taliban Δημ. October 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2013 Αντιμετωπιζει κανενας προβλημα με την φορτιση του κινητου? Προσπαθω απο χθες να το φορτισω αλλα δεν δουλευει. Στην αρχη νομιζα δεν πιανει καλα ο φορτιστης στην πριζα, αλλα ουτε στον υπολογιστη δουλευει με usb φορτιση. Τωρα το εβαλα στο λαπτοπ και μετα απο κοπο μου δειχνει το κοκκινο λαμπακι, αλλα δε νομιζω να κρατησει πολυ. Αν παρω νεο usb καλωδιο θα δω διαφορα? :( την έπαθα και εγώ με το καλώδιο, αλλαξέ το χωρίς 2η κουβέντα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Το αλλαξα το καλωδια και οντως λυθηκε το προβλημα! Δηημιουργηθηκε αλλο ομως. Οταν συνδεω το κινητο στον υπολογιστη, ενω φορτιζει μεσω usb δεν μου αναγνωριζει τη συσκευη. Τι να κανω? Και σε αλλους υπολογιστες το δοκιμασα αλλα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Τον εντοπισμό σφαλμάτων τον έχεις τσεκάρει; Έχεις δοκιμάσει να φλασαρεις το supersu.zip από το recovery; http://download.chainfire.eu/351/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.65.zip Πάω να μπω σε recovery και με βγάζει μεν, στα κινέζικα δε :-( Edited November 2, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Τότε πρέπει να μάθεις κινέζικα :p ή να δεις με κάποιο τρόπο αν ταιριάζουν οι επιλογές με αυτες http://www.needrom.com/cwm-for-mtk-platform/ ή να ψάξεις αν υπάρχει αγγλικό recovery για την συσκευή σου ή να το φτιάξεις εσύ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375258 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 (edited) Σκιαζομαι με τα κινέζικα :-) δυστυχώς τα κινέζικα του δικού μου δεν αντιστοιχούν σε αυτά που πόσταρες πρίν από λίγα μηνύματα :wacko: Είναι η 1η οθόνη αφού μπω σε recovery με τον συνδυασμό κάτω πλήκτρο ήχου+ power Edited November 4, 2013 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Δοκίμασε αν βγάζει κάτι με το πάνω πλήκτρο ήχου.Το κάτω πλήκτρο σε βάζει σε άλλο mode.Αν έτσι σου δείξει απλά ένα "ξεκοιλιασμένο" :p android ρομποτάκι και μείνει εκεί,σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο cwm based recovery Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Δοκίμασε αν βγάζει κάτι με το πάνω πλήκτρο ήχου.Το κάτω πλήκτρο σε βάζει σε άλλο mode.Αν έτσι σου δείξει απλά ένα "ξεκοιλιασμένο" :p android ρομποτάκι και μείνει εκεί,σημαίνει ότι δεν έχεις κάποιο cwm based recovery δεν κάνει τίποτα με τον συνδυασμό που αναφέρεις :O Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_metal Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδια εχει κανεις προβλημα με το 3g της vodafone? Ενω στη cocmote λειτουργουσε αψογα..ειχε και το H διπλα, στη vodafone μου εχει G. Μηπως πρεπει να κανω καποιες ρυθμισεις? Επισης με το GPS τι γινεται? Δεν εχω καταφερει ακομη να το χρησιμοποιησω. Μου βγαζει ενα σηματακι αναζητηση δορυφορου...συνεχεια :( Χρησιμοποιω Τομ Τομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Στην ίδια θύρα που είχες την κάρτα της cosmote δοκιμάζεις και αυτή της vodafone; Έχεις σιγουρεύει ότι είναι ενεργοποιημένο το 3G; Για το GPS δες εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Παιδιά, συγγνώμη που νεκαρανασταίνω ένα παλιό thread, απλά ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας για μια προσφορά σχετικά με αυτό το κινητό. Είναι η παρακάτω: http://www.etotalk.com/newman-k1w_p4650.html Τι παίζει? Είναι κράχτης? Αν προχωρήσω σε παραγγελία λέτε να φάω τα μούτρα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Το τηλ είναι πολύ τίμιο για αυτά τα χρήματα, το site όμως δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι. Αν έχει όμως PayPal δεν έχεις να φοβηθείς Κάτι. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 20, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Το etotalk είναι γνωστό εδώ, πολλοί έχουν αγοράσει χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
splinterace Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντησή σας! Δυστυχώς όμως το επαναφέρανε στην κανονική τιμή ( αν δείτε τα reviews ,που ουσιαστικά είναι ερωταπαντήσεις, η πρώτη ερώτηση είναι από εμένα στην οποία ρωτάω αν είναι σωστή η τιμή και με ευχαριστούν για τη ''συμβουλή'' μου ). Έπρεπε να έχω τα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Σας ευχαριστώ και τους δύο για την απάντησή σας! Δυστυχώς όμως το επαναφέρανε στην κανονική τιμή ( αν δείτε τα reviews ,που ουσιαστικά είναι ερωταπαντήσεις, η πρώτη ερώτηση είναι από εμένα στην οποία ρωτάω αν είναι σωστή η τιμή και με ευχαριστούν για τη ''συμβουλή'' μου ). Έπρεπε να έχω τα :X Σε αυτά τα χρήματα πλέον δεν αξίζει, βρίσκεις πιο καινούργια με λίγο καλύτερες προδιαγραφές Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angellin Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα τοσο δα μικρό προβληματάκι και ελπίζω να με βοηθησετε. Έσπασε χωρις να το καταλάβω το digitizer του k1 μου..Μήπως ξέρετε από που μπορώ να παραγγείλω για να το αλλάξω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 11, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλησπέρα, έχω ένα τοσο δα μικρό προβληματάκι και ελπίζω να με βοηθησετε. Έσπασε χωρις να το καταλάβω το digitizer του k1 μου..Μήπως ξέρετε από που μπορώ να παραγγείλω για να το αλλάξω??? Δες εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angellin Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση αλλά αν είχε μόνο το digitizer θα με βόλευε πιο πολύ μιας και μόνο αυτό έχει ραγίσει.Αν πάρει το μάτι σου κάπου μόνο digitizer θα το εκτιμούσα πολύ αν μου στείλεις link. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimpol Δημ. April 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2014 Καλησπέρα και χρονια πολλά Μήπως έχει κάποιος ενα εξτρα back cover για το K1 να αγοράσω; Γιατι μου ράγισε. Αν έχει αγοράσει κάποιος ας μου πει που μπορώ να βρώ. Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και προκειται για αναβαθμισμενη εκδοση. Το Κ1s απο την Newman (που προσωπικα θεωρω εξαιρετικη εταιρεια με ποιοτικοτατα κινητα) με 8πυρηνο ΜΤΚ6592,2 GB ram,16GB rom,οθονη 5ιντσων HD αναλυσης,καμερες 13 και 2ΜΡ,2 SIM,Android 4.2,μπαταρια 2500mAh. Στο απιστευτα αργο αλλα αξιοπιστο antelife στα 150$. http://www.antelife.com/newman-k1s-smartphone-android-4-2-mtk6592-2gb-16gb-5-0-inch-ips-hd-screen-2-0mp-13-0mp-camera-black.html Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν ανοιγω νεο θεμα μιας και προκειται για αναβαθμισμενη εκδοση. Το Κ1s απο την Newman (που προσωπικα θεωρω εξαιρετικη εταιρεια με ποιοτικοτατα κινητα) με 8πυρηνο ΜΤΚ6592,2 GB ram,16GB rom,οθονη 5ιντσων HD αναλυσης,καμερες 13 και 2ΜΡ,2 SIM,Android 4.2,μπαταρια 2500mAh. Στο απιστευτα αργο αλλα αξιοπιστο antelife στα 150$. http://www.antelife.com/newman-k1s-smartphone-android-4-2-mtk6592-2gb-16gb-5-0-inch-ips-hd-screen-2-0mp-13-0mp-camera-black.html Έχουν ήδη ανοίξει θέμα εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=395115 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts