dbal Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις bomber21 και dbal!:) Είναι όντως πρόβλημα αυτό το bug του τηλεφωνικού καταλόγου..:( αν κατάλαβα καλά όταν έχουμε μια καταχώριση π.χ. ʽʼΓιάννηςʼʼ με τρεις αριθμούς μέσα το V3 αντί να εμφανίσει ʽʼΓιάννηςʼʼ[693655522-694655588-231055588] εμφανίζει ʽʼΓιάννηςʼʼ[693655522] ʽʼΓιάννηςʼʼ[694655588] ʽʼΓιάννηςʼʼ[231055588] ή απλά πιάνουν χώρο τριών ξεχωριστών καταχωρίσεων αλλά φαίνονται σαν μία? στις προηγούμενες εκδόσεις λογισμικού δεν υπήρχαν τέτοια προβλήματα ? σε κάθε τροποποίηση χάνονται αριθμοί η 2-3 φορές στις 10? ευχαριστώ.. Το κινητό μπορεί να εμφανίζει τις τρείς καταχωρήσεις κάτω από την επικεφαλίδα "Γιάννης" μέσα από τις ρυθμίσεις του καταλόγου - αυτό δεν έχει να κάνει με το bug της διαγραφής κατά την επεξεργασία, που συμβαίνει είτε έχεις επιλέξει να βλέπεις τις καταχωρήσεις μια προς μια είτε συνεπτυγμένες. Η συχνότητα εμφάνισης ποικίλει - αν και πιστεύω οτι πολλοί δεν το ξέρουν είτε γιατί χρησιμοποιούν την sim, ή γιατί δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με το customization του καταλόγου οπότε και δεν επεξεργάζονται ιδιαίτερα τις επαφές. Η μόνη ελπίδα είναι ο bomber που δεν ανήκει σε αυτές τις κατηγορίες και δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα - ίσως (με πολλές επιφυλάξεις) η 42.10R που μάλλον είναι leaked version και όχι επίσημη να είναι απαλλαγμένη από το σχετικό bug...για περισσότερα δείτε plz το σχετικό thread που άνοιξα χθες και καταθέστε τους πειραματισμούς σας.... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Για οποιον ΘΕΛΕΙ να εχει ολα τα προγραμματα συγκεντρωμενα: Motorola Modding Software Suite v1.0.6 beta Hacking Software: FlashBackup RandomSHX SHXCoDec XVI32 Java Software: JADMaker MotoEmulator MotoMidMan Java Apps folder (contains a few freeware apps along with backups of the kjava folders from the Cingular v3 and the v3i) P2K Software: old p2kMan p2kMan p2kTools p2kCommander Skinning Software: GifAnimator MenuMaker MotoRawConverter SkinManager skinner4moto Miscellaneous Software: FunlightEditor iTapper Υ.Γ:dbal,θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Καλημέρα! Την Παρασκευή πήγα σε αντιπροσωπεία της Μotorola και μου είπαν (για το θέμα της κάμερας) ότι μερικές εταιρίες στέλνουν τα V3 τους στη Μoto ώστε να ξεκλειδώσουν -να βάλουν την κάμερα πριν τα πουλήσουν σε εμάς αλλά όχι όλες! Και επίσης μου είπαν χωρίς να ρωτήσω καν :confused: ότι εάν το μελλοντικό μου V3 δεν έχει καμερα-video να μην το πάω για απλή αναβάθμιση αλλά να τους πω ότι θέλω να ενεργοποιήσουν την κάμερα αλλιώς δεν θα την ξεκλειδώσουν και ότι κοστίζει 11ευρώ!! Η έκδοση λογισμικού που έχουν εκεί είναι: 42.Ο.Ε.R Aυτα… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Απίστευτες ιστορίες....Να ένας καλός λόγος ακόμα για σπιτική αναβάθμιση - εκτός από τα όποια λεφτά γλυτώνεις και να ακούς όλα αυτά τα παλαβά τώρα που ανεβαίνει και η θερμοκρασία...! :lol: Επίσης ένας ακόμα καλός λόγος για να χαλάει η εικόνα του επίσημου service μιας μεγάλης εταιρείας :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalos_lykos Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Αυτα λετε για σπιτιτικη αναβαθμιση και σας πιστεψα! :) Κατεβασα τα διαφορα που χρειαζονται για "home made" και εκανα διαφορα ωραια.Θεωρησα λοιπον κι εγω οτι ειμαι ετοιμος να προχωρησω ενα βηματακι παραπανω... Πωπωπω δυστυχια...Αποτελεσμα:εμεινα απο τηλεφωνο! :lol: :lol: Ειμαι απιστευτος (και μοναδικος;) Περασα άλλα seems στο τηλεφωνο και τωρα αναβοσβυνει χωρις βεβαια να μπορω να κανω τιποτα. Ειμαι ιδιοφυία :rolleyes: Για να δουμε τωρα ποιος θα μου πει ποια λυση εχω; 1η: Πεταω το V3 στα σκουπιδια :( 2η: Πηγαινω στη Motorola για να μου τα "παρουν" :lol: 3η: Με βοηθατε να αποκαταστησω τη τιμη και την υποληψη μου απεναντι του κινητου μου και της κοινωνιας !:respect: (αναρωτιεμαι,πρεπει ν΄αρχισω να κλαιω γοερά ή οχι;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Αυτα λετε για σπιτιτικη αναβαθμιση και σας πιστεψα! :) Κατεβασα τα διαφορα που χρειαζονται για "home made" και εκανα διαφορα ωραια.Θεωρησα λοιπον κι εγω οτι ειμαι ετοιμος να προχωρησω ενα βηματακι παραπανω... Πωπωπω δυστυχια...Αποτελεσμα:εμεινα απο τηλεφωνο! :lol: :lol: Ειμαι απιστευτος (και μοναδικος;) Περασα άλλα seems στο τηλεφωνο και τωρα αναβοσβυνει χωρις βεβαια να μπορω να κανω τιποτα. Ειμαι ιδιοφυία :rolleyes: Για να δουμε τωρα ποιος θα μου πει ποια λυση εχω; 1η: Πεταω το V3 στα σκουπιδια :( 2η: Πηγαινω στη Motorola για να μου τα "παρουν" :lol: 3η: Με βοηθατε να αποκαταστησω τη τιμη και την υποληψη μου απεναντι του κινητου μου και της κοινωνιας !:respect: (αναρωτιεμαι,πρεπει ν΄αρχισω να κλαιω γοερά ή οχι;) Πρεπει να μας πεις τι εκανες ακριβως για να μπορεσω να σου πω αν μπορεις να το φτιαξεις μονος σου. Παντως,θα προτεινα να πας στη Moto για να ξεμπερδευεις.Θα δωσεις 25 ευρω και θα ειναι ολα ΟΚ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καλησπέρα παιδία.. μέχρι το Σαββάτο θα πάρω το V3 black από Γερμανό:) (το παραγγείλαμε γιατί δεν υπήρχε στόκ) και θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω την πρώτη φορά ή τις πρώτες φορές σωστότερα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εάν λες ότι αναβοσβήνει πιθανόν να έχεις κάψει την πλακέτα. Το έπαθα πρόσφατα με 2 συσκευές. Και μάλλον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου. Πήγαινε στη Motorola. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εάν λες ότι αναβοσβήνει πιθανόν να έχεις κάψει την πλακέτα. Το έπαθα πρόσφατα με 2 συσκευές. Και μάλλον δεν μπορείς να κάνεις τίποτα μόνος σου. Πήγαινε στη Motorola. Λογικα ειναι ειναι προβλημα software και οχι hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καλησπέρα παιδία.. μέχρι το Σαββάτο θα πάρω το V3 black από Γερμανό:) (το παραγγείλαμε γιατί δεν υπήρχε στόκ) και θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσες ώρες πρέπει να το φορτίσω την πρώτη φορά ή τις πρώτες φορές σωστότερα ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.. :O Kαλησπερα! Συνηθως οι (ασχετοι) πωλητες λενε 16 ωρες και λοιπες βλακειες... Τα νεοτερα κινητα δε θελουν τοσο πολυ φορτιση... Το θεμα ειναι να του κανεις στην αρχη τρεις - τεσσερις κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Λογικα ειναι ειναι προβλημα software και οχι hardware. Τι να σου πω, δεν είμαι ειδικός. Απλά πριν μερικές ημέρες είχα συνδέσει 2 συσκευές στον υπολογιστή (όχι ταυτόχρονα, τη μία μετά την άλλη) και προσπάθησα να τις διαχειριστώ με το P2k Tools. Αμέσως μετά άρχισαν και τα δύο να αναβοσβήνουν. Για την ακρίβεια όταν προσπαθούσα να ανοίξω τη συσκευή εμφανιζόταν το σήμα της Motorola και μετά το κινητό εσβηνε και ξαναάνοιγε (σαν να έκανε επαναφορά). Και αυτό συνεχιζόταν ξανά και ξανά. Σταματούσε μόνο όταν έβγαζα την μπαταρία. Από τη Motorola μου είπαν ότι είναι πρόβλημα στην πλακέτα. Στη μία συσκευή επισκευάστηκε και στη άλλη την άλλαξαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalos_lykos Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ευχαριστω και μονο που μου απαντησατε. Λοιπον. Απο το Planet MotoX κατεβασα καποιο v3_unbranding_pack.rar που μετα την αποσυμπιεση δημιουργησε 3 καταλογους:a,audio,system και βεβαια τα 2 seems 004a_0001, 0032_0001.Δεν μετεφερα στο κινητο τα διαφορα gif,mp3 κλπ και φορτωσα μονο τα 2 seems.Τελεια ! Restart και....χαος ! Αναβει με μια αγνωστη για μενα εικονα και το Hello Moto,περναει σε λευκη οθονη που περιοδικα αναβοσβηνει μεχρι να βγει η μπαταρια.Υπερτελεια :lol: bomber21 το προβλημα δεν ειναι τα 25 ευρω,αλλα το σαρακι που μας τρωει.Εγω ειμαι στα πρωτα μου βηματα,εσυ οπως και αρκετοι απο δω μεσα το ξερετε καλυτερα.Και στη motorola να το παω,το καλωδιο στο pc θα ξαναμπει... Επειδη λοιπον δεν φοβαμαι μηπως... κολησει το κινητο μου,δεκτη καθε προταση και καθε αλχημεια ! :) Ο βρεγμενος φοβαται τη βροχη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Ευχαριστω και μονο που μου απαντησατε. Λοιπον. Απο το Planet MotoX κατεβασα καποιο v3_unbranding_pack.rar που μετα την αποσυμπιεση δημιουργησε 3 καταλογους:a,audio,system και βεβαια τα 2 seems 004a_0001, 0032_0001.Δεν μετεφερα στο κινητο τα διαφορα gif,mp3 κλπ και φορτωσα μονο τα 2 seems.Τελεια ! Restart και....χαος ! Αναβει με μια αγνωστη για μενα εικονα και το Hello Moto,περναει σε λευκη οθονη που περιοδικα αναβοσβηνει μεχρι να βγει η μπαταρια.Υπερτελεια :lol: bomber21 το προβλημα δεν ειναι τα 25 ευρω,αλλα το σαρακι που μας τρωει.Εγω ειμαι στα πρωτα μου βηματα,εσυ οπως και αρκετοι απο δω μεσα το ξερετε καλυτερα.Και στη motorola να το παω,το καλωδιο στο pc θα ξαναμπει... Επειδη λοιπον δεν φοβαμαι μηπως... κολησει το κινητο μου,δεκτη καθε προταση και καθε αλχημεια ! :) Ο βρεγμενος φοβαται τη βροχη ; ;););) Οπως το περιγραφεις,το κινητο δεν επαθε τιποτα. Ενα monsteprack θελει και θα στρωσει.Πηγαινε εδω και διαλεξε ενα!Μετα περνα τα ελληνικα και θα ειναι οκ πιστευω! Το monsterpack και τις γλωσσες τις περνας με το RSD Lite ή το MultiFlashFlex. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Να κάνω μια ερωτησούλα κι εδώ αφού στο τόπικ του V3i δεν βέλω πολύ κίνηση. :( Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το mobile phone tools οπότε έχω μια απορία την οποία νομίζω ότι θα μπορείτε να μου λύσετε πολλοί από εδώ μέσα: αφού γίνει ο συγχρονισμός, ο τηλεφωνικός κατάλογος αποθηκεύεται αυτόματα στο pc και μπορώ να το ξανανοίξω έτσι απλά την επόμενη φορά; Η αποθήκευση είναι κανονική ή κόβει τα μισά; Export σε κανά αρχείο πχ excel δεν μπορώ να το κάνω; :confused: Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Να κάνω μια ερωτησούλα κι εδώ αφού στο τόπικ του V3i δεν βέλω πολύ κίνηση. :( Δεν έχω χρησιμοποιήσει πολύ το mobile phone tools οπότε έχω μια απορία την οποία νομίζω ότι θα μπορείτε να μου λύσετε πολλοί από εδώ μέσα: αφού γίνει ο συγχρονισμός, ο τηλεφωνικός κατάλογος αποθηκεύεται αυτόματα στο pc και μπορώ να το ξανανοίξω έτσι απλά την επόμενη φορά; Η αποθήκευση είναι κανονική ή κόβει τα μισά; Export σε κανά αρχείο πχ excel δεν μπορώ να το κάνω; :confused: Θα σου απαντησω χωρις να ειμαι σιγουρος.Ετσι και αλλιως,δε νομιζω να το κανει καποιος αλλος. Εγω δε χρησιμοποιω το outlook.Eιχα τις επαφες μου σε ενα csv αρχειο στον υπολογιστη και κλικαρα στο MPT την επιλογη ''restore''.Ετσι τα περασα στο κινητο μου.Αν τα ονοματα ειναι μεγαλα,μερικα γραμματα χανονται. Η αντιστροφη διαδικασια γινεται κλικαροντας την επιλογη ''backup''. Συγγνωμη αν δεν απαντησα στην απορια σου (δεν το κατεχω το θεμα). Απλα να βοηθησω θελω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Kαλησπερα! Συνηθως οι (ασχετοι) πωλητες λενε 16 ωρες και λοιπες βλακειες... Τα νεοτερα κινητα δε θελουν τοσο πολυ φορτιση... Το θεμα ειναι να του κανεις στην αρχη τρεις - τεσσερις κυκλους πληρους φορτισης-αποφορτισης! ;) Ευχαριστώ bomber21! Θα το κάνω τρεις - τέσσερις κύκλους πλήρους φόρτισης –αποφόρτισης, να το φορτίζω ( αυτές τις φορές ) μέχρι να γεμίσει η να το αφήσω καμία ώρα παραπάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Θα σου απαντησω χωρις να ειμαι σιγουρος.Ετσι και αλλιως,δε νομιζω να το κανει καποιος αλλος. Εγω δε χρησιμοποιω το outlook.Eιχα τις επαφες μου σε ενα csv αρχειο στον υπολογιστη και κλικαρα στο MPT την επιλογη ''restore''.Ετσι τα περασα στο κινητο μου.Αν τα ονοματα ειναι μεγαλα,μερικα γραμματα χανονται. Η αντιστροφη διαδικασια γινεται κλικαροντας την επιλογη ''backup''. Συγγνωμη αν δεν απαντησα στην απορια σου (δεν το κατεχω το θεμα). Απλα να βοηθησω θελω. :) Με το mobile phone tools 3 κάποια γράμματα χάνονται. Με το 4 δε φαίνεται να γίνεται αυτό. Περνάει ολόκληρο το όνομα. Αλλά, δεν αποθηκευέι τον τηλ κατάλογο σε αρχείο excel που μπορείς να το επεξεργαστείς. Τον αποθηκευέι σε κάποιο φάκελο και σε κάποια μορφή αρχείου που μόνο το phone tools έχει πρόσβαση. Για το outlook δεν έχω ιδέα γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ευχαριστώ bomber21! Θα το κάνω τρεις - τέσσερις κύκλους πλήρους φόρτισης –αποφόρτισης, να το φορτίζω ( αυτές τις φορές ) μέχρι να γεμίσει η να το αφήσω καμία ώρα παραπάνω? Tην πρωτη φορα αστο καμια ωριτσα παραπανω! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Συγγνωμη αν δεν απαντησα στην απορια σου (δεν το κατεχω το θεμα). Απλα να βοηθησω θελω. :) Ούτε εγώ προφανώς αλλά είναι ευκαιρία να μάθουμε. :D Με το mobile phone tools 3 κάποια γράμματα χάνονται. Με το 4 δε φαίνεται να γίνεται αυτό. Περνάει ολόκληρο το όνομα. Αλλά, δεν αποθηκευέι τον τηλ κατάλογο σε αρχείο excel που μπορείς να το επεξεργαστείς. Τον αποθηκευέι σε κάποιο φάκελο και σε κάποια μορφή αρχείου που μόνο το phone tools έχει πρόσβαση. Για το outlook δεν έχω ιδέα γιατί δεν το χρησιμοποιώ. Επομένως λογικά φίλε jotz μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό κατάλογο στο PC και όταν γυρίσει το κινητό από το service να τον ξαναπεράσω μέσα χωρίς πρόβλημα; :O Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Επομένως λογικά φίλε jotz μπορώ να μεταφέρω τον τηλεφωνικό κατάλογο στο PC και όταν γυρίσει το κινητό από το service να τον ξαναπεράσω μέσα χωρίς πρόβλημα; :O Aν καταλαβα καλα τι εννοεις,με το MPT τα περνας στο pc (backup) και αφου παρεις το κινητο απο το service κανεις restore. Mε 2 clicks. http://img212.imageshack.us/img212/3488/clipboard013ar.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ναι, ακριβώς. Απλά με το 3 ίσως να χρειαστεί να διορθώσεις κάποια πράγματα μετά όπως για παράδειγμα να συμπληρώσεις κάποια γράμματα σε μεγάλα ονόματα. Εάν έχεις το 4 ακόμα καλύτερα. Δε φαίνεται από τη χρήση που έχω κάνει να έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. 2 κλικ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Έκανα πριν 3-4 μέρες update το παλιό μου phone tools και νομίζω το 3άρι μου έδωσε διαθέσιμο. Δυστυχώς έχω το κουτί από το v3i στο άλλο σπίτι οπότε δεν ξέρω αυτό τι έχει μέσα αν και για 3άρι το κόβω. :worry: Δοκίμασα πάντως σήμερα να βάλω τον τηλεφωνικό κατάλογο του v3i στο v3 και με το που πάτησα καταρχήν συγχρονισμό που ήταν η μόνη διαθέσιμη επιλογή μου έβαλε μέσα τον παλιό τηλεφωνικό κατάλογο που είχα στο v3 και τον οποίο είχα σβήσει από το κινητό. Περίεργο ε; :confused: Προφανώς το είχε κρατημένο μέσα στη μνήμη του pc. Δηλαδή τον τηλεφωνικό κατάλογο του v3i δεν μπορώ να τον βάλω στο v3 αν μου καπνίσει; Καταλαβαίνει ποιο κινητό είναι συνδεδεμένο και μου δίνει μόνο τις σχετικές επιλογές; Ρε μήπως είναι πιο έξυπνο απ' ότι φανταζόμουνα; :D Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Έκανα πριν 3-4 μέρες update το παλιό μου phone tools και νομίζω το 3άρι μου έδωσε διαθέσιμο. Δυστυχώς έχω το κουτί από το v3i στο άλλο σπίτι οπότε δεν ξέρω αυτό τι έχει μέσα αν και για 3άρι το κόβω. :worry: Δοκίμασα πάντως σήμερα να βάλω τον τηλεφωνικό κατάλογο του v3i στο v3 και με το που πάτησα καταρχήν συγχρονισμό που ήταν η μόνη διαθέσιμη επιλογή μου έβαλε μέσα τον παλιό τηλεφωνικό κατάλογο που είχα στο v3 και τον οποίο είχα σβήσει από το κινητό. Περίεργο ε; :confused: Προφανώς το είχε κρατημένο μέσα στη μνήμη του pc. Δηλαδή τον τηλεφωνικό κατάλογο του v3i δεν μπορώ να τον βάλω στο v3 αν μου καπνίσει; Καταλαβαίνει ποιο κινητό είναι συνδεδεμένο και μου δίνει μόνο τις σχετικές επιλογές; Ρε μήπως είναι πιο έξυπνο απ' ότι φανταζόμουνα; :D Eπισυναψα μια εικονα,alfista. Βackup/Restore κανεις,επιλογες που η full εκδοση του MPT εχει και οχι η απλη. Αν δε μπορεσεις να τη βρεις,στειλε pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Αν δε μπορεσεις να τη βρεις,στειλε pm. Μπορώ να...έχω κι εγώ?? :O To email μου το έχεις από τον Asterix! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE1980 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Καλημέρα! Από χθες είμαι κάτοχος ενός V3 black..:) αυτό που ήθελα να παραθέσω φίλε dbal είναι ότι βρήκα την λύση για το BUG του τηλεφωνικού καταλόγου!:p Λοιπόν αφού καταχωρίσουμε μια επαφή με πάνω από δυο αριθμούς πρώτα βλέπουμε εάν βγάζει τον κάθε αριθμό ξεχωριστά (παρά την αντίθετη ρύθμιση μας) η και καθόλου.. και με τα πηγαίνουμε πάνω στον αριθμό (οποίον θέλουμε) και πατάμε να ορύσσουμε πρωτεύων αριθμό, τότε μας εμφανίζει το σύνολο των αριθμών της επαφής και επιλέγουμε τον καθένα με την σειρά ως πρωτεύων και αφού γίνει αυτό σε όλους τους αριθμούς της επαφής θα εμφανισθεί η επαφή κανονικά!:yahoo: Μετά ξαναεπιλέγουμε τον πρωτεύων αριθμό της αρέσκειας μας και τελος… :cool: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts