Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιας και αναφεραμε τα hands free,εχω 5-6 απο διαφορετικα κντ ξασμενα και θα τα δοκιμασω αυριο που θα ερθει ο φιλος που εχει το κντ να τα δοκιμασουμε.......παντως ενα αλλο παλικαρι που του πηρα ενα ιδιο με hands free απο s3 μια χαρα δουλευουν.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αλλο τωρα......καμια αλλη rom εχει δοκιμασει καποιος αλλος φιλος να μας πει εντυπωσεις?

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

νομιζω ειναι και 4% που κραταει το paypal..

αν μετετρεψες το δολλαριο σε ευρω εσυ τοτε το παυπαλ το πουλαει σε διαφορετικη τιμη και κερδιζει,γιαυτο εχασες εκει,μην μετατρεπετε στο πεηπαλ το νομισμα απο δολλαριο σε ευρω ΧΑΝΕΤΕ,ασχετο,διαβαζω τοσες σελιδες και ουτε ΜΙΑ παρουσιαση του τηλεφωνου απο καποιον που το εχει στα χερια του,δεν ειδα ουτε μια φωτογραφια του ουτε απο την φωτογραφικη του μηχανη,ολο ερωτησεις και πολλοι καλοπροεραιτοι που βοηθανε,οι υπολοιποι τιποτα.

Αν παρελειψα καμια σελιδα και υπηρξε παρουσιαση μπορειτε να με βοηθησετε να την βρω?

Αν θες διάβασε τις λίγες δικές μου εντυπώσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015&page=31 ποστ 459 και μετά και στην επόμενη σελίδα έχω βάλει και μια φωτό.Το κινητό το πήρα αρχικά για ένα φίλο και τώρα περιμένω άλλα 2 εκ των οποίων ένα για προσωπική μου χρήση.

Αν θες διάβασε τις λίγες δικές μου εντυπώσεις http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=364015&page=31 ποστ 459 και μετά και στην επόμενη σελίδα έχω βάλει και μια φωτό.Το κινητό το πήρα αρχικά για ένα φίλο και τώρα περιμένω άλλα 2 εκ των οποίων ένα για προσωπική μου χρήση.

παρουσιαση δεν ειναι,μια ιδεα δινει,μα ουτε ενας να κανει μια παρουσιαση,αναλωνεται η συζητηση στο ποτε θα ερθει και σε ερωτησεις οσων το εχουν που δεν μπηκαν στον ελαχιστο κοπο να κανουν μια σωστη παρουσιαση του κινητου.

Δες και αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=ZNpUgod35zc και είμαι σίγουρος ότι θα σχηματίσεις άποψη για το κινητό

http://www.youtube.com/watch?v=ZNpUgod35zc απο τον gerstauro πολυ καλο review απο γνωστη τον τηλεφωνον αυτον!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ευχαριστω αλλα δεν μπορει να τα περιμενουμε ολα απο ενα ατομο,οι υπολοιποι που το αγορασαν θα επρεπε να κανουν μια υποτυπωδη κριτικη και παρουσιαση,ετσι λειτουργει ομαδικα ενα φορουμ.Εχω διαβασει ολοκληρα τοπικ με μονο ενδιαφερον το ποσο καιρο θα κανει να ερθει ενα κινητο και γιατι αργει,και απο την ωρα παραλαβης και συντονισμου του κινητου εξαφανιζεται ο κατοχος,ευτυχως υπαρχουν και πολλοι που βοηθανε και αυτο ειναι ευχαριστο.Και εγω αν και αγορασα το κινητο μου 7 μηνες πριν οταν μπορω βοηθαω τους νεωτερους που εχουν αποριες σχετικα με αυτο,ναστε καλα Edited by tsopanos

Θα συμφωνήσω μαζί σου.Αλλά αυτό γίνεται σε ολόκληρο το φόρουμ με όλες τις συσκευές.Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να μπαίνει στο φόρουμ και να γράφει τις εντυπώσεις του με επαγγελματικό τρόπο για τη συσκευή που απέκτησε, ούτε να κάθεται να απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις που θέτει ο καθένας.Και εγώ είμαι εδώ και βοηθάω όπου μπορώ.Αν θες κάτι συγκεκριμένο για το κινητό αυτό,ρώτησε και όποιος γνωρίζει θα σου απαντήσει.Το μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλα τα φόρουμ παγκοσμίως (βλέπω το ίδιο π.χ. και στο xda) δεν ειναι αυτό που λες αλλά το γεγονός ότι σχεδόν κανείς νέος χρήστης δε κάνει τον κόπο να διαβάσει 2-3 ποστ πριν ρωτήσει κάτι και έτσι οι ενότητες γεμίζουν με σελίδες που ανακυκλώνουν τα ίδια πράγματα. Edited by bbbb

σωστα,ειναι θεμα συνειδησης να μπορεις και να θελεις να βοηθας κι εσυ οπως σε βοηθησαν,ειμαστε εαυτουληδες και μπραβο σε οσους το ξεπερνανε Edited by tsopanos

διαβαζω τοσες σελιδες και ουτε ΜΙΑ παρουσιαση του τηλεφωνου απο καποιον που το εχει στα χερια του,δεν ειδα ουτε μια φωτογραφια του ουτε απο την φωτογραφικη του μηχανη,ολο ερωτησεις και πολλοι καλοπροεραιτοι που βοηθανε,οι υπολοιποι τιποτα.

Αν παρελειψα καμια σελιδα και υπηρξε παρουσιαση μπορειτε να με βοηθησετε να την βρω?

Δεν ξέρω πως έχεις φανταστει την παρουσίαση του κινητού, πάντως καποια βασικά πράγματα για την συσκευη έχουν αναφερθεί από μένα στα ποστ 75,91,111.

Διαβάζοντας τα αυτά, και με κανένα πμ, δεν θα είχες κανένα θέμα.

Λιγα από έναν χρήστη, λίγο από τον άλλο διαμορφώνεις σίγουρα άποψη για το κινητό. Τώρα άμα βαριέται κάποιος να διαβάσει όλα τα ποστ, τι να κάνουμε. Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να ήταν μαζεμένα σε ένα ποστ, αλλά ότι μπορεί κανει ο καθένας.

Εγώ πάντως όταν το παρήγγειλα (και χαριτολογωντας έλεγα σε ένα άλλο φίλο από εδώ ότι ήμουν κασκαντέρ) όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά την παραμικρή αναφορά για την συσκευη πλην ενός σχολίου (το 1ο τότε) στους xda.

Τώρα αν ενδιαφέρεται κάποιος, με λίγο κόπο βέβαια, βγάζει άκρη.

Λοιπόν, χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα η συσκευή, με βάση απλά τα όσα διάβασα εδώ στο φόρουμ, έχω βγάλει τα εξής συγκεντρωτικά συμπεράσματα.

1. Η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλους τους τομείς, μάλιστα είναι απο τις πλέον απροβλημάτιστες (ίσως η πιο απροβλημάτιστη) που έχω δει απο τα κινέζικα που παίζουν τώρα, με βάση τον αριθμών παραπόνων στο φόρουμ.

2. Η μπαταρία κρατά παραπάνω απο τον μέσο όρο για smartphone, με μέχρι και περίπου 50% πτώση μετά απο 24 ώρες εντατικής χρήσης να έχει αναφερθεί.

3. Η ποιότητα της κάμερας είναι ικανοποιητική (post #111). Η απόδοσή της την νύχτα δεν είναι τεκμηριωμένη. Το led flash είναι δυνατό.

4. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και φορά ποιοτικά μέρη, όπως φάνηκε απο μερική αποσυναρμολόγηση.

5. Η οθόνη είναι φωτεινή, η ανάλυση ικανοποιητική αλλά όχι τέλεια. Ένας μέσος χρήστης πιθανών δε θα καταλάβει διαφορά απο HD, παρά μόνο στην ευκρίνεια σε μικρό κείμενο σε browsing.

6. Η οθόνη δεν είναι gorilla, monkey ή οτι άλλο glass, οπότε η χρήση ζελατίνας απαιτείται, και μειώνει και τις δαχτυλιές.

7. Το GPS λειτουργεί απρόσμενα καλά για κινητό τέτοιων προδιαγραφών. Κλειδώνει γρήγορα κι είναι ακριβές.

8. Δεν θυμάμαι να είδα κανένα παράπονο για το Wifi.

9. Ηχείο η πλειοψηφία το λέει δυνατό και ευκρινές, ορισμένοι το έχουν ονομάσει μέτριο, με το ακουστικό το ίδιο. Το μικρόφωνο δεν έχει προκαλέσει κανένα αρνητικό σχόλιο.

10. Η συσκευή πλεον έρχεται με version rom 1.0.3 ή με 1.0.5. Η 1.0.3 λειτουργεί απρόσκοπτα, δεν έχω δει κανέναν να λέει οτι χρειάζεται η 1.0.5 ή οτι λύνει κάποιο πρόβλημα, οπότε και η 1.0.3 να σας έρθει λογικά δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε. Η rom είναι ουσιαστικά stock, δίχως πολλά ευτράπελα.

11. Το recovery είναι κινέζικο, το τοπικ έχει σε προηγούμενη σελίδα οδηγίες για αλλαγή σε αγγλικό, ο ίδιος φίλος xkaliak δίνει και απλές οδηγίες για αναβάθμιση σε 1.05 για όποιον θέλει. (post #802)

12. Το κινητό απο minideal έρχεται root, multilanguage, gift και 15 ευρώ αναγράφονται στο πακέτο.

13. Η θήκη είναι συνήθως μαύρη, σπάνια έρχεται μπλε. Σε κάποιους έχει ένα S πίσω σε κάποιους όχι.

14. Η θήκη έχει μια μικρή ατέλεια στο σημείο της usb (εμποδίζει την πρίζα να κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα να βγαίνει ευκολα), που με μια λίμα λύνεται. Αυτό μάλλον οφείλεται στο οτι η θήκη κανονικα είναι για το 987, το οποίο έχει κατά 95% ίδιο σχήμα με το 967.

15. Η συσκευή δέχεται όσες κάρτες micro sd έχουν δοκιμαστεί, όλων των ταχυτήτων, και ακόμα και μεγέθους 64 giga, παρά τα όσα λέει στις προδιαγραφές. Προτεινόμενες οι Adata και Sandisk UHS-1, λόγω επίδόσεων και lifetime εγγύησης.

16. Δεν κάνουν όλα τα handsfree. Η συσκευή δεν συνοδεύεται απο handsfree.

17. Η συσκευή είναι ικανοποιητικών διαστάσεων για 5ιντσο. Λογικά όποιος έχει πιάσει στα χέρια του S4 και του έχει φανεί εντάξει στο χέρι, δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό το κινητό. Δεν έχει διαψευσθεί η επιβεβαιωθεί το κατά πόσο οι διαστάσεις που αναγράφονται στα χαρακτηριστικά είναι ακριβείς.

18. Video review στα ελληνικά

19. Η συσκευή έχει 1.77 giga ελεύθερα για εφαρμογές (οδηγός του Karthan7 για αυξηση του χώρου στα 2,5 giga για όποιον θέλει), λειτουργεί χωρίς sim, και έρχεται με αντάπτορα.

Αν ξεχνώ κατι ή έκανα κάποιο λάθος, συμπληρώστε.

Edited by faethie

φιλε μπραβο πολυ καλο αυτο που εκανες,

καλο ειναι σε αυτο το μηνυμα να συμπληρωνουμε καινουριες πληροφοριες.

το 19 το εχει κανει κανενας να μας πει αν δουλευει στο δικο μας;

να κ ενα βιντεο τραβηγμενο απο το δικο μας

που βρηκα σημερα

http://http://www.youtube.com/watch?v=lNNYmNGsukQ

πιστευω για αυτο που θελω απο ενα κινητο ειναι μια χαρα

τωρα τα παιδια που εχουν κ πιο καλα κινητα ας συγκρινουν.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Μπράβο φίλε καλή παρουσίαση, οι moderator δεν μπορούν να την βάλουν στην πρώτη σελίδα να μην χαθεί με τον καιρο;;

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

φιλε μπραβο πολυ καλο αυτο που εκανες,

καλο ειναι σε αυτο το μηνυμα να συμπληρωνουμε καινουριες πληροφοριες.

το 19 το εχει κανει κανενας να μας πει αν δουλευει στο δικο μας;

να κ ενα βιντεο τραβηγμενο απο το δικο μας

που βρηκα σημερα

http://http://www.youtube.com/watch?v=lNNYmNGsukQ

πιστευω για αυτο που θελω απο ενα κινητο ειναι μια χαρα

τωρα τα παιδια που εχουν κ πιο καλα κινητα ας συγκρινουν.

Μπραβο φιλε,αυτο εννοουσα παρουσιαση του κινητου και οχι οτιδηποτε αλλο εχει γραφτει σε τοσες και τοσες ασκοπα γραμμενες σελιδες τυπου ποτε θα μου ερθει και γιατι δεν ηρθε.

σωστο εν μερει αυτο που λες κατα την αποψη μου.

ειμαστε πολλοι οπως κ εγω μαζι που κινητο απο κινα φοβομουν πολυ να φερω

λογω τελωνειου αξιοπιστιας κ κ κ.

ειδικα οταν ενα κινητο δεν εχει κυκλοφορησει αρκετα κ για καποιο ευλογο καιρο,

θα υπαρχουν κ αυτα,παραλληλα βεβαια με το ψαξιμο του κινητου απο οσους το εχουν ηδη.

μετα θα το εχουμε πιο πολλοι οποτε κ θα μπορουμε να εχουμε κ περισσοτερες

αποψεις γυρω απο τις δυνατοτητες-προβληματα(μακρια)του κινητου κ οσο το ψαχνουμε θα βρισκουμε κ περισσοτερα.

παντως αυτο με το να εχουμε ενα μηνυμα με οσο το δυνατον περισσοτερες πληροφοριες εκει μεσα για να μην ρωτανε οι πιο καινουριοι τα ιδια κ τα ιδια ειναι το πιο σωστο κ μπραβο στον φιλο που το εκανε αυτο κ απο την μερια μου τον στηριζω απολυτα κ αν συνεχισει θα τον βοηθησω κ εγω οσο μπορω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

καλημερα συμφορουμιτες... ειχα αποφασισει να παρω το thl w8 καθως το εχω πιασει ο ιδιος στα χερια μου και ειδα οτι ειναι εκαιρετικο κινητο... αλλα μετα ειδα αυτη την 'κριτικη' και κολλησα....

Λοιπόν, χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα η συσκευή, με βάση απλά τα όσα διάβασα εδώ στο φόρουμ, έχω βγάλει τα εξής συγκεντρωτικά συμπεράσματα.

1. Η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλους τους τομείς, μάλιστα είναι απο τις πλέον απροβλημάτιστες (ίσως η πιο απροβλημάτιστη) που έχω δει απο τα κινέζικα που παίζουν τώρα, με βάση τον αριθμών παραπόνων στο φόρουμ.

2. Η μπαταρία κρατά παραπάνω απο τον μέσο όρο για smartphone, με μέχρι και περίπου 50% πτώση μετά απο 24 ώρες εντατικής χρήσης να έχει αναφερθεί.

3. Η ποιότητα της κάμερας είναι ικανοποιητική (post #111). Sample υπάρχει στο τόπικ, σε ποστ που αναφέρεται πιο πάνω απο τον Η απόδοσή της την νύχτα δεν είναι τεκμηριωμένη. Το led flash είναι δυνατό.

4. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και φορά ποιοτικά μέρη, όπως φάνηκε απο μερική αποσυναρμολόγηση.

5. Η οθόνη είναι φωτεινή, η ανάλυση ικανοποιητική αλλά όχι τέλεια. Ένας μέσος χρήστης πιθανών δε θα καταλάβει διαφορά απο HD, παρά μόνο στην ευκρίνεια σε μικρό κείμενο σε browsing.

6. Η οθόνη δεν είναι gorilla, monkey ή οτι άλλο glass, οπότε η χρήση ζελατίνας απαιτείται, και μειώνει και τις δαχτυλιές.

7. Το GPS λειτουργεί απρόσμενα καλά για κινητό τέτοιων προδιαγραφών. Κλειδώνει γρήγορα κι είναι ακριβές.

8. Δεν θυμάμαι να είδα κανένα παράπονο για το Wifi.

9. Ηχείο η πλειοψηφία το λέει δυνατό και ευκρινές, ορισμένοι το έχουν ονομάσει μέτριο, με το ακουστικό το ίδιο. Το μικρόφωνο δεν έχει προκαλέσει κανένα αρνητικό σχόλιο.

10. Η συσκευή πλεον έρχεται με version rom 1.0.3 ή με 1.0.5. Η 1.0.3 λειτουργεί απρόσκοπτα, δεν έχω δει κανέναν να λέει οτι χρειάζεται η 1.0.5 ή οτι λύνει κάποιο πρόβλημα, οπότε και η 1.0.3 να σας έρθει λογικά δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε. Η rom είναι ουσιαστικά stock, δίχως πολλά ευτράπελα.

11. Το recovery είναι κινέζικο, το τοπικ έχει σε προηγούμενη σελίδα οδηγίες για αλλαγή σε αγγλικό, ο ίδιος φίλος xkaliak δίνει και απλές οδηγίες για αναβάθμιση σε 1.05 για όποιον θέλει. (post #802)

12. Το κινητό απο minideal έρχεται root, multilanguage, gift και 15 ευρώ αναγράφονται στο πακέτο.

13. Η θήκη είναι συνήθως μαύρη, σπάνια έρχεται μπλε. Σε κάποιους έχει ένα S πίσω σε κάποιους όχι.

14. Η θήκη έχει μια μικρή ατέλεια στο σημείο της usb (εμποδίζει την πρίζα να κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα να βγαίνει ευκολα), που με μια λίμα λύνεται. Αυτό μάλλον οφείλεται στο οτι η θήκη κανονικα είναι για το 987, το οποίο έχει κατά 95% ίδιο σχήμα με το 967.

15. Η συσκευή δέχεται όσες κάρτες micro sd έχουν δοκιμαστεί, όλων των ταχυτήτων, και ακόμα και μεγέθους 64 giga, παρά τα όσα λέει στις προδιαγραφές. Προτεινόμενες οι Adata και Sandisk UHS-1, λόγω επίδόσεων και lifetime εγγύησης.

16. Δεν κάνουν όλα τα handsfree. Η συσκευή δεν συνοδεύεται απο handsfree.

17. Η συσκευή είναι ικανοποιητικών διαστάσεων για 5ιντσο. Λογικά όποιος έχει πιάσει στα χέρια του S4 και του έχει φανεί εντάξει στο χέρι, δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό το κινητό. Δεν έχει διαψευσθεί η επιβεβαιωθεί το κατά πόσο οι διαστάσεις που αναγράφονται στα χαρακτηριστικά είναι ακριβείς.

18. Video review στα ελληνικά

19. Η συσκευή έχει 1.77 giga ελεύθερα για εφαρμογές (οδηγός του Karthan7 για αυξηση του χώρου στα 2,5 giga για όποιον θέλει), λειτουργεί χωρίς sim, και έρχεται με αντάπτορα.

Αν ξεχνώ κατι ή έκανα κάποιο λάθος, συμπληρώστε.

το τιειτσελ ειναι πολυ καλο κινητο αλλα αυτο φαινεται εξισου καλο και με 30 ευρω λιγοτερα... ποιο μου προτεινετε?

Μπραβο φιλε,αυτο εννοουσα παρουσιαση του κινητου και οχι οτιδηποτε αλλο εχει γραφτει σε τοσες και τοσες ασκοπα γραμμενες σελιδες τυπου ποτε θα μου ερθει και γιατι δεν ηρθε.

Καλα εισαι απιστευτος.......

Φιλε μου οικιοθελως καθομαστε και βοηθαμε εδω μεσα......δλδ τοσα που γραφουμε εμεις σαν user τοσο καιρο ειναι ασκοπα.....

Με αυτο λοιπον το δικο σου σκεπτικο,να μην πολυασχολουμε,ουτε να τρωω τοσες ωρες,αλλα και φυσικα να μην ποσταρω απαντησεις στον εκαστοτε φιλο που ρωτα,εως οτου βρω τον χρονο να σου κανω εσενα ενα τετοιο συνοπτικο μαζεμα,οπως εκανε ο φιλος παραπανω,

και φυσιακ δεν ειναι παρουσιαση αυτο που εκανε,αλλα ενα συμμαζεμα απαντησεων,και πολυ καλα εκανε φυσικα,και στο οποιο βεβαια παρα πολλες απαντησεις εχω δωσει και εγω κατα καιρους......ας τα σβησουμε λοιπον ολα τα αλλα που γραφαμε ολοι μας κατα καιρους....

Και φυσικα να σβησουμε και τα video αλλα και τις foto που βαλαμε προσπαθωντας να δωσουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα σχετικα με το κντ.

Παιδια συγνωμη γαι το εκτος θεματος σχολιο αυτο.

Λοιπον σημερα θα περασω και την 1.05 απο το minideal,και θα ενημερωσω για τυχον αλλαγες.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

φυσικα απευθυνοσουν στο πιο πανω μηνυμα απο το δικο μου.

πιο πολυ σαν συγκεντρωση παρατηρησεων γυρω απο το κινητο ηταν το ποστ του φιλου

παρα παρουσιαση.

κ εγω κοιτουσα για το thl αλλα ειναι κ 30 πιο πανω οποτε δελεαζεσαι κ εισαι πιο κοντα στα πιο ολοκληρομενα κινητα.ειναι πιο ομορφο εχει καποια καλυτερα χαρακτηριστηκα αλλα αποτι θυμαμαι δεν ηταν απροβληματιστο οπως αυτο εδω κ για αυτο επελεξα εδω.

κοιτα τι θες πιο πολυ εσυ.

Λοιπον σημερα θα περασω και την 1.05 απο το minideal,και θα ενημερωσω για τυχον αλλαγες.

περιμενω πληροφοριες γιατι εμενα με 1.05 θα μου ερθει απευθειας.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Παρουσίαση δεν είναι. Παρουσίαση θα κάνω όταν το πάρω. Εγώ απλά έπιασα και συμμάζεψα τα όσα έχω διαβάσει εδώ μέσα σε 50+ σελίδες για να τα έχουμε όλα κάπου μαζεμένα, να μπορεί κάποιος νέος στη κουβέντα να βγάλει μια σούμα γρήγορα και να αποφευχθούν τα πολλαπλά posts με ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί, και να φανεί αν και τι χρειάζεται ακόμη να ειπωθεί για το κινητό.. Για να βγει αυτή η σούμα όμως, έπρεπε να προκύψουν 50+ σελίδες απο ανθρώπους πρόθυμους να βοηθήσουν άλλους με τις λογικές ή και μερικές φορές φαινομενικά αφελείς ερωτήσεις τους. Η βοήθεια αυτή προκύπτει μέσα απο ένα κλίμα φιλικότητας που επικρατεί εδώ στο φόρουμ και μέσα απο μια διαρκώς μεταβαλλόμενη συζήτηση που "ζυμώνεται" μέσα στο τόπικ. Και ναι, μέρος αυτής της κουβέντας θα είναι και η αγωνία του "πότε θα μου' ρθει". Κι εγώ την έχω την αγωνία αυτή και είναι λογική για όποιον δεν έχει ξαναπαραγγείλει απο ένα site στην άλλη ακρη της Ασίας.

Το θέμα είναι οτι επειδή κανείς δεν έχει υποχρέωση να βοηθήσει τον άλλο, αυτό είναι που κάνει τόσο πολύτιμο το φιλότιμο που δείχνουν όσοι βοηθούν. Ναι καλό θα ήταν να φιλοτιμούταν κι άλλος κόσμος να πει τη γνώμη του άπαξ και πάρει το κινητό (αν και νομίζω οτι αρκετοί τη λένε) και ίσως θα ήταν καλό να γινόταν κάποιο είδος οργάνωσης ώστε να συμπληρωθούν και κάποιοα σημεία στα οποία δεν υπάρχουν κατ' εμε αρκετές πληροφορίες (πχ. ποιότητα φωτογραφικής υπάρχει μόνο μια φωτο, όταν με το καλό μου ρθει το κινητό το αναλαμβάνω εγώ αυτό, θα τσεκάρω και την ποιότητα τη νύχτα), καλό θα ήταν αυτό, αλλά αυτό είναι ένα site όπου άνθρωποι που γουστάρουν να μιλούν για κινητά μπαίνουν και συζητάνε και βοηθούν άλλους ανθρώπους. Και πέραν ορισμένων κανόνων (πχ. greeklish, offtopic, επαναλαμβανόμενες απορίες), η συζήτηση οφείλει να ρέει ελέυθερα κι αυτό είναι που γουστάρουν κι όσοι βοηθούν πιστεύω.

Εμένα προσωπικά όταν πρωτοβρέθηκα στο forum μου άρεσε αυτή η αίσθηση που είδα οτι μέσα εδώ υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα θεωρήσουν την ερώτηση μου χαζή, όσο χαζή και να είναι, και θα κάτσουν να την απαντήσουν. Αν χρειάζεται για να το έχει αυτό το feeling αυτό το μέρος, να χρειάζεται να "υποστώ" σελίδες που δεν με ενδιαφέρουν άμεσα, πχ. "πόσο θέλει να ρθει στην Χαβάη το κινητό", then so be it. Σκέψου οτι ουσιαστικά όσοι βοηθούν έχουν πάρει ήδη το κινητό, και πρακτικά τίποτα απο όλα αυτά δεν τους αφορά. Ας αφήσουμε αυτούς να κρίνουν τι θεωρούν κουραστικό και άσκοπο, και τι όχι.

Άσχετο - το φόρουμ νομίζω χρειάζεται κι ένα [/OFFTOPIC] tag νομίζω, τι λέτε;

Edited by faethie

Εμένα μου ήρθε από μινιντιλ με την 1.0.0, πριν περίπου 3 μήνες.

Το κινητό πλην ενός προβλήματος που είχε με το τατς κάτω δεξιά(σπάνια) και ήταν θέμα ρομ, δεν έχει κάνει κιχ μέχρι τώρα.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με σημα, ακουστικά, μικρόφωνα, κλήσεις, wifi, gps. Το κινητό είναι τιμιοτατο μέχρι στιγμής πάντα, για τα χρήματα που ζητάει. Είναι τετραπυρηνο, 1 gb μνήμη, οθόνη 240 dpi, 5αρι, με κάτω από 150 δολάρια. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι δεν φέρνει καφέ το πρωί στο κρεβάτι.

Σχόλιο για οθόνη : Τα 240 dpi για οθόνη είναι πάρα πολύ καλά, ευκρινεστατα και εννοείται δεν υπάρχει πιξελιασμα. Τα είχα δίπλα δίπλα το δικό μου με ένα thlw200 και για να δεις διαφορά (ελαχιστη), έπρεπε να πας σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα, με συγκεκριμένο μέγεθος γραμματοσειρας και να έχεις το κινητό σε συγκεκριμένη απόσταση από τα μάτια σου. Δεν υπάρχει λόγος για μένα, αλλά και πάλι αυτό είναι προσωπική άποψη. Αν θελει κάποιος να ψειρισει την μαϊμού, ναι θα βρει διαφορές και θα τρώει τζάμπα την μπαταρία του.

Σχόλιο για κάμερα : Πολύ καλή για φως ημέρας εφόσον προσέξεις λίγο τις ρυθμισεις και την εστίαση. Για το βράδυ..... οι φωτο είναι κάτω του μετρίου και για απόσταση μέχρι 1 μέτρο (όπως και τα περισσότερα κινητά άλλωστε, κινέζικα και μη, πλην ελαχίστων περιπτώσεων.)

Λογω κλοπων και χαμενων πακετων που διαβαζω σε αλλο σημειο του φορουμ, θελω να ρωτησω συγκεκριμενα σε αγοραστες/κατοχους του ΖΤΕ 967 (για αυτο και ποσταρω εδω), αν γνωριζουν ποσο ειναι το βαρος του δεματος που αποστελλεται.

Συγκεκριμενα αναφερομαι για αγορα 1 τεμαχιο, απο το καταστημα Minideal, με τα γνωστα δωρα που στελνουν, με αποστολη Singapore post.

Ποσο βαρος εχει το πακέτο; Αναγραφεται πανω στο πακετο απο αυτους στην Κινα;

Λογω κλοπων και χαμενων πακετων που διαβαζω σε αλλο σημειο του φορουμ, θελω να ρωτησω συγκεκριμενα σε αγοραστες/κατοχους του ΖΤΕ 967 (για αυτο και ποσταρω εδω), αν γνωριζουν ποσο ειναι το βαρος του δεματος που αποστελλεται.

Συγκεκριμενα αναφερομαι για αγορα 1 τεμαχιο, απο το καταστημα Minideal, με τα γνωστα δωρα που στελνουν, με αποστολη Singapore post.

Ποσο βαρος εχει το πακέτο; Αναγραφεται πανω στο πακετο απο αυτους στην Κινα;

Για να μαθαίνουμε κι εμείς, για ποιό λόγο παίζει ρόλο το βάρος του πακέτου σε πιθανή κλοπή; Μιλάμε για κλοπή μέσα απο τα ίδια τα ΕΛΤΑ; Θα μπορούσες να δώσεις και link για το τόπικ που διάβασες στο φόρουμ με αυτό το θέμα;

Για να μαθαίνουμε κι εμείς, για ποιό λόγο παίζει ρόλο το βάρος του πακέτου σε πιθανή κλοπή; Μιλάμε για κλοπή μέσα απο τα ίδια τα ΕΛΤΑ; Θα μπορούσες να δώσεις και link για το τόπικ που διάβασες στο φόρουμ με αυτό το θέμα;

το ζυγιζεις πριν το παραλαβεις κ αν δεν εχει το σωστο βαρος κανεις τα κουμαντα σου

καλημερα συμφορουμιτες... ειχα αποφασισει να παρω το thl w8 καθως το εχω πιασει ο ιδιος στα χερια μου και ειδα οτι ειναι εκαιρετικο κινητο... αλλα μετα ειδα αυτη την 'κριτικη' και κολλησα....

το τιειτσελ ειναι πολυ καλο κινητο αλλα αυτο φαινεται εξισου καλο και με 30 ευρω λιγοτερα... ποιο μου προτεινετε?

αλλος με αποψη για αυτο?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Θα κανω μια περιληψη οσων διαβασα χτες.

Το καλοκαιρι αρκετα μελη του φορουμ παρελαβαν απο τα ΕΛΤΑ τους, αδεια κουτια απο παραγγελιες που ειχαν κανει απο Κινα. Απο τα δεματα ειχαν αφαιρεθει τα προιοντα και ειχαν ξαναμπει ταινιες. Ολα τα κρουσματα σημειωθηκαν σε ΕΛΤΑ του Πειραια, οποτε μερικοι πιστευουν οτι το κλεψιμο εγινε στο μεγαλο κεντρο διανομης Πειραια, αλλοι λενε οτι κλαπηκαν στο αεροδρομιο απο τελωνειακους και αλλοι λενε οτι κλαπηκαν απο υπαλληλους στα επιμερους ΕΛΤΑ. Για αλλες πολεις δεν διαβασα καποια αναφορά για αδεια πακετα.

Οποτε αναφερουν μια μεθοδο για να γλυτωσεις την κλοπη.

1)Αγοραζεις με Paypal

2)Γνωριζεις ακριβως το βαρος του πακετου απο το καταστημα που το εστειλε. Το βαρος ή αναγραφεται αυτοματα απο το καταστημα, ή απο το ξενο ταχυδρομειο ή αν δεν γραφει, ρωτας το καταστημα και σου λενε (δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο). Προσοχη ομως γιατι στο ελληνικο τελωνειο ξαναζυγιζουν τα δεματα και βαζουν και αυτοι μια τιμη πανω στο πακετο. Εμεις θελουμε την ξενη/κινεζικη τιμη.

3)Οταν πας να παραλαβεις στο ΕΛΤΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ(υπογραψεις) τους βαζεις να το ζυγισουν και συγκρινεις τα νουμερα. Αν πχ εσυ περιμενεις δεμα 600γρ. και σου δειξει 120γρ. το ζυγι, τοτε κινητο δεν θα βρεις μεσα. Ακομα και αν ο κλεφτης εβαλε κατι αλλο μεσα για να βαρυνει, δεν θα πετυχει τα ιδια γραμμαρια. Επισης ελεγχεις τη συσκευασια για παραβιαση ή δευτερες ταινιες.

4)Σε περιπτωση που δεν ειναι σωστα τα γραμμαρια (μιλαμε για σοβαρη αποκλιση, οχι 10-15 γρ.) τοτε ΔΕΝ παραλαμβανεις το δεμα απο ΕΛΤΑ, αυτο γυριζει Κινα, και εσυ κανεις claim στο paypal και παιρνεις πισω ολα τα χρηματα σου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4732745#post4732745