panagiotists Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Άλλη μια επιτυχημένη ενοποίηση μνήμης (αν και άσχετος). Πολλά ευχαριστώ για τις οδηγίες:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα παίδες.Αύριο θα κάνω παραγγελία για ένα φίλο το εν λόγω κινητό από το http://www.to2c.com. Πρέπει να προσέξω κάτι;Έχω διαβάσει όλο το νήμα,έλεγα να το παραγγείλω από mini αλλά θέλει το πακετάκι με τα καλούδια ο φίλος.:lol: Για πείτε τίποτα.... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Λοιπον μετα απο δευτερη φοτριση πληρης παρατηρησα τα εξεις αρνητικα.Η μπαταρια του δεν μου κραταει πανω απο μια μερα με 4 ωρες σερφαρισμα και μιση με μια ωρα ομιλια.Και τις 2 φορες το φορτισα και το ξεφορτισα πληρης. Βεβαια το εχω φορτωσει με εφαρμογες.απο οτι ειδα στην εσωτερικη μνημη ειμαι σχεδον στην μεση,αλλα το τηλεφωνο συνεχιζει να τρεχει απροβληματιστα και ταχυτατα οπως την πρωτη στιγμη,πραγμα που μου αρεσει!!! Ενα αλλο ειναι οτι το power μπουτον οταν το ανοιγω ενω μου ανιγει το λογοτυπο μετα κλεινει και πρεπει να το κανω 3 και 4 φορες για να το ανιξω.ισως να θελει πιο πολυ ωρα σταθερο πατημα,για πειτε μου αν ειναι ετσι...Αλιως εχει προβλημα το κινητο μου:wacko: Ενα αλλο παλι ειναι οτι δεν εχω μεγαλη ενταση στην δονηση οπως στο hd2.Mε την καμερα οντως το φλας του δεν ειναι τοσο δυνατο και το βραδυ εχει ενα θεματακι.οταν του ανιγω οτι εφατμογη τρεχει κλεινει και πρεπει να την ξαναανιξω.πχ την εφαρμογη για να ανιγει η οθονη χωρις το μπουτον που ειπε ο χριστος bbbb.η την ενγραφη φωνης.και οταν ανιγει το τηλεφωνο ανιγει το 3g αυτοματα και μπενω μεσα στις ριθμισεις και το κλεινω.δεν με πειραζει γιατι εχω συνδεση στην vodafon με δωρεαν mb. Εκτος απο το power μπουτον που δεν ξερω αν ειναι απο εμενα δηλαδη να θελει πιο πολα δεπτερολεπτα πατημενο ολλα τα αλλα δεν με νοιαζουν και τα θεωρω αμελητεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Λοιπον μετα απο δευτερη φοτριση πληρης παρατηρησα τα εξεις αρνητικα.Η μπαταρια του δεν μου κραταει πανω απο μια μερα με 4 ωρες σερφαρισμα και μιση με μια ωρα ομιλια.Και τις 2 φορες το φορτισα και το ξεφορτισα πληρης. Βεβαια το εχω φορτωσει με εφαρμογες.απο οτι ειδα στην εσωτερικη μνημη ειμαι σχεδον στην μεση,αλλα το τηλεφωνο συνεχιζει να τρεχει απροβληματιστα και ταχυτατα οπως την πρωτη στιγμη,πραγμα που μου αρεσει!!! Ενα αλλο ειναι οτι το power μπουτον οταν το ανοιγω ενω μου ανιγει το λογοτυπο μετα κλεινει και πρεπει να το κανω 3 και 4 φορες για να το ανιξω.ισως να θελει πιο πολυ ωρα σταθερο πατημα,για πειτε μου αν ειναι ετσι...Αλιως εχει προβλημα το κινητο μου:wacko: Ενα αλλο παλι ειναι οτι δεν εχω μεγαλη ενταση στην δονηση οπως στο hd2.Mε την καμερα οντως το φλας του δεν ειναι τοσο δυνατο και το βραδυ εχει ενα θεματακι.οταν του ανιγω οτι εφατμογη τρεχει κλεινει και πρεπει να την ξαναανιξω.πχ την εφαρμογη για να ανιγει η οθονη χωρις το μπουτον που ειπε ο χριστος bbbb.η την ενγραφη φωνης.και οταν ανιγει το τηλεφωνο ανιγει το 3g αυτοματα και μπενω μεσα στις ριθμισεις και το κλεινω.δεν με πειραζει γιατι εχω συνδεση στην vodafon με δωρεαν mb. Εκτος απο το power μπουτον που δεν ξερω αν ειναι απο εμενα δηλαδη να θελει πιο πολα δεπτερολεπτα πατημενο ολλα τα αλλα δεν με νοιαζουν και τα θεωρω αμελητεα. Φιλε την γρηγορη εκκινηση την εχεις εκτος......? Τις 3 πρωτες φορτισεις να τις κανεις οπως αναφερω σε πιο πισω post μου. Καντες οπως πρεπει και δεν θα εχεις θεμα με την μπαταρια.Δεν θελει πληρη αποφορτιση....... Ποια rom φοραει το κντ? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Φιλε την γρηγορη εκκινηση την εχεις εκτος......? Τις 3 πρωτες φορτισεις να τις κανεις οπως αναφερω σε πιο πισω post μου. Καντες οπως πρεπει και δεν θα εχεις θεμα με την μπαταρια.Δεν θελει πληρη αποφορτιση....... Ποια rom φοραει το κντ? καλησπερα, εχω ακριβως το ιδιο προβλημα οταν σβηνω το κινητο και παω να το ανοιξω ξανα παταω το power button μου βγαζει το λογοτυπο ζτε και μετα κλεινει αυτο μου το κανει απο εχθες ενω ποιο πριν ανοιγε κανονηκα βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω και τοτε ανοιγη.το εχω 4 μερες το κινητο με 2 καλες φορτισεις.εχω εκγαταστησει το nova και το clean master και καποιες social εφαρμογες.τι λετε να φταιει; επισης επειδη χρησιμοποιω το outlook το ανοιγω απο την εφαρμογη του κινητου μνμτα ηλ. ταχυδρομειο μου ερχονται ειδοποιησεις οτι ερχονται τα μαιλ αλλα οταν παω να ανοιξω μαιλ η εφαρμογη βγαζει προβλημα και σβηνει...επισης εκανα και επαναφορα του κινητου αλλα δεν ειδα καποιο αποτελεσμα... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτημουσα...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 καλησπερα, εχω ακριβως το ιδιο προβλημα οταν σβηνω το κινητο και παω να το ανοιξω ξανα παταω το power button μου βγαζει το λογοτυπο ζτε και μετα κλεινει αυτο μου το κανει απο εχθες ενω ποιο πριν ανοιγε κανονηκα βγαζω την μπαταρια την ξαναβαζω και τοτε ανοιγη.το εχω 4 μερες το κινητο με 2 καλες φορτισεις.εχω εκγαταστησει το nova και το clean master και καποιες social εφαρμογες.τι λετε να φταιει; επισης επειδη χρησιμοποιω το outlook το ανοιγω απο την εφαρμογη του κινητου μνμτα ηλ. ταχυδρομειο μου ερχονται ειδοποιησεις οτι ερχονται τα μαιλ αλλα οταν παω να ανοιξω μαιλ η εφαρμογη βγαζει προβλημα και σβηνει...επισης εκανα και επαναφορα του κινητου αλλα δεν ειδα καποιο αποτελεσμα... Αν μπορει καποιος να με βοηθησει θα το εκτημουσα...ευχαριστω Φιλε την γρηγορη εκκινηση την εχεις εκτος......? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Φιλε την γρηγορη εκκινηση την εχεις εκτος......? απο που το βλεπω αυτο? ναι ναι στην προσβασημοτητα ειναι τσεκαρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 απο που το βλεπω αυτο? Εαν θυμαμαι καλα....ρυθμισεις-προσβασημοτητα-γρ,εκκινηση το ξετικαρης. Δεν εχω το κντ μπροστα μου,ψαξτο λιγο αυτο φταει. Βγαλτο και εισαι οκ..... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Εαν θυμαμαι καλα....ρυθμισεις-προσβασημοτητα-γρ,εκκινηση το ξετικαρης. Δεν εχω το κντ μπροστα μου,ψαξτο λιγο αυτο φταει. Βγαλτο και εισαι οκ..... ωραια το ξετικαρα αυτο ηταν σε ευχαριστω!!!!σχετικα με το μαιλ γνωριζεις κατι σχετικο;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ωραια το ξετικαρα αυτο ηταν σε ευχαριστω!!!!σχετικα με το μαιλ γνωριζεις κατι σχετικο;;; Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αυτο,οποτε δεν το ξερω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν εχω ασχοληθει με το θεμα αυτο,οποτε δεν το ξερω. οκ kostas1 σε ευχαριστω πολυ για την γρηγορη ανταποκρισει θα το ψαξω λιγο ακομη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Καλησπέρα παίδες.Αύριο θα κάνω παραγγελία για ένα φίλο το εν λόγω κινητό από το http://www.to2c.com. Πρέπει να προσέξω κάτι;Έχω διαβάσει όλο το νήμα,έλεγα να το παραγγείλω από mini αλλά θέλει το πακετάκι με τα καλούδια ο φίλος.:lol: Για πείτε τίποτα.... Με το κουπονακι -3$ αν παρεις και τα ακουστικα θα σου βγει 141,99 $.Εγω το παρηγγειλα την Παρασκευη και δεν ειχε την επιλογη των ακουστικων.Για εμενα επαιξαν καποιο ρολο τα δωρακια που δινει αλλα το σημαντικοτερο ηταν η παρουσια του στο φορουμ μας που ειναι εξαιρετικη.Αμεση αποκριση και εξυπηρετικοτατοι.Πιστευως πως η δερματινη θηκη το otg cable τα ακουστικα (στα 2$ με το κουπονι) και τα αλλα δωρακια αξιζουν τα 4-5 $ παραπανω απο την τιμη του minideal.Ειναι πολυ γρηγορο και στελνει με SGP. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 το κουπόνι που το βρίσκουμε; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ωραια το ξετικαρα αυτο ηταν σε ευχαριστω!!!!σχετικα με το μαιλ γνωριζεις κατι σχετικο;;; Δοκίμασε το email.apk που έχω στο link. Πήγαινε με κάποιο root explorer στη διαδρομή system/app, σβήσε (αφού πρώτα πάρεις backup) η μετονόμασε το αρχείο email.apk και το email.odex (αν υπάρχει), και βάλε αυτό που σου δίνω. Κάνε επανεκκίνηση και δες αν δουλεύει. https://dl.dropboxusercontent.com/u/102352523/Email.apk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τι έκανα αλλά δεν μπόρεσα... κατέβασμα το κ9 μαιλ. Δείχνει καλο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Τι έκανα αλλά δεν μπόρεσα... κατέβασμα το κ9 μαιλ. Δείχνει καλο . Δεν κατάλαβα τίποτα!!!:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Λοιπόν παιδιά γράφω το ποστ και πάω τράπεζα να βάλω λεφτά :) Από που να το παραγγείλω; Αν το πάρω από to2c θα έρθει το δέμα ή μπα; Τα δωράκια παίζουν ρόλο :D Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μόλις έγινε η παραγγελία από to2.com.Τώρα αρχίζει η υπομονή και η αναμονή! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Στην rom του carliv γίνεται να βάλουμε τα ελληνικά σε μερικές εφαρμογές που λείπουν όπως επαφές, τηλέφωνο και άλλα Edit : 365scores το εγκατέστησα αλλά στα βίντεο μου φαίνεται ότι πιξελιάζει Edited September 19, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Μόλις έγινε η παραγγελία από to2.com.Τώρα αρχίζει η υπομονή και η αναμονή! Από που να το παραγγείλω λες; Με ψήνει το to2c, αλλά θα ρθει στα χέρια μου ή θα κλαίω τα λεφτά μου; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Γιατί εγώ δε θα τα κλαίω;Και γιατί να μην έρθει βασικά;δεν θα είσαι ο μόνος που θα παραγγείλει και απο εκεί και άλλοι υπάρχουν.επίσεις είναι γραμμένο και σαν μέλος στο φορουμ μας το to2c.Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) Γιατί εγώ δε θα τα κλαίω;Και γιατί να μην έρθει βασικά;δεν θα είσαι ο μόνος που θα παραγγείλει και απο εκεί και άλλοι υπάρχουν.επίσεις είναι γραμμένο και σαν μέλος στο φορουμ μας το to2c.Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο θέμα. Έχεις δίκιο.. Κι εγώ θα κάνω την παραγγελία τώρα.. Δεν μου λες, τα coupons πως τα παίρνουμε; Εγώ σκέφτομαι να κάνω την εξής παραγγελία: 1. Free Minuos Leather Case White 2. OTG Cable 3. Screen Film 4. Headset for ZTE 5. Free Silicon Case White Γνωρίζεις αν το headset είναι τα ακουστικά με τα λαστιχάκια ή τα χοντροκομμένα τα πλαστικά; Ευχαριστώ πολύ και ξεκινάω τις προσευχές μου...... Επίσης, για να ολοκληρώσεις την παραγγελία κάνεις κατευθείαν checkout με paypal ή πρώτα add to cart και μετά; Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το coupon; Και πότε μπορώ να τους στείλω σαν note για να το στείλουν rooted, mark as gift κλπ; Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις αλλά δε θέλω να κάνω καμιά χαζομάρα.. Ευχαριστώ Edited September 19, 2013 by gil_aok edit: Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agisilaosko Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Δεν κατάλαβα τίποτα!!!:lol: Το κωλοπληκτρολογιο του... :p Εβαλα το κ9 μαιλ. καλύτερο μου κάνει . Επίσης κανένα καλό πληκτρολόγιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 ναι οκ είσαι εγώ απλά προτίμησα τη κάρτα μνήμης... να σας ρωτήσω επίσης, εμένα μου γράφει εδώ και μέρες: ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS τι σημαίνει αυτό ξέρετε ?? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 kosta1 ειμαι στην 3 φορτιση και το αφινω πληρις φορτιση και στην αποφορτιση στο 10% περιπου το βαζω στην πριζα.με το ξετικαρισμα ολλα ενταξει στην γρηγορη εκινηση.σε ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts