RAVER Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 poso exei to v3 roz?????????????? http://www.eml.gr/files/images/products/%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%B1/10.00.03.056_LR.gif motorola v3 pink μονο 162 ευρο ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εχει κανεις τα default startup.gif kai goodbye-shutdown.gif του motov3? τα εψαξα με το p2ktools αλλα δε τα βρηκα να τα κανω back up. επισης θελω την original γραμματοσειρα fonts του moto καθως σκεφτομαι και αυτην να την αλλαξω.Υπαρχει κανενας κατανοητος-ευκολος οδηγος?σιγουρα στο μοτοξ θα εχει αλλα προτιμω καποιον που εσεις εχετε δοκιμασει... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εχει κανεις τα default startup.gif kai goodbye-shutdown.gif του motov3? τα εψαξα με το p2ktools αλλα δε τα βρηκα να τα κανω back up. επισης θελω την original γραμματοσειρα fonts του moto καθως σκεφτομαι και αυτην να την αλλαξω.Υπαρχει κανενας κατανοητος-ευκολος οδηγος?σιγουρα στο μοτοξ θα εχει αλλα προτιμω καποιον που εσεις εχετε δοκιμασει... Η original γραμματοσειρά είναι στα κανονικά language packs. Για να περάσεις μια custom γραμματοσειρά στο κινητό σου,τη φλασάρεις απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 gia sas einai kalo to v3;axizi tora exi 169 sto plesio einai kali h timi toy;pio einai pio oreo xroma;eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 gia sas einai kalo to v3;axizi tora exi 169 sto plesio einai kali h timi toy;pio einai pio oreo xroma;eyxaristo Άλλος θα σου πει ''ΠΑΡΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ'' και άλλος θα σου πει ''ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΙΝΗΤΟ ΠΗΡΕΣ''. Εξαρτάται εσύ τι θες και τι ζητάς από το κινητό.Πάντως,για 169 ευρώ είναι μεγάλος πειρασμός. :) Aν,και να έχεις υπόψη ότι κυκλοφόρησε πριν 2+ χρόνια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 γεια σας και παλι θα ηθελα να ρωτησω με ποια προγραμματα κανεις το μενου του κινητου απο 9 σε 12 εικονιδια με ποιο προγραμμα περνας αλλη γραμματοσειρα-αλλα εικονιδια (battery indicator) επισης αν κανεις αλλαξει τα startup-shutdown εικονιδια πως επαναφερεις τα original moto το PST ποιο προγραμμα ειναι δε το βρηκα στο μοτοχ Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 γεια σας και παλι θα ηθελα να ρωτησω με ποια προγραμματα κανεις το μενου του κινητου απο 9 σε 12 εικονιδια με ποιο προγραμμα περνας αλλη γραμματοσειρα-αλλα εικονιδια (battery indicator) Για να κάνεις το μενού να έχει 12 εικονίδια.Πρέπει πρώτα να έχεις skin που να υποστηρίζει 12 εικονίδια (και να μην είναι φτιαγμένο,απλά τικάρεις την επιλογή 3χ4 στο skin manager) και δεύτερον να έχεις ένα mma_ucp φτιαγμένο για 12 εικονίδια.Δε σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις κάποιο έτοιμο αλλά να πάρεις το δικό σου και να του προσθέσεις τρία εικονίδια χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα P2KMenuEditor. Για να περάσεις άλλη γραμματοσειρά ή άλλο DRM,χρησιμοποίησε το RSD Lite (Google it...). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theologos14 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 gia deytero to uelo proto exo to k750 to motorola v3 exi binteo; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 gia deytero to uelo proto exo to k750 to motorola v3 exi binteo; Ναι εχει βιντεο.παρ'το ειναι ευκαιρια και θα κρατας στα χερια σου το ΚΙΝΗΤΟ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 gia sas einai kalo to v3;axizi tora exi 169 sto plesio einai kali h timi toy;pio einai pio oreo xroma;eyxaristo Αναφορικά με τα χρώματα, πρώτο κυκλοφόρησε το ασημένιο, νομίζω πως πλέον είναι το πιο δυσεύρετο. Το δικό μου πάντως είναι μαύρο... :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Για να κάνεις το μενού να έχει 12 εικονίδια.Πρέπει πρώτα να έχεις skin που να υποστηρίζει 12 εικονίδια (και να μην είναι φτιαγμένο,απλά τικάρεις την επιλογή 3χ4 στο skin manager) και δεύτερον να έχεις ένα mma_ucp φτιαγμένο για 12 εικονίδια.Δε σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις κάποιο έτοιμο αλλά να πάρεις το δικό σου και να του προσθέσεις τρία εικονίδια χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα P2KMenuEditor. Για να περάσεις άλλη γραμματοσειρά ή άλλο DRM,χρησιμοποίησε το RSD Lite (Google it...). αυτην την στιγμη κατεβαζω το RSD Lite 2.7 ελπιζω να καταλαβω πως αλλαζω ταDRM--πρεπει να κατεβασω drm icons να υπο8εσω σωστα?bomber i need battery indicator & signalμπορεις να μου στειλεις μερικα?αν γινεταιθελω το battey indicator να εχει παραπαω απο 3 ενδειξεις),αν θελησω σε καποια φαση να επαναφερω τα μανισια μοτορολα τι κανω? θελω το motoskin για να κανω αλλαγες στο GPRS-time-date(με το μοτοκιτ αλλαξα το carrier logo me to onoma moy).<το motoskin το εχω αλλα το ανοιγω και μου λεει οτι δεν μπορει να βρει default language και με προτρεπει να βρω εγω.παταω οκ αλλα η λιστα για να βρω γλωσσα ειναι κενη.με drag and drop δεν γινεται τπτ με αποτελεσμα το προγραμμα ναμην ανοιγει. το PST για multifalsh ποιο προγραμμα ειναι>>?ειναι απο τα motorola phone tools to cd toy v3? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 αυτην την στιγμη κατεβαζω το RSD Lite 2.7 ελπιζω να καταλαβω πως αλλαζω ταDRM--πρεπει να κατεβασω drm icons να υπο8εσω σωστα?bomber i need battery indicator & signalμπορεις να μου στειλεις μερικα?αν γινεταιθελω το battey indicator να εχει παραπαω απο 3 ενδειξεις),αν θελησω σε καποια φαση να επαναφερω τα μανισια μοτορολα τι κανω? θελω το motoskin για να κανω αλλαγες στο GPRS-time-date(με το μοτοκιτ αλλαξα το carrier logo me to onoma moy).<το motoskin το εχω αλλα το ανοιγω και μου λεει οτι δεν μπορει να βρει default language και με προτρεπει να βρω εγω.παταω οκ αλλα η λιστα για να βρω γλωσσα ειναι κενη.με drag and drop δεν γινεται τπτ με αποτελεσμα το προγραμμα ναμην ανοιγει. το PST για multifalsh ποιο προγραμμα ειναι>>?ειναι απο τα motorola phone tools to cd toy v3? Θα κατεβάσεις DRM αρχεία (shx) και θα φλασάρεις όποιο σου αρέσει.Στο MotoX έχει εκατοντάδες. Aντί για το Motoskin,κατέβασε το skinner4moto (skinner4moto.de.vu) . To PST δε το χρειάζεσαι αφού έχεις το RSD Lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 το PST το θελω λογο καποιον οδηγων - guides. το skinner4moto το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει το motoskin παρουσιαζει το προβλημα με την γλωσσα και παλι δεν ανοιγει τι στο #$$#%#%$ συμβαινει ρε συ για την αλλαγη του GPRS TEXT εχω κανει τα παντα μεχρι και το motorola - tools εβαλα clear GPRS TEXT με το αναλογο seem αλλα τπτ.καμμια τυχη με το seem που σου εστειλα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 το PST το θελω λογο καποιον οδηγων - guides. το skinner4moto το κατεβασα αλλα δεν ανοιγει το motoskin παρουσιαζει το προβλημα με την γλωσσα και παλι δεν ανοιγει τι στο #$$#%#%$ συμβαινει ρε συ για την αλλαγη του GPRS TEXT εχω κανει τα παντα μεχρι και το motorola - tools εβαλα clear GPRS TEXT με το αναλογο seem αλλα τπτ.καμμια τυχη με το seem που σου εστειλα? Όπως είπα,το PST κάνει τη δουλειά που κάνει το RSD Lite αλλά με πιο δύσκολο τρόπο.Αν παρ΄όλα αυτά το θες,να σου δώσω Link. Το skinner4moto λειτουργεί κανονικά.Δοκίμασε το V3 module (skinner4moto.de.vu) . To Μotoskin έχει πρόβλημα με τη γλώσσα;ή το MotoKit? Για το seem σου έστειλα mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 Όπως είπα,το PST κάνει τη δουλειά που κάνει το RSD Lite αλλά με πιο δύσκολο τρόπο.Αν παρ΄όλα αυτά το θες,να σου δώσω Link. Το skinner4moto λειτουργεί κανονικά.Δοκίμασε το V3 module (skinner4moto.de.vu) . To Μotoskin έχει πρόβλημα με τη γλώσσα;ή το MotoKit? Για το seem σου έστειλα mail. το μοτοσκιν οταν το ανοιγω λεει οτι δεν βρισκει default language και με ρωταει αν θελω να βρω εγω.αν πατησω ναι ανοιγει ενα παραθυρο οπου ειναι κενο και δεν εχει καμμια γλωσσα να επιλεξω αν πατησω οχι το προγραμμα παλι δεν ανοιγει.το μοτοκιτ τα εβγαζε σε "σουαχιλι"διαλεκτο (μαλλον ρωσσικα)αλλα με τισ οδηγιες σου εβαλα αγγλικα. ΥΓ αν θελω να επαναφερω ολα οπως οταν το αγορασα περναω monsterpack? to motoX εχει καποιο για εμας τους ελληνες?στο blogpsot το file me to monsterpack einai expire [/b]Tnx 4 da seem--i will try it when i 'll go home br Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 το μοτοσκιν οταν το ανοιγω λεει οτι δεν βρισκει default language και με ρωταει αν θελω να βρω εγω.αν πατησω ναι ανοιγει ενα παραθυρο οπου ειναι κενο και δεν εχει καμμια γλωσσα να επιλεξω αν πατησω οχι το προγραμμα παλι δεν ανοιγει.το μοτοκιτ τα εβγαζε σε "σουαχιλι"διαλεκτο (μαλλον ρωσσικα)αλλα με τισ οδηγιες σου εβαλα αγγλικα. ΥΓ αν θελω να επαναφερω ολα οπως οταν το αγορασα περναω monsterpack? to motoX εχει καποιο για εμας τους ελληνες?στο blogpsot το file me to monsterpack einai expire [/b]Tnx 4 da seem--i will try it when i 'll go home br Για το motoskin,βάλε αυτό το αρχείο στο φάκελο ''Languages'' του προγράμματος. Ναι για το Monsterpack.Αν το θες,πες μου να το ξαναανεβάσω.Από αύριο όμως γιατί είναι πολλα MB και δεν προλαβαίνω τώρα να το κάνω upload. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Να μια νεα μου απορια! :p Λοιπον εχουμε και λεμε... Εχω: Ενα pc Μια συνδεση DSL Ενα V3 Ενα usb bluetooth Μπορω να εχω μονιμη συνδεση internet στο κινητο μου, μεσω bluetooth χρησιμοποιωντας τη DSL του υπολογιστη μου?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 hey bomber αφου δεν βρηκες κατι με το seem που σου εστειλα δε μου στελνεις το δικο σου να δω αν δουλεψει? θα με τρελανει το κινητο αλλα δε θα φαμε ηττα... Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Kakofonixx,δε γνωρίζω αλλά δες αυτό μήπως σε βοηθήσει... Charlie,σήμερα κάποια στιγμή θα στο στείλω. Ανανέωσα και το link του MonsterPack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Kakofonixx,δε γνωρίζω αλλά δες αυτό μήπως σε βοηθήσει... Ευχαριστω φιλε μου για την αναζητηση που εκανες, αλλα αυτο θεμα εξηγει πως κανεις το ν3 να δουλεψει ως modem (είτε με συνδεση usb, ειτε με bt) Αυτο που ηθελα να μαθω ειναι αν μπορω να "μοιρασω" την DSL συνδεση που εχω αναμεσα στο pc και στο ν3.;) Και μαλιστα το ν3 να ειναι συνδεδεμενο μεσω bt... Εμαθα οτι μπορει να γινει για Nokia S60 και ζηλεψα...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanabetis_ Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Για να κάνεις το μενού να έχει 12 εικονίδια.Πρέπει πρώτα να έχεις skin που να υποστηρίζει 12 εικονίδια (και να μην είναι φτιαγμένο,απλά τικάρεις την επιλογή 3χ4 στο skin manager) και δεύτερον να έχεις ένα mma_ucp φτιαγμένο για 12 εικονίδια.Δε σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις κάποιο έτοιμο αλλά να πάρεις το δικό σου και να του προσθέσεις τρία εικονίδια χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα P2KMenuEditor. Για να περάσεις άλλη γραμματοσειρά ή άλλο DRM,χρησιμοποίησε το RSD Lite (Google it...). Καλησπέρα bomber21 η ομαδάρα έσκισε πάλι. το P2KMenuEditor που θα το βρω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Καλησπέρα bomber21 η ομαδάρα έσκισε πάλι. το P2KMenuEditor που θα το βρω. Ευχαριστώ offtopic:Δεν έσκισε,θριάμβευσε! :D Για το p2k menu editor http://www.motox.info/showthread.php?t=1297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 καλησπερα παιδια..αχ θα το σπασω το κιν..μου το εδωσαν για δωρο και βλεπω να το πεταω..μου εχει σπασει τα νευρα..ενω εχω περασει τον driver και το βλεπει μεσα απο το πινακα ελενχου\συστημα οταν τρεχω το οποιοδηποτε προγραμμα για edit η π.χ για αλλαγη skin δεν μπορει να το δει..τι φταειhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/frown.gif ειναι θεμα driver?εβαλα και απο το cd και απο το νετ αλλα τπτ...μια βοηθεια σας παρακαλω...α!ειδα και αλλα topic που λενε πως να περασω τους driver μα τπτ..ουφ!!! :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 καλησπερα παιδια..αχ θα το σπασω το κιν..μου το εδωσαν για δωρο και βλεπω να το πεταω..μου εχει σπασει τα νευρα..ενω εχω περασει τον driver και το βλεπει μεσα απο το πινακα ελενχου\συστημα οταν τρεχω το οποιοδηποτε προγραμμα για edit η π.χ για αλλαγη skin δεν μπορει να το δει..τι φταειhttp://www.myphone.gr/forum/image/smilies/frown.gif ειναι θεμα driver?εβαλα και απο το cd και απο το νετ αλλα τπτ...μια βοηθεια σας παρακαλω...α!ειδα και αλλα topic που λενε πως να περασω τους driver μα τπτ..ουφ!!! :( :( Kαι εγώ όταν πήρα το κινητό έκανα μέρες μέχρι να καταφέρω να το συνδέσω... :cry::cry: Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολη η σύνδεση σε p2k mode... Αν ακολουθήσεις αυτούς τους οδηγούς θα τα καταφέρεις. How to install the drivers Guide to installing drivers for your mobile phone (with screenshots) Drivers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xitos7 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 τους P2K Drivers Pack βαζω..μα το περιεργο ειναι πως με το προγραμμα του cd βλεπει το κιν κανονικα μα δεν μπορει να κανει τπτ αλλο π.χ synchronize που θελω για να περασω τα τηλ στο κιν ωστε να μην καθομαι να τα γραφω ενα-ενα..απιστευτω παντως..εχω περασει πολλα κιν σε η/υ πρωτη φορα κολαω ετσι..ημαρτον,τα νευρα μου..φταει το καλώδιο?φταει κατι αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts