mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 πλεον με το automaton εχω ξεχασει τι παει να πει power button :D εχω την θηκη της νιλκιν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 πλεον με το automaton εχω ξεχασει τι παει να πει power button :D εχω την θηκη της νιλκιν εμενα πρεπει να το περασω μια με 2 φορες το δακτυλο μου απο πανω για να ανοιξει αλλα πιστευω οτι φταιει το προστατευτικο οθονης που το καλυβει τον ασθητηρα. Με το morelocale2 εχεις βαλει ελληνικα σε εφαρμογες οπως στις επαφες? Το θελω γιατι ενας φιλος μου το πηρε και θελω να του βαλω ελληνικα στην ρομ του carliv διαφορετικα θα του βαλω αυτη του minideal Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εκοψα την μεμβρανη εκει που ειναι ο αισθητηρας. γιατι ειχα προβλημα στις κλησεις. εμενα μαυρη η οθονη ολη την ωρα. δε πειραξα κατι στη ρομ. επαφες, καμερα, τηλεφωνο, κλπ ειναι στα αγγλικα. δε με ενοχλει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 εκοψα την μεμβρανη εκει που ειναι ο αισθητηρας. γιατι ειχα προβλημα στις κλησεις. εμενα μαυρη η οθονη ολη την ωρα. δε πειραξα κατι στη ρομ. επαφες, καμερα, τηλεφωνο, κλπ ειναι στα αγγλικα. δε με ενοχλει ομως. οτι εμενα με ενοχλει αλλα μολις ερθει το δευτερο το θελω πληρης στα ελληνικα γιατι το παραγγειλε ενας φιλος και δεν ξερει αγγλικα... Στο τηλεφωνο δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο ειναι μονο το ονομα. Πιο πολυ θα τον πειραζει στα μηνυματα και στις επαφες εκει που φτιαχνεις καινουργια... Υπαρχει καμια εφαρμογη dialer στα ελληνικα και εαν ειναι θα του περασω και το GO SMS Pro που εχει ελληνικα Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 η πολυ απλα περασε την 1.0.5 του μινιντιλ που πρεπει να ειναι πληρως εξελληνισμενη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) η πολυ απλα περασε την 1.0.5 του μινιντιλ που πρεπει να ειναι πληρως εξελληνισμενη :) το ξερω οτι ειναι ειναι πληρως εξελληνισμενη αλλα θεωρω καλυτερη του Carliv. Θα προσπαθησω να βρω τροπο να αλλαξω την γλωσσα στου Carliv Edit: αυτο μου ειχε στειλει πριν λιγο καιρο ο carliv (ειναι δυσκολο να το κανει καποιος?) They can't be translated unless you deodex the ROM, decompile those apps and make translations for some strings from values and raw folders ( maybe even drawable_hdpi and xml, depends on apps structure), then put those files in new folders and recompile. I heard in minideal multilanguage ROM there are more apps translated, but that ROM give a lot of errors on decompilation and deodexing. I guess, they didn't packed it carefully. If I will have time, in next versions I will try to import only translations from that ROM. Edited September 28, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICE2003 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) Παιδια το αγγλικο ρεκοβερι στα τεχνικα θεματα δεν παιζει πλεον.εχει κατεβει.... Εχουμε καποιο αλλο λινκ?:( http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2250849&d=1378929596 Edited September 28, 2013 by ICE2003 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παίδες επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω 160 σελίδες, γιά ρίξτε μιά ματιά εδώ και πείτε μου εάν αξίζει η αγορά του. http://www.aliexpress.com/item/Original-ZTE-V967S-5-Inch-IPS-960x540-Russian-Mtk6589-Quad-Core-Mobile-Phone-1GB-4GB-5mp/1348437253.html Το έχει 111 δολλάρια και δωρεάν αποστολή με DHL αλλά δεν ξέρω εάν είναι αυτό γιά το οποίο γίνεται η συζήτηση και το δίνει με 137 το minideal. :blink: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παρτο απο μινιντιλ. δεν ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων. επισης μακρυα απο dhl. καλυτερα με sing post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παρτο απο μινιντιλ. δεν ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων. επισης μακρυα απο dhl. καλυτερα με sing post Φίλε μου η ερώτησή μου ήταν εάν πρόκειται γιά το ίδιο τηλέφωνο, καί όταν στον ένα το πληρώνεις 82 και στον άλλο 108 ευρώ η διαφορά είναι αρκετή. Επίσης εάν θέλεις εξήγησέ μου γιατί να αποφεύγω την DHL γιά να ξέρω. Ευχαριστώ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Με dhl το τελωνειο ειναι σιγουρο.Το εχει φθηνα και το hotinbuy εχω παραγγειλει ενα και το περιμενω. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 το ιδιο πρεπει να ειναι, αν και στα χαρακτηριστικα γραφει οτι να ναι. την μια γρεφει οτι εχει 4.5 ιντσες οθονη, την αλλη 5. επισης ο πωλητης δεν εχει feedback. dhl ειναι κουριερ που σημαινει οτι κατα 99% θα πληρωσεις τελωνειο. ενω με sing post (και δωρεαν αποστολη απ τα περισσοτερα καταστηματα) οι πιθανοτητες ειναι μηδαμηνες. φιλικη συμβουλη να δωσεις λιγα παραπανω ευρω για να εισαι 99% καλλυμενος οτι δε θα παει κατι στραβα. 2 συσκευες εχω παρει το το μινιντιλ και δεν αντιμετωπισα προβλημα. επισης το hotinbuy πρεπει να το δινει καπου στα 100$. νεο καταστημα, καποιοι εκαναν αγορες απο κει. αν περιμενεις λιγο καιρο θα δεις αν ειναι αξιοπιστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Να είσαι καλά φίλε μου, ευχαριστώ πολύ !!! :) Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εσεις που αγορασατε απο hotinbuy.com στον κωδικο δεματος που σας δωσανε σας βγαζει τπτ η ακομα να φανει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaChoo Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Παιδια το αγγλικο ρεκοβερι στα τεχνικα θεματα δεν παιζει πλεον.εχει κατεβει.... Εχουμε καποιο αλλο λινκ?:( http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2250849&d=1378929596 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2393986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 (edited) στο pdf ειχα βαλει απευθειας το link για κατεβασμα του recovery.img, αλλα ο τυπος ανεβασε νεα εκδοση του recovery και διεγραψε το παλιο λινκ. Θα το διορθωσω σημερα. ξερει κανεις τις διαφορες μεταξυ ROM minideal & ROM Zte απο το επισημο κινεζικο site? Edited September 28, 2013 by Longmire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 στο pdf ειχα βαλει απευθειας το link για κατεβασμα του recovery.img, αλλα ο τυπος ανεβασε νεα εκδοση του recovery και διεγραψε το παλιο λινκ. Θα το διορθωσω σημερα. ξερει κανεις τις διαφορες μεταξυ ROM minideal & ROM Zte απο το επισημο κινεζικο site? Του minideal ειναι καταρχην με πληρη Ελληνικα.τπ επισημο εχει πολλες Κινεζιες μεσα,και φυσικα μονο Αγγλικα-Κινεζικα μεσα. Του minideal ταιριαζει στα δικα μας δεδομενα πιστευω πολυ καλυτερα. Απο οσα κντ εχω περασει την 1.0.5 του minideal,ειναι πλεον και τσεκαρισμενα σταθεροτατη χωρις προβληματα.Την προτεινω σε ολους οσους θελουν ενα σταθερο και απροβληματιστο κντ,με πραγματικα ατελειωτη μπαταρια......Για ολους τους αλλους σαν την αφεντια μου,που τους αρεσει το σκαλισμα υπαρχουν και αλλες να παιξουμε......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Του minideal ειναι καταρχην με πληρη Ελληνικα.τπ επισημο εχει πολλες Κινεζιες μεσα,και φυσικα μονο Αγγλικα-Κινεζικα μεσα. + Του μινιντιλ είναι ήδη rooted με playstore μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 + Του μινιντιλ είναι ήδη rooted με playstore μέσα Ναι και αυτο σωστο!!Με την minideal,φιλος εχει βγαλει 5 μερες χωρις μπριζομα........:blink: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Διορθώθηκε το pdf. Το link του pdf παραμένει το ίδιο σε όλα τα post (ανανεώνω το αρχείο στον server). ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Ναι και αυτο σωστο!!Με την minideal,φιλος εχει βγαλει 5 μερες χωρις μπριζομα........:blink: Ε αμα δε χρησιμοποιείς την συσκευή ως smartphone θα βγάλει 5 ημέρες.Δε λέω πως η μπαταρία του δεν ειναι κορυφαία και την θεωρώ απο τις κορυφαίες μεταξύ των 5" smartphone ανεξαρτήτως τιμής αγοράς αλλά 5 ημέρες με έντονη χρήση δεν βγαίνουν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 Εγώ έβαλα την Max smart 1.1και έχει καλά ελληνικά μπορώ να πω! Έχω την εντύπωση ότι έχει και διάφορα στα χρώματα από την minideals 1.5! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 παιδια μια λιγο καπως... ερωτηση. επειδη εχω πρεσβιοπια τα γραμματα -αριθμοι στο τηεφωνο ειναι καπως μεγαλα η χρειαζεσαι φακους για νατα δεις. γιατι τωρα εχω ενα omnia 2 και υπαρχει προβλημα στο μεγεθος πολλες φορες. επισης εχω δει ςνα lg ενος φιλου που τα γραμματα- αριθμοι του ειναι πραγματικα τεραστια .σε αυτο τι λενε? κανενας με προβλημα σαν το δικο μου ??!!! ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 τσεκαρε το σκρινσοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. September 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2013 απο επαφες τιποτε? γιατι αυτο δειχνει σαν το ομνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts