bomber21 Δημ. September 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2006 Με αυτόν τον οδηγό μπορούμε να αλλάξουμε τους ήχους συστήματος (ο ήχος χαμηλής μπαταρίας,ο ήχος σύνδεσης με υπολογιστή κτλ) του RAZR V3. Καταρχήν,με ένα πρόγραμμα που μας επιτρέπει να κάνουμε seem editing (xvi32) τροποποιούμε το seem 0001_0032 ως εξής: Offset 82 bit 6 - “WAV_UI_AVAILABLE” - “KEYTONE” (τικάρετε το) Offset 6D bit 6 - “INTERPRETE_KEY_PRESS_AVAILABLE” (τικάρετε το) Ύστερα,εγκαθιστούμε με το p2ktools ή το p2kcommander τα παρακάτω αρχεία στο directory a/ του κινητού μας: LBatChrg.wav ---> start batt charge LEndList.wav ---> end batt charge or end of serie LBatLow.wav ---> Advert low batt LKeyMenu.wav ---> Accesing to "menu" via menu key LKeySend.wav ---> send key or calling LScroFst.wav ---> fast scrool LKeyEnd.wav ---> end key LError.wav ---> errr sound LScroll.wav ---> normal scroll LKeyHold.wav ---> holding the menu key for a shortcut LSoftKey.wav ---> joystick key sound LCalTimr.wav ---> 1 min beep on a call LDevDrop.wav ---> disconnecting device LDevCnct.wav ---> connecting device LNegate.wav ---> you can do the feature you whish LCalDrop.wav ---> Error of network or wap LConfim.wav ---> there is no confirm LDelText.wav ---> delete text Ύστερα,κάνουμε restart Και είναι όλα έτοιμα! Soundpacks με τα απαραίτητα αρχεία μπορείτε να βρείτε στο www.motox.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Μπραβο ρε Bomber21!! Χρονια πολλα κιολας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Μπραβο ρε Bomber21!! Χρονια πολλα κιολας! Thanx...! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Thanx...! ;) Χρονια πολλα φιλος! και οτι επιθυμεις! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2006 Χρονια πολλα φιλος! και οτι επιθυμεις! :) Eυχαριστώ πολύ! ένα razr maxx επιθυμώ! :D:p:lol:;):O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Σε όποιον δεν αρέσει το μενού των Motorola,ο woody έφτιαξε το μενού των samsung για Moto: http://img122.imageshack.us/img122/3157/screen2fd6.png http://img502.imageshack.us/img502/5535/screen3fb3.png http://img122.imageshack.us/img122/2517/screen4sd0.png :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Μα να πάρεις Motorola και να βάλεις μενού Samsung; :wacko: :blink: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Ιεροσυλία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2006 Όσες περισσότερες επιλογές έχουμε,τόσο καλύτερα! Εμένα πάντως μου αρέσει! :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 sorry,αλλα διεγραψα απο το κινητο το moto.ski.μπορει κανεις να μου πει που μπορω να το βρω και να το κανω παλι upload? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2006 Να το http://www.motox.info/showpost.php?p=84413&postcount=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Pacman για motorola.Δεν το εχω δοκιμασει γιατι το v3 μου εχει χασει τις αισθησεις του προσωρινα :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Pacman για motorola.Δεν το εχω δοκιμασει γιατι το v3 μου εχει χασει τις αισθησεις του προσωρινα :p Είναι rar.Το μετονομάζω σε jar. σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2006 Είναι rar.Το μετονομάζω σε jar. σωστά; Ετσι ακριβως! μακαρι να ειναι και fullscreen! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 http://img80.imageshack.us/img80/822/clipboardbq2.png BoldPix V3 LP0117 (US English, Greek) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το flex?Στο κινητο μου δεν μου το εμφανιζει πλεον(προφανως το εσβησα με το p2ktools αλλα δεν βλεπω να αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ειναι το flex?Στο κινητο μου δεν μου το εμφανιζει πλεον(προφανως το εσβησα με το p2ktools αλλα δεν βλεπω να αντιμετωπιζω καποιο προβλημα. Δε γίνεται να ''σβήσεις'' το flex και το κινητό να λειτουργεί.Περιέχει όλες τις ρυθμίσεις του κινητο.Μάλλον έσβησες το όνομα του flex . ;) jotz,το pacman σε μένα δε δουλεύει. Αν και νομίζω ότι τέτοιες συζητήσεις δεν επιτρέπονται...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά καλησπέρα Υπάρχει πρόγραμμα προσωμοίωσης χρονομέτρου για το v3?Αν ναι ποιο είναι? Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Παιδιά καλησπέρα Υπάρχει πρόγραμμα προσωμοίωσης χρονομέτρου για το v3?Αν ναι ποιο είναι? Στο http://www.getjar.com κάτι θα έχει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Αλλη μια ερωτηση αν μπορεις φιλε bomber21.Με το skin manager μπορω να χρησιμοποιησω και τις αλλες επιλογες που εχει(οπως stants windows menu (12 icons)?Και μετα με το Menu Maker να μετατρεψω ενα *ski αρχειο σε 3*4 menu και να δουλεψει? Ακομα για τα funligts,ringliths e.t.c αν απλα τα κλικαρω απο το p2ktools δεν υα ενεργοποιηθουν? Sorry για τα πολλα ερωτηματα αλλα εχω διαβασει πολλες σελιδες και ζαλιστηκα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 Αλλη μια ερωτηση αν μπορεις φιλε bomber21.Με το skin manager μπορω να χρησιμοποιησω και τις αλλες επιλογες που εχει(οπως stants windows menu (12 icons)?Και μετα με το Menu Maker να μετατρεψω ενα *ski αρχειο σε 3*4 menu και να δουλεψει? Ακομα για τα funligts,ringliths e.t.c αν απλα τα κλικαρω απο το p2ktools δεν υα ενεργοποιηθουν? Sorry για τα πολλα ερωτηματα αλλα εχω διαβασει πολλες σελιδες και ζαλιστηκα τωρα! Δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το Menu maker.Aρκεί να κλικάρεις τις επιλογές που θες στο skin manager.Πρέπει να έχεις όμως ένα mma_ucp που να είναι για 3x4 μενού.Κατέβασε το p2k menueditor και πρόσθεσε με αυτό,άλλα 3 items στο mma_ucp σου (βρίσκεται στο system φάκελο του κινητού σου).Εναλλακτικά,μπορείς να βρεις ένα έτοιμο mma αλλά δεν το συνιστώ... Για τα funlights,εκτός από τα clicks στο p2ktools,πρέπει να περάσεις ένα τροποποιημένο funlight στο φάκελο audio του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ok.Πως μπορω ομως να βρω τα funligts για v3 οπως και τa 3 items για το mma_ucp? To funlight που εχω ηδη αν το σβησω θα εχω προβλημα? Και πως θα ξερω τι κανει καθε funlight? Μια τελευταια βοηθεια αν ειναι εφικτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ok.Πως μπορω ομως να βρω τα funligts για v3 οπως και τa 3 items για το mma_ucp? To funlight που εχω ηδη αν το σβησω θα εχω προβλημα? Και πως θα ξερω τι κανει καθε funlight? Μια τελευταια βοηθεια αν ειναι εφικτο.. V3 Funlight Άμα θες,σου στέλνω το δικό μου mma αλλά δε φέρω καμία ευθύνη αν πάθει κάτι το κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark Δημ. October 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2006 ουφ!!Αγχωθηκα λιγο αλλα τα καταφερα :) Σε ευχαριστω για αλλη μια φορα μιας και η βοηθεια σου ηταν πολυ σημαντικη.Ειμαι και λιγο αρχαριος με αυτα αλλα τελος καλο ολα καλα :D.Παμε για αλλα τωρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. October 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2006 Στο http://www.getjar.com κάτι θα έχει. :) Άψογος σε ευχαριστώ πολύ. Αν το χρειάζεται και κα΄ποιος άλλος ;) (2 προγράμματα) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts