mol Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Τελικα η AOSP εχει αυτο το bug που αναφερθηκε σχετικα με το ξυπνητηρι; Δοκιμασε καποιος κατοχος να θεσει μια ωρα αφυπνισης, να απενεργοποιησει την συσκευη ενα λεπτο πριν την εναρξη του ξυπνητηριου και να δει αν θα χτυπησει; Δ πρεπει να ειναι bug αλλα μαλλον ετσι λειτουργει η 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) Δεν βρίσκω την επιλογή αυτή στο sd maid... Ορίστε φίλε μου . http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/th_Screenshot_2014-02-08-20-44-08_zps4a22ffde.png Και μετά απο 8:38 ειναι 89 %. Πρός το παρών καλά πάει ακόμα. http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/th_Screenshot_2014-02-08-20-44-20_zps63577d9e.png Τώρα είδα οτι έχει αλλάξει μετα την αναβάθμιση το Sd maid . Κατσε να το δώ μία και ενημερώνω. Επανέρχομαι. Εφόσον έχει αναβάθμιση το Sd maid δεν βλέπω να έχουν βάλει επιλογή για διαγραφή στατιστικών μπαταρίας. Ενας άλλος τρόπος ειναι κάνοντας εγκατάσταση το Android Terminal Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=el και πατώντας τα εξής : 1. su 2. Μετα μόλις μας βγάλει μια γραμμή απο κάτω γράφουμε : rm/data/system/batterystats.bin Οπότε έχουμε και λέμε : 1. Κάνουμε εγκατάσταση το Android Terminal Emulator https://play.google.com/store/apps/details?id=jackpal.androidterm&hl=el 2. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα Battery Calibration https://play.google.com/st...erycalibration 3. Φορτίζουμε κλειστό το κινητό μέχρι να πάει 100%. 4. Αφαιρούμε φορτιστή και ανοίγουμε το Android Terminal Emulator και πατάμε τα εξής : su και μόλις μας βγάλει μια γραμμή απο κάτω γράφουμε : rm/data/system/batterystats.bin . Οπότε διαγράψαμε τα στατιστικά μπαταρίας. 5. Κάνουμε επανεκκίνηση. Τοτε εμένα μου έδειξε απο 100% που είχα πριν 54 %. Τώρα το κλείνουμε το κινητό. 6. Το βάζουμε για φόρτιση μέχρι να πάει 100%. Λογικά με κλειστό το κινητό θα ήταν 95% - 96% ή κάπου εκεί. Το αφήνουμε να παει 100%. Μόλις παει αφαιρούμε το καλώδιο για 2 δευτερόλεπτα και το ξαναβάζουμε ενω το κινητό είναι ακόμα κλειστό. Το αφήνουμε 5 λεπτά. Το ξανακάνουμε αυτό αλλες 3 φορές. 7. Ανοίγουμε το κινητό με το φορτιστή πάνω του. Παμε στο πρόγραμμα Battery Calibration και το καλιμπράρουμε και βγάζουμε φορτιστή. Edited February 9, 2014 by nebtios Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 @nebtios εχεις καμμια εφαρμογη να μου πεις στα ποσα βολτ ειναι η μπαταρια σου αυτη τη στιγμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 @nebtios εχεις καμμια εφαρμογη να μου πεις στα ποσα βολτ ειναι η μπαταρια σου αυτη τη στιγμη; 86 % και 4109mV φίλε μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Μου έγινε σμπαράλια η οθόνη μου!! Έπεσε από ύψος 3 μέτρων! Έχει κανείς οδηγό για το πώς την αλλάζουμε? Στο πρώτο ποστ δες τα "τεχνικά θέματα" . Δείχνει αλλαγή οθόνη-digitizer Δες τα τελευταία δικά μου ποστ εδώ, έχω παραγγείλει και περιμένω. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 LEWA με ελληνικο μενου υπαρχει ρε παιδια ?????? χρησιμοποιουσα στο lenovo που ειχα και ηταν πολυ καλη ........ βρηκα μια στο διαδυκτιο για το zte αλλα ειναι στα αγγλικα...... παντος αν γνωριζει καποιος εχει μεταφραστη περιπου το 80% ισως και παραπανω της lewaos 5 στα ελληνικα ... εχω σαιτ με τους κωδικους που μπορεις να μπεις και να μεταφρασης . το θεμα ειναι πως δεν γνωριζω πως να κατεβασω αυτα τα αρχεια και που να τα εγκαταστησω για να μεταφραστη. ρομ. αν υπαρχη ενδιαφερον μπορουμε να πειραματιστουμε ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 Υπαρχει τελικα, σορρυ μου ξεφυγε τελειως. Υπαρχει menu: "Keep wi-fi on during sleep" με 3 επιλογές. Σε ποιό μενού υπάρχει αυτή η επιλογή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Σε ποιό μενού υπάρχει αυτή η επιλογή; Εκει που σου βγαζει τα ανιχνευμενα wifi πατας το μενου και επιλεγεις advanced settings και θα το δεις. Δεν εχω τη συσκευη αλλα πιστευω οτι μαλλον ετσι ειναι σε ολα τα android. Edited February 9, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Και μετά απο 8:38 ειναι 89 %. Πρός το παρών καλά πάει ακόμα. Για ποσες ωρες ενεργης οθονης μιλαμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Τώρα ειμαι 71 % - 18:20 ώρες και η οθόνη ειναι ενεργή 1:44 . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 1)nebtios στα βολτ εισαι οκ, οποτε εχεις ρυθμισει καλα τη μπαταρια. Στα 3,6 βολτ συνηθως αδειαζει, αλλα θα ηθελα και τη δικη σου μετρηση (σε βολτ) οταν φτασεις στα 10%. 2)karthan7. Στο pdf (το οποιο εχω κανει εγω) δεν υπαρχουν οδηγιες για αλλαγη σπασμενης οθονης. Εκτος αν αναφερεσαι σε καποιο ποστ στην 1η σελίδα. 3)aaaaoooo , πας ρυθμισεις>>>wifi>>>δεξι κλιλ>>>για προχωρημενους>>>Keep wi-fi on during sleep (το αντιστοιχο στα ελληνικα). Πατας και επιλεγεις ενα απο τα 3: Ποτέ, μονο αν ειναι συνδεμενο ή πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 2)karthan7. Στο pdf (το οποιο εχω κανει εγω) δεν υπαρχουν οδηγιες για αλλαγη σπασμενης οθονης. Εκτος αν αναφερεσαι σε καποιο ποστ στην 1η σελίδα.. Είμαι στο χωριό με κινητό, αν θυμάμαι καλά υπάρχει ένα αρχείο pdf με όνομα v967s WCDMA mobile phone after sales service manual και μέσα σε αυτό έχει οδηγό απισυναρμολογησης του τηλεφώνου. Αν μπορείς τσέκαρε το αλλιώς θα τα δω το βράδυ Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εχεις δικιο, στο pdf εχω το λινκ για το service manual του zte 967. Ας το τσεκαρει ο φιλος που επαθε τη ζημια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Στο πρώτο ποστ δες τα "τεχνικά θέματα" . Δείχνει αλλαγή οθόνη-digitizer Δες τα τελευταία δικά μου ποστ εδώ, έχω παραγγείλει και περιμένω. Παράγγειλα και εγώ οθόνη από το eBay. Θα το κάνω το χειρουργείο μόνος μου. Ευχαριστώ πολύ αγόρι για το λινκ! Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 1)nebtios στα βολτ εισαι οκ, οποτε εχεις ρυθμισει καλα τη μπαταρια. Στα 3,6 βολτ συνηθως αδειαζει, αλλα θα ηθελα και τη δικη σου μετρηση (σε βολτ) οταν φτασεις στα 10%. Μέχρι ώρας ειμαι 1 μέρα 0 ώρες 40 λεπτά και 63 % μπαταρία. Οθόνη 2 ώρες 12 λεπτά wifi 52 λεπτά Δεδομένα κινητου πάντα ανοικτά εκτός ώρας ύπνου δλδ (18 ώρες περίπου) Ειμαι στα 3887 mV. Το θέμα ειναι οταν παει 10 % , μετά φόρτισμα κλειστό ή ανοιχτό ??? Καλύτερα κλειστό πιστεύω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 το λινκ για την aosp ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 ; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κλειστο το φορτιζουμε παντα, ωστε να μην διαφευγει ενεργεια. Μην ξεχασεις να δεις τα βολτ κοντα στο 5-10% και να μου το γραψεις εδω. Εχω κανει μελετες στο δικο μου και ειδα οτι στα 3,600 βολτ ειναι στο 1-2%. Μετα και να θελεις να το αφησεις, το android κανει shutdown. Αυτο το λεω γιατι η θεωρια λεει οτι η μπαταρια θεωρειται αδεια στα 3,000-3,200 volt. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 το λινκ για την aosp ειναι αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 ; ναι αυτη ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Κλειστο το φορτιζουμε παντα, ωστε να μην διαφευγει ενεργεια. Μην ξεχασεις να δεις τα βολτ κοντα στο 5-10% και να μου το γραψεις εδω. Εχω κανει μελετες στο δικο μου και ειδα οτι στα 3,600 βολτ ειναι στο 1-2%. Μετα και να θελεις να το αφησεις, το android κανει shutdown. Αυτο το λεω γιατι η θεωρια λεει οτι η μπαταρια θεωρειται αδεια στα 3,000-3,200 volt. Οκ θα σε ενημερώσω. Μετα απο πειράματα που έχω κάνει για τη μπαταρία του , είδα οτι ακριβώς πριν το shutdown , έφτανε 3550. Μια - 2 φορές όμως έφτασε μέχρι και 3350 mv. Οταν όμως έβαλα φορτιστή αμέσως πήγε στο 3500 περίπου. Ναι ναι καλα το βλέπεις 3350. Αν δεν το βλεπα θα έλεγα απίθανο. Μετά όμως απο αυτό μου έκανε ΜΟΝΟ του επαναφορά δεδομένων. Ίσως ξεφορτίστηκε τελείως. Δλδ , απο τις δικές μου μετρήσεις έχω δει max : 4250 (κλειστό) - 4350 (ανοιχτό) και min : 3550 στα 5% περίπου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Την εχεις καλιμπραρει πολυ καλα. Ομως μην την αφηνεις να πιανει κατω απο 3,500 γιατι μειωνεται ο κυκλος ζωης της. Το ιδιο ισχυει και στην υπερφορτιση, πανω απο 4,200 την καταστρεφει. Απο τεστ που εχουν κανει συμπεραναν οτι η ζωη της μπαταριας επιμηκυνεται αν δεν το φορτιζεις στο 100%, ήτοι 4,200 βολτ. Οι κατασκευαστες αν το εχεις προσεξει, φροντιζουν να αναβει το πρασινο led ολοκληρωσης φορτισης στο 90% περιπου. Το εχω τσεκαρει σε αρκετα κινητα και πιστευω οτι το εχουν λαβει υποψη. Διαβασε στο λινκ για λεπτομερειες. http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Την εχεις καλιμπραρει πολυ καλα. Ομως μην την αφηνεις να πιανει κατω απο 3,500 γιατι μειωνεται ο κυκλος ζωης της. Το ιδιο ισχυει και στην υπερφορτιση, πανω απο 4,200 την καταστρεφει. Απο τεστ που εχουν κανει συμπεραναν οτι η ζωη της μπαταριας επιμηκυνεται αν δεν το φορτιζεις στο 100%, ήτοι 4,200 βολτ. Οι κατασκευαστες αν το εχεις προσεξει, φροντιζουν να αναβει το πρασινο led ολοκληρωσης φορτισης στο 90% περιπου. Το εχω τσεκαρει σε αρκετα κινητα και πιστευω οτι το εχουν λαβει υποψη. Διαβασε στο λινκ για λεπτομερειες. http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries Καπως ετσι παει,απλα τις 3 πρωτες-αρχικες φορτισεις τις πας στο 100%. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 ναι αυτη ειναι mol πως παει η rom γιατι εισαι απο τους πιο παλιους που εχουν το κινητο Λετε οταν περασω την νεα να κανω και αυτο για την μπαταρια; Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 μεχρι στιγμης ολα ειναι οκ! νομιζω οτι ειναι ενα κλικ γρηγοροτερη απ την max flavour. στο θεμα μπαταριας με φαινονται πανω κατω ιδιες (αν και ειναι ακομη νωρις να βγαλω συμπερασματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δηλαδη η stock ROM δεν παλευεται για κοπελα που η εμπειρια της με το android αρχιζει και τελειωνει με το vodafone smart 2; Θα καταλαβει διαφορα αν της περασω την AOSP ας πουμε; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 μια χαρα ειναι η στοκ(μινιντιλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts