithei ,apla einai ligo duskolo na kaneis search gia auto. 1)Tha ithela na rwtisw ean me to USB kalwdio pou uparxei mesa sto kouti einai dunaton na ginei anavathmish tou Firmware. 2)Egw exw thn S/W Version : R374_G_0E.41.C3R_A Yparxei neoterh kai an nai aksizei? 3)Yparxei kapoio site me skins kai java gia to V3? Euxaristw ek ton prwteron Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 Παιδια μολις χτες απεκτησα και εγω το v3 σε μαυρο και ειναι πολυ sexy!! :grin::grin: Το εκανα και αναβαθμιση για δυνατοτητα video και ολα καλα μεχρι τωρα! Ευχαριστω για τις πολυτιμες συμβουλες και πληροφοριες! Υ.Γ. Φιλε bororo το σαιτ σου ειναι super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. September 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2005 παιδιά λίγο ξεκάρφωτο, για θήκη αυτή της συσκευασίας χρησιμοποιείται; άλλη πρόταση; αυτή; http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=122140 ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts